Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hee yükselendenmiş aldığım pozitif elektrik
canım ya dooru olan senikisi aslında bunu hepimiz biliyouz uzun zamanda sağlıklı kilo vermeek ama ben de olayı daha cazip çekilebilir bi hale getirmek için heralde 'yok 68 i gösterecek bu tartı beni' gibi oyunlar oynuyoum sanırım kendimce
hani fareyi içirmişlerde vurmuş masaya yumruğu 'o kedi buraya geleceek' die baarmış ya DD o ggeldi aklıma şimdi

sen zaten botokslu gibisin

.lazım oldugunda kapını çalarım.

şimdiden alıştırmayım dıyom bunlara.

sence?
haha gece gece hiç gülesim yoktu

slm gecenin guzelleri
herkes online gorunuyor sanirim kimseyi uyku tutmadi :))

uf kizlar ne kadar gulmeye calissamda moralim cok cok bozuk
bu aksam bi arkadasimla sacma bi konuda tartistik
nedensiz ve cok sacmaydi konu kalbimi cok kirdi, konuyu kapatmaya calistikca uzatti, sanirim baska seye siniri bozuktu ama haketmedigim seyler soyledi, diger arkadaslarimda sok oldular .. konu nerden nereye geldi hepsi uzatmayin ya sacmaladiniz filan dediler .. samimi bi arkadasim yarin arayip ona kirildigimi anlatsammi yoksa kendiliginden farketmesini beklesemmi ? gunlerce kafama takmak istemiyorum bu konuyu, sadece rejimime odaklanmak istiyorum, biseyi kafama takarsam tum duzenim alt ust olur .. ama ilk defa cok kirginim

Son düzenleme:
angelıc canım ya az önceye aynaya baktım da kırışığım yok ama

çillenmeye başlamışım bi de sıvılce lekelerı.

ama şundan korkuyom bunu yaparsam cıldım alışırsa bırakınca pörsümesın cıldım.

yanı devamlı mı kullanmak gerekecek???????

konuşurken kırıldığını anlamıştır zaten yüzün düşmüştür canım.

aman içine atıp kendını kanser edeceğine söle geç.

deli ol mıllet senın kahrını çeksin.

akıllı olunca herkese katlanmak zorunda kalıyosun

benimde dogum lekelerim kaldi hafif yuzumde ama once kilo vermeye odaklandigim icin onlari fazla dert etmiyorum .. once kilo sonra gerisi ..
birde benim sacim asiri dokuldu demirsizlik yuzunden kilodan sonra birde onun caresine bakmam lazim
uff kizlar bi cocuk dogurdum sanki 20 yas yaslandim gibi hissediyorum bazen kendimi

sen zaten botokslu gibisin

.lazım oldugunda kapını çalarım.

şimdiden alıştırmayım dıyom bunlara.

sence?
haha gece gece hiç gülesim yoktu

valla sudemcim yaşın genç orasını kendin bilirsin amam cildi beslemenin alıştırmayla ilgisi yok ki bence.
bepanteni çocuklara bile sürüyouz sonuçta

haklisin aslinda soylemem lazim
tavir yapamam ben seytan diyor yarin hatasini anlar arar arasada asla konusma yuzune kapat diyor
bir tarafimda vardir bir sorunu sen ara samimi arkadas degilmisiniz siz diyor

anladi zaten kirildigimi umursamadi bile
oglumu cok sever, surekli oper koklar kucagindan indirmez oglumda onu cok sever .. o koltukta oturuyordu bebegim gitti kafasini onun dizlerine koydu, kedi gibi surtundu .. bebegimin kolundan tuttu kafasini cekti ayaga kalkti ben gidiyorum daha rahat oturun bensiz dedi cikti gitti .. ev sahibi arkadasda hepimiz sok olduk ve benimle tartistigi icin sanki ortami ben mahvetmis gibi oldum
cok moralim bozuldu herkes bosver bugun var biseyi desede 9 senelik arkadasim
ve ilk defa basima boyle bir sey geliyor

gece kuşları allah rahatlık versın.

