bende senden duydum canim cok sagol hemen arastiricam netten
gunyadin canim
allah kolaylik versin sinavlarinda
kizlar bugun tartilmadim yarin tartilicam
acayip motivesizim bugun daha kahvalti etmedim canim acayip sucuklu yumurta istiyo .. kendime bi yumruk atasim var
aşk olsun tatlım ne cahilliği, bende K.K ile tanışmadan önce bi haberdim Leslie'deb burda öğrendim Walk at Home die bi program. Leslie die bi bayan var cd den onunla birlikte evde olduğun yerde yürüyüş yapıyosun. 1 mil, 2 mil ,3-4-5 millik ayrı ayrı videoları var. acaip efor sarfettiriyo ve terletiyo. 4 akşamdır 3 mil olanıyapıyoruz eşimle, işallah bi faydasını görürüz. burda onunla ilgili çok olumlu şeyler okudum. Leslie Sansone die aratırsan bulursun cnm.
Genelde benim menülerimde denk gelmiş olabilirsin canım, çünkü diyetisyenin bana verdiği listede var ara öğün olarak haftada bi kaç gün ama ben bazen abartıp hergün yiyorum :76: diğer kuruyemişlere göre biraz daha masum, kalorisi daha düşük, tok tutucu ve bol su içmenizi sağlıyor.
masallah canım hep böylen kurtul kilolarından ama sana tavsiyemm çok sık tartıya çıkma haftada maksimum 2 kere cık tartıyabu arada sabah tartiya ciktim... veee :)) 93.1
gecen hafta ki baslangic kilom 97ydi :)
nerdeyse 4 kiLo gitti.
motivasyonum acaip yüksek, dün alis verise ciktim simdiden zayiflayinca giymek istediklerime kaydi gözlerim hep
Herkese günaydın.millet .ben bu hafta kilo veremiyorum regl den dolayı sanırım haftaya artık bakıcaz bu hafta ölü geçti yanii
aç karnına 1 bardak ballı sirkeli su
sabah ki menüm 2 ev poğaçası( bu sabah öle oldu dayanamadım artık nappiim kilo da vermemiş görünce kendimi)
2 çay
20 gr kadar peynir
1 taze kırmızı biber
1 domates
bu arada sabah tartiya ciktim... veee :)) 93.1
nerdeyse 4 kiLo gitti.
motivasyonum acaip yüksek, dün alis verise ciktim simdiden zayiflayinca giymek istediklerime kaydi gözlerim hep
Herkese günaydın.millet .ben bu hafta kilo veremiyorum regl den dolayı sanırım haftaya artık bakıcaz bu hafta ölü geçti yanii
masallah canım hep böylen kurtul kilolarından ama sana tavsiyemm çok sık tartıya çıkma haftada maksimum 2 kere cık tartıya
aç karnına 1 bardak ballı sirkeli su
sabah ki menüm 2 ev poğaçası( bu sabah öle oldu dayanamadım artık nappiim kilo da vermemiş görünce kendimi)
2 çay
20 gr kadar peynir
1 taze kırmızı biber
1 domates
helall olsun walla, bu ne hız şekerim. Böyle devam inşallah
saol canım ama bana kolaylık değil öğrencilerime kolaylık versin ben bugn kaddar öğretmen rolndeyimm sakın yeme sucuklu yumurta sadece yumurta ye ama diyetisyen bana yasak dedi sucuk salam sosis gibi yiyecekleriii
bu arada sabah tartiya ciktim... veee :)) 93.1
nerdeyse 4 kiLo gitti.
herkese selamlar
dişçiye gitiim geldım.
azı dişimdeki çürük temizlendi dolgu yapıldı.
offf ya tamda ilk defa listeye girecektim yarın, regl oldum olcak işmi şimdi bu. inanılmaz bi şişlik var karnımda. inşallah tartıya çok yanısımaz.
Kızlar sabahtan beri notebook bakıyorum internette, saolsun kocam evdekini koltuktan düşürdü ekranını patlattı 2 gün önce. tamir için yarı bilgisayar parası istiyolar nerdeyse. benim laptopla idare ettik 2 gün ama oda kağnı gibi bi sayfa açana kadar yarım saat geçiyo.
offf ya tamda ilk defa listeye girecektim yarın, regl oldum olcak işmi şimdi bu. inanılmaz bi şişlik var karnımda. inşallah tartıya çok yanısımaz.
Kızlar sabahtan beri notebook bakıyorum internette, saolsun kocam evdekini koltuktan düşürdü ekranını patlattı 2 gün önce. tamir için yarı bilgisayar parası istiyolar nerdeyse. benim laptopla idare ettik 2 gün ama oda kağnı gibi bi sayfa açana kadar yarım saat geçiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?