Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet çok mutlu oluruz gelirsen bu taraflara bekleriz

cok karmasik ve düzensiz geldi bana menün canim. arada fzla abur cubur kacirmisin gibi.
1 corba ve üstüne 2 porsiyon yemek diyette bi ögle yemegi icin cok fazla degil mi?
sirf bi ögünde 1000e yakin kalori almisin

aslında makarna dan 2 çorba kepçesi olarak düşünün o yüzden 2 porsiyon yazdım abur cubur da her zaman olan bişey değil aslında ama gene olmadı işte tutturamadım bu diyetlerde de beni en çok sıkan şey bu ayarlamaları tam yapamamak sinir oluyorum

ben gene geldim kahvaltımıda sizinle yapayım istedim ama kimsecikler yok
kahvaltım ve ben

oooohhhhhhh miiiiiissssssssss:125::126:

2 ündür köpeğimle yürüyüşe gidiyorum dedim ya daha önce sizlere akşam çok ağrım vardı kalçalarım ve basenlerimin ağrısından yürüyüşüm bile değişmişti sabah benim koçiş bana sen bu işi beceremicen galiba bırak yapma dediii

niye benim moralimi bozuyor bu adam yaaaaaaaaa

yeni işin hayırlı olsun

Teşekkürederim canım.

Günaydın herkese kızlar Son birkaç gündür çok yazamıyorum.İşe başladım o yüzden, bende zaman buldukça yazıcam artık.Diyetim normal gidiyor.İş nedeniyle iş yemeğine çıkarıldım, orda yemek zorunda kaldım ama düzelttim.:26: Umarım sizlerinde iyi gidiyordur.Yarın çok daha iyi olsun inşallah.

bakma sen eşine kuzum ona inat yapabilisin

kızlar doktora gittim ultrasonda doktor rapora bişiler yazdı am anlamadım bide tekrar kan verdim hormonlarıma bakacaklarr sonucları yarın öğleden sonra alıcam

günaydın hanımlarr bol hareketli ve kalorisiz bir gün diliyorum cuma arefesinde herkesee
kahvaltımı ettim bi bakınıyım dedim kimseler yokmuşş

3 dil. ekmek ve 2 etimek çok oldu ama doymadımm
domates salatalık biber
az peynir
az reçel az da bal( 1 çay kaş. kadar)
yarım dil. kaşar
farkındayım biraz çok olmuş ama şimdi dışarı çıkıyorum ve en az 3 saat dolaşıcam düğünümüz var kendime ciciler bakınıcam görüşürüzz

neyse farkına varmıssın ekmek kısmının çokluğunun 3 dilim ve 2 etimek baya fazla yani neyse iice yak onları dısarıdaaa

evet çok mutlu oluruz gelirsen bu taraflara bekleriz
saol canım inş.

hmm kocanm korktu demi sen çıtır olucan o şişko kalıcak diye.

ona inat zayıflıycan.ama tebi boğazı tutcan biraz.canım 2 kepçe makarna fazla sankım.bak ben makarna delısıyım .ama makrnanaın tadını unututum en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum.inan tadınıda öyle özledım kı.

ama yesem bırakamam yedıkçe yerım.....mesela dıyet lıstelerınde bıle 4 kaşık yemek,2 kaşık pilav vs yazıyo.yanı makarna,pilav ekmek aynı grup oldugundan 4 yemek kaşıgı ye bari nebilim.

bide çoklu alıntı yapmak ıstedığınde alıntı yaptıgın yerın sagında kare kutucuk var.oraya tıkla her mesajdan sonra .konuya cevap ver diyince her mesaj (quıte )ıle başlayıp bıtıyo .bu kelımenın sonundan ayzarsın sanada kolay gelır

kızlar doktora gittim ultrasonda doktor rapora bişiler yazdı am anlamadım bide tekrar kan verdim hormonlarıma bakacaklarr sonucları yarın öğleden sonra alıcam
hadi geçmiş olsun bişeyın çıkmıycak ınş.

iyi alışverişler tatlım.

yedıklerın maşş.ne dıyım yarın tartıda magdureyle ben mı gulecem yoksa....

ayyyy ben sana laf attımmmmmmmmmm....AMANIN 1 hafta kılo veremem sonra.....

hay dilimi eşşek arıları............ınsan kuran hocasına dil uzatır mı hiç.....

tatlım unutmuşum sana dil uzatmıycamı.....önunde saygıyla eğiliyom...

sen hem bu yedıklerını erıtırsın hem benı hem magdureyı gecersın senın açlık otun var ımdadına yetişen....

kızlar bu arad 68 oluyum 1 hafta felan deli gibi yıycem kendımı öyle kandırıyom öyle frenlıyom....

kocama şu kurutmayı bı aldırıyım....

ondan sonra saldırıcam herşeye......

boşanda semerını olana dek...........sonra tekrar dıyet 65 kılo hedef........

kızlar bi de şunu farkettim

cuma cumartesi pazar 3 gün yıyorum.salıya kadar o yedıklerım anca dengelıyo.

cumadan sonra salıya kadar kılom aynı kalıyo...salıdan sonra gııdyo kılolar....

offfffff bu hafta yürüyemedım sadece 1 gun yürüdüm.

benle yürüyen şişko arkadaşımın bebği hasta gelemıyo bende tek gıtmıyorum.annemle ablam eşimi tembıhledı sahil tehlıkelı tek başına gıtmesın yanında biri olsun diye....

kahvaltım
1 kase yağsız bol lımonlu,nar ekşili salata(nar ekşisi kılo aldırır mı çok sevıyom salataya çok döküyom)

azcık peyaz peynirli yumurta yagsız pişmiş.

1 kandıl simidi.

3 kuru kayısı

1 tane 110 gram yoğur

1 bardak ballı yeşilçay

spor yıne yok,su yok......

radyoda heyde çalıyo gelın oynayalımmmmmmmmmmm

şimdi bende size katılmış oldum diimii kızlar ???
yeniyimde acemiliğimi hoşş görüp beni yönlendirirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…