sabaha çok işim varrrrrrrrr

öptüm hepiciğinizi

tatlım sen hamileyken demir hapı kullanmadın mı...benim dr o kadar çok tembihliyoduki hamileliğim boyunca hergün mutlaka bi tane içtim.saçlarrım hamileyken o hap yüzünden heralde pırıl pırıl nasıl sağlıklıyıdı..senin yaşın kaç canım..sen bi arkadaşınla böle ufak bi tartışmayı kafana takarsan biz yatıp ölelim o zaman.sana şu 3 yıl içinde yaşadıklarımı anlatsam şaşar kalırsın..
.hiç ama hiç bişi sen izin vermezsen seni üzemez üzülmekte bizim seçimimiz.üzüntümüzün derecesi de bize bağlı..
yüz lekelerine sölediğim karıışım harika..dudak üstümde sir ağdadan hafif kararma vardı benim geçirdi pırıl pırıl oldu.

26 yasindayim angelic
samimi arkadasim olmasa umrumda olmaz ama yakin cevremde ve ailemde olan olaylara cok takintiliyim ve asiri duyarliyim buda insani yipratiyor

benim hamilelik oncesinden demir problemim vardi haplar etki etmiyordu
damar yoluyla serum seklinde demir ilaci veriyorlardi iliklerin dolmasi icin ..
saclarim hamilelik oncesinden mahvoldu anliycan

dedigin karisimida turkiyeye geldigimde bulmaya calisiyim eczanelerden temin edilir heralde
yanaklarimin uzerinde var hafif lekeler o yuzden surekli fondoten kullanmaya basladim ..

tatlım sen y.dışındasın demek..herşey düzelir hiç sorun etmee canım..saçına ballı yumurtalı z. yağlı maske yap ..saç maske tarifleri nette çok var.bak dene dökülmeyi durduruyo hemen..:86:

gece kuşları allah rahatlık versın.

sabaha çok işim varrrrrrrrr

öptüm hepiciğinizi

iyi geceler canim oglum uyumusken takilim ben izcik

tatlım sen y.dışındasın demek..herşey düzelir hiç sorun etmee canım..saçına ballı yumurtalı z. yağlı maske yap ..saç maske tarifleri nette çok var.bak dene dökülmeyi durduruyo hemen..:86:

duzenli olarak dermatolaga gidiyorum dokulmesi durdu ama biraz seyreldi sanki saclarim
ben yeniden eski haline donmesini istiyorum
sanirim cok sey istiyorum
ama once su hain kilolar gitsin

Teşekkurler

günaydın herkese dükkanı ben açtım sonunda daha bile erken acacakdımda geç kaldım sabah 6:30 da kalkıp 1 saat yürüdüm eve gelince odamı toplamaya basladım dün gece baya dağıtmısımm ancak oturdum basına yarım lt suyum simiden bitti bugün temizlikde yapıcam artık kaç lt su bitiririm bilmiyorum hava çok bozuk ağmur yağmazsa aksam tekrar yürüyüşe cıkıcam bugün baya kalori yakmıs olurum sanırsammm

:79:günaydın kolay gelsin

Günaydin herkese...

a aa deli mi ne cocugun ne sucu var kesin kafasi baska biseye bozuktu senden cikarmis.
bence bi kere konusmaya calis hala ayni tavrini sürdürürse ben olsam hicbisey yapmazdim

sabah dükkanı ben açmıştım ama kız uyandı cevap yazamadan çıktım...

günaydın bu arada herkese
ben de 5:30 da kalktım...
çocuklar uyanmadan işlerimi bitireyim dedim ama yok baya birikmiş
iki gün yapmadım halbuki ama işte ev işi nankör...
iki gündür dünyanın çamaşırını yıkadım az sonra onları ütüleyip yerleştiricem
bi de koltuk ve halı yıkıcam ben de baya spor yapmış olucam..
karnımın ağrısı hala geçmedi bu arada felaket sancım var...:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…