slmmm kızlarrr dünden beri giremedim.malum hastaydım evi p.. götürüyodu dün temizliğe giriştim yemek yaptım bebişi gezdirdim gece oldu valla.nasılsınızz keyifler yerindedir inşşş.
papatyacım nasılsın burayada yazmışsın.yer varsa sen de gel.
kızlar bu arada ben sözleşmeliydim ve kadro verildi çok mutluyum.başka kadro alan varsa herkese hayırlı olsunnnnnn
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..slmmm kızlarrr dünden beri giremedim.malum hastaydım evi p.. götürüyodu dün temizliğe giriştim yemek yaptım bebişi gezdirdim gece oldu valla.nasılsınızz keyifler yerindedir inşşş.
kızlar bu arada ben sözleşmeliydim ve kadro verildi çok mutluyum.başka kadro alan varsa herkese hayırlı olsunnnnnn
beni o kadar özlüyon yaniiiiiiiiiayy seni hep sudem sanıyorum sonra mesajında oğlan falan diyince allah allah diyip nickine bakıyorum...
nedense anlayamadım bi türlü...
sen daha ıyı bılın ama bence boşver o şok dıyetlerislm arkadaşlar..
3 gün lahana çorbası diyeti yaptım.1.5 kg verdim yattığım yerden.
bu sabah kontrole gittim dktora.yaramda ödem oluşmuş..canım çok yanıyo..bu ameliyatta böle bişiyle karşılaşmamıştım hiç dedi.ama kendisi bana merhem ve suya koyucam antiseptik tozu yazmamış .unutmuşşş..
sadece bi antibiyotik ve a.kesici verip taburcu etti..devlet hastanesi işte bu muamele yapılıyo.yıllarca heray maaşımızdan prim kesilerek bizden bu giderlerin parası alınmıyo sanki..
bugün 4.günüydü diyetimin çorbayla beraber süt ve 5 muz yicektim.ama annem muz kabız yapar sakın haa dedi.o yüzden bugün taze fasulye salata yogurt yedim..ama yarın devam edicem lahana diyetime..çok karşıyım şok diyetlere ama 68 i görene kadar hiç ii hissetmicem kendimi..onun için 68 e kadar her yol mübah diyoum:2:
ayy ben yarışı unutuydum ya biraz daha dıkkatli oluyum bari iyi aklıma düşürdün.akşam yemeğim
karnı yarıktan artan kıymalı iç
2 sunta püskevit
2 minik galeta başka bişey canım istemedii yeterde zaten haftasonu çok kaçırdım toparlanmam lazım
mağlum sudem ve mağdureyle yarıştayız bu çıtırlarlada yarış yaparmışımmm bee yaşıma bakmadan
off ya benımde borcum çoooooooooksağol canım...
borcun yoksa zorlama kendini benim çoık borcum var üç gün beş gün tutabildiğim kaddar tutup yavaş yavaş ödicem inşallah...
aaa sen de miiiiiiislmmm kızlarrr dünden beri giremedim.malum hastaydım evi p.. götürüyodu dün temizliğe giriştim yemek yaptım bebişi gezdirdim gece oldu valla.nasılsınızz keyifler yerindedir inşşş.
tebrik ederim hayırlı olsun.valla yazınca bende anladım hemen hemşire oldugunu.benim kardeşimde hemşire..slmmm kızlarrr dünden beri giremedim.malum hastaydım evi p.. götürüyodu dün temizliğe giriştim yemek yaptım bebişi gezdirdim gece oldu valla.nasılsınızz keyifler yerindedir inşşş.
günaydın kızlar...
off bu sıpalar beni çok yormaya başladı yaa...
gece 10 da uyuyakaldım sabah bi kalktım saat 6 olmuş... gece sürekli kalkardım ölü gibi uyumuşum...
orucu da kaçırdım tabi...
neyse bakalım... ben şimdi şu metabolizma hızlandırıcı içecekten hazırlayacağım...
kızlarr 45.gün sonunda dün regli olmayı basardımm cok ağrılı gectii halada öyle ve hiç kahvaltı etmek istemiyorr canımmm
gözün aydın canım..rahatlarsın artık..
tebrik ederim hayırlı olsun.valla yazınca bende anladım hemen hemşire oldugunu.benim kardeşimde hemşire..
ya gelsim iyi olurdu dimi..ah ahh..
günaydın..üzülme kız ne yapak..benim cadılarda kırk kere kaltılar hiç yapmazlardı ama valla 3-4 saatlik uykuyla duruyorum.alışmışım cin gibiyim
aman o metabolizma çıyı hiç işe yaramıyo bence.adam akıllı bogazımızı tutunca veriliyo ben diym sana..off.bi yandan spor yapıyom bi yandan üstüne çikolata yiyom.işte böyl edersek veremeyiz.off
hemde nasıl rahatladım anltamam canımm
kız öğretmen o hemşire değil ki...
valla benn de kalkar kalkmaz bi çikolata yedim...
uyku sersemiydim şimdi sen söyleyince aklıma geldi...
bilirim bilirimm..benim kız dogdu tam 12 ay sonra olmuştum.bide hamelilik dersen hesepla 2 yıl ediyo..poff çok kötüydü..
kızlarr 45.gün sonunda dün regli olmayı basardımm cok ağrılı gectii halada öyle ve hiç kahvaltı etmek istemiyorr canımmm
benim de kızdan kızdan sonra lohusaslığım 18 ay sürmüştü...bilirim bilirimm..benim kız dogdu tam 12 ay sonra olmuştum.bide hamelilik dersen hesepla 2 yıl ediyo..poff çok kötüydü..
vatana millete topice hayırlı olsun...
neyseki sen make gibi dellenmiyon...
bi de make in 45 gün gelmediğini düşünsene
kulakları çınlasın
he valla bayram ettik kursta evde okadar bıkmıslar düşünün halimden ay valla onuda çok özledim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?