Mesela bir arkadaşım vardı 4 senedir, ilk 1,2 sene evet çok güzeldi ama sonra herşeye alınmaya başladı, sürekli arkadaşlığımız bitmesin ve onu kaybetmeyeyim diye, her seferinde suçsuz bile olduğumu düşünsem evine gittim , hep aradım, gönlünü yaptım, tekrar arkadaş olarak devam edebilmek için, ama ne oldu biliyor musunuz bu 2,3 sene böyle devam etti, bende artık tükendim, sürekli birilerinin peşinden koşmak istemiyorum, eğer aramazsam aramıyor, yada eşimin ailesi, yemekler hazırlayıp çağırsam aman bende kalın bu gece desem, yataklar sersem, çocuklar her yeri batırsa ama sesimi çıkarmasam benden iyi gelin yok, ama ben artık istemediğim şeylere maruz kalmaktan yoruldum, beni olduğum gibi seven birileri yok, hep menfaat ve istek üzerine kurulu dostluklar ve arkadaşlıklar ama ben şu dönem bunları birisine saglıyacak enerjiyi kendimde artık bulamıyorum ve yalnızım o yüzden, o kurslar da kadınlar ile içtiyim kahve bile para ile içiliyor , o kursa gidip o parayı vermesem, benimle kahve içmek için Arıcaklarını zannetmiyorum işte bana bunlar koyuyor