1 aylık evliyim eşim annesinin bizde kalmasını istiyooorr :(

herkesin imtihanının fazlaca kaçtığı şey olduğunu düşünen biri olarak söylüyorum çok korkmuşsunuz..

bir gün yani insaf..

anne bu bence hiç eşinize açmayın bile bu konuyu..

zira benim annem hakkında eşim böyle düşünse çok soğurdum ben..

Kaynanani sen tanirsin....huyunu suyunu sen bilirsin....böyle 1 gün kalmakla baslayip basina eksiyeceginden korkuyorsan vardir bir bildigin diye düsünüyorum.....ayrica anladigim kadariyla kaynananla aran iyi degil...pek sevismiyorsunuz zaten....o yüzdendir belkide bu tepkin....

Lakin her ne olursa olsun gelmesin kalmasin diyemezsin arkadasim, esinin annesi bu...40 yilik yabanci degil....

Kalmak istemesinin gerekcesi nedir onu pek anlamadim....ogluna hasret gidermek icinmi?
Cokmu uzaksiniz birbirinize?

Ayrica kimse kusura bakmasin ama bende olsam eltimin cocugnu cekmek istemem....yorgun argin isten gelmisim kimsenin veleti ile ugrasamam.....insan yeri geliyor kendi cocugnu cekemiyor vallaha....

Esinle konus, 1 gün gelip tek kalsin ama coluk cocukla ugrasamam de!

kayınvalıdem yaslı bırı degıl henuz 40yasında genc gelme sebebı oğlunu ozlemesı olsgnu sanmıyrm gecen akşam eşım gulerek açtı telefonu ne o oğlum annenden uzak nede mutlusun dıo
oğlum mutlu aa neguzel dıyen bırısı degıl
evet ayrıca eltımın cocuguyla gelmesı kadar kotu bısey daha yok fecı bısey zaten cok yaramaz onlara gıdınce bıle kafam şişio şımarık yetsmıs herseyı ıstyo vermezsen aglıyo altına yapma gıbı sorunuda var esımle buakşam konusucam ıstemedgmı ne sekılde guzelce acıklayabılırım bana bu konuda yardımcı olun lutfen ılerde gelsın ama ben sımdı evmde yatılı mısafr karsılamaya hazr degılım

ben oğullarımı evlendirmesemmi acabaakannehir

vala kaynanan çok haklıymış bence...
bu mantıktaki bi eşle anlaşmak gerçekten de güç...
ne demek kaynanamın bizde kalmasını istemiyorum
hem de 1 gece için mi bunca yaygara?
pes doğrusu
ne kadar kötü olursa olsun o eşinin annesi :1closedeyes:
ayrıca ben kötü biri olduguna da inanmıyorum, abartıyorsunuz
bi de onun ağzından dinlesek keşke seninle ilgili şikayetlerini

Allah gelinin de damadın da hayırlısını versin ne diyeyim

bi koca buluyonuz buldumcuk oluyonuz
dünyanız değişiyo
evimmiş eşimmiş
hey allam akıl fikir versin size
bi gece içinse bu kadar yaygara mazallah allah korusun o kadın hasta felan olduğunda neler olur düşünmek bile istemiyorum
allah kayınvalidenize ve eşinize sabır versin ne diyim

ama mecburiyet yok ki ortada tamamen keyfi durum söz konusu
tabii ki oğlunun evi gelecek
gelmesin diyecek kadar insanlıktan çıkmadık
ama kalması bana ters geldi sonuçta gezmeye geliyor aynı şehirdeler
gelsin otursun kalksın gece evine gitsin
yalnızda yaşamıyormuş yalnız olsa neyse
işten yorgun argın gelip misafir ağırlamak zaten zor
bi de bütün gün acaba evde naptı acaba şu an ne yapıyor diye düşünerek kafayı yemek akıl alır gibi değil

hey allahım ya...........
nedir bu kaynana sendromu .......ya siz nasıl annenizden dogduysanız.....ve anneniz varsa sevdiginiz evlenmek için ugraştıgınız kişide anneden dogdu...gökten inmedi herhalde.........
yazık ya allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin daha kaynananız yaşnalacak bakıma muhtaç olucak ve siz sadece bir gün gelicek diye ettiginize bakın........
heleki şu aylarda .......herkesin herkese kapısını açtıgı misafir ettigi gönlünü aldıgı günlerde siz kaynanızı evde olmasını istemiyorsunuz........
aynı şeyi eşiniz annenize yapsa...........ne olur meark ediyorum.........
kadın meraklıysa çocukta yaramazsa......sabredeceksiniz gönül kırmadan agırlıyacaksınız.........
galiba kaynananız gelecegini bildigi içinmi dedi acaba eşinize ........evlenmeden 20 gün önce .......evlenme diye ne bileyim.........
üzüldüm bide bunu acındırarak anlatıyonuz ki sanki ..........büyük bir suç günah gibi........yazık

