eltinin çocunu istememekte haklısın ama kaynananı istememekte hatalısın...
zaten herkes ayı şeleri yazmışş tekararlamama gerek yok..
dıyelımkı ben sımdı kabulettım guzelde agırladım budevamlı olursa ne yapıcam ben ıstyorumkı sımdıden mesafemz olsun evlerde kalmalar olmasın aradabı goruselım cıvıklık olmasın ne var bunda sımdı ok desem gelıp kalıcak ılerde cat kapı gelıcek ben uygun olucam yada olmıcam ben sımdı kocamla bu gunlerımı gecıremıosam ne zaman gecırcemkı
dılom sus kuzu sen :mymeka:
yakında evlenıyosun sende konusma buyuk ..
konu sahıbıde haklı ama yuz verıpde astarını ısteye bılır ılk basdan onlem alıyo ..a.s.
Senin goncanı doyurmak ne mümkün eynur lan:smiley-cool:
da benim anlamadığım Bursaya filanmı gitceniz, o melaike nasıl iftara şeetcek sizi:uhm:
ben doğursam da benim kızı alsan olma mı :ecrin_bebek:
nası olsa zenginsiniz, cocuuum kuzuya krdiye gelin olup fakirlikten sürünmesin mafoldumben
gurba kendin zengin koca diye diye bi culsuza vardin simdide dogmamis sabiyimi kendi emellerine alet ediyon :roflol:
allah allah... kücücük cocugunzarari mi olur ya... kücücük cocuga da mi düsmanlik ediyonuz... dagitsa ne olacak yavrucak????!!!!!
kocan gactii gactiii yakalaaaa... o bi gece kocasiz kalsan ne olur beeee....
nerden hakli yaaa.... ne demek yaa astarini da istiyebilir???? ne sacmalik yaa bu???!!!!! Rabbim ogullarimizi gercekten böyle gelinlerden korusun...
yaaawww konu sahibi bir geceligi kabul etmis... acaba esinede ama tek bir gece haaa baska yok astar istemessin anan dedide... kapi disari mi edildi daha bir aylik evliyken ...
üle gocasiz kaldiiiii
Kim çulsuz, baho mu
e tebi ağaoğlu rezidansta sen oturcan dimi zaza anım
kermit kart at bari bize ordan:roflol::roflol:
siz evlendirmezseniz evlendirmeyin ...
bir el kızı gelirde aklına kalbine girerse.......sizede dış kapının mandalı gibi davranırsa .......
oglunuzda alır kızı evden giderse ........
sizde oglunuzun evine bir bardak çay bile içmeye gidemesseniz...varın o zaman düşünün ahliniz nice olur.........
hey oglan anaları ve hamişler......
Arkadaşlar belki de biz yanlış anladık belki arkadaşımız kayınvalidesinin gelmesine kızmıyordur. Belki prensip olarak 'Tek gecelik ilişkilere sıcak bakmıyordur' ben gibi olamaz mıkaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar belki de biz yanlış anladık belki arkadaşımız kayınvalidesinin gelmesine kızmıyordur. Belki prensip olarak 'Tek gecelik ilişkilere sıcak bakmıyordur' ben gibi olamaz mıkaydirigubbakcemile2
terbıoyesızlık edıosun ama onu senn ınsanlıgına veryrm
mübarek hepiniz sütten çıkma ak kaşıksınız :1closedeyes:
bayılıyosunuz böyle guroup olaraktan milletin üstüne saldırmaya
ismi lazım değil kuzu-ayn-kermit ve kredi den bahsediyom
bi taconuz ve kıronikiniz eksik :umursamaz:
şimdi kayınvalide geliyor mu gelmiyor mu :uhm:
Kambersiz dügün olurmu la?:mymeka:
Beni unuttun!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?