• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 çocuk annesiyim, çok yalnızım, kimsem yok, tek başıma bütün gün evde oturuyorum

Eşiniz de çalıştırmak istemiyor, komşular şöyle, sınıf anneleri böyle, eee bu sizin seçiminiz. Artık o vıcık vıcık ilişkiler de kalmadı, herkes işinde gücünde.
Evet eşim çalıştırmıyor bu bahane değil, komşuluk yaşadığım apartmanda yok, geçen gün biri kapıdan çevirdi, bu benim uydurduğum bir bahane değil, aile apartmanında oturmak evet çok zor ve geçinemedim

Eşiniz de çalıştırmak istemiyor, komşular şöyle, sınıf anneleri böyle, eee bu sizin seçiminiz. Artık o vıcık vıcık ilişkiler de kalmadı, herkes işinde gücünde.
Evet okuldaki velilerin toplanmaları beni bogdu, herkes dedikodu yapıyor o birşey söylüyor bu birşey söylüyor , sınıf annesi öğretmen gibi dolaşıyor ortalıkta , ben rahatsız oldum ne yapabilirim, yapamadım üzgünüm

Evet eşim çalıştırmıyor bu bahane değil, komşuluk yaşadığım apartmanda yok, geçen gün biri kapıdan çevirdi, bu benim uydurduğum bir bahane değil, aile apartmanında oturmak evet çok zor ve geçinemedim
İşte ben de diyorum ki şu anda yaşadığınız hayat kendi seçiminiz, komşuluk falan kalmadı artık öyle eskisi gibi. Benim de yaşadığım yerde çevrem yok ama hiç sıkılımıyorum çünkü ben böyle yaşamayı seviyorum.

Şuan da hala aile apartmanında mi oturuyorsunuz yoksa ayrıldınız mi apartmandan orayı anlayamadım

Neye bahane buldum , kimsem yok ki , tanımıyorum kimseyi bahane bulayım
Ayy ne çok kimsem yok ki dedin, 35 sene oturduğum şehirden kalktım kaynanamin bile olmadığı şehire geldim.
İllaki birileri bulunuyor yani bir kahve içimlik iki sohbet edimlik.
Size yataktan çıkmak zor geliyor bence, çocuğunuzun samimi oldugu arkadaşının velisine whatsaptan özel olarak yazıp bir kahveye davet edebilirsiniz gayet tanışmak için.
Herkese bir kulp bulup kimsem yok ki diyorsunuz sanki herkesin herkesin herkesi var.
İnsanlar okyanus aşıp ülke değişip arkadaş ediniyor siz aynı dili konuştuğunuz ülkede bir allahın kuluyla muhattap olamiyorsaniz sorun sizdedir.

Çevresi olan insanlar mükemmel değil ki, ters birisi değilim ama kimseye de boyun eğmiyorum çevrem olsun diye ama üzülüyorum bu duruma tabi
Anlamadım neye boyun egmen gerekecek ki ? Ben mi çok sağım acaba iki sohbet edip kahve içeceksin uymayan birşey olunca kibarca hayır diyeceksin, belki de sorun sendedjr, o kadar kursa ortama vs birkaç sohbet edeceğin kimse yoksa çevrende iletişim dilini bir gözden geçir, herşeye yarış gibi bakma

Ayy ne çok kimsem yok ki dedin, 35 sene oturduğum şehirden kalktım kaynanamin bile olmadığı şehire geldim.
Size yataktan çıkmak zor geliyor bence, çocuğunuzun samimi oldugu arkadaşının velisine whatsaptan özel olarak yazıp bir kahveye davet edebilirsiniz gayet tanışmak için.
Herkese bir kulp bulup kimsem yok ki diyorsunuz sanki herkesin herkesin herkesi var.
İnsanlar okyanus aşıp ülke değişip arkadaş ediniyor siz aynı dili konuştuğunuz ülkede bir allahın kuluyla muhattap olamiyorsaniz sorun sizdedir.
Ne kadar kırıcı yazıyorsunuz, işte ben böyle şeylere kırılıp üzüldüğüm için insanlardan uzak duruyorum, çok sosyal olduğum arkadaşım olduğu zamanlar da oldu ama insanlar hizmet ve menfaat bittiği zamana dağılıyorlar ve benim insanlara hizmet edicek enerjim kalmadı, belki yaşadığım hayal kırıklıklarından dolayı depresyona girip inancımı yitirip artık yataktan çıkmak istemiyor olabilir miyim? Sizin böyle anlarınız olmadı mı? Hayatım hep böyle değildi ama artık ümidimi yitirdim ve şu anda evet kimsem yok, evet yalnızım evet şu an dipteyim

