- Konu Sahibi edebigezgin
-
Canım şişkinliktir ben kilo aldığını sanmıyorum :) çok dikkat ediyosun maşallahKızlar ben de 2 saat yürüyüşümü ve sporumu yaptım :) gıcık hocam yüzünden yine tartıldım, ama 66,40'tan 67,60 olmuşum çok moralim bozuldu, ama adet dönemim yakın belki şişkinlik vardır bilemiyorum :)
Spordan oncemi tartildin sonrami çünkü spordan sonra vücut ödem topluyoKızlar ben de 2 saat yürüyüşümü ve sporumu yaptım :) gıcık hocam yüzünden yine tartıldım, ama 66,40'tan 67,60 olmuşum çok moralim bozuldu, ama adet dönemim yakın belki şişkinlik vardır bilemiyorum :)
tatlım karnım tok tartıldım aslında, su da içmiştim, o yüzden ben kendimi 66,50 sayıyorum :))Spordan oncemi tartildin sonrami çünkü spordan sonra vücut ödem topluyo
süpersin canım tam gaz devam :)Bugün kahvaltım önce 1 bardak ılık limonlu su 10.00 da 1 haşlanmış yumurta 1 kk dil peyniri 1 dilim ekmek 4 yeşil zeytin bi kaç dilim domates
13.00 1 bardak süt 1 elma :)
Bu arada dün 60 dk yürüyüş 30 squatsu zaten sabit en az 2 lt.:)
aynen kuzucum bir de karnım da toktu yani 4-5 bardak su ve çay vardı midemde :))Canım şişkinliktir ben kilo aldığını sanmıyorum :) çok dikkat ediyosun maşallah
Tahin pekmez +meyve şeker açısından fazla gibi ama henüz erken akşama daha fazla karbonhidrat almazsan olur sanki canım :)Kızlar 1 saat yurudum eve geldim 1 elma ve 1 muzun üstüne biraz hisdistan cevizi biraz tarçın serptim bide 1 kaşık tahin pekmez döktüm sizce çok kalorili olmusmudur
Kuzum muz zaten kalorisi yüksek bir meyve, o yüzden tahin ve pekmezi başka bir ara menünde yesen iyi olurdu ama neyse artık sıkma canını, olabildiğince tatlı gıdalardan uzak dur lütfen , her seyi geçtim tahin başlı başına susamdan yapılıyor ve çok kalorisi var. 15 gramı yaklaşık 90 kalori sen düşün pekmezle birleşince ne kadar oluyor :)Kızlar 1 saat yurudum eve geldim 1 elma ve 1 muzun üstüne biraz hisdistan cevizi biraz tarçın serptim bide 1 kaşık tahin pekmez döktüm sizce çok kalorili olmusmudur
Süpersin canım inş istediğin hedefe ulasirsin inşallah bende 67 leri gorebilirimKızlar bugün ile beraber ben 67,60 ile kilo verme serüvenime devam ediyorum :) Ayın 6'sında başladım spor ve diyete tam 13 günde 3 kilo gitmiş :) ay sonunda inşallah toplam 6 kg olur :)
hiç merak etmeee göreceğiz inşallah beraber canımm :)Süpersin canım inş istediğin hedefe ulasirsin inşallah bende 67 leri gorebilirim
Belki şişkinlik var belkide kass yaptın kızKızlar ben de 2 saat yürüyüşümü ve sporumu yaptım :) gıcık hocam yüzünden yine tartıldım, ama 66,40'tan 67,60 olmuşum çok moralim bozuldu, ama adet dönemim yakın belki şişkinlik vardır bilemiyorum :)
Başarılı :) afiyet olsun :)Biraz önce yemek yedim ve artık günü kapattım akşam yemeyeceğim :)
Öğle yemeği menü
2 tane balık
4-5 kaşık taze fasulye
1 tabak salata
Akşam sadece
bir porisyon meyve :)
Teşekkür ederim hep birlikte başarıcaz :)süpersin canım tam gaz devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?