ben de hasta olamadım bi türlü...
yarın da olmazsam gidip bi test alıcam...
çok korkuyom kızlar çoookkkk..:18:
anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız aman diyim du be nettin sne inşallah hastalanırsın cnm yaa bu kadar zorluk çekerken bi bebiş daha seni alteder sanırım :)
boş durma ozaman git kap kaçak ne varsa su doldur...amanın yarın gece 2 den sonra 48 saat su kesıntısı olacak yaaaaaaaaaa.
offf bir an önce ıstanbuldan kaçmak lazım....
dün o kadar çok gezdım ki....
günlerdır gezmekten yorgun düştüm bugun kadıköyde kızlarla buluşacaktık artık onu iptal ettim bugun evde dınlenıyorum....
gelelım dune once olıvıum a sonra marmara foruma gıttıım yegenlerıme bi sürü hediye aldım.kendıme çanta ve ıvır zıvır çantası aldım.
akşam eşim geldi sonunda....
megerse beyefendı benım icin 4 gun tatıl yapmış yıllık izinin çogunu benım aılemın yanında gecırmemız ıcın kalmış....
o yarın gunluk iş için 4 gun ailesinin yanında kaldı ya .....gezecegım yerlerı gezdım bitti 1 gun kalsak yeter dıyo...
neyse bugun de okul çıkışı komşuma gıttım sadece..... kahve içtik sohbet ettik....
çamaşır dolu yıkancak tatıl hazırlıgı yapılacak.....off ....çok tembelım.....
valla sendeki kilo bende olsa mikinimi giyer atlarım uçağa soluğu bodrumda alırım
valla benimde tatile gidesim var ama öle uzaklara gidemeyeceğim bu yılda malesef bende hamileliğimden beri tam anlamıyla bi tatil göremedim önceki sene çanakkale yaptım 1 hafta adam gibi o yanii oda çocukla pek anlaşılmıyodu tabii .şimdi kız büyüdü accıkta babaya kaydı yoğunluk :)) fırsat bulursam ben fethiyeye gitmek istiyorum oraya bayılıyorum ben
Ben daha önce denemiştim canım ama sadece 2 gün içebildim tabı ve kokusu güzel ama midende problem varsa çok asitli geliyor içemiyorsun benm reflümü azdırdığı için 2 günden sonra bıraktım. 2 gün kullandığım için çokta faydasını göremedim..
bakıyorum da hafta sonu cozutