Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aşk olsun bebemmmm olur mu hiç öyle şey...
valla artık geçmiş baya bi geçmiş oluyo ben geldiğimde geri dönüp okuyamıyorum bazen...
o yüzden atlıyo olabilirim...

asl35 canım senin mesajını gördüm de cevaplarken elektrikler kesildi sonrada eşim geldi yemek hazırladım derken tekrar giremedim..
10 gün sonra kesin geleceksen eğer aynı geçerim kilonu gelince ikiye böleriz
ama geçen seferki gibi gidip aylarca dönmeyeceksen geri dönmek üzere ayrıldı yazarım canım...

ayyy ben bunları karıştırıp kızımın popişine sürüyorum...
hiç yüzüme sürmek aklıma gelmedi...
benim kızın popişi çabuk pişer de pişiğe iyi geliyo...
ben de geceleri süreyi bari sağol paylaşım için canım....

angelic ve kaçak çay...
hedef kilolarınızı bildirdiniz mi... ben göremedim geçmişte... mesajlar çok karıştı araya kaynamasın...

Son düzenleyen: Moderatör:

aman yavaş yavaş düzeliyirlar demek.iyi sevindim..kanepeler ellerinden öpüyo ha..neyse düzelsinlerde..

günaydın canım morlaim bozuk...
2 haftadır yapsam mı yapmasammı diye düşündüğüm bi şeyi yaptım...
inşallah doğru yapmışşımdır...

nası yani sağ kolunda 8 sol kolunda 8 kg yağmı varmış.yok artık..o kol yerinden kalkmaz yaa..bence bi yannışlık var o işte..

Hakikaten yanlışlık varmış bende dün gece fark ettim 8 kg değil 800 gr yani 0,8 kg ama tabi 0 lar çıkmayınca ohaa dedim demek kollarımda 8 er kilo yağ var..
Bazen hakikaten gerzekleşiyorum

ya canım bende okumuştum onu bi ara denedim 5 gün falan ama çok yağlandırdı cildimi.. Normalde benimki kuru ve hasas bir cilt ama nedense yağlandım.. Bepanteni merhem olarak mı yoksa bepanten plustanmı kullanıyorsun hangisi benimki merhemdi ondan mı yağlandırdı acep?

Günaydın bebişlerim benim malum dönem yaklaşıyor galiba bu sabah yine migren sinyalleri ile uyandım.. off yaaa olacaksa olsada bitse..
tartıyada yansıyacak şimdi şişmeye başladım daha bu günden offff benden hayır gelmez bugün kendime bari boğazıma sahip olsamda tam yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken herşeyi alt üst etmesem (

evet resmen aranızdayım

kızlar ben geldim çamasır as ütüle yenilerini at derken annem uyandı kahvaltımı ettim sonra hemen bulasıklara daldım baya bi oyaladı onlar beni simdi ceyizim için ymeni aldığım cicileri kutuladım kaldırdım ceyiz odama size bi cevap yazıp hemen süpürgetoz alımı ve yerlerin ve merdivenlerin silimine geçiyorumm 2 katlı ev anca 3 /5 saat sonra gelirim yanınıza

:26::26: iyi geliyo hee bende deneyeyim bari ama bacaklarıma da yapayım işe yararsa .çünki bacaklarımda eski alerji lekeleri var şortla bi yaz tatili sırasında geziniyoduk doğa gezisinde neye alerji yaptıysa testlere göre ısırgan otu diyo ama ben ısırgan otunu kaynatıp içmiştim bi dönem .cildemi yaptı sadece nedir orasını bilemem minik minik sivilceler çıkmıştı sonra tabii bende accık oynadım sanırım kaşınıyodu çünki lekeler duruyo bacağımın dış kısmında her iki bacaktata çil gibi duruyo bariz belli on nedenle etek giymek istemiyorum resmen 2 senedir bu lekelerle yaşıyorum işte ama bi krem vardı lekeleri yok ediyo diye onu da deneyeyim diyodum bu ara bunu da deneyeyim işe yarar belki .bepanten kullanıyorum ama .
sen bepanten hangisini kullandın cnm losyon değil değilmi .mavi turuncu hangisi

uzun süredir arkadaşın olan birimi belki muayyen günündeydi şaka bi yana üzülme canım gerçek dost ise anlar hatasını gönlünü alır senin ama fazla da ara vermeyin bence tabii bu durumda onun araması gerekio seni ama sen bilirsin belki sıkıntılıydu senden çıkardı acısını .keza böyle bir hakkı yok ama olur ya bazen insan çok sıkkın ise ağzından çıkanı kulağı duymuyo .umarım herşey yoluna girer

ayıp etmiş gerçekten

slm kızlarr ben bir halt ettim ki sormayın gidip şu göbek eriten yağ karışımı vardı ya hani biberiye yağı kekik yağı vırt yağı zırt yağı karışımı olan..
Onu sürdüm sorunlu bölgelerime (ay ne kadar kibarım hehehee)anam ben bunun ne kadar keskin kokyuğunu unutuvermişim offff tüm evi koku sardı kokarca gibi dolaşıyorum evde ay şimdi migrenimde azacak bu koku yüzünden öffff berbat kokuyorrr...
kendimi birde streçledim ve geçen sene giydiğim korseyi giydim..
Ne oldu biliyuormusunuz korse bol geldi bacakları falan böyle kırış kırış oldu oturmadı bile hehehehe ben geçen yaza göre baya bi zayıflamışım diye avutuyom kendimi heheheee

Gunesli ama soguk bir fransa sabahindan hepinize Gunaydin Arkadaslarrr

Günaydin herkese...

a aa deli mi ne cocugun ne sucu var kesin kafasi baska biseye bozuktu senden cikarmis.
bence bi kere konusmaya calis hala ayni tavrini sürdürürse ben olsam hicbisey yapmazdim

Günaydın millet:82::82:

ay sorma canim ya aksamimi zehir etti

sabah 6 da mesaj cekmis gece icin ozurdilemis sebebide su onu okuyunca daha bi dellendim o yuzden hic arayasim yok

cok bozukmus, banada su konuda kizmis
pazartesi gunu telefonda tam 2 saat konustuk ..
esiyle problemleri var, asiri sekilde migreni var, ehliyete gidiyor 5 senedir alamadi (burda ehliyet almak cok zor) ve 90 kilo boyuda ben gibi, kisa yani epey kilo vermesi lazim
her neyse bide bu bana bir suru sey dert yandikdan sonra 4. cocugu istiyorum dedi telde ..
bende ne bilim samimi arkadasiz ya
sacmalama once kilo vermen lazim, ehliyet yine yarim kalir, once guzel bi zayifla, ehliyetini koy cebine, esinle problemlerini hallet hem cocugu napicaksin artik hayatin tadini cikart zaten gencligini 3 cocuguna verdin, bak onlar buyudu simdi zayifla, giy istedigini gonlune gore, gez toz tak takistir hayatini yasa biraz dedim ...
ah demez olaydim pazartesiden beri biriktirmis biriktirmis

soylediklerimdende pismanmiyim asla degilim yabanci olsa bana ne der gecerim samimiyetimize, dostlugumuza guvendim aramiycam o yuzden
dun gece cok uzgundum ama suan sadece cok sinirliyim ...

neymis bundan sonra annen bacin olsa dahi karismiycakmissin demmeki milletin isine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…