herhangibir acıtasyon felan olsun dıe anlatmadım ben hıc evımıze gelmıcek demedım zaten mısafrlıgınde bı boyutu vardır su gunlerde mısafr kabul etmemek soz konusu degıldır herkesın dın anlayısıda kendısınedır konuyu saptırmayalım lutfen eger yakın oturdgmz halde evmde kalıcaksa neden ayrı oturdukkı hep beraber otursaymısız istanbul gıbı buyuk bıyerde yasıyrz hayt sartları zor hem calısıp hemde evde temzlık yemek yetrnce zor gelıo enazndan su<alışma devresınde buyuklerın anlayışlı olması gerek tabıkı gelıcektır oğlunun evı ama sımdı degıl ben evıme ve ılkdefa bukadar tempolu hayata yenı grdım ısın versınde hayatımaz yon verelım ınsanlar kendı yasadgnı kendı annesnı babasını kayınvalıdedını kayınpederını tanır etrafa ne anlatsan boş zaten benm nıyetımde kımseyı kotulemek vs degıl sadece konu açtım yardım olur bı akıl olur dıe yargılanmak suçlanmak yada suçlamak amaclı degıl kımse kımseyı bılemez suandaolumlu yazanların belkıde cok ıyıdır kaynanalalrıyla belkıde kotu bunu kımse bılemez
oturmaya gelsınler hızmetını yapım otursun oğlunu gorsun ama yatıya kalmasın ya hıc ıstemyrm
annemle konusuyrz kendı annem bana gel bıle demıyo kızım otur evıne alış dıo hafta sonları aryrm anne gelın dıe annem yok kızım dınlen esınde rahat etsın dıo annem bukadar dusunurken kayınvalıdem aa hemen gelıyım dıe dusunuyo ayıp ya daha dur uzakta otursan neyse 1saatlık bıle yol yok aramzda ınsaf ya
Bu K.K benim ruh sağlığım açısından hiç de iyi olmadı.:gitme:
neler neler duyuyoruz K.K sayesinde.
Seneler sonra olurda kayınvalide olursam, ağzıyla kuş tutsa, melaike gibi bile olsa geline hep bir şüphe bakarım bu saatten sonra. Acaba beni istemiyormu, acaba bu dediğimi yanlış anlarmı diye hep diken üstünde olurum.
Yav bizde geliniz, evlendiğimizin haftasında doluştu millet eve.kaydirigubbakcemile3
10 senelik gelinim daha bir gün bile kayınvalidemin yanında uzanmış değilim, bırakın kayınpederi. Evimizin anahtarı da var, çocuklarıma da bakarlar, yeri gelir yemeğimi de yapar(nadirde olsa), dayanağım onlar benim ya, onlarsız kendimi düşünemiyorum.
geçen sene ramazan bayramımıydı neydi şehir dışındalardı, öksüz yetim gibi hissettik be kendimizi.
vala kaynanan çok haklıymış bence...
bu mantıktaki bi eşle anlaşmak gerçekten de güç...
ne demek kaynanamın bizde kalmasını istemiyorum
hem de 1 gece için mi bunca yaygara?
pes doğrusu
ne kadar kötü olursa olsun o eşinin annesi :1closedeyes:
ayrıca ben kötü biri olduguna da inanmıyorum, abartıyorsunuz
bi de onun ağzından dinlesek keşke seninle ilgili şikayetlerini
Allah gelinin de damadın da hayırlısını versin ne diyeyim
bi koca buluyonuz buldumcuk oluyonuz
dünyanız değişiyo
evimmiş eşimmiş
hey allam akıl fikir versin size
bi gece içinse bu kadar yaygara mazallah allah korusun o kadın hasta felan olduğunda neler olur düşünmek bile istemiyorum
allah kayınvalidenize ve eşinize sabır versin ne diyim
Bu K.K benim ruh sağlığım açısından hiç de iyi olmadı.:gitme:
neler neler duyuyoruz K.K sayesinde.
Seneler sonra olurda kayınvalide olursam, ağzıyla kuş tutsa, melaike gibi bile olsa geline hep bir şüphe bakarım bu saatten sonra. Acaba beni istemiyormu, acaba bu dediğimi yanlış anlarmı diye hep diken üstünde olurum.
Yav bizde geliniz, evlendiğimizin haftasında doluştu millet eve.kaydirigubbakcemile3
10 senelik gelinim daha bir gün bile kayınvalidemin yanında uzanmış değilim, bırakın kayınpederi. Evimizin anahtarı da var, çocuklarıma da bakarlar, yeri gelir yemeğimi de yapar(nadirde olsa), dayanağım onlar benim ya, onlarsız kendimi düşünemiyorum.
geçen sene ramazan bayramımıydı neydi şehir dışındalardı, öksüz yetim gibi hissettik be kendimizi.
konu sahibi arkadaşım daha şimdiden bu şekilde davranıp eşini kendinden soğutma derim.
1 gece idare ediver. çok samimi davranmazsın o da sık sık yatıya gelmez yani, anlar herhalde istenmediğini.
ne var annesine davrandığı gibi davransa eşinin annesine. o zman arası iyi olur düzelir ama hep gelir dimi!!!
Senin haftasında dolmuş evin benim düğünümün ertesi günü doldu. Evimin anahtarı ailelerimizde var, eltim sağolsun çocuklarımı bizzat alır (ben dinleneyim diye) evinde günlerce bakar. Kayınvalidemle 10 dakikalık mesafedeyiz, gelir (hatta ben zorla alırım) günlerce hatta aylarca kalır bende.
Valla kim ne derse desin, kaynana ne kadar kötü olursa olsun, gelinlerde az değil. 1 gün için kopan kıyamete bak sen. Yahu düşman olsa insan sabreder bir gün için.
Ben oğlumu evlendirirsem (ki şu durumda hiç düşünmüyorum.) karşıma böyle gelin çıkarsa susmam alimallah.
dıyelımkı ben sımdı kabulettım guzelde agırladım budevamlı olursa ne yapıcam ben ıstyorumkı sımdıden mesafemz olsun evlerde kalmalar olmasın aradabı goruselım cıvıklık olmasın ne var bunda sımdı ok desem gelıp kalıcak ılerde cat kapı gelıcek ben uygun olucam yada olmıcam ben sımdı kocamla bu gunlerımı gecıremıosam ne zaman gecırcemkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?