biz ancak 2 gibi yatiyoruz canim, o yuzden 9 bana cok erken geliyor uyanmak icin
ama oglanda aksamin sekizinde uyuyunca yavrucagizim 9 da aciyor gozunu..
15 gune bi yada en fazla 3 haftaya bi mutlaka yapiyorum bende (aslinda tedaviye ihtiyacimiz var)
dun mutfak beni mahvetti salona baslamadim daha vede hic hevesim kalmadi
anca bi kahvalti ettim, evin icinde oglanin memesini kaybettik 2 saattir bakmadigim saksi, koltuk alti, yatak alti kalmadi
kafayi yicem
yataga koydum oluyor uykusuzluktan ama emziksizde uyumuyor
hafta sonu illaki bozuluyor canim, en azindan bir ogunde mutlaka bozuluyor ..
benim ailem bodrum da...Yaa kızlar çok fena tatile gidesim var herkesler tatile gitti biz üç senedir her tatil ya memlekete gidiyoruz yada istanbulda geçiriyoruz tatili bu yaz şöyle ailecek bir tatil yapmak istiyorum dün akşam baktım şöyle otellere tatil yerlerine flaan bodruma içim gitti yaa ben bodruma gitmek istiyommm...
Ama kıçım ve göbeğim kocaman nasıl olcak ki.. bi 5 kilo versem az göbeğim az kıçım küçülürde belki havuza denize rahat girerim hee.. ayyy çok tatile gidesim var.. Bodruma gitmek istiyorum bennnnnnn
mai bendede ilk 3 haftanin hevesi hic kalmadi ya .. ne spor yapasim var nede yuryus ..napicas yeniden motive olmak icin
ben de bunun malzemelerini aldım öylece duruyo üşengeçliğimden deneyemedim bi türlü...
kizlar bu icecigi deneyesim var
..............
Metabolizmayı Hızlandıran İçecek
Gün içerisinde 3 defa yemeklerden sonra alındığından yağ yakımına yardımcı olan bu tarif ; Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez tarafından hazırlanmıştır.
İçeriği:
2 orta boy elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 dal rulo tarçın
Hazırlanışı,
1. Elma ve limonu 4'e bölün.
2. 3 lt. su içerisine tüm malzemeleri ekleyin ve aroması çıkana kadar kaynatın.
3. En fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir.
Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.
Metabolizma hızlandırıcı bu tarif için Selahattin Dönmez'e teşekkürler.
.................................
diyetebasliyorum.com dan alinti
ben de hasta olamadım bi türlü...
yarın da olmazsam gidip bi test alıcam...
çok korkuyom kızlar çoookkkk..:18:
sağol canım...aslında çocukları çok severim...cennetten gelen birer hesiye nlar benim için...Rabbim korktugunla sinamasin seni ins canim..
Kız yoksaa 3. mü???
galıba öyle canım.herkese günaydın....
dün ara ara girdim ama yazamadan çıktım...çocuklar yazdırtmadı...
kaçakçaycım keyfine bak canım....ama annenin yemeciklerinde de çok kaçırma....
çarşambaya kadar izinlisin sonrasında alırım puanlamaya...
innuk ben senin annenin olduğunu bilmiyodum...yoksa ceza vermezdim....
gerçi yaprak sarması yemenden bilmem lazımdı...
sudemcim rabbim o ailenin yavrusuna önce acile şifa versin inşallah...
çevresindeki insanlara da hidayet...
ben çocuğun ayaklarının nasıl ters oldupunu anlamadım....
tamamen arkaya doğru mu ayakları...
evet canımkizini mi kaybettin hayatim sen?bu esin seni cok üzüyor sanirim...
nasil gidiyor diyet canim?
ne hayatlar var demi... insana ne kadar uzak geliyor böyle hikayeler ama öyle yakinlar ki.
benim ailemdende biliyorum.
ben ilk cocugum ve kizim...
benden sonra olan 2 erkek kardesimde kiz olsaydi anneme ne olurdu bilemem :44:
hep cehalet... cehaleti yenmedigin sürece bunlarin önüne gecemezsin
saolasın 10 ay oldu.canım bilmiyodum çok üzüldüm başın sağolsun .çok oldumu Allah sabır versin sana ve eşine
geçen pazr yorgun argın bılmeden yazdım sen bana ouan vermedın bu pazrda yorgun argındım izinli oldugumdan işime geldı gıremedım.ama puan olsa zorla gırerdım belkım.üzülme canım olur arada öyle şeyler...sen yeter ki daha da abartma...
