Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynı canım yaa....benim kızla gündüzleri sürekli fizik çalıştığımız için yorulup ara ara uyuyo gündüz uyuyunca gece çok geç yatıyo...

dün vallahi 1 de bişeyler anlatıyodu ben artık dayanamayınca beşiğine yatırdım müziği açtım babasına dedim ağlarsa bak diye gittim yattım...
sabaha karşı uyumuşlar babasıyla artık...
temzilik de canım gözüme batıyo..parkeleri fayansları günlük halıları haftada 15 günde siliyorum mecbur evde emekleyen çocuk var silmesen napcan...
emzik ben hiç vermedim canım... ben de hiç emmemişim zaten doğuştan bi nefretim var emziğe karşı..boş
ver fırsasttan istifade bırakır belki...

benim ailem bodrum da...
fırsat bulabilirsem inşallah ben de gitmeyi düşünüyorum...

ben de bunun malzemelerini aldım öylece duruyo üşengeçliğimden deneyemedim bi türlü...
var mısın yarın başlayalım

ben de hasta olamadım bi türlü...
yarın da olmazsam gidip bi test alıcam...
çok korkuyom kızlar çoookkkk..:18:

Rabbim korktugunla sinamasin seni ins canim..
sağol canım...aslında çocukları çok severim...cennetten gelen birer hesiye nlar benim için...
ama işte artık cesaret edemem...
hem kızıma haksızlık olur hem de hep o düşünce...
ya o da engelli olursa
rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin...

Kız yoksaa 3. mü???

valla bilmiyom canım...
korkuyorum... inşallah değilimdir...

Yaa kzılar spora gidesim var birde pazara gidilecek duş almam lazım akşama yemek yok ve oğlan bana hiç bir iş yaptırmıyo velet ne zaman bi işe başlasam gelip bacağıma yapışıyo ve zırlıyo.. offf hangisinden başlıcamı ne iş yapıcamı şaşırdım valla amannnn

galıba öyle canım.

ayakları alçıdaydı göremedım ama topuk ayagın ustundeymış.

evet canım

canım bilmiyodum çok üzüldüm başın sağolsun .çok oldumu Allah sabır versin sana ve eşine
saolasın 10 ay oldu.

geçen pazr yorgun argın bılmeden yazdım sen bana ouan vermedın bu pazrda yorgun argındım izinli oldugumdan işime geldı gıremedım.ama puan olsa zorla gırerdım belkım.

inşallah düzelir canım.

ayy canım ya maşşallahın var.allah nazardan saklasın seni.eşin çok şanslı senin gibi bi kadınla evli olduğu için.

sen bi boğasın normal canım...

ayy bu topıkten bı hamıle çıkacak gibime geliyo da hayırlısıyla sen olma ama canım daha kendıne gelemedin.

yoksa senemmesut mu hamıle eşi gelınce düşünüyodu.görüşüyomuusn onunla

hayırlısı olsun kaptan
sabah kalktım bi halsizlik evi temizledim sonra bebek görmeye gittim yeni geldim bugün niyetliyim ve diyete tam gaz başladım bakalım hayırlısı kızlar

gece kalktım canım hiçbişey istemedi 1 bardak süt
1 gevrek
azda peynir yedimm
180 kal olmuş artık kal saymaya başladım bide böyle deneyim bakıyım çünki ben sevdiğim şeyleri yemezsem sonra fena saldırıyorum

kendi kendime yazıyorum innukkkk napıyon kız aşağıda 2 kelam yazsana sapıtmak hakkın aslında canım bana bakarak
bi 6lı rakamları göremedim göremiycemde bu gidişlee
gideyimde akşam yemeğimi hazırlıyayım fenalaşmadan günler uzun oruç insanı çok zorluyo allah kabul etsin

ya kızlar benim kilo vermem durdu sanki ..... çok canım sıkkın, tartıya ne zaman çıksam bi öncekinden 100-200 gr. fazla gösteriyorum. Aslında bu hafta sonuna kadar çokta dikkat ediyodum 2 gün cozuttum sadece. Ama haksızlık bu 1 ay yeme zar zor kilo ver 2 gün ye hooop verdiğinin hepsini al olcak şeymi bu.