Anlamadım neye boyun egmen gerekecek ki ? Ben mi çok sağım acaba iki sohbet edip kahve içeceksin uymayan birşey olunca kibarca hayır diyeceksin, belki de sorun sendedjr, o kadar kursa ortama vs birkaç sohbet edeceğin kimse yoksa çevrende iletişim dilini bir gözden geçir, herşeye yarış gibi bakma
Dostum yok , kursta sohbet ediyorum tabiki de ama arkadaşım ve dostum yok

Bu devirde arkadaş edinmek çok zor,

kusursuz dost arayan dostsuz kalır diye bir söz var ya sizde yüzeysel takılın öyle içten kimse kalmadı malesef...
Ben dostum olsun istedim ama bugüne kadar hep hayal kırıklığı yaşadım, o yüzden üzgünüm ve kendimi geri çektim, yüzeysel sohbet ettiğim insanlar var sadece zaten

Ben kahve içimlik insan aramıyorum, bir dostum bir arkadaşım olsun, sonunda bitmesin bir yerde, zor zamanımda arıyabilecegim birisi olsun istedim, kahve içimlik insan zaten gittiğim kursta çok, böyle yüzeysel arkadaşlıklardan bahsetmedim

Ben kahve içimlik insan aramıyorum, bir dostum bir arkadaşım olsun, sonunda bitmesin bir yerde, zor zamanımda arıyabilecegim birisi olsun istedim, kahve içimlik insan zaten gittiğim kursta çok, böyle yüzeysel arkadaşlıklardan bahsetmedim
İyi de dostluk dediğin önce bir kahve ile başlıyor. Siz kahvenizi için sonra anlaşırsanız devamı gelir

Mesela bir arkadaşım vardı 4 senedir, ilk 1,2 sene evet çok güzeldi ama sonra herşeye alınmaya başladı, sürekli arkadaşlığımız bitmesin ve onu kaybetmeyeyim diye, her seferinde suçsuz bile olduğumu düşünsem evine gittim , hep aradım, gönlünü yaptım, tekrar arkadaş olarak devam edebilmek için, ama ne oldu biliyor musunuz bu 2,3 sene böyle devam etti, bende artık tükendim, sürekli birilerinin peşinden koşmak istemiyorum, eğer aramazsam aramıyor, yada eşimin ailesi, yemekler hazırlayıp çağırsam aman bende kalın bu gece desem, yataklar sersem, çocuklar her yeri batırsa ama sesimi çıkarmasam benden iyi gelin yok, ama ben artık istemediğim şeylere maruz kalmaktan yoruldum, beni olduğum gibi seven birileri yok, hep menfaat ve istek üzerine kurulu dostluklar ve arkadaşlıklar ama ben şu dönem bunları birisine saglıyacak enerjiyi kendimde artık bulamıyorum ve yalnızım o yüzden, o kurslar da kadınlar ile içtiyim kahve bile para ile içiliyor , o kursa gidip o parayı vermesem, benimle kahve içmek için Arıcaklarını zannetmiyorum işte bana bunlar koyuyor

Hanımefendi insan artık ailesine bile güvenemiyor bu devirde, dostluk mostluk bitti o işler. Sizin kendinize bir meşgale bulmanız lazım.

Benim de kimsem yok
Kayınaile uzakta oturuyor
Annemlerle de aynı şehirde değilim
Buraya yeni taşındım
Oğlum lisede velilerle kaynaşılmıyor haliyle
Hem uzak hem çocuklar büyük olunca

Burda sohbet ediyorum güzel insanlar var
Sabah kalkıyorum oğlum okula eşim işe gidiyor
Kendime kahvaltı hazırlıyorum bazen dizi bazen belgesel bazen müge anlı
Evde kedim bahçede kedilerim var
Besliyorum oynuyorum seviyorum
Yemek temizlik sonra kahve tatlı kitap okuma derken vakit geçiyor