Gelin, gelin, bana bak

1 gecede yatağında uzatıver ayaklarını, ölmezsin.

ya yeminle doğur büyüt yeme yedir, giyme giydir, ne badirelerle büyüt, sonra elin kızı gelsin hooop istemiyorum anneni, yok ya.

yani varya bu mesajı tek geçiyorum ...vereliniortak

olmaz ya bu kadar bir gün için ya bizde evlat sahibiyiz bizde çocuk büyütüyoruz ya aynı şeyin kendi başıma geldigini düşünemiyorum bile ...:Saruboceq::Saruboceq:

temelli kalıcak zannettim
bu mu dert ettiğin
annesidir gelsin kalsın ne olucak kı :sm_confused:
eşin sıkı fıkıyı seviyosa baştan biliyordun durumu öyle kabule tmek zorundasın ama asla saygısızlık yapmaya hakkın yok

Bende basligi okuyunca herhalde temelli kalacak diye düsündüm.Ama
kadin sadece misafirlige geliyor.Lütfen bu kadar gaddar olmayin.Kadin oglunun
evinde bir gece gecirmek istiyor,hevesleniyor demekki.Ne var bunda.

Hem daha bir aylik evlisin,huyunu suyunu ne kadar bilebilirsinki.Nerden biliyorsun
Artik alisacagini.Hem eltin dedigin kayninin cocugu.Ben görümcemin
cocuklarini "sana kurban oluyum" diye seviyorum.O senin kayninin cocugu
arkadasim,nedir bu kin.

Bence kendini bu kadar soyutlama esinin ailesinden.Sen onlara uzak ve
kötü oldukca,esinin gözünde o kadar degerin düser.Ben esimin ailesine
cok iyi oldugum icin,esim bana Allah senden razi olsun demisti.Varmidir
bundan daha güzel bir söz.

herhangibir acıtasyon felan olsun dıe anlatmadım ben hıc evımıze gelmıcek demedım zaten mısafrlıgınde bı boyutu vardır su gunlerde mısafr kabul etmemek soz konusu degıldır herkesın dın anlayısıda kendısınedır konuyu saptırmayalım lutfen eger yakın oturdgmz halde evmde kalıcaksa neden ayrı oturdukkı hep beraber otursaymısız istanbul gıbı buyuk bıyerde yasıyrz hayt sartları zor hem calısıp hemde evde temzlık yemek yetrnce zor gelıo enazndan su<alışma devresınde buyuklerın anlayışlı olması gerek tabıkı gelıcektır oğlunun evı ama sımdı degıl ben evıme ve ılkdefa bukadar tempolu hayata yenı grdım ısın versınde hayatımaz yon verelım ınsanlar kendı yasadgnı kendı annesnı babasını kayınvalıdedını kayınpederını tanır etrafa ne anlatsan boş zaten benm nıyetımde kımseyı kotulemek vs degıl sadece konu açtım yardım olur bı akıl olur dıe yargılanmak suçlanmak yada suçlamak amaclı degıl kımse kımseyı bılemez suandaolumlu yazanların belkıde cok ıyıdır kaynanalalrıyla belkıde kotu bunu kımse bılemez

Arkadaşım yanlış anlamada bunca tantana birgüncük kalcak diyemi...
Düşünüyorumda bir oğlum olsa evlense deseki anne bir gün gelde kal değişiklik olsun..
Nasıl sevinirdim.. Oğlumla gelinimle kalcam diye..
Ama gelinim benim hakkımda böyle şeyler düşünseydi acaba ne durumda olurdum..
Bir daha o eve adımımı atmaz oğlumla yalnız görüşürdüm..
Kusura bakmayın ama bunu hakediyorsunuz..
Ne yani siz ayaklarınızı uzatamıcaksınız diye gelmicek öylemiii
Yatılığa istemiyorum diyorsun..
Ozaman arkadaşım evlenmeden düşünceksin bunları..
Kayınvalidende gelicek kayınpederinde eltinde...

ayrıyken 1 günlüğüne gelecek diye feveran eden kişinin birlikte oturmasını düşünemiyorum:umursamaz:

ayrıyken 1 günlüğüne gelecek diye feveran eden kişinin birlikte oturmasını düşünemiyorum:umursamaz:

Bende tam onu yazacaktım.vereliniortak
Aynı evin içinde yasayan gelin kaynanalarda var. Allah kolaylık versin.
Arkadaşım sen iyisimi isyan etme şükret kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisişte bu kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…