Napsam ara öğünlerimi kaldırsam acaba ne dersiniz ???

Ayy benimde fena gidesim var arkadaşım, biri hadi gel gidelim dese takılacam peşlerine. Ama bizim bu sene biraz zor gibi, iş yerinde izin sıkıntısı oluyor, en fazla 1 hafta kullanabiliyorum onda da eşimin memleketine gidicez en son geçen sene ramazan bayramında gitmiştik epey oldu o yüzden bu seneki izin hakkım orda geçecek

Geçen yıl bugün Bodrum 'daydık süper bi tatildi. Ama selvi boylu manken edalı bikinili kızları görünce insanın içi burkuluyo walla, ben ozaman 2,5 aylık hamileydim ona ragmen göbeğimi içime çekmeye çalışıyodum psikolojik olarak. Şimdi bu halimle gitsem heralde iskeleden atarım kendimi.

dün o kadar çok gezdım ki....

günlerdır gezmekten yorgun düştüm bugun kadıköyde kızlarla buluşacaktık artık onu iptal ettim bugun evde dınlenıyorum....

gelelım dune once olıvıum a sonra marmara foruma gıttıım yegenlerıme bi sürü hediye aldım.kendıme çanta ve ıvır zıvır çantası aldım.

akşam eşim geldi sonunda....

megerse beyefendı benım icin 4 gun tatıl yapmış yıllık izinin çogunu benım aılemın yanında gecırmemız ıcın kalmış....

o yarın gunluk iş için 4 gun ailesinin yanında kaldı ya .....gezecegım yerlerı gezdım bitti 1 gun kalsak yeter dıyo...

neyse bugun de okul çıkışı komşuma gıttım sadece..... kahve içtik sohbet ettik....

çamaşır dolu yıkancak tatıl hazırlıgı yapılacak.....off ....çok tembelım.....

2-3 gündür pek giremedim kizlar kusura bakmayin
ama hic iyi degilim ben
hem moralmen hemde saglik acisindan
doktorun guatra icin verdigi hap cok kötü yapti beni
uyku denen bisey yok, geceleri deli gibiyim, sanki uyusturucu vermisler gibi
icim icime sigmiyor, resmen savasiyorum yorganla yatsikla :S

bugun 5 günde 5 kilo diyetine basladim... bakalim cumaya kadar 1-2 kilo verebilirim insallah

canım allah kabul etsin orucunu sabahtan beri köşe kapmaca oynuyorum evde resmen oğlanla.. iki dk rahat vermiyo katladığım çamaşırları dağıtıyor bi işi yapıp öteki odaya kaçıveriyorum bi işi daha yapabilmek için sürekli peşimde pc de açık arada gelip yazıyorum kaçıyorum...

Yaaa sorma yaaa aslında gitmeyi çok istiyorum ama sarkık göbeğim ve çatır çatır çatlamış derilerimle çokta yakışırım şimdi bende sahillere plajlara sorma.. spor salonunun havuzuna bile giremiyorum. korkunç görünüyorum yaa kilo verdikçe bide kırışıyor ki sormaa

valla sendeki kilo bende olsa mikinimi giyer atlarım uçağa soluğu bodrumda alırım
valla benimde tatile gidesim var ama öle uzaklara gidemeyeceğim bu yılda malesef bende hamileliğimden beri tam anlamıyla bi tatil göremedim önceki sene çanakkale yaptım 1 hafta adam gibi o yanii oda çocukla pek anlaşılmıyodu tabii .şimdi kız büyüdü accıkta babaya kaydı yoğunluk :)) fırsat bulursam ben fethiyeye gitmek istiyorum oraya bayılıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…