1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Canım şişkinliktir ben kilo aldığını sanmıyorum :) çok dikkat ediyosun maşallah

Kızlar 1 saat yurudum eve geldim 1 elma ve 1 muzun üstüne biraz hisdistan cevizi biraz tarçın serptim bide 1 kaşık tahin pekmez döktüm sizce çok kalorili olmusmudur

Dün sabah menümü yazıp kaçmıştım :) misafir vardı çok koşturmalı bi gün oldu hemen yazayım...
Dün öğlen karnabahar yemeği ve 1 kase yayla çorbası
Dün akşam salata ve 4 yk tavuk sote :)

Spordan oncemi tartildin sonrami çünkü spordan sonra vücut ödem topluyo

Bugün kahvaltım önce 1 bardak ılık limonlu su 10.00 da 1 haşlanmış yumurta 1 kk dil peyniri 1 dilim ekmek 4 yeşil zeytin bi kaç dilim domates
13.00 1 bardak süt 1 elma :)
Bu arada dün 60 dk yürüyüş 30 squatsu zaten sabit en az 2 lt.:)

Kızlar 1 saat yurudum eve geldim 1 elma ve 1 muzun üstüne biraz hisdistan cevizi biraz tarçın serptim bide 1 kaşık tahin pekmez döktüm sizce çok kalorili olmusmudur
Tahin pekmez +meyve şeker açısından fazla gibi ama henüz erken akşama daha fazla karbonhidrat almazsan olur sanki canım :)

Kuzum muz zaten kalorisi yüksek bir meyve, o yüzden tahin ve pekmezi başka bir ara menünde yesen iyi olurdu ama neyse artık sıkma canını, olabildiğince tatlı gıdalardan uzak dur lütfen , her seyi geçtim tahin başlı başına susamdan yapılıyor ve çok kalorisi var. 15 gramı yaklaşık 90 kalori sen düşün pekmezle birleşince ne kadar oluyor :)

Belki şişkinlik var belkide kass yaptın kız

Kızlar bende 9 kilo verdikten sonra spora yazilcam 2 ay gidicem hem biraz sikilasirim hemde 60dan 55e inmesi benim için zor olucak sporda yardımcı olur :)) macfite gitmeyi düşünüyorum

Bugünkü menu sabah 1 yumurtalı omlet 2 zeytin 1 domates 1 muz öğle sporda n sonra 1 elma 1 muz akşam yani şimdi yarım kase susuz yeşil fasulye turp 4 kaşık yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…