Hayırdır şekerim, kendine bu kadar kızacak naptın ? Kesin boğaza hakim olamamakla ilgilidir
Bi iradesizde benim..........Atıştırmalık beyaz leblebi getirmiştim bende cumaya yetecek kadar, ama kontrolümü kaybettim, bi avuç bi avuç derken paketi bitirmişim bilebiri gelip elime vursun... akşam yemeği yemeden leblebiyle doldurdum nerdeyse kotayı.
Evet canım boğazını tutamamakla ilgili...Dün kocanım kendisi için yapıp sonra beğenmediği için tavada bıraktığı sosisli börek gözüme ilişti ucundan alıyım accık dedim bi baktım koca börek gitmiş.. yani bian şeytana uydum gerçi yağsızdı ama yinede en büyük boy tava büyüklüğünde börek işte..
ya biri ban bi ceza versin bişe yapsın kınayın hakaret edn bişe söyleyin hakikaten o kadarda yenmez ki yaaa pesss bana yuhhhh banaa ohaa
Evet canım boğazını tutamamakla ilgili...Dün kocanım kendisi için yapıp sonra beğenmediği için tavada bıraktığı sosisli börek gözüme ilişti ucundan alıyım accık dedim bi baktım koca börek gitmiş.. yani bian şeytana uydum yağsızdı ama yinede en büyük boy tava büyüklüğünde börek işte..
ya biri ban bi ceza versin bişe yapsın kınayın hakaret edn bişe söyleyin hakikaten o kadarda yenmez ki yaaa pesss bana yuhhhh banaa ohaa
Hayırdır şekerim, kendine bu kadar kızacak naptın ? Kesin boğaza hakim olamamakla ilgilidir
Bi iradesizde benim..........Atıştırmalık beyaz leblebi getirmiştim bende cumaya yetecek kadar, ama kontrolümü kaybettim, bi avuç bi avuç derken paketi bitirmişim bilebiri gelip elime vursun... akşam yemeği yemeden leblebiyle doldurdum nerdeyse kotayı.
Evet canım boğazını tutamamakla ilgili...Dün kocanım kendisi için yapıp sonra beğenmediği için tavada bıraktığı sosisli börek gözüme ilişti ucundan alıyım accık dedim bi baktım koca börek gitmiş.. yani bian şeytana uydum gerçi yağsızdı ama yinede en büyük boy tava büyüklüğünde börek işte..
:)))))))))) al sana cezaniye yedin bakiim
öğle yemeğinden önce olsaydı kızmazdım belki ama çok fena bişey yapmıssın okadar yemekden sonra onu yemekle
yok bu beni kesmezzz
Offf yaaa çok kötü şimdi hepsi gidip kıçıma daha kötüsü göbeğime yağ tomurcukları olarak toplanacaklar.. Şimdi naparsam yapıyım yandı gülüm keten helva..
ay hala yemekli yemekli konuşuyorum yaaa hayy dilimi eşek arısı soksun emiii
slmmmm fıstıklarr geçmişi okuyp cevap yazayım dedim.sabahtan beri temzilikle uğraşıyorum.kışlıkları kaldırdım.yemek yaptım.çamaşır astım....yine yoruldum yani.
selamlar kızlarr.bu gün dışardaydım dr işlerim vardı ancak geldim
kahvaltım
aç karnına 1 bardak limonku su
2 kayısı kurusu,
1 şekersiz çay
1 açma
ara 1 elma
öğlen
1 tavuk döner ekmeksiz
yeşil salata bir kase
kızlar bu arada bende guatr varmıs ilaç tedavisine basladık 1 ay kullanıcam ondan sonra bakıcaz duruma göre diyetisyenede sevketi gecen seneki listenin aynısını verdi 1600 kalorilik liste 15 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım
maicimmm nerdesin merak ettim kuzumm seniii
gecmis olsun canim .. insallah onemli birsey degildir ..
burdayım canım asayişe çıktım...
kızlar bu arada bende guatr varmıs ilaç tedavisine basladık 1 ay kullanıcam ondan sonra bakıcaz duruma göre diyetisyenede sevketi gecen seneki listenin aynısını verdi 1600 kalorilik liste 15 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım
slmmmm fıstıklarr geçmişi okuyp cevap yazayım dedim.sabahtan beri temzilikle uğraşıyorum.kışlıkları kaldırdım.yemek yaptım.çamaşır astım....yine yoruldum yani.
kız neden bizim puanlar 28 sudeminki 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?