gider cumaya kadar onlar merak etme...
dengelersin bu gün yarın...
takıma da bi sessizlik var...
herkes bi yerlere kaçtı...p
azar yoklama yok dediysek hiç uğramayın demedik canımmm...
nerdesinizzzzzzz
inşallah düzelir canım.anammm kız bebiş mi geliyo yoksa....
ihmal etme canım mutlaka git...
ben de adetimi bekliyom dört gözle bu ay tam 3 defa unuttum hapımı...yusuf yusuf çekiyom.. bi an önce hastalansam da rahatlasam:18::18:
bebişim vallahi hiç fırsatım olmuyo...kızın hareketleri çoğaldı günlük 3-4 saatimi alıyo bütün eğitimi...eee oğlan da ilgi istiyo haliyle o da baya oyalıyo...
bende de kafa kalmadı artık bi de kız isyanlarda artık bıktı çocuk fizikten...
öyle işte kafamı kaşıcak fırsatım yok..
allahın izniyle bi düzelseydi
ayy canım ya maşşallahın var.allah nazardan saklasın seni.eşin çok şanslı senin gibi bi kadınla evli olduğu için.ben 9 kalkarsam öğlene kadar uyumuş gibi oluyom...
6 da kalktım.. heralde gözümzü açar açamaz gelmiyoz buraya....
ben de demin halımı sildim...
camları sildim... perdeler takılcak üşeniyom...
15 günde bi cam kapı pencere halı siliyom zaten biri beni durdursa iyi olcak...
sen bi boğasın normal canım...Yaaa kzıalr sabahtan beri hangi diyeti yapsam diye bakınıp duruyorum yok karpuz diyeti yok yoğurt diyeti yok 5 gün 5 kilo diyeti..
Ben yine sapıtıcam az kaldı.. bu pişmanlıkla yaşanmıyor yaa pazar günlerinden ve pis boğazımdan nefret ediyorum...
ayy bu topıkten bı hamıle çıkacak gibime geliyo da hayırlısıyla sen olma ama canım daha kendıne gelemedin.ben de hasta olamadım bi türlü...
Yaa kızlar çok fena tatile gidesim var herkesler tatile gitti biz üç senedir her tatil ya memlekete gidiyoruz yada istanbulda geçiriyoruz tatili bu yaz şöyle ailecek bir tatil yapmak istiyorum dün akşam baktım şöyle otellere tatil yerlerine flaan bodruma içim gitti yaa ben bodruma gitmek istiyommm...
Ama kıçım ve göbeğim kocaman nasıl olcak ki.. bi 5 kilo versem az göbeğim az kıçım küçülürde belki havuza denize rahat girerim hee.. ayyy çok tatile gidesim var.. Bodruma gitmek istiyorum bennnnnnn
evet canım
saolasın 10 ay oldu.
kendi kendime yazıyorum innukkkk napıyon kız aşağıda 2 kelam yazsana sapıtmak hakkın aslında canım bana bakarak
bi 6lı rakamları göremedim göremiycemde bu gidişlee
gideyimde akşam yemeğimi hazırlıyayım fenalaşmadan günler uzun oruç insanı çok zorluyo allah kabul etsin
Ayy benimde fena gidesim var arkadaşım, biri hadi gel gidelim dese takılacam peşlerine. Ama bizim bu sene biraz zor gibi, iş yerinde izin sıkıntısı oluyor, en fazla 1 hafta kullanabiliyorum onda da eşimin memleketine gidicez en son geçen sene ramazan bayramında gitmiştik epey oldu o yüzden bu seneki izin hakkım orda geçecek
Geçen yıl bugün Bodrum 'daydık süper bi tatildi. Ama selvi boylu manken edalı bikinili kızları görünce insanın içi burkuluyo walla, ben ozaman 2,5 aylık hamileydim ona ragmen göbeğimi içime çekmeye çalışıyodum psikolojik olarak. Şimdi bu halimle gitsem heralde iskeleden atarım kendimi.
Yaa kızlar çok fena tatile gidesim var herkesler tatile gitti biz üç senedir her tatil ya memlekete gidiyoruz yada istanbulda geçiriyoruz tatili bu yaz şöyle ailecek bir tatil yapmak istiyorum dün akşam baktım şöyle otellere tatil yerlerine flaan bodruma içim gitti yaa ben bodruma gitmek istiyommm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?