Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy kız ağlayıverdi ona çorba falan içirdim geldim gitmişsin sen...
ne güzel iki lafın belini kırardık...

sen gitmediysen ben burdayım canımcım hazır oğlan uyurken bende duşa attım kendimi..
şimdide öğlen yemeğim pişşin diye bekliyom :))

ben duşa gircem şimdi..temizlik yaptım baya yoruldumsonrada ütüye geçcem...
off sıcaktada hiç çekilmiyo ütü...

bu arada öğle yemeğimde 2 kepçe yağsız tarhana 2 dilim ekmek yedim...

ayy seni hep sudem sanıyorum sonra mesajında oğlan falan diyince allah allah diyip nickine bakıyorum...
nedense anlayamadım bi türlü...

ayy seni hep sudem sanıyorum sonra mesajında oğlan falan diyince allah allah diyip nickine bakıyorum...
nedense anlayamadım bi türlü...

Avatarı değiştirince şaşkınlık oluyo normaldir ama alışırsınız zamanla bende şimdi oğlanın karnını doyurup eve temizliycem hiç sevmiyorum temizlik yapmayı poffffffffffff:44::44:

slm arkadaşlar..
3 gün lahana çorbası diyeti yaptım.1.5 kg verdim yattığım yerden.
bu sabah kontrole gittim dktora.yaramda ödem oluşmuş..canım çok yanıyo..bu ameliyatta böle bişiyle karşılaşmamıştım hiç dedi.ama kendisi bana merhem ve suya koyucam antiseptik tozu yazmamış .unutmuşşş..
sadece bi antibiyotik ve a.kesici verip taburcu etti..devlet hastanesi işte bu muamele yapılıyo.yıllarca heray maaşımızdan prim kesilerek bizden bu giderlerin parası alınmıyo sanki..
bugün 4.günüydü diyetimin çorbayla beraber süt ve 5 muz yicektim.ama annem muz kabız yapar sakın haa dedi.o yüzden bugün taze fasulye salata yogurt yedim..ama yarın devam edicem lahana diyetime..çok karşıyım şok diyetlere ama 68 i görene kadar hiç ii hissetmicem kendimi..onun için 68 e kadar her yol mübah diyoum:2:

slm kızlar bi bakındım kaçıyorum kaçamaklı bi haftasonundan sonra kaldığım yerden devam 10 gün var önümde ve vermem gerken 3 kiloo nasıl olacaksaagörüşürüzz

ay iş görüşmesiydi, ajans kaydıydı derken şimdi yemek yiyebiliyorum.Meyve yiyorum öğle ve akşam yemeği yerine umarım kiloma yansımaz yaaa:18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:

kızlar nerdesiniz yaa...
innuk bi karşılaşamadık senle de...
ben akşam yemeği niyetine erik yedim baya şişirdi...
inşallah yarın oruca başlıcam sahura kadar iidare eder beni...

ay iş görüşmesiydi, ajans kaydıydı derken şimdi yemek yiyebiliyorum.Meyve yiyorum öğle ve akşam yemeği yerine umarım kiloma yansımaz yaaa:18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:

senin sonunu hiç iyi görmüyorum ben...allah yardımcın olsun ne diyeyim...

akşam yemeğim
karnı yarıktan artan kıymalı iç
2 sunta püskevit
2 minik galeta başka bişey canım istemedii yeterde zaten haftasonu çok kaçırdım toparlanmam lazım
mağlum sudem ve mağdureyle yarıştayız bu çıtırlarlada yarış yaparmışımmm bee yaşıma bakmadan

canım meyveden ne olucak ki sanki baklava börek yedim der gibi yazmışsın.. Bu kadar takıntılı olma kilo vercem derken ruh sağlığından olursun allah korusun :))

kızlar nerdesiniz yaa...
innuk bi karşılaşamadık senle de...
ben akşam yemeği niyetine erik yedim baya şişirdi...
inşallah yarın oruca başlıcam sahura kadar iidare eder beni...

ya canım harbiden geliyom gidiyom kimse yok bugün bi sen uğradın öğleden sonra senlede denk gelmedik şanstan..
Allah kabul etsin şimdiden orucunu keşke bende yapabilsem ama bu şartlarda çokk zorr..

sağol canım...
borcun yoksa zorlama kendini benim çoık borcum var üç gün beş gün tutabildiğim kaddar tutup yavaş yavaş ödicem inşallah...

canım meyveden ne olucak ki sanki baklava börek yedim der gibi yazmışsın.. Bu kadar takıntılı olma kilo vercem derken ruh sağlığından olursun allah korusun :))

Ya ne bileyim listeli diyetye metabolizmayı farklı etkiler falan dalgalanma yaşanır bianda diye yoksa biliyorum kalorilerini :26:

senin sonunu hiç iyi görmüyorum ben...allah yardımcın olsun ne diyeyim...

Neden öyle dedin ki canım.:26:

slmmm kızlarrr dünden beri giremedim.malum hastaydım evi p.. götürüyodu dün temizliğe giriştim yemek yaptım bebişi gezdirdim gece oldu valla.nasılsınızz keyifler yerindedir inşşş.
papatyacım nasılsın burayada yazmışsın.yer varsa sen de gel.

kızlar bu arada ben sözleşmeliydim ve kadro verildi çok mutluyum.başka kadro alan varsa herkese hayırlı olsunnnnnn

bu arada çay içitim ve yanında yenmiyecekşeyler yedim Allahım niye böyleyim ya ben.çok umtsum bu günlerde tartı hala 8 lere gidiyoooo artık 68 gömek istemiyorum.ama bu kaçamklarla zorrrr.eski kiloma dönünce eski şevkimi kaybettim benn

Bende kaçamak yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama kilo vermenin mutlulugunu hatırlayıp durduruyorum kendimi.Sen salmışsın anladığım kadarıyla nasıl olsa verdim diyorsun.Geçen sene aynısını bende yapmıştım ve kötü sonuçlanmıştı canım.Düşün, taşın, toparlan ne diyeyim.:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…