günaydın herkese
sabahın köründe kalktım yine...
uyumak istiyorum ben yaaaa:84:
inşallah erimiştir cnm yaa
kiraz sapını bir 20-30 sap olacak kadar yani bi tutam derler ya öle 2 bardak su kaynatıp kaynayan suya atıp 1-2 dk fokurdatıp demlenmeye bırakıyorum ılıyınca içiyorum bi dikişte sabah aç karına akşam yatarken bir bardak sabaha taze hazırlıyorum yeniden 10 gün devam edicem böle arada yapıyorum
kızlar günaydınnn,
pazartesi sendromu başladı yine çalışanlar için offf. Bu sabah diyet miyet kalmadı, yağlı koca bi poğaçayı hüplettim. Niye derseniz geç kaldımmm, sabah gözümü bi açtım saat 07:50 eee 8 de işbaşı yapıyorum ben. kızımı ananesine bırakıyoruz bide düşünün 10 dk. içinde giyineyimmi, kahvaltımı edeyim, kızımımı giydireyim. O yüzden giyinip çıktım ( o telaşla eşimin pantolonunu giymeye uğraştım kendiminki die ), kızım evde babasıyla kaldı annemi aradım sen bize gel die. Ee ofise gelincede bi pogaça yedimzaten hafta sonu fena kaçırmıştım buda üstüne tuz biber oldu.
günaydın herkese
şimdi gideyim evin işlerini bitireyim vakit bulursam girerim ara ara kendiniz iyibakın fıstıklaaarrrr
offfffffff yaa neoldu bana dün annem ler varken dikkat ettim fazla kaçırmadım ama bu sabah kahvaltıda resmen sappıttım bi yedim bi yedim hemde kızarmış beyaz ekmek yedim 4 kalın dilimtatlı kurabiye yedim 4 tane kızlar bnen hastalanmadım sinirim çok bozuk habire yiyesim var tatlı tu :125:zlu ne olursa artık gözüm döndü sanırım benim
günaydın herkese
yorgun bi sabahtan gunaydin kizlar hepinize
asiri yorgunum cok cok uyuyasim var
sagol canim bende bi deniyim .. malum tam kiraz mevsimi firsati kacirmayalim ..
of off bilirim o sendromu nefret ederdim pazartesilerden okurkende calisirkende .. her pazartesi illaki gec kalirdim ..
9 sabahin koru sayilirsa benimde cok pis uyuyasim var
kolay gelsin canim benimde mutfak bitti salona girisecem toparlanabilirsem ..
koltuk hali cam kapi pencere
of offffff offffffff
yakın olsaydık gelirdim yardıma cnm yaa anlıyorum seni.valla gelirdim bakardım çocuklara sen uyurdun accıkk
ben 9 kalkarsam öğlene kadar uyumuş gibi oluyom...
6 da kalktım.. heralde gözümzü açar açamaz gelmiyoz buraya....
ben de demin halımı sildim...
camları sildim... perdeler takılcak üşeniyom...
15 günde bi cam kapı pencere halı siliyom zaten biri beni durdursa iyi olcak...
Yaaa kzıalr sabahtan beri hangi diyeti yapsam diye bakınıp duruyorum yok karpuz diyeti yok yoğurt diyeti yok 5 gün 5 kilo diyeti..
Ben yine sapıtıcam az kaldı.. bu pişmanlıkla yaşanmıyor yaa pazar günlerinden ve pis boğazımdan nefret ediyorum...
17 kilo verdiğin günleri düşün bi daha o günlere geri dönmek istiyosan sapıtabilirsin izin veriyorum...
17 kilo verdiğin günleri düşün bi daha o günlere geri dönmek istiyosan sapıtabilirsin izin veriyorum...
kizlar bu icecigi deneyesim var
..............
Metabolizmayı Hızlandıran İçecek
Gün içerisinde 3 defa yemeklerden sonra alındığından yağ yakımına yardımcı olan bu tarif ; Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez tarafından hazırlanmıştır.
İçeriği:
2 orta boy elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 dal rulo tarçın
Hazırlanışı,
1. Elma ve limonu 4'e bölün.
2. 3 lt. su içerisine tüm malzemeleri ekleyin ve aroması çıkana kadar kaynatın.
3. En fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir.
Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.
Metabolizma hızlandırıcı bu tarif için Selahattin Dönmez'e teşekkürler.
.................................
diyetebasliyorum.com dan alinti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?