1 aylık evliyim eşim annesinin bizde kalmasını istiyooorr :(

eltinin çocunu istememekte haklısın ama kaynananı istememekte hatalısın...
zaten herkes ayı şeleri yazmışş tekararlamama gerek yok..

allah allah... kücücük cocugunzarari mi olur ya... kücücük cocuga da mi düsmanlik ediyonuz... dagitsa ne olacak yavrucak????!!!!!

kocan gactii gactiii yakalaaaa... o bi gece kocasiz kalsan ne olur beeee....

dılom sus kuzu sen :mymeka:
yakında evlenıyosun sende konusma buyuk ..
konu sahıbıde haklı ama yuz verıpde astarını ısteye bılır ılk basdan onlem alıyo ..a.s.

nerden hakli yaaa.... ne demek yaa astarini da istiyebilir???? ne sacmalik yaa bu???!!!!! Rabbim ogullarimizi gercekten böyle gelinlerden korusun...

yaaawww konu sahibi bir geceligi kabul etmis... acaba esinede ama tek bir gece haaa baska yok astar istemessin anan dedide... kapi disari mi edildi daha bir aylik evliyken ...

üle gocasiz kaldiiiii

Senin goncanı doyurmak ne mümkün eynur lan:smiley-cool:

da benim anlamadığım Bursaya filanmı gitceniz, o melaike nasıl iftara şeetcek sizi:uhm:

iftaraa çığırdıı kızım bizi özelll,herüfleri tanıştırcaz biz kaynaşcaa
yosam seni çığırmadı mıı

efenim bayram tatilinde bi manisaya gidip gelce , ben iyi gelin olaraktan goncamın teyzesini ziyaret etcez,kaynoşum ve kaynımgilede orda olcek,yol üstüü dedik krdiyi çiğnemeden geçmeyelimm

ben doğursam da benim kızı alsan olma mı :ecrin_bebek:
nası olsa zenginsiniz, cocuuum kuzuya krdiye gelin olup fakirlikten sürünmesin mafoldumben

sen ufak ufak krdiye yaman bacımm
o daa zengin
bu pirfüm işinden döncek köşeyii
emme o olmazsa ben alırım
merak etme ortada kalmaz kız:)
anasına bak kızını all

gurba kendin zengin koca diye diye bi culsuza vardin simdide dogmamis sabiyimi kendi emellerine alet ediyon :roflol:

Kim çulsuz, baho mu

e tebi ağaoğlu rezidansta sen oturcan dimi zaza anım

kermit kart at bari bize ordan:roflol::roflol:

Son düzenleme:

terbıoyesızlık edıosun ama onu senn ınsanlıgına veryrm

Arkadaşlar belki de biz yanlış anladık belki arkadaşımız kayınvalidesinin gelmesine kızmıyordur. Belki prensip olarak 'Tek gecelik ilişkilere sıcak bakmıyordur' ben gibi olamaz mıkaydirigubbakcemile2

Okurken daraldım beeee. Vay anasını, oğlanlara bak büyüt sonra el kızı gelsin nanik yapsın. Vay anam vaaayyyy.

Arkadaşlar belki de biz yanlış anladık belki arkadaşımız kayınvalidesinin gelmesine kızmıyordur. Belki prensip olarak 'Tek gecelik ilişkilere sıcak bakmıyordur' ben gibi olamaz mıkaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Allah iyiliğini versin bende okuyorum saf saf ne çıkacak diye:tomato:

terbıoyesızlık edıosun ama onu senn ınsanlıgına veryrm

benmi???????benmi terbiyesizlik ediyorum????????? sen terbiyelisin???? e valla güzel...ne diyeyim baska sana.... denmez artik birsey.

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı

mübarek hepiniz sütten çıkma ak kaşıksınız :1closedeyes:
bayılıyosunuz böyle guroup olaraktan milletin üstüne saldırmaya
ismi lazım değil kuzu-ayn-kermit ve kredi den bahsediyom
bi taconuz ve kıronikiniz eksik :umursamaz:

iloşu eklemeyi unuttun ganka kaydirigubbakcemile2

konu sahibesi gelmiş... akannehir

neye karar verdi acep CADIARZU

vurun abalıyaaa

gurbik ben de mirak ettim
neye karar verildi acep
gelebilecek mi zavallı annecik

Kambersiz dügün olurmu la?:mymeka:

Beni unuttun!!!!

Ben sütten çıkma ak kaşığım inanmayan gelsin baksın kaydirigubbakcemile2
Ayrıcana aklın yolu birdir demişler dimi bak genelde herkes aynı fikirde.
Cidden kro yok uzun süredir nerede bu yahu CADIARZU

belkide kayınvalidenin haberi bile yok davet edeceklerinden zavallı kadıncezzz...:teselli:

nasıl bi iş çevriliyo arkasından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…