- Konu Sahibi edebigezgin
-
Kesinlikle :))Form tutmanın en eğlenceli yolu olsa gerek :)
Afiyet olsunEvet...öğle 12.15 1 tabak türlü, 1 bardak ayran
Akşam 18.00 1 dilim ıspanaklı börek , 1 kepçe mercimek çorba,1 bardak kefir ve salata
Su 2 lt. Bugün az içtim...arada sade kahve
Spor yarım saat yürüyüş,30 squat yorgun ama yine de iyi hisssediyoorum:)
bebişimm bugun maşallahın var Allah bozmasın :)Kesinlikle :))
Amin ama su an açlıktan oluyorum :)bebişimm bugun maşallahın var Allah bozmasın :)
harika masalah :)Slm kızlar bugünkü menu m öğlen 1 kase yulafli yoğurt ara iki lokma cigkofte akşam haşlama et bol salata 1 saat yürüyüş
Aksam yemek istemiyosan ikindi vakti hafif bişeyler atistiracaksin yoksa sabahki kahvaltiyla durursan akşam mecbur yersingünaydın
dünkü menüm sabah bir poaça zeytin peynir
ara: kuruyemiş mandalina ve yeşil elma
akşam kahvaltılık tarzı yedim ekmeksiz (akşamları yemek istemiyorum nasıl engel olucam kendime bilmiyorum)
su 2 litre
canım poğaça yerine kepekli ya da tam buğdaylı ekmek yesen daha iyi olur :)günaydın
dünkü menüm sabah bir poaça zeytin peynir
ara: kuruyemiş mandalina ve yeşil elma
akşam kahvaltılık tarzı yedim ekmeksiz (akşamları yemek istemiyorum nasıl engel olucam kendime bilmiyorum)
su 2 litre
işyerinde yiyorum canım poaça alıyorum kantinden fazla seçenek yok. arada da evde yapıyorum değişiyorcanım poğaça yerine kepekli ya da tam buğdaylı ekmek yesen daha iyi olur :)
canım kepek ekmeğini peçeteye sar hemen götür iş yerine :)işyerinde yiyorum canım poaça alıyorum kantinden fazla seçenek yok. arada da evde yapıyorum değişiyor
Resimdeki kuşlar seninmii:)canım kepek ekmeğini peçeteye sar hemen götür iş yerine :)
evet canım sultan papağanlarım, biri dişi biri erkek :) muzo ve reis :) bi tane de muhabbet kuşum var masmavi :) hayvanları çok seviyorum :)Resimdeki kuşlar seninmii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?