bomba gibiyim anammmmmmm... sen nasılsınnnnnasılsın yiivruuuum
bomba gibiyim anammmmmmm... sen nasılsınnnn
o avatar ne öyle çocuukluğum aklıma geldi...
gramlinler miydi neydi suyu gördükçe çoğalıyolardı...
onlar geldi aklıma...
heee evet canım gremlin o
nasılsın diyet nasıl gidiyo bakem neler yapıyosun
sağol canım... senin radarların mı vardır nedir... ne zaman mercimek köfte yesem tepemde bitiyon..
bu gün gene mercimek köfteyle bozdum diyetimi...
olsun yivvrum yağını az koyarsan gayet sağlıklıdır sende sadece porsiyon hesabı yokkaç tane yedin acaba 5-6 tane doyuruyo insanı
bende çok severim
5-6 tane mi doyuruyo...
ben 10 tane falan yedim daha olsa daha yicektim...ben doymam ki mercimek köfteyle o benim için çekirdek gibi bişey...
neyse bi daha 1 ay sonra yicem... ayda bi yicem artık...
iki haftada bir ye hem diğer günler o günü hakedebilmek için daha sıkı yaparsın. yağ oranın neydi son ölçümde canım
canım ben bıraktım diyetisyeni yaa...
gitmiyorum artık... ama eşim gelmeden 57 idim işte aldım sonra... bu gün kahvaltıdan sonra 60.5 çıktım...
ama göbeğim çok küçüldü...
ben,m eşim yeni aldı HP 6020
çok güzel bilgisayar tavsiye ederim canım...
selam kızlar
ben bu gün sabah erkenden kalktım mercimek köfte yaptım kızın okuluna götürdüm...
velilerle çatlayana kadar yedik... diyet miyet kalmadı anlıcanız...
pişman mıyım hayırrrrrrr...
çünküüüüü sabah eteğim belimde dönüyodu bolluktan...
hemen tartıya çıktım kahvaltıdan sonra 60.5 geldim... yarın belki 59.5 görürüm...
demekki benim geçen günkü çıkan artı ödemmiş ve ben maydanoz suyu içiyodum onun faydası oldu sanırım...
kizlar bu haftada birincilik bizde herhalde :) iyi kilo verdikk
evet ya o çürük dişi kazırkenki o iğrenç koku yok mu....gecmis olsun canim disci lafini duyunca bile tuylerim urperiyo :18::18::18::18::18:
kız içine mı dogdu ben bu hafta dıyet yapmadım 6 gundur cozutmuş vazıyetteyım.....seçim benı mahfetti.....sudem cadısı kilo almadan gelirse birincilik bizim inşallah...
ozmaan alkısların en büyüğü sana canımmmm iradene sahip cıkmıssın masallahhhhay canim dayandim ve yemedim
kepekli dost ekmegiyle kendime kucuk yagsiz peynirle bir tost yaptim
yanindada salatalik domates yedim ve bir bardak cay
iyi geldi sucuklu yumurta istegim geri uctu
soyleyecek bir sey bulamiyorum :86::86: en iyisi masallah masallah masallah diyimnazar etmim
kız bende mi içsem napsam sunuuselam kızlar
ben bu gün sabah erkenden kalktım mercimek köfte yaptım kızın okuluna götürdüm...
velilerle çatlayana kadar yedik... diyet miyet kalmadı anlıcanız...
pişman mıyım hayırrrrrrr...
çünküüüüü sabah eteğim belimde dönüyodu bolluktan...
hemen tartıya çıktım kahvaltıdan sonra 60.5 geldim... yarın belki 59.5 görürüm...
demekki benim geçen günkü çıkan artı ödemmiş ve ben maydanoz suyu içiyodum onun faydası oldu sanırım...
okul çıkısı arkadaşla balıkçıya giitik
akşam yemegım
cupra ızgara,dıyet kola,salata
bu arada sabah tartiya ciktim... veee :)) 93.1
gecen hafta ki baslangic kilom 97ydi :)
nerdeyse 4 kiLo gitti.
motivasyonum acaip yüksek, dün alis verise ciktim simdiden zayiflayinca giymek istediklerime kaydi gözlerim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?