Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın herkese
sabahın köründe kalktım yine...
uyumak istiyorum ben yaaaa:84:

yorgun bi sabahtan gunaydin kizlar hepinize
asiri yorgunum cok cok uyuyasim var

sagol canim bende bi deniyim .. malum tam kiraz mevsimi firsati kacirmayalim ..

of off bilirim o sendromu nefret ederdim pazartesilerden okurkende calisirkende .. her pazartesi illaki gec kalirdim ..

günaydın herkese
sabahın köründe kalktım yine...
uyumak istiyorum ben yaaaa:84:

9 sabahin koru sayilirsa benimde cok pis uyuyasim var

şimdi gideyim evin işlerini bitireyim vakit bulursam girerim ara ara kendiniz iyibakın fıstıklaaarrrr

kolay gelsin canim benimde mutfak bitti salona girisecem toparlanabilirsem ..
koltuk hali cam kapi pencere
of offffff offffffff

Günaydın kızlar aşırı cozutulmuş bir pazarın ardından hangi yüzle geliyorsam artık buraya bilmiyorum..
dün neler yedim söylüyüm hemen bana ne derseniz deyin acayip hak ediyorum ben herşeyi offf offf
sabah kalktım çok güzel kahvaltımı yaptım
1 yumurta
1 kk light peynir
domates salatalık
2 dilim tam buğ. ekmeği
çay

ne güzle dimi burda bişi yok... sonra eşimle tartıştık zaten sabahın 5 inde kalkmışım yorgunum diye gidip yattım ara öğün falan yok tabii

kalkınca saat 2 ye geliyordu eşim dedi anneme gidelim o arada mutfakta duran pugingli bisküvili pastayı gördüm öğle yemeği niyetine 3 dilim ondan götürdüm ve sonra olay koptı yolda bi daha tartıştık eşimle moralim duman oraya gittik kayınvalidem patates haşlamış patates salatası mı yapsak napsak derken hadi patates köftesi yapalım dedim ve yaptım yanınada salata nasılsa akşam yemek yemem dedim 10-15 tane patates salatasını hüpletirken yanında tazecik mısır ekmeğini görünce ondanda miktarını hatırlkamadığım oranda götürüverdim..

akşam eve geldik yemiycem diye direndim direndim gece on birde eşim patates cipsi getir dedi içinden 3-5 tane aldım sonra yoğurta batırıp getirdi ve ağzıma soktu o tadı alınca paketin yarısını ben götürdüm..
:78::78::78:

sabahta tartı 62 kiloyu gösteriyordu kendime çok ama çok kızdım ama nafile, nasıl başardıysam bir günde 1,5 kilo almayı offf yaaa

herkese günaydınnn

sabah mönüm

aç karnına kiraz sapı suyu
1 bardak su

2 lıght etimek
2 ad lıght karper peynir
1 domates
2 ad çay biri tek şekerli

şimdi yeşil çayımı içiyorum

regl öncesi olur böle vakalar diyip geçicez sen kendini frenlemeye gayret et cnm geçer

ben 9 kalkarsam öğlene kadar uyumuş gibi oluyom...
6 da kalktım.. heralde gözümzü açar açamaz gelmiyoz buraya....
ben de demin halımı sildim...
camları sildim... perdeler takılcak üşeniyom...
15 günde bi cam kapı pencere halı siliyom zaten biri beni durdursa iyi olcak...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaaa kzıalr sabahtan beri hangi diyeti yapsam diye bakınıp duruyorum yok karpuz diyeti yok yoğurt diyeti yok 5 gün 5 kilo diyeti..
Ben yine sapıtıcam az kaldı.. bu pişmanlıkla yaşanmıyor yaa pazar günlerinden ve pis boğazımdan nefret ediyorum...

17 kilo verdiğin günleri düşün bi daha o günlere geri dönmek istiyosan sapıtabilirsin izin veriyorum...

biz ancak 2 gibi yatiyoruz canim, o yuzden 9 bana cok erken geliyor uyanmak icin
ama oglanda aksamin sekizinde uyuyunca yavrucagizim 9 da aciyor gozunu..

15 gune bi yada en fazla 3 haftaya bi mutlaka yapiyorum bende (aslinda tedaviye ihtiyacimiz var)
dun mutfak beni mahvetti salona baslamadim daha vede hic hevesim kalmadi
anca bi kahvalti ettim, evin icinde oglanin memesini kaybettik 2 saattir bakmadigim saksi, koltuk alti, yatak alti kalmadi
kafayi yicem
yataga koydum oluyor uykusuzluktan ama emziksizde uyumuyor

hafta sonu illaki bozuluyor canim, en azindan bir ogunde mutlaka bozuluyor ..

kizlar bu icecigi deneyesim var

..............

Metabolizmayı Hızlandıran İçecek

Gün içerisinde 3 defa yemeklerden sonra alındığından yağ yakımına yardımcı olan bu tarif ; Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez tarafından hazırlanmıştır.
İçeriği:
2 orta boy elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 dal rulo tarçın

Hazırlanışı,

1. Elma ve limonu 4'e bölün.

2. 3 lt. su içerisine tüm malzemeleri ekleyin ve aroması çıkana kadar kaynatın.

3. En fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir.

Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.

Metabolizma hızlandırıcı bu tarif için Selahattin Dönmez'e teşekkürler.

.................................

diyetebasliyorum.com dan alinti

17 kilo verdiğin günleri düşün bi daha o günlere geri dönmek istiyosan sapıtabilirsin izin veriyorum...

Allah bir daha o kadar kiloyu göstermesin bana hep zayıf kalayım ama tabi insan arada bir şööyle bir haftada 3-4 kilo birden verebilmek istiyor maicim yaaa
sen su 5 gün 5 kilo diyertini yapmışmıydın ne diyorsun faydası varmı yoksa önce verip sonra alıyormusun bilkdiğimiz şok diyetlerden biri mi?

Ben daha önce denemiştim canım ama sadece 2 gün içebildim tabı ve kokusu güzel ama midende problem varsa çok asitli geliyor içemiyorsun benm reflümü azdırdığı için 2 günden sonra bıraktım. 2 gün kullandığım için çokta faydasını göremedim..

Yaa kızlar çok fena tatile gidesim var herkesler tatile gitti biz üç senedir her tatil ya memlekete gidiyoruz yada istanbulda geçiriyoruz tatili bu yaz şöyle ailecek bir tatil yapmak istiyorum dün akşam baktım şöyle otellere tatil yerlerine flaan bodruma içim gitti yaa ben bodruma gitmek istiyommm...
Ama kıçım ve göbeğim kocaman nasıl olcak ki.. bi 5 kilo versem az göbeğim az kıçım küçülürde belki havuza denize rahat girerim hee.. ayyy çok tatile gidesim var.. Bodruma gitmek istiyorum bennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…