slm kızlarr ben bir halt ettim ki sormayın gidip şu göbek eriten yağ karışımı vardı ya hani biberiye yağı kekik yağı vırt yağı zırt yağı karışımı olan..
Onu sürdüm sorunlu bölgelerime (ay ne kadar kibarım hehehee)anam ben bunun ne kadar keskin kokyuğunu unutuvermişim offff tüm evi koku sardı kokarca gibi dolaşıyorum evde ay şimdi migrenimde azacak bu koku yüzünden öffff berbat kokuyorrr...
kendimi birde streçledim ve geçen sene giydiğim korseyi giydim..
Ne oldu biliyuormusunuz korse bol geldi bacakları falan böyle kırış kırış oldu oturmadı bile hehehehe ben geçen yaza göre baya bi zayıflamışım diye avutuyom kendimi heheheee
Gunesli ama soguk bir fransa sabahindan hepinize Gunaydin Arkadaslarrr
ay sorma canim ya aksamimi zehir etti
sabah 6 da mesaj cekmis gece icin ozurdilemis sebebide su onu okuyunca daha bi dellendim o yuzden hic arayasim yok
cok bozukmus, banada su konuda kizmis
pazartesi gunu telefonda tam 2 saat konustuk ..
esiyle problemleri var, asiri sekilde migreni var, ehliyete gidiyor 5 senedir alamadi (burda ehliyet almak cok zor) ve 90 kilo boyuda ben gibi, kisa yani epey kilo vermesi lazim
her neyse bide bu bana bir suru sey dert yandikdan sonra 4. cocugu istiyorum dedi telde ..
bende ne bilim samimi arkadasiz ya
sacmalama once kilo vermen lazim, ehliyet yine yarim kalir, once guzel bi zayifla, ehliyetini koy cebine, esinle problemlerini hallet hem cocugu napicaksin artik hayatin tadini cikart zaten gencligini 3 cocuguna verdin, bak onlar buyudu simdi zayifla, giy istedigini gonlune gore, gez toz tak takistir hayatini yasa biraz dedim ...
ah demez olaydim pazartesiden beri biriktirmis biriktirmis
soylediklerimdende pismanmiyim asla degilim yabanci olsa bana ne der gecerim samimiyetimize, dostlugumuza guvendim aramiycam o yuzden
dun gece cok uzgundum ama suan sadece cok sinirliyim ...
neymis bundan sonra annen bacin olsa dahi karismiycakmissin demmeki milletin isine
ayy yok kız burda söylencek şey değelll...boşverin siz...
Kızlar nerdesiniz yawww....
ben acayip acıktım ama daha öğle yemeği saatime de var..
hazı oğlum uyumuşken ne pişirsem acaba bana fikir verecek olan varmı ?
ben geldim mola verdim temizliğe karnımda acıkdı ara öğünde yapamadım temizlikden dolayı ne yesem diye dolanıyorum neyse bulurum bişiler sonra devam temizliğee
sabah 6 da mesaj cekmis gece icin ozurdilemis sebebide su onu okuyunca daha bi dellendim o yuzden hic arayasim yok
esiyle problemleri var, asiri sekilde migreni var, ehliyete gidiyor 5 senedir alamadi (burda ehliyet almak cok zor) ve 90 kilo boyuda ben gibi, kisa yani epey kilo vermesi lazim
her neyse bide bu bana bir suru sey dert yandikdan sonra 4. cocugu istiyorum dedi telde ..
sacmalama once kilo vermen lazim, ehliyet yine yarim kalir, once guzel bi zayifla, ehliyetini koy cebine, esinle problemlerini hallet hem cocugu napicaksin artik hayatin tadini cikart zaten gencligini 3 cocuguna verdin, bak onlar buyudu simdi zayifla, giy istedigini gonlune gore, gez toz tak takistir hayatini yasa biraz dedim ...
soylediklerimdende pismanmiyim asla degilim yabanci olsa bana ne der gecerim samimiyetimize, dostlugumuza guvendim aramiycam o yuzden
neymis bundan sonra annen bacin olsa dahi karismiycakmissin demmeki milletin isine
Slm kızlar ...
öğle yemeğimi yedim geldim hemen sizede bugünkü menümü yazayımda hayretler içinde kalın...
sabah aç karnıma ılık su+elma sirkesi (faydasını görmeye başladım kızlar)
kahvaltı
2 yumurta ile yapılmış menemen (2 kibrit kutusu peynir hakkım var bu şekilde kullandım )
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 tutam maydanoz
3 yeşil zeytin (hakkım 2 imiş ama ben 1 fazla yemişim
şekersiz çay
Ara
12 tane çilek (1 por. meyve yapıyor)
Öğlen
1/2 kase çorba
8 yemek kaşığı mantar sote
2 yemek kaşığı pilav
1 bardak ayran (2 yemek kaşığı yoğurt yerine)
büyük bir kase yağsız tuzsuz salata
1 dilim ekmek
Ara (henüz yemedim)
5-6 malta eriği
Akşam (henüz yemedim)
1/2 kase
8 yemek kaşığı tavuklu bezelye
1 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık yoğurt
Salata
Gece yatmadan 1 saat önce
1 por meyve ile 2 kaşık yoğurt :))
menüm böyle kızalr..
arama bencede. sen onun iyiligiyi icin söylemisin, kötü bisey söylememisin ki
üstelikte cok dogru, esiyle sorunlari varken 4ncü cocugu napicaksmis acaba?
ben bitanesini yapmaya cesaret edemiyorum üstelik esimle aram cok iyi
gencim, fistik gibi olucam, takilcam kocamin koluna gezicem isteeeeeee
diyetisyenin menüsü mü bu?
cok bol bi menü, acikmayacagin kesin... toplam kalorisi kactir acaba?
kızlar bi forumda okuyup bi hafta on gün kadardır uyguladığım bişi :bepanten ile madecassol merhemi karıştırıp gece kremi olarak yüzüme sürüyoum..hücre yenileyici etki yapıyomuş..beş altı kişi sen botox mu yaptırdın die sordu..hem ciltteki lekeleri alıyo hemde kırışıklıklara çok ii geliyo..aklınızda bulunsun dedim..
aşk olsun bebemmmm olur mu hiç öyle şey...
valla artık geçmiş baya bi geçmiş oluyo ben geldiğimde geri dönüp okuyamıyorum bazen...
o yüzden atlıyo olabilirim...
asl35 canım senin mesajını gördüm de cevaplarken elektrikler kesildi sonrada eşim geldi yemek hazırladım derken tekrar giremedim..
10 gün sonra kesin geleceksen eğer aynı geçerim kilonu gelince ikiye böleriz
ama geçen seferki gibi gidip aylarca dönmeyeceksen geri dönmek üzere ayrıldı yazarım canım...
bugün yediklerim
sabah 1 peynirli omlet yağsız
2 dilim lıght ekmek
yarım domates
2 çay şekersiz
öğle
1 biber dolması kardeşim yağsız yapmış iyi olmuşo getirdi
2 kaşık yoğurt
2 yeşil soğan
eeeee akşama yemeğim şimdiden belli
komple kaçamak sayılır cumartesi günüm böle olcek mecburen çünki herkes yerken mümkün değil dayanamam bu akşam heryer dolup taşacak börek pastalar vss irademe hakim olamam zaten ccanım accayip istiyodu hatta böreği yemeyip 2 dilim kek yiyebilirim
1 dilim kek
1 dilim börek
1 brdk diet kola
sonrasında
1 çay içerim tatlandırıcılısından
ay bu arada temizlik bitti ama bende bittim kızlar her taraf mis gibi çamasır suyu kokuyo evi bastan ayağa dezenfekte ettim resmennn biraz dinleneyim annemlere aksam yemeği hazırlıcam kızartma kendiminkini fırına atıcamm
kolay gelsin canım.sabah dükkanı ben açmıştım ama kız uyandı cevap yazamadan çıktım...
günaydın bu arada herkese
ben de 5:30 da kalktım...
çocuklar uyanmadan işlerimi bitireyim dedim ama yok baya birikmiş
iki gün yapmadım halbuki ama işte ev işi nankör...
iki gündür dünyanın çamaşırını yıkadım az sonra onları ütüleyip yerleştiricem
bi de koltuk ve halı yıkıcam ben de baya spor yapmış olucam..
karnımın ağrısı hala geçmedi bu arada felaket sancım var...:2:
hayırdır inşşş.günaydın canım morlaim bozuk...
2 haftadır yapsam mı yapmasammı diye düşündüğüm bi şeyi yaptım...
inşallah doğru yapmışşımdır...
Gunesli ama soguk bir fransa sabahindan hepinize Gunaydin Arkadaslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?