Konu sahibi çoğumuz sizin bu aciklamaniza istinaden yorumlarda bulunduk.Ne ifade etmediğiniz motivasyon kaynaklarından sorumluyuz,ne de ifade ettiklerinizden.Hakkinizda hayırlısı olsun.Arkadaşlar merhaba,
Bizim 21 ve 2 aylık olmak üzere 2 tane evladımız var Allah bağışlarsa.
Ben çalışıyorum şu anda doğum iznindeyim ve 1,5 ay sonra iznim bitiyor.
Hafta içi her gün 8.30-17.00 arasında bir bakıcımız var, büyük kızıma bakıyordu, memnunuz çok şükür. Ama 2 bebek olunca bakıcımız tek başına ikisine bakamayacağını söylüyor. Kv var aynı şehirde ama her gün gelmesini bekleyemem.
Normalde çalışma saatlerim 09.00-16.00 idi. İşe başladığımda 6 ay boyunca 3 saat süt iznim olacak ve evimiz işe arabayla 5 dakika mesafesinde.
Ücretsiz izin almak pek istemiyorum çünkü evde çok bunalıyorum,çalışmaya çok alışmışım, işim de çok yorucu değil.
KK'nın pratik zekalı hanımları bir çözüm bulalım hadi, ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim?
Çok teşekkürler :)
Herkese yorumlari icin tesekkur ederim, tek tek etiketleyemeyecegim. Icimde bulundugum sartlari ayrintili bir sekilde buraya yazmam mumkun degil, tabii ki ise baslama icin tek motivasyonum bunalmak degil.
Anneligimi sorgulamak kimseye dusmez, bana vurarak kendi anneligini yucelten ve ne kadar mukemmel oldugunu ballandira ballandira anlatan arkadaslarin egosu tatmin olmustur insallah bu konu vesilesiyle.
Beni yerden yere vuran yorumlari dikkate almadim ve etkilenmedim cunku kendimi biliyorum, siz beni tanimiyorsunuz bile. Bir zeka piriltisi iceren ve duruma farkli acidan bakmami saglayan fikir verici yorum yazan nadir arkadaslar oldu, ki benim amacim da bu yorumlari almakti, o arkadaslara cok tesekkur ederim.
kesinlkkle katiliyorum. benim de kizim 27 aylik ama uc yasina gelene kdr krese bile vermek istemedm dusundum ama vazgectm cunku zaten okul a gidecek bend daraliyorum ama onlari dunyaya getirdik sevgi sefkat herseyden once gelir . bencillik geliyo bana . Sen bunaliyosun diye calismak istiyotsun kucuck sut bebegi yabanci biriyle buyuyor sonra yallah okula . ikinci cocugum olacak onuda iki uc yasina gelene kdr Ben bakicam sonra istedgim egitim vs is neyse baslicam ins .Ya bu kaçıncı sıkılıyorum konusu yapmayın Allah aşkına. Madem öyle neden bu kadar erken yaptınız 2.çocuğu? Daha bebek bari 1 yaşına kadar bekleyin lütfen.
+ 1000Kınamıyorum ama anlamıyorum da.
Sıkılırım diye hemen işe dönme hevesi neden?
Neden yaptınız o halde ardarda?
Ben cidden üzlüyorum böyle konulara.
Çocuklar sanki yükmüş,eziyetmiş gibi "biz yaptık ama kim bakacak şimdi bunlara" der gibi açılan konulara...
Ozaman sizde konu açarken icinde bulunduğunuz duruma once sıkılıp bunalmaktan baslamayin,yoksa böyle topa tutulur sonra 180 derece eh kem küm diye kıvırmak zorunda kalırsınız..
haa bu arada keske bütün anneler anneliğini yücelten yorumlar yazsa ne güzel olurdu..toplum olarak boyle güzel şeyler görmeye ihtiyacımız var..bu güzel anneleri sevgiyle kucaklıyorum,sizde insallah is yerinde neşe içinde kahvenizi yudumlarsiniz
Herkese yorumlari icin tesekkur ederim, tek tek etiketleyemeyecegim. Icimde bulundugum sartlari ayrintili bir sekilde buraya yazmam mumkun degil, tabii ki ise baslama icin tek motivasyonum bunalmak degil.
Anneligimi sorgulamak kimseye dusmez, bana vurarak kendi anneligini yucelten ve ne kadar mukemmel oldugunu ballandira ballandira anlatan arkadaslarin egosu tatmin olmustur insallah bu konu vesilesiyle.
Beni yerden yere vuran yorumlari dikkate almadim ve etkilenmedim cunku kendimi biliyorum, siz beni tanimiyorsunuz bile. Bir zeka piriltisi iceren ve duruma farkli acidan bakmami saglayan fikir verici yorum yazan nadir arkadaslar oldu, ki benim amacim da bu yorumlari almakti, o arkadaslara cok tesekkur ederim.
Kendimi övmedim, olanı ve bence olması gerekeni, fikrimi söyledim bunun için sizden izin alacak değilim, polemik yapmaya çalışmayın.Kendinizi överek konu sahibine pek yardımcı olmadınız ama.
Konu sahibi Arkadaşım; bebek 6 aylık olana kadar yarım gün çalışma hakkınız var, onu kullanmayı unutmayın derim. Yarım gün dediğin de çok çabuk geçiyor, bi öğün sağdığınız sütü verse tamam.
Ücreti biraz artırsanız bi arkadaşın dediği gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?