Canım senin randevun benden önce değilmiydi sen çarşambadan beridir tahlil peşinde mi koşuyon gülümmm..
neyse geç olsunda güç olmasın bariii..
Az önce herkesler burdaydı şimdi bi senle ben kaldık azda biz muhabbet edelim bari..,
hepsi şimdi tıkınmaya gitmişlerdir
o zaman angelıc e kocamanTAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ .................1. TAKIM
İKİNCİ ....................4. TAKIM
ÜÇÜNCÜ ................8. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ 13. takımdan...............moonros...............4.16%
İKİNCİ 1. takımdan..................angelic2................ ...4.02%
ÜÇÜNCÜ
13. takımdan..................file76 .....................3.01%
sudemcim sonradan değişdirmişler angelic2 ikinci olmus kuzummm
o zaman angelıc e kocaman
bak lahanaya felan çokta gerek yokmuş yattıgın yerde verıyosun
sanada günaydınn canım gerçi öğlen oldu
isveç diyetin bittimi tam olarak kaç kilo verdin:26:ben pazartesi 1 haftalık tatile çıkıyorum döndüğümde bende isveç yapmayı düşünüyorum çok sıkıldım artık 6 lı rakamları görmek istiyorum
Kilo veren arkadaşları tebirk ederim kızlar. Darısı başıma :):)
kızlarrrr bu hafta etap birincisi olduk..
TAKIM DERECELERİ
BİREYSEL DERECELER
ÜÇÜNCÜ
TAKIM DERECELERİ
BİREYSEL DERECELER
ÜÇÜNCÜ
tatlım bi haftadır içim dışım lahana çorbası oldu yaa nası gerenk yokmuş:)))o zaman angelıc e kocaman
bak lahanaya felan çokta gerek yokmuş yattıgın yerde verıyosun
ben alkışı bulamadıydımcanım arkadaşım angelic tebrik ederim seni harikasın
ınatçısın sentatlım bi haftadır içim dışım lahana çorbası oldu yaa nası gerenk yokmuş:)))
bugün ilk kez normal insan kahvaltısı ettim öğlende de köfte yedim..valla insan nasıl yediğinin tadını her lokmasında alıyo..bigün ara verdim..bu haftada kahvaltımı edip diğer öğünlerde bu çorbayı gene içerek devam etmeyi düşünüyoum bakalım..
tebrik ederim cancazım iradenden dolayı..menum bıraz saçma oldu ama yazıyım
sabah koştur koştur okula ordan ilçeye kadro ıle ilgili işlemler ııcn gıtıgım için pek olmadı
kahvaltı
1 meyvelı yogurt,
3 tane kuru kayısı
öğlen
1 lahmacun
1 ayran
ara
2 tana hoşbeş gofret
3-4 bardak tek şekerli çay
akşam
2 tane sarma
yagsız tavuk döner ekmeksiz
acı biber turşusu
ara
lımonlu adaçayı
spor 10-15 dakıka voleybol okuldakı lerle.
su henuz 500ml içtim.
bu arada okulda mezunıyet eglencesı varı bişiler vardı
bana tabak yaptılar sarma,kek ıvır zıvır bişiler yemedim.çok hayran kaldılar yemeyışime.
ideal kıloma ulaşıyım o zaman yerım dedım.
saol bitanem..bi de şu 68 i görsem..canım arkadaşım angelic tebrik ederim seni harikasın
oyna da yedıklerını erıt dıycektım bısey yememişsin.
çok sağlıksız canım.3 saatte bır mutlaka bısıyler ye.
meyve
sut
yogurt gibi
kaptanım ben pazar günü tatile çıkıyorum 1 haftalığına yani inş. allahtan bişey olmazsa20 haziranda dönmüş olurumistanbula düğüne gidiyom
haftaya cuma bildirim yapamam nasıl olacak aynımı yazarsın yoksa izinlimi bilmiyorum canım yarında burdayım ama haber veriyim dedim
nası yani sağ kolunda 8 sol kolunda 8 kg yağmı varmış.yok artık..o kol yerinden kalkmaz yaa..bence bi yannışlık var o işte..Kızlar slm kaç gündür dilim şişmişti size istediğim gibi yazamamaktan. Ohh sonunda gittim bi klavye aldımda google benden kurtuldu
Şimdi size uzun uzun bugün yaptıklarımı anlatayım hehehe..
öğlenden sonra diyetisyene gittim..
bana 1400 kalorilik bir liste verdi ve oldukça doyurucu bir liste..
1hafta bu listeyi uyguladıktan sonra tekrar görüşeceğiz kendisiyle..
Ayrıca vücut analizimi yaptı anaamm ben göbeğimden yakınırken meğer benim tüm yağlar kollarımda birikmiş her bir kolumda 8 kg yağ var kızlar ve gövdemde toplam yağ 7 kg uleeen dedim kendi kendimee birde ben spor hocası bana kol hareketleri verdiğinde ukala ukala yok ben göbekimden ve yanlarımdan şikayetçiyim onları eritsek diyodum pehhh..
neyse kızlar durum bundan ibaret ancak diyetisyenden kötü bir haberde getirdim ilk hafta metabolizmam dengeleneceği için hiç veremeyebileceğim gibi 1-2 kilo civarında alabilirmişimde..
bende spora asılcam naaapiimm en azından almıyım dimi...
ayyy geç gördüm mesajı keşke gece okusaydım belgeleri.neyse sağlıkolsun.yok balım töbe sevınmem bıda.aksıne uzulurum hepimiz verelım kılolaları.
68 olana dek senle dostça konuşcam
ama bı 68 oluyum o zaman sakız gibi alacam senı elime............:13::13::13:
canım bugunku menun çok guzel sadece döner ekmegın az mıy dı çokmuydu onu kestıremedım.....eger doyuyorsan az ekmeklı yada ekmeksız yıyebılrısın.
mesela bende akşam atvuk dönerı tavada yagsız kızartttım hıç ekmek yemedım.ama sen hareketlısın.aykata çalışıyosun sanırım o yzuden sen yedıgını daha ıyı yakarsın....sen kendını daha ıyı bılirsin.
menulerden pek anlamama ama menunu begendım
totiş,potiş ,toto bunlar popoyu anlatan sanalda daha çok kullanılan bı tabırı canımcım.
bı de yahşi cazibede çok kullanılır.totoş du sanırım ordakı versıyonu
canım yarın ben hazırlayıcı ve temmel eğitim aldıgıma daır olan belgelerle beraber ilçe meme gidecem.
1.benım onayladıgım sayfanın damgalı muhurlu olanı.
2.hazırlayıcı temel egıtım aldıgıma daır belgeler
3. mudurun netten onayladıgı sayfanın çıktısını alıp gidicem.inş yarın hallolur
ayy menun o kadar güzelki canım çekti ya ben çok etçilim.
kıyma,sucuk,pide offff çok pis canım çekti ha....
hafta sonu kaçamagı lısteme yazayım
kız becermişin işte sadece seherın emsajının sonun ayazmayı unutmussun
hoşgeldin canımmmslm arkadaslar benide takiminiza aldiginiz icin oncelikle tesekkur ederim ..
ismim Elif .. 26 yasindayim ve 9 aylik bir oglum ve emzirme doneminden kalan cillop gibi 13 kilom var..
aslinda 18 kilom vardi ama 5 kilosunu 2 haftalik bi rejimle yok ettim geriye kaldi 13 cuk :)
bu aralar moralim cok bozuk kilo vermem durdu 4 gundur vermek bi yerde dursun 400 gramda almisim geriye .. iyi bi motivasyona ve destege ihtiyacim var insallah hep beraber veririz su canim cicim kilolarimizi ..
arkadaslar beni biraz bilgilendirebilirmisiniz tam okuyamiyorum oglusum yuzunden konulari
neler yapmak gerekiyor yediklerimizi yaptigimiz aktiviteleri burdan paylasacakmiyiz ?
takimda suan kac kisiyiz ? ben haftaya cumami tartilicam ?
rakip takimlara iyi sanslar yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
kendime bi yesil cay yapam
kızlarrrr bu hafta etap birincisi olduk..
ayda bir hepimizin başına gelen olay tatlım takma kafana..tuzu o dönemde kesmek çok işe yarıyo ama..bu arada günaydınnn kızlarr daha yeni kalktım kahvaltı filan yapmadım ben regl olunca düzenim alt üst oluyo bide tamm 10 gün sürüyo ve ben regl iken kesinlikle kilo veremiyorum bunu bi daha anladım hiç kaçamak yapmadığım halde yürüyüşümü ihmal etmediğim halde 1 grm cık bile veremedim
yani kilom aynıı...71... olsun napalım almamış olmakta güzel
ya ben aslında inadın i sini bilmem.burcum terazi.ve iki gün yapar 3.gün bozardım hep diyetleri...ama şimdi nolduysa baa 68 i görecem kardeşim şu tartıda ..diyom bi daha da demiyomben alkışı bulamadıydım
ınatçısın sen
ne desek yapcen bu dıyeti
burcun neydı bu arada?
bahane yok yıycenvalla öyle bi oynadim kibiliyorum sagliksiz oldugunu, farkindayim bende.
ama is saatlerim cok düzesiz bu aralar, dogru düzgün yemek saatim yok.
bide aclik hissi yok :26:
mai yenı lerı görunce attı bizim papucumuzu dama.maicimmm sana yazmıştım ama gözünden kaçtı herhalde canımm tabi çocuklarla uğraşıyosun zor işin canımm kıyamam daha ikiside çok küçük inş. biraz daha iyilerdir
iyi gecelerrr diyeyim o zaman
neyse hallettın çok şükürayyy geç gördüm mesajı keşke gece okusaydım belgeleri.neyse sağlıkolsun.
hoşgeldin canımmm
slmm kızlarr ancak gelebildim.gündüz kadroiçin belgem eksikti.işim bitti tamamlayana kadar öldümvalla.baş ağrısı ve mide ağrısı çektim tüm gün.akşam da eşimin okuluyla yemeğe gittik.ancak gelebildim.herkes iyidir umarım.
maicim mesajım eksik ama biraz idare et tatlım.deimya birazyoğunum yoksa ben de aksatma istemem.
kızlar çokk yorgunum benden bu kadar bu günlükkk
kız maş.benım 7 aydan fazla oldu sen 1 ayda benım 7 aylık verdıgım kılodan fazla mı verdın ne.ya ben aslında inadın i sini bilmem.burcum terazi.ve iki gün yapar 3.gün bozardım hep diyetleri...ama şimdi nolduysa baa 68 i görecem kardeşim şu tartıda ..diyom bi daha da demiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?