1 aylık evlilik ve ihanet

Yapan bidaha yapar bunu hic unutmayın. ama siz ayrilmam derseniz en azindan uzun bir sure evliliginiz oturana kadar guven ve saygi ortami oluşana kadar çocuk yapmayin. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm

Haha ne alaka ya, babanız sizi aldatan adamla bile isteye devam etmenize daha mi az üzülecek? Adamı seviyorum, beni aldatması bile ondan soğutamadı dediğinizde bize de kendinize de daha şeffaf olur böylece bahane üretmek zorunda kalmazsınız.

1.ayında bana sevgili bul diye yazan adam bir kaç sonra tutar elinden o kadını sevgilim diye eve de getirir.
Utanmaz çünkü. İflah olmaz, değişmez. Utanma, ahlak kavramı olmayan bir canlı türü.

1,5 yıl nasıl göz yumduysanız yine yumacak ya da boşanacaksınız

Allah yardimciniz olsun. Zor gelebilir ama bunu kabul etmek gerekir asla degismeyecektir ve yasadiklarinizi unutturamicaktir. Guvenin ve sayginin olmadigi bi evlilik yurumez. Basindayken bitirin boyle gitmez.

Babam büyük bir ameliyat geçirdi onu uzmekten çok korkuyorm
İki çocukla kocanız tarafından tekrar tekrar aldatilip kapı önüne atıldığınızda daha çok üzülür.
(Abartmayın demeyin böyle adamların sonunda ne yaptıklarını hep okuduk öğrendik sizinki de farklı değil)

Konu sahibi ortalıktan kayboldu

Muhtemelen bir tanecik kocişkosuna meyve hazırlayıp yedirmekle meşgul

Eee yeterince hizmet yapmazsa kocişkosu eve gelmez veya boşar diye korkuyor
Hep aynı kafa bunlar, eşlerinden rahatsızlar gelip burda soruyolar önerileri beğenmiyolar kocalarına da evde canım cicim diyolardır tasası bize kalıyo ben üzülüyorum burda

Akliniz varsa ki sanmiyorum bosanin!
Adam böyle, degismicek, coluk cocukta yokken bosanmalisiniz eminim ilerde aileniz daha cok üzülür.

Böyle bozuk bir karakterde olan asla huyundan vazgeçmez. Bu davranışlarını ömrünce sürdürecektir.Yeminleri, sözleriyle oyalanırsanız kendinize de ailenize de haksızlık edersiniz. Zararın neresinden dönerseniz kârdır.

Pislik bir de arkadaşından istiyor. Boşanmayacaksan açık ilişki yaşayın madem. Yani başka fikir gelmiyor aklıma.

“Bana bi akıl verin “ ne gibi
Bu cumle şekli bende ne anlatsam ne yazsam da fayda etmeyeceği duygusu uyandırdı .
Yanıp tutuşan sizsiniz o kartı saklamakla meşgul hala

Ya çok özür diliyorum alakasız evet ama, birkaç seferdir görüyorum sormadan edemeyeceğim artık. Gerçekten 63 yaşında mısınız?

Yol yakınken ve cocuk olmadan bosanin ve ailenizde olsa bahane etmeyin 1 aylık evliyken bunu yapan insan ileride daha neler neler yapar

hep aynı bahane çünkü
ya anneleri ya babaları hasta boşanıp onları üzmek istemiyorlar.

Bu cocuktan onceki bosanmama bahanesi.
Cocuk olduktan sonra da 'cocugum kucuk, babasina da cok duskun'. Ufacik cocugun bag kurabilecegi iki ebeveyni var biri anne biri baba. Karakteri bozuk ben o zaman bu adama duskun olmayayim demeyecek ki cocuk, elinde o var onu seviyor iste mecburen. Butun cocuklar ebeveynlerine duskun olur, gelisimsel donemde bir ihtiyac bu cunku. Boyle cok farkli bir seymis gibi yazmiyorlar mi ben de buna cok sinir oluyorum.

Bana takılacağım birini bul değil bana sevgili bul demiş. Sevgili! Kocanızın utanmaz olduğu kesin de siz ne demeye hala babanızı bahane ediyorsunuz onu hiç anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…