Ask olsun otri senden beklemezdim bunu. Ne soruyon kadinin m.o mesajlarina bakip bir ipucu bulsanaYa çok özür diliyorum alakasız evet ama, birkaç seferdir görüyorum sormadan edemeyeceğim artık. Gerçekten 63 yaşında mısınız?
Ne emeği ya? Bir aylık evlilikte ne emek var bilen yazsın lütfen. Gören de 10 - 15 yıllık evlilik sanır. Nişanlılık döneminde bile adam aynıymış. Yok diğer hattını kırmışmış bla bla bla. Daha o günden bitirecektiniz, sim hattı kıracak kadar fingirdek bir adamla koşa koşa evlenince ne umuyordunuz? Sizle eğlendi benle evlendi mi yazıyordu gelin arabanızda?Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Sana değer vermiyor seni kaybetmeyi göze almış çok pervasızca davranıyor sende ona şunu yaşat o evde yokken nakliyeciyi getir yuklet eşyaları aldatma delilleri al yok ol bir den uzaklaştırma kararı ve asla karşısına çıkma görsün gününüNe o benim telefonuma bakmayı nede ben onun telefonuna bakmayı tercih etmedik nerden bilebilirdim ki ben aramızdaki şeyin güven oldugunu sanardim..
boşanmaz benceOfff gene mi bahane
Yarın çocuk olur ona kıyamazsın sonra annene birşey olur ona kıyamazsın
Bir bakmışsın hayat seni kıyma yapmış
Nasıl biliyorsan öyle yap
Eğer affedeceksen telefonlara falan bakma
O hayali tek başına kurmuşsunuz. Herif düşünmüyor hayali, yuvayı. Siz eğer böyle bir durumu kendinize yakıştırabiliyor, sindirebiliyorsanız bizlere mutluluk dilemekten başka bir şey düşmez tabi.Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Ortada duran telefona güven duyup bakmamak ayrı bir şey, bir tarafın gizleyip saklaması ayrı bir şey.Ne o benim telefonuma bakmayı nede ben onun telefonuna bakmayı tercih etmedik nerden bilebilirdim ki ben aramızdaki şeyin güven oldugunu sanardim..
Telefonu kırınca konu kapandı mı?Sakinlestiniz.Merhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Bu bahane kabul görmez yalnız burda.Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
Çok acı ama gerçek bir durum var ortada..Umarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
İlerde çok daha fazla üzülüp daha fazla üzme ihtimalinizde var. 1. ayında bunu yapan adam 1. senede ne kadar üzer sizi bunuda düşünBabam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
Hamile kalana kadar babasının hastalığı ile idare edecek mecbur ne etsin.Bu bahane kabul görmez yalnız burda.
Sey var,hamileyim .
Onu deneyin bi.Bazıları bosanmamaya sebep görebiliyor,size destek vereceklerini düsünüyorum.
Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
Ben bu hayatta hiç kimsenin değişmeyeceğine inanıyorum.Eşiniz de değişmeyecek çok çok büyük bir istisna değilse ki hattı kırmamasından yola çıkarak istisna olmadıgını da rahatlıkla söyleyebilirim,sizi yine aldatacak.Siz buna layıkmısınız? Özenerek seçtiğiniz eşyalar ,kurdugunuz sofralar,mutlu olsun diye verilen tavizler vs vs hak etmek diye birşey yok ama sizce siz içinde bulunduğunuz durumu hak ettiniz mi? Zararın neresinden dönseniz kar ortada bir çocuk yokken onu hayatınızdan çıkartmanız kendinize ve ailenize yapacagınız en büyük iyilik,bugün üzülmesinden korktuğunuz babanız yarın o kişi yüzünden torunlarının mağdur olduğunu gördüğünde keşke enn basından bitseydi diyecek.Merhabalar bir buçuk senelik bir nişanlılık sürecinden sonra 1 ay önce evlendim. Eşim hep telefon saklardi ama güvendiğim için hiç sorun haline getirmedim 2 gün önce telefonunu biseye bakmak için istedim ve instragminda bir arkadaşına ben sevgili bul diye bir mesaj gördüm arkadaşı evlisin dediği halde evlilik bunun için engel değil diye bir mesaj gördüm tartışmalar vs tam sakinleştikten sonra bugün bana kırdim dediği hattını cebinde buldum ne yapacağım bana bir akıl verin lutfen
Bacım emek emek tül perde diktiriyor minnoş gelirlerimiz günlerce en şık koltuk takımını en havalı yatak örtüleri arıyor halılar mobilyalar emek emek seçiliyor öyle kolay mıNe emeği ya? Bir aylık evlilikte ne emek var bilen yazsın lütfen. Gören de 10 - 15 yıllık evlilik sanır. Nişanlılık döneminde bile adam aynıymış. Yok diğer hattını kırmışmış bla bla bla. Daha o günden bitirecektiniz, sim hattı kıracak kadar fingirdek bir adamla koşa koşa evlenince ne umuyordunuz? Sizle eğlendi benle evlendi mi yazıyordu gelin arabanızda?
Acı bir durummuş, niye şaşırdınız? Buraya nişanlıyken konuyu açsaydınız bütün üyeler uyarırdı sizi, bu adamdan koca olmaz evlenmeyin dedi. Hiiç babanızı bahane etmeyin. Açık açık yazın, ben boşanmak istemiyorum bana bu yönde tavsiye verin deyin. Vaktini ziyan etmek isteyen veya eline koluna acımayanlar yazar belki bir şeyler.
Ben 16 yıllık evliyim iki çocuğum var, emekse benimki emek acı bir durumsa benimki olur acı bir durum. Başıma gelse hiç bahane bulmam, madem beni sevmiyorsun der ayrılırım. Çoluk çocuğumuzun anne babası olmaya devam ederiz o kadar. Babam bilakis mutlu olurdu böyle bir adamdan boşandığım için.
Bir kadın olarak acımasız değil ama güçlü ve kararlı olmanız gerekiyor. Ben 9 yıllık ilişki sonunda evlendiğim adam tam 40. gün yapmasını istemediğim daha önce yapmayacağına söz verdiği bir şeyi yaptı diye (bilgisayar oyunu oynamak) ertesi gün avukatın kapısındaydım. Tam 41. Gün boşanma davası açtım yani. Şimdi evliyim bir başkasıyla ve bir çocuğum var. Çok da mutluyum. Adamlığın yanından geçmeyen kişileri adam etmeye çalışmayın derim. Üzülen ve hayatı çalınan siz olursunuz sonundaUmarım böyle bir durum yaşamazsınız hanım efendi . İnsanın emek emek ne hayallerle kurduğu yuvasının dağılmasını izlemek ne kadar acı umarım yaşamazsınız bir kadın olarak sizin kadar acımasız olamayacağım
Bu bahane.Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?