- Konu Sahibi edebigezgin
-
evet bak haftada olabilir ama günlük olmaz bence yaaa :) çok değişiyor ben öyle olunca bir anda motivemi kaybediyorum hiç yemedim ama gene de aldım en iyisi yiyim diyorun :))[/QUOTE
Canım ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum :) yani şöyleAYNEN ÖYLE OLUYOR HAFTA 1 GÜN YAPSAM İYİ OLACAK. SEN NASIL DİYET YAPIYORSUN
Kayısı çayı gerçekten iyi geliyor mu kız 2 gündür büyük tuvalete çıkamıyorum benCanım ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum :) yani şöyle
abur cubur
fast food
kızartma
hamur işi
asitli içecek
kafeinli içecek
şekerli gıdalar
tatlılar
ağır yemekler
pilav-makarna vb.
bunların hiçbirini yemiyorum :)
genelde sebze yemeği yiyorum, 1 haftadır akşamları yemiyorum.(sadece meyve; 1 elma 1 mandalina)
haftada 3-4 kez balık yiyorum (babam balıkçı olduğundan, yoksa tavuk yerdim)
sabahları biraz özgür davranıyorum. (yumurta eksik olmuyor)
Her gün mutlaka yeşil çay ve kayısı çayı içiyorum. (kayısı çayı bağırsakları anında boşaltıyor çok yararlı)
Her gün mutlaka 2 lt su içiyorum
yine her gün en az 2 saat yürüyorum,
haftada 4-5 gün de fitness yapıyorum :)
bitanemm hemen iç çok iyi geliyor 1 saate rahatlarsın :)Kayısı çayı gerçekten iyi geliyor mu kız 2 gündür büyük tuvalete çıkamıyorum ben
Tamam eşim eve gelirken aldiririm su an evde kayısı çayı Yok :)bitanemm hemen iç çok iyi geliyor 1 saate rahatlarsın :)
aynen kuzum, hatta diyetisyenler her sabah aç karnına 2-3 kayısı yemeği tavsiye ediyor, o da bağırsaklar için işte :)Tamam eşim eve gelirken aldiririm su an evde kayısı çayı Yok :)
Hiç sevmiyorum kayisiyi bitane yicem bi saaat agzimda büyüyor yiyemiyorum bi çayını deniyim bariaynen kuzum, hatta diyetisyenler her sabah aç karnına 2-3 kayısı yemeği tavsiye ediyor, o da bağırsaklar için işte :)
hayır sakın yiyeyim deme kaldır önünden :)Eşim diyet yaptığımı bildiği halde habire bana biseyler alıp getiriyor yaa off dünde en sevdiğim çikolatadan almış KARAM su an o bana bakıyor ben ona kafayı yicem git gellerdeyim yesem mi yemesem mi diye ama bu hafta kaçamak kotam geçen gün kek bogreklerle doldu yaa
kuzum çayı azıcık soğusun hemen dik kafaya sevmiyorsan :)Hiç sevmiyorum kayisiyi bitane yicem bi saaat agzimda büyüyor yiyemiyorum bi çayını deniyim bari
Off paketten çıkartıp çöpe attım yemiyeyim diye coptende çıkartıp yiyemem ıyyyhayır sakın yiyeyim deme kaldır önünden :)
Öyle yaparım artık iyi gelsin de içerim bi şekilde :)kuzum çayı azıcık soğusun hemen dik kafaya sevmiyorsan :)
oo süpersin canım :) şifa olsun :)Ogle yemegimin hepsini bitiremedim midem küçülmüş bu harika birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?