1 aylık evliyim eşim annesinin bizde kalmasını istiyooorr :(

yolmiyim saçını başının seninn
sensizn mandal:) ben bi keree çelik kapının taa kendisiyim
pehh
olmazsa olmaz yanee

aaay bundan sonra kaynanam yi davrancam cevap vermicem (cevap verdirecek etmezseetmese tabiii)

:çok üzgünüm::gitmelurmu olur valla

Yüce rabbim cümlemizi helal süt emmiş, kadir kıymet bilen, saygılı, güler yüzlü, merhametli insanlarla karşılaştırsın. Kızımıza da oğlumuza da böyle insanlar nasip etsin.:Saruboceq:

yolmiyim saçını başının seninn
sensizn mandal:) ben bi keree çelik kapının taa kendisiyim
pehh
olmazsa olmaz yanee

canım benim çelikte olsa oda bir kapı ve kilidi var.
kaynana olunca o kilit inanki sensin şimdiden alıştır kendini.......kaydirigubbakcemile2

Vallahi ben konu sahibi olsam bu durumda zaten ortada dolaşmazdım.Malum linç tehlikesi var

sositososito

Ehu ehu terbiye edecez kızları oğlanlarımızla çatlayın uleynnnn
Üzülme bizim gibi oğlan analarına kız mı yok (Benimkide iş evlenmeden sanal çocuk sahibi oldum iyi mi?)

Kız sen bekarmısın allasen. E ne diye gaz veriyon bana o zaman.:ecrin_bebek::smiley-cool:

kuzu karisi ve ayn hanum sanki millet siraya girdide oglunuzu alicaklaelaelaelaelae
iste buyrun bunlarda cadi kaynana modelleri

Tabi canım kimse kimsenin evini yükleyip götürmüyor sonuçta. Benim kayınvalidemler geldiğinde -öyle çok iç içe değiliz ama yine de- mutlaka sevdikleri şeyleri hazırlarım. Mutlaka kalmalarını teklif ederim. İçlerinden biri gelmemişse börek çörek yaptıysam mutlaka paket yapar gönderirim.
Ben çalışıyorum ve evime ayıracak çok zamanım yok. Buna rağmen 'Akşam sizdeyiz' dediklerinde 'Yok bugün gelmeyin' dememişimdir. Aile neye denir arkadaşlar? Başkalarına 'bugün gelmeyin' dersiniz aile demek sizi her halinizle kabul eden demektir.
Bizim en büyük sorunumuz zaten 'Aile'yi idrak edemiyor olmak. Benim annem anne, babam baba ama onun ailesi yabancı gelseler rahat edemem böyle bir mantık var mıdır?
Ha elbette size daha sıcak davranana yakınlık duyarsınız mesela benim eşim benim ailemle benim onun ailesi ile geçirdiğimden daha çok vakit geçirir. Babamla alışveriş yapar, sohbet eder, bensiz de onlara gider. Bu gördüğü ilgiden kurduğu sıcak diyalogtandır. Aynı şeyleri ben de yaparım ama bizim biraz daha mesafeli bi ilişkimiz vardır kayınvalidemin öz olmamasından kaynaklı. Ama yine de kimse kimseye saygıda kusur etmez.

Ve ben şunu açık yüreklilikle söylüyorum kayınvalidem öz olmamasına rağmen bir gün kayınpederime birşey olursa benim eşim onu asla ama asla yalnız bırakmaz. Nası olsa öz annem değil başının çaresine baksın demez. Ya bizim yakınımızda bi yerde yaşar (Üst kat, alt kat) ya da yanımızda bu kadar net söylüyorum. Ben de bu konuyu tartışmam. Dediğim gibi kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz.
Biraz geniş düşünün, iyi niyetli bakın böyle hayatın tadı mı çıkar canım ömür boyu ye dur kendi kendini

canım benim çelikte olsa oda bir kapı ve kilidi var.
kaynana olunca o kilit inanki sensin şimdiden alıştır kendini.......kaydirigubbakcemile2

tutmayın beniiiii
beri bakk
sen biliyon mu ben ne emek emek büyütüyom oğlumu
hahayyyyy size bırakmak içinse yanılıyosunnnn
KAYNANANI GÜCÜ adına güç ben de artık

Kız sen bekarmısın allasen. E ne diye gaz veriyon bana o zaman.:ecrin_bebek::smiley-cool:

Öyle deme her bekar genç bayan bir anne adayıdır.Şimdiden kendimi hazırlıyorum fena mı ??

kaydirigubbakcemile5

Vallahi ben konu sahibi olsam bu durumda zaten ortada dolaşmazdım.Malum linç tehlikesi var

sositososito

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana rabbim herkesin gönlüne göre versin...........:Saruboceq:
hayırlı eşler.hayırlı işler....hayırlı gelinler.... hayırlı damatlar.......... nasıp etisn .:Saruboceq:

allahtan korkan ........kuldan utanan....... merhametli.... vicdanlı kişilerle karşılarştırsın.........:Saruboceq:

yine annem derki.............allah herkesin evine uygun horanta versin......:Saruboceq:

kocasıylan pazarlık yapıyodur
sadece 1 gün kabul ediyorum
bir daha olmasın pls
senin ailen benim artık
aile saadetimiz için aşkımm

Ben benim herife böyle desem kanımca boşar beni.:ecrin_bebek:

kocasıylan pazarlık yapıyodur
sadece 1 gün kabul ediyorum
bir daha olmasın pls
senin ailen benim artık
aile saadetimiz için aşkımm

Allah seni kahretmesinn.....
bazıları hak ediyor böyle şeyleri ama yaa...
mesela gelinin yanında oğlunun elinden tutarak yürüyenler....
ya da düğün resmlerine bakarken gelin dibinde dururken oğlunu övüp gelini hiçe sayanlar...
damadı ve gelini aynı şehir doğumlu diye malesf hep aynı şehirlileri bulduk diyenler...
(bunların hepiciği benimkinde var)
bazı hareketleri de hak ediyorlarrr

kuzu karisi ve ayn hanum sanki millet siraya girdide oglunuzu alicaklaelaelaelaelae
iste buyrun bunlarda cadi kaynana modelleri

puhahahaa
vermicez işteee
babayı alırsınızzz
bööle gelinlere kaynana şarttt anamm

Hayırlı RAMAZAN'da edilecek en hayırlı dua.Hayırsızlardan korunmak için Allah'a sığınmak lazım (Amin)

tutmayın beniiiii
beri bakk
sen biliyon mu ben ne emek emek büyütüyom oğlumu
hahayyyyy size bırakmak içinse yanılıyosunnnn
KAYNANANI GÜCÜ adına güç ben de artık

allahım işallah gönlüne göre veriri canımda.......
yani nasıl desem yüregine indirmeden alıştırarak desem bari........
durumlar belli..........
ha benden iyi gelin olur ama yaş farkı büyük sorun olabülür....:jeyyar:.
o yüzden allah ogluşunun bahtını tahtını güzel eglesin.....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…