- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Canim nohutta karbonhidrat çok var bence diyetteyken yememeye dikkat et bide dünde yedin hemde 1 tabak çok olur bence afiyet olsunKızlar akşam yemeğimi yedim
1 tabak nohut
1kase keten tohumlu yoğurt :)
Bütün gün boyunca yediğim zaten bo tabak nohut ve yoğurt başka karbonhidratlı bişey tuketmedimki bişey olmaz :) sinir 60 sınırı gecmedimCanim nohutta karbonhidrat çok var bence diyetteyken yememeye dikkat et bide dünde yedin hemde 1 tabak çok olur bence afiyet olsun
Bana diyene bak seninki benimkinden beterŞükür bugün karbonhidrat almadım sadece tahin yemeseydim keşke
Tabi gün içinde yediğin miktarlarda önemli az yediysen olurBütün gün boyunca yediğim zaten bo tabak nohut ve yoğurt başka karbonhidratlı bişey tuketmedimki bişey olmaz :) sinir 60 sınırı gecmedim
Evet canım diyordum bak öğrenmişsinTabi gün içinde yediğin miktarlarda önemli az yediysen oluryani benimde bilgim yok ama eski topikte Miyav_su nohut yemeyin diyodu yoksa bende severim nohutu
Öğlen 12den beri 2 yumurta ve 1 dilim ekmekle duruyorum bi tabak nohutu hakettim bence hem dolu dolu da koymadım zaten 7 kasikta bitti :)Tabi gün içinde yediğin miktarlarda önemli az yediysen oluryani benimde bilgim yok ama eski topikte Miyav_su nohut yemeyin diyodu yoksa bende severim nohutu
Öğlen 12de 1 dilim ekmek 2 yumurta 2 çatalca Peynir yedim ondan sonra hiç bişey atmadım ağzıma acıktım 15 dakika önce 7 kaşık nohut bir kase yoğurt yedim çok mu olmuş yaniEvet canım diyordum bak öğrenmişsinnişastalı sınırlı tüketmek Lazım
oo süper olur kuzum :) spor salonunun çok faydası oluyor :)Kızlar bende 9 kilo verdikten sonra spora yazilcam 2 ay gidicem hem biraz sikilasirim hemde 60dan 55e inmesi benim için zor olucak sporda yardımcı olur :)) macfite gitmeyi düşünüyorum
hahahaah :)) alla kollarım azıcık sıkılaştı da bilemiyorumBelki şişkinlik var belkide kass yaptın kız
Nohutun kalorisi fazla ama gün içinde az yediğin için dengelemişsin, yoksa vücut yorgun düşer, ama gene de özellikle akşam yemeklerinde karbonhidrat yerine protein alalım daha iyi olur :)Öğlen 12de 1 dilim ekmek 2 yumurta 2 çatalca Peynir yedim ondan sonra hiç bişey atmadım ağzıma acıktım 15 dakika önce 7 kaşık nohut bir kase yoğurt yedim çok mu olmuş yani
Kuzum para durumlarim biraz sıkışık evde ne varsa onu yapmaya çalışıyorum mecbur sevdiğim icin yemiyorum zorlulugumdan yiyorum onun için gunduz dengeli yorum bugün 700 kalori aldım mesela dahada yemiycegim için 700ile kapaticam günü karbonhidrattada 55 yani onuda gecmedim zaten sağlıklı aldım ondan çok dert etmiyorum para durumlarını duzeltene kadar mecbur böyle idare edicemNohutun kalorisi fazla ama gün içinde az yediğin için dengelemişsin, yoksa vücut yorgun düşer, ama gene de özellikle akşam yemeklerinde karbonhidrat yerine protein alalım daha iyi olur :)
Bitanemmm tabiki evde ne varsa onu yiyeceğizzz zaten sorun değil yediğinde merak etme diyet yapmıyoruz ki sağlıklı besleniyoruz, afiyet şifa olsun :) hem ekmek de yemedin gayet iyi merak etme :)Kuzum para durumlarim biraz sıkışık evde ne varsa onu yapmaya çalışıyorum mecbur sevdiğim icin yemiyorum zorlulugumdan yiyorum onun için gunduz dengeli yorum bugün 700 kalori aldım mesela dahada yemiycegim için 700ile kapaticam günü karbonhidrattada 55 yani onuda gecmedim zaten sağlıklı aldım ondan çok dert etmiyorum para durumlarını duzeltene kadar mecbur böyle idare edicem
Napalim ışte hiç yoktan iyi normal durumda ben bi tabak nohut yerdim ekmekle ondan sonra koca tabakta pilav yerdim üstüne nohut ondan sonrada alırdım bi elime kaşık bi elime nutella kaşıkla kaşıkla durBitanemmm tabiki evde ne varsa onu yiyeceğizzz zaten sorun değil yediğinde merak etme diyet yapmıyoruz ki sağlıklı besleniyoruz, afiyet şifa olsun :) hem ekmek de yemedin gayet iyi merak etme :)
hahahahahhahaNapalim ışte hiç yoktan iyi normal durumda ben bi tabak nohut yerdim ekmekle ondan sonra koca tabakta pilav yerdim üstüne nohut ondan sonrada alırdım bi elime kaşık bi elime nutella kaşıkla kaşıkla dur
Ahaha sorma yiyemiyorum dahahahahahahhahabak sennn koca boğazaaa neler de yermişşşş şimdi al nutellayı da göreyim seniii oyarım gariiii seni oyarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?