1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Canim nohutta karbonhidrat çok var bence diyetteyken yememeye dikkat et bide dünde yedin hemde 1 tabak çok olur bence afiyet olsun
Bütün gün boyunca yediğim zaten bo tabak nohut ve yoğurt başka karbonhidratlı bişey tuketmedimki bişey olmaz :) sinir 60 sınırı gecmedim

Bütün gün boyunca yediğim zaten bo tabak nohut ve yoğurt başka karbonhidratlı bişey tuketmedimki bişey olmaz :) sinir 60 sınırı gecmedim
Tabi gün içinde yediğin miktarlarda önemli az yediysen olur yani benimde bilgim yok ama eski topikte Miyav_su nohut yemeyin diyodu yoksa bende severim nohutu

Tabi gün içinde yediğin miktarlarda önemli az yediysen olur yani benimde bilgim yok ama eski topikte Miyav_su nohut yemeyin diyodu yoksa bende severim nohutu
Öğlen 12den beri 2 yumurta ve 1 dilim ekmekle duruyorum bi tabak nohutu hakettim bence hem dolu dolu da koymadım zaten 7 kasikta bitti :)

Evet canım diyordum bak öğrenmişsin nişastalı sınırlı tüketmek Lazım
Öğlen 12de 1 dilim ekmek 2 yumurta 2 çatalca Peynir yedim ondan sonra hiç bişey atmadım ağzıma acıktım 15 dakika önce 7 kaşık nohut bir kase yoğurt yedim çok mu olmuş yani

Öğlen 12de 1 dilim ekmek 2 yumurta 2 çatalca Peynir yedim ondan sonra hiç bişey atmadım ağzıma acıktım 15 dakika önce 7 kaşık nohut bir kase yoğurt yedim çok mu olmuş yani
Nohutun kalorisi fazla ama gün içinde az yediğin için dengelemişsin, yoksa vücut yorgun düşer, ama gene de özellikle akşam yemeklerinde karbonhidrat yerine protein alalım daha iyi olur :)

Nohutun kalorisi fazla ama gün içinde az yediğin için dengelemişsin, yoksa vücut yorgun düşer, ama gene de özellikle akşam yemeklerinde karbonhidrat yerine protein alalım daha iyi olur :)
Kuzum para durumlarim biraz sıkışık evde ne varsa onu yapmaya çalışıyorum mecbur sevdiğim icin yemiyorum zorlulugumdan yiyorum onun için gunduz dengeli yorum bugün 700 kalori aldım mesela dahada yemiycegim için 700ile kapaticam günü karbonhidrattada 55 yani onuda gecmedim zaten sağlıklı aldım ondan çok dert etmiyorum para durumlarını duzeltene kadar mecbur böyle idare edicem

Bitanemmm tabiki evde ne varsa onu yiyeceğizzz zaten sorun değil yediğinde merak etme diyet yapmıyoruz ki sağlıklı besleniyoruz, afiyet şifa olsun :) hem ekmek de yemedin gayet iyi merak etme :)

Bitanemmm tabiki evde ne varsa onu yiyeceğizzz zaten sorun değil yediğinde merak etme diyet yapmıyoruz ki sağlıklı besleniyoruz, afiyet şifa olsun :) hem ekmek de yemedin gayet iyi merak etme :)
Napalim ışte hiç yoktan iyi normal durumda ben bi tabak nohut yerdim ekmekle ondan sonra koca tabakta pilav yerdim üstüne nohut ondan sonrada alırdım bi elime kaşık bi elime nutella kaşıkla kaşıkla dur

Napalim ışte hiç yoktan iyi normal durumda ben bi tabak nohut yerdim ekmekle ondan sonra koca tabakta pilav yerdim üstüne nohut ondan sonrada alırdım bi elime kaşık bi elime nutella kaşıkla kaşıkla dur
hahahahahhaha bak sennn koca boğazaaa neler de yermişşşş şimdi al nutellayı da göreyim seniii oyarım gariiii seni oyarımmm

Kızlar bu arada annecim gidip has buğday unu almış, yarın ekmeğimi kendi yapacakmış, nasıl sevindim :) kepeklidense tam bugday ekmeğini daha çok seviyorum :)

hahahahahhaha bak sennn koca boğazaaa neler de yermişşşş şimdi al nutellayı da göreyim seniii oyarım gariiii seni oyarımmm
Ahaha sorma yiyemiyorum daha bak sana yemin ediyorum okadar pis boğaz biseydimki bu nutellalarin en büyük boyu var ya onu bi alıyordum elime televizyon izleye izleyen 30dakika içinde resmen dibini görüyordum o bile yetmiyordu bana başka tatlılara saldieiyordum yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…