Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

menümm
sabah:
patatesli yumurta çok az
2 dilim ekmek
1 zeytin
peynir
çay
domates salatalık
ara:
erik ve çağla
öğle:
sabah geç yediğim için yok
ara:
2 incir 2 kayısı
akşam:
1 tabak makarna
1 tabak salata
2.5 litre su,1 bardak form çay,1 bardak yeşil çay

aslıcım nasılsın.allışveriş yapmışsın canım güle güle giyin aldıklarını.gerçekten başörtülü olmak zor.aradığını bulamıysun.ben de boğazı kapalı bişeyler bulamıyorum.okulda başörtüsüsnü çıkarınca boğazım çok aılmasın istiyorum ama aradığımı bulamıyorum.ee yaz günü kat kat da giyinilmiyokiii.

ne çok dert yandım demiii

yan canım bizi bizden başkası anlamaz zaten üstüme bişey bulamadım eşarbım ve eteğim var onlara uygun pardüsemde var ama üstüme yok neyse bide ist bakıcam artık düğünden 3 gün önce gidiyoz
boğazım benimde sorun oluyodu ama şükür buldum çaresini boyunluk canım başından geçriyosun sadece boyun göğüs kapanıyo dantelli güpürlü çok güzel ve kullanımı rahat kermesten aldım 5 liraya
siyah vede krem aldım herşeyle kullanabiliyorum tavsiye ederim eşerpçılarda da bulabilirsin yada penyecilere diktirebilirsin

konyanın gözünü seveyim o yönden...
nerdeyse her yer testtür giyim...
menün de güzel canım...
su içmiyo musun sen de benim gibi...
ben daha sabahtan beri 1 bardak içtim...
kurallara bunu da koyalım hergn en az 2.5 litre su....
belki ozaman içerim...

makarna tabağın büyükmüydü ki ya da çok mu yağlıydı o şeytanları koydun yanına...
makarna yemek bence o kadar da kötü değil ki...
dozunda yedikten sonra arada yiyom ben yağsız...

canım senin diyetisyen yumurtayla peyniri değiştirebilirsin mi dedi..
benimki haftada 2 gün 1 yumurta hakkı vermişti de...
ben menüme uyunca çatlıcakmışım gibi geliyo...

haklısın canımcım yaaa.bak bu boyunluu yeni duydum bi araştırma yapayım bakalım.sağol tatlım.
evet yaaa konya çok gzüel o yönden.aslında biz de kırşehirdeyiz yakınız ama arabamız yok.bi araba alalım alışverişe gelicez inşşşş.
bu arada su çokönemli kaptanım.ben de su içemezdim ama şimdi 500ml lik su şişeleriyle geziyorum.
makarna tabağın büyükmüydü ki ya da çok mu yağlıydı o şeytanları koydun yanına...
makarna yemek bence o kadar da kötü değil ki...
dozunda yedikten sonra arada yiyom ben yağsız...

yok canım 1 tabakdan az koydum onunda yarısını belki daha azını yiyebildim.epeydir makarna yemiyodum ama.

çok geçmiş olsun tatlım. benim de 5,5 aylık bi kızım var son günlerde inanılmaz iştahsız, acaip sinirim bozuluyo.

Kuzucukların hemen iyileşir inş. tatlım

ben daha 1,5 lt içtim şimdi elimde 0,5 lik şişe var yarım durumda oda biterse 2 lt tamamlanacak saat 24:00 olana kadar 2,5 lt yapmaya çalışıyorum bugün taktım kafaya içicem diye

canım ben su içiyorum da her saat başı değil yani öğleye kadar içiyorum sonra akşama kadar ara verip akşam yatana kadar içiyorum genelde öğleden sonra dışarda oluyorum wc sorun olmasın diye öğleden sonra içmiyorum ama 2.5litrenin altına düşmüyodur helede bu sıcaklarda yanıyo valla burasıı

kızlar bugün dyetisyen kontrolüm vardı, eskişehire gidiyorum doktora, e malum şehir dışına çıkınca ipin ucu kaçtı bende, aslında çok bişi yemedim ama uzun zamandır hiç kaçamak yapmamıştım onun vicdan azabı var sanırım.

Sabah
Yoğurtlu ve Müsli

Öğlen
Tereyağlı soslu koca bi porsiyon iskender
1 Kutu cola

Ara öğün pek yapamadım gezmekten sadece bi paket çikolata yedim

Akşamda 1 dilim ekmek ve 2 yumurtayla menemen ( ama eşimle birlikte yedik )

diyetisyene gittiğin gün bunları mı yedin...

Kotrolde yağ oranımda azalma olduğunu söledi dr.um, ama su oranım düşük çıktı, normalde inanırmısınız bilmem ama su içmek aklıma bile gelmezdi, belki güde 1 bardak ya içer ya içmezdim. şimdi en az 6-7 bardak içmeye çalışıyorum, ona rağmen az buldu dr. bide vücuttaki yağlanmadan ötürü metabolizma yaşım 42ymiş

Gelelim neticeye 20 güde tam 4 kilo vermişim gözlerime inanamadım. 2 kere tarttı dr. 65 kg çıktım, gerçi evdeki tartıyla ordaki arasında 1 kg. fark var. burda hala 66 görünüyorum.

Sonuçlar çok iyi, ama bundan sonra bu kadar hızlı kilo kaybı olmaz, aynı şekilde devam et sen dedi.

bugun ki menüm :)

sabah: 2 dilim kepekli ekmek, üzerine peynir

öglen: kocamaaan bi tabak salata, yanina 1 tane büyük izgara köfte

aksam: 6-7 tane ufak sebze köftesi (etsiz) yaninada 1 tane normal izgara köfte.

bugun usluydum yani, ögün atlamadim :)

sabah:
domates
biber
haşlama yumurta
3 zeytin
kk peynir belki biraz daha fazlası
maydonoz
yeşil çay
normal çay
form çay

ara:
türk kahvesi

öğlen:
yarım dan daha az döner

ara:
nescafe sütlü şekersiz

akşam:
2 tane nagıt
2 yemek kaşığı pilav
az havuç salatası

spor yok
su 1 lt hala içiyorum 2 lt tamamlicam
kendi kendime 80 olursam sevdiğim birşey yiycem demiştim azcık cips
ve 1 tane bisküvi

merhaba kızlarrr herkesler nasıl bakalım bu gün hepinizi çooooooooooook sevişyorummm
ayy neşemde keyfimde yerinde ayın 14 ünde benim diyete başlamm tam 1 ay olucak ve ben tam 5 kilo vermiş oluyorum bu sabah kaltım ve tartıldım tartı bana ne dedi??? 80.300 dedi çoook mutluyum yaaa ve bu mutluluğumun sebebi de sizsiniz hepinize çok teşekür ederim canım arkadaşlarım benim

80.300kg

7 li rakamlara az kaldııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…