1 aylık evliyim eşim annesinin bizde kalmasını istiyooorr :(

rabbim herşeyin hayırlısını versin :Saruboceq:
ah burda olsanda okusan bu yazılanları kayınvalidecim :1shok:

siz bir gün gelmesine razı degilsiniz ki....beraber otursanız......bu kadar kişi bir gün sabrediver dedigi halde...tamam demeyip ......gelmesin diyen sizsiniz......
evet herkesin din anlayışı ayrıdır...benide hiç ilgilendirmez........
konuyu saptırmıyorum herkese gibi bende yorumumu yaptım.........
siz bu yaşlarda kalmıyacaksınız......sizin çocugunu olucak belkide daha agırını yaşıyacaksınız.........
bilinmez......
ayrıca alışma süresi büyüklerimden yardım istiyorum demişiniz...onlarda size yapacakları en büyük yardımı yapıp hem ayrı evlendirmişler hemde ogullarını vermişler........
heleki şu istanbulun yogunlugu ve geçim sıkıntısı içerisinde........

ha herkesin yaşadıgını ancak kendileri bilir ve atrafındaki kişileri ancak yaşıyan tanır.........
o konuda haklısınız..........

ama o bir annedir......tabikide gelicektir....siz kabul etmez sorun edersiniz bilemem sizin fikriniz.......sizin hayatınız........

dedigim gibi allah muhtaç etmesin.......hayırlısını versin gelininde dama:Saruboceq::Saruboceq:dında......

ohh valla yaa... akannehir
gelmese kabahat, gelse kabahat
bu gelinlere yaranmak ne zor böyle
naapsın bu insanlar Allah aşkına?

aynı şehirde diye gelip kalma hakkı yok mu oğlunun-kızının evinde 1 gececik?
nedir bu böyle ya
insani duygularınıza ne oldu?
sizin annenizi abinizin/kardeşinizin eşi istemese "evim dağılcak" dese ne yaparsınız?
hayretler içinde okuyorum yorumları... :umursamaz:

ahh ahhh....
kayınvalideciğim benim gibi bi geline sahip olduğu için ne kadar şükretse azdır zemuszemus

eltinin çocunu istememekte haklısın ama kaynananı istememekte hatalısın...
zaten herkes ayı şeleri yazmışş tekararlamama gerek yok..

arkadasım gel bıraz empatı yapalım, esını kendı yerıne koymaya calıs bakalım..
dusun kı senın annenler aksam gelmısler ıftara , ee ıftar 8de cayıdır sohbetıdır saat ıyıce gec olucak.. sen tam annenlere e gıtmeyın ıstıyosanız kalın dıceksın kı ( nezaketen bıle olsa ) esın ıstemıcek dıye dıyemıyosun.. ee senın hıc hakkın yok mu, hıc soz sahıbı degıl mısın o ew uzerınde? ew yalnızca esının ewı mı? sen bı gonul rahatlıgıyla anne kal ıstersen dıyemeyeceksen o ewı ne kadar benımsersın ne kadar sahıplenırsın?
yapma arkadasım hıc sewmeyebılırsın bıle kayınwalıdenı ama boyle yapma..

oturmaya gelsınler hızmetını yapım otursun oğlunu gorsun ama yatıya kalmasın ya hıc ıstemyrm

canım daha yolun başındasın dır bakım ilk adımda isyan ediyon bende teemelli kalacak sandım yav annesi tabi gelecek kalacak bigün dediğin nedir ki hayret bişeysiniz ha.ilk ayında böle yaparsan fazla dayanamassın canım sen

arkadaşım sana bir tavsiye vereyim ilk yazdığın yazıya sandımki ömürlük kalıcak 1 gün diyorsun ne var gelip kalsa hizmetini yapsan güzel ağırlasan zaten akşam görcen çalışıyorum diyorsun .. eşimle aram bozulcak diyorsun böyle davranırsan elbette bozulur eşin senin annenin gelip kalmamasını isterse hoş bişeymi o istemediğin insan olmasaydı eşinle evlenemezdin!! seninde ilerde çocuğun olcak seni istemeseler hoşuna gidermi???

evladımı büyütcem sonra bunun gibi biriyle evlendircem sonra oğlumu görmeme engel olcak oldu başkaaaa?? hiiiç kusura bakma ama HAKSIZSINNN

siz misafir olarak gelip,evinize temelli yerleşik düzen kuracak paniğindesiniz benim anladığım..her msjı okuyamadım ama...m,safir olrak gelmesi kadar normal birşey yok elbette,başınıza taç edeceksiniz...ama temelli geliyor ise de,yerleşecek ise durum vahim tabii... eli ayağı tutuyor ve bakıma muhtaç,yalnız ve çaresiz değil ise bende aynı evde yaşama taraftarı olmam ki,1 aylık evli iken! konuşmanız gerek açık açık!

Bu K.K benim ruh sağlığım açısından hiç de iyi olmadı.:gitme:
neler neler duyuyoruz K.K sayesinde.

Seneler sonra olurda kayınvalide olursam, ağzıyla kuş tutsa, melaike gibi bile olsa geline hep bir şüphe bakarım bu saatten sonra. Acaba beni istemiyormu, acaba bu dediğimi yanlış anlarmı diye hep diken üstünde olurum.

Yav bizde geliniz, evlendiğimizin haftasında doluştu millet eve.kaydirigubbakcemile3

10 senelik gelinim daha bir gün bile kayınvalidemin yanında uzanmış değilim, bırakın kayınpederi. Evimizin anahtarı da var, çocuklarıma da bakarlar, yeri gelir yemeğimi de yapar(nadirde olsa), dayanağım onlar benim ya, onlarsız kendimi düşünemiyorum.

geçen sene ramazan bayramımıydı neydi şehir dışındalardı, öksüz yetim gibi hissettik be kendimizi.

kuzu......allah gönlüne göre versin.......:Saruboceq:.

annem derki............kaynana yünden bir yumak olsa yuvarlanıp gelinin başına düşse kafası kanatırmış.........
yani öyle bir abartı bu gelin kaynana durumları.........kaydirigubbakcemile3

Yukarı sakal assagı bıyık gıbı bısey.1 aylık evlı cıfte yatılı mısafır hos degıl.Amaaa sebeplerı de bunlar degıl.Ev kırlenecek hızmet yapamam ayagımı uzatamam vs vs.

Desen kı calısıyorum onlarla ılgılenemem anlarım.Yorgun gelıyorum yeterı kadar mısafırperver davranamam anlarım.Ama altı ustu 1 gun ya.Kadın sızın yanınıza yerlesıyım dememıs gelıyım soyle bı ay kalıyım dememıs.

Okuyunca garıp geldı kı bana bunları yazdırıyor bu garıplıkler.Yakından tanıyanlar bılır kayınvalıde durumuna bakıs acımı.Zaten muhtemelen sız boyle dusunurken bunlar davranıslarınıza da yansıyacak.Dolayısı ıle kadın rahat edemıyecegınden bır daha yatıya felan gelmek ıstemıyecek.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Senin haftasında dolmuş evin benim düğünümün ertesi günü doldu. Evimin anahtarı ailelerimizde var, eltim sağolsun çocuklarımı bizzat alır (ben dinleneyim diye) evinde günlerce bakar. Kayınvalidemle 10 dakikalık mesafedeyiz, gelir (hatta ben zorla alırım) günlerce hatta aylarca kalır bende.
Valla kim ne derse desin, kaynana ne kadar kötü olursa olsun, gelinlerde az değil. 1 gün için kopan kıyamete bak sen. Yahu düşman olsa insan sabreder bir gün için.
Ben oğlumu evlendirirsem (ki şu durumda hiç düşünmüyorum.) karşıma böyle gelin çıkarsa susmam alimallah.

konu sahibi arkadaşım daha şimdiden bu şekilde davranıp eşini kendinden soğutma derim.
1 gece idare ediver. çok samimi davranmazsın o da sık sık yatıya gelmez yani, anlar herhalde istenmediğini.

Öyle deme Burbuk karısı, işin ucunda evladın var. Birşey söylesen kötü olursun, söylemezsen için içini yer, ne laflar yutmuyorki insan, onu da yutarsın.

dıyelımkı ben sımdı kabulettım guzelde agırladım budevamlı olursa ne yapıcam ben ıstyorumkı sımdıden mesafemz olsun evlerde kalmalar olmasın aradabı goruselım cıvıklık olmasın ne var bunda sımdı ok desem gelıp kalıcak ılerde cat kapı gelıcek ben uygun olucam yada olmıcam ben sımdı kocamla bu gunlerımı gecıremıosam ne zaman gecırcemkı

Ya valla sen beni sinirlendirdin yaa benneyaptımki
Ya bu insan senin eşinin annesii
Sen anne demiyomusun bu insana.
Artık bi aile olmuşsunuz.
Ne demek çat kapı.
Bu insanlarda herhalde halden anlıyolardır.
Senin iyi gününde kötü gününde yanında olacaklar.
İllaki kendinen büyük birine ihtiyaç duyacaksın zaman geçtikçe.
Yarın birgün çocuğun olunca kadın gelip yardım eder.Senin annen gelip yardım eder.Eşinde senin anneni istemesin olacak işmi.benneyaptımki
Cidden fenalık geçirttin bana vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…