Eltinle çocuğuda mı yatıya kalacak :uhm: anlamadım ki.
kızlar kayınvalıdemle cok sık gorusmek ıstemyrm sevgılıyken ve evlenme donemımızde esımı benden hep kısaknrdı sorun cıkartırdı daha evlenmemıze 20gun kala oğlum sen onla yapamazsın dıyen bırısı sımdıde evmze gelıp huzurumuzu kaçırcak ben evlerıne gıderdım kendısı kıskandgndan eltımn cocukları ıcın oğlum dur yanına oturma bak yegenn kıskanıo aglıcak dıyen bırısı sevmıyrmda ıstemyrmda demyrm gelsın otursun gtsın evımızı kendımız duzduk hersymzı kendımz aldık zamanı geldı çok zorluk çektık bıgun sormadılar bıseynız eksıkmı dıe ama sımdı kalmaya gelcek
Kız pasaklı bi konuda haklısın ama kadın sadece bir gün gelecekmiş.
Uzun süre kalacaksalmaz: tabiki çok magdur olduğu bir durum yoksa.
Ama hastadır tek kalamaz ozmanda mecburen he diyecez kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
Gelin, gelin, bana bak
1 gecede yatağında uzatıver ayaklarını, ölmezsin.
ya yeminle doğur büyüt yeme yedir, giyme giydir, ne badirelerle büyüt, sonra elin kızı gelsin hooop istemiyorum anneni, yok ya.
hey allahım ya...........
nedir bu kaynana sendromu .......ya siz nasıl annenizden dogduysanız.....ve anneniz varsa sevdiginiz evlenmek için ugraştıgınız kişide anneden dogdu...gökten inmedi herhalde.........
yazık ya allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin daha kaynananız yaşnalacak bakıma muhtaç olucak ve siz sadece bir gün gelicek diye ettiginize bakın........
heleki şu aylarda .......herkesin herkese kapısını açtıgı misafir ettigi gönlünü aldıgı günlerde siz kaynanızı evde olmasını istemiyorsunuz........
aynı şeyi eşiniz annenize yapsa...........ne olur meark ediyorum.........
kadın meraklıysa çocukta yaramazsa......sabredeceksiniz gönül kırmadan agırlıyacaksınız.........
galiba kaynananız gelecegini bildigi içinmi dedi acaba eşinize ........evlenmeden 20 gün önce .......evlenme diye ne bileyim.........
üzüldüm bide bunu acındırarak anlatıyonuz ki sanki ..........büyük bir suç günah gibi........yazık
ayrıyken 1 günlüğüne gelecek diye feveran eden kişinin birlikte oturmasını düşünemiyorum:umursamaz:
Yorum yapmayayım yorum yapmayayım diyorum bazen ama insanın cinleri tepesine çıkıyor. Tüm yaygara sadece bir gün gelip kalacak misafir için mi
Allahım ne günlere kaldık yaa. Bazen benden birkaç yaş küçük gelinlerin bu feryatlarını görünce acaba bizim çocuklarımız büyüyünce nası insanlarla karşılaşacağız diyorum. Sırf sizin gibi insanlar yüzünden ilerdeki potansiyel gelin adaylarıma şimdiden kin duyuyorum. Ayıptır yahu bi insanın evladının evini bir gün ziyaret etme hatta kalma hakkı yok mudur? Evim dağılacak batacak ne kadar ayıp gerçekten kınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?