bahane yok yıycen
mai yenı lerı görunce attı bizim papucumuzu dama.
bana da cevap yazmıyo hıç
ama keretalar iyileşsin inş.ayrıntılı cevaplar bence....
neyse hallettın çok şükür
kız maş.benım 7 aydan fazla oldu sen 1 ayda benım 7 aylık verdıgım kılodan fazla mı verdın ne.
bi de guya ben 26 yaşındayım metabolızma mın hızlı olması gerekırkene ben kaplumbaga hızıyla
durmak yok,yola devam
hayal di gerçek olacak inş.
benımde yukselelenım terazı bu arada
kızlar bi forumda okuyup bi hafta on gün kadardır uyguladığım bişi :bepanten ile madecassol merhemi karıştırıp gece kremi olarak yüzüme sürüyoum..hücre yenileyici etki yapıyomuş..beş altı kişi sen botox mu yaptırdın die sordu..hem ciltteki lekeleri alıyo hemde kırışıklıklara çok ii geliyo..aklınızda bulunsun dedim..
saol canım...
zeyna benim yanımda halt etmiş...
biraz toparladılar ya keyfim yerine geldi...
kızım yine gülmeye başladı çok şükür...
inşallah gece ateşlenmezse şöyle iyi gibi...
yanlız halım ve kanapelerimde bi hayır bırakmadı...
yarın onları yıkıcam artık...
nası yani sağ kolunda 8 sol kolunda 8 kg yağmı varmış.yok artık..o kol yerinden kalkmaz yaa..bence bi yannışlık var o işte..
kızlar bi forumda okuyup bi hafta on gün kadardır uyguladığım bişi :bepanten ile madecassol merhemi karıştırıp gece kremi olarak yüzüme sürüyoum..hücre yenileyici etki yapıyomuş..beş altı kişi sen botox mu yaptırdın die sordu..hem ciltteki lekeleri alıyo hemde kırışıklıklara çok ii geliyo..aklınızda bulunsun dedim..
günaydın canım morlaim bozuk...
2 haftadır yapsam mı yapmasammı diye düşündüğüm bi şeyi yaptım...
inşallah doğru yapmışşımdır...
amanın oku oku anca bittiresmen armızdasın sanırım hoşgeldın
amanın senınkıelrde maş
inş
yuppiii
angelıc saol canım sayende
canım haftaya denemedesın su an
aayy kuzum kıyamam ya ınsallah hayırlısıyla ıyılesecek.
ay çocukların hastalıkların okudukca.
haha çok tatlısın
ohh ne güzel
bende bı ara sıgaratya baslıycaktım.millet bırakır.haha
canım gece 12 den gece 12 ye kadar demı 5 mesaj
pedifen ne?
slm gecenin guzelleri
herkes online gorunuyor sanirim kimseyi uyku tutmadi :))
uf kizlar ne kadar gulmeye calissamda moralim cok cok bozuk
bu aksam bi arkadasimla sacma bi konuda tartistik
nedensiz ve cok sacmaydi konu kalbimi cok kirdi, konuyu kapatmaya calistikca uzatti, sanirim baska seye siniri bozuktu ama haketmedigim seyler soyledi, diger arkadaslarimda sok oldular .. konu nerden nereye geldi hepsi uzatmayin ya sacmaladiniz filan dediler .. samimi bi arkadasim yarin arayip ona kirildigimi anlatsammi yoksa kendiliginden farketmesini beklesemmi ? gunlerce kafama takmak istemiyorum bu konuyu, sadece rejimime odaklanmak istiyorum, biseyi kafama takarsam tum duzenim alt ust olur .. ama ilk defa cok kirginim
haklisin aslinda soylemem lazim
tavir yapamam ben seytan diyor yarin hatasini anlar arar arasada asla konusma yuzune kapat diyor
bir tarafimda vardir bir sorunu sen ara samimi arkadas degilmisiniz siz diyor
anladi zaten kirildigimi umursamadi bile
oglumu cok sever, surekli oper koklar kucagindan indirmez oglumda onu cok sever .. O koltukta oturuyordu bebegim gitti kafasini onun dizlerine koydu, kedi gibi surtundu .. Bebegimin kolundan tuttu kafasini cekti ayaga kalkti ben gidiyorum daha rahat oturun bensiz dedi cikti gitti .. Ev sahibi arkadasda hepimiz sok olduk ve benimle tartistigi icin sanki ortami ben mahvetmis gibi oldum
cok moralim bozuldu herkes bosver bugun var biseyi desede 9 senelik arkadasim
ve ilk defa basima boyle bir sey geliyor
bak şimdi :26::26: açıklasana kızz nettin bakem sen saçını mı boyadın yoksa
Günaydin herkese...
a aa deli mi ne cocugun ne sucu varkesin kafasi baska biseye bozuktu senden cikarmis.
bence bi kere konusmaya calis hala ayni tavrini sürdürürse ben olsam hicbisey yapmazdim
Günaydın millet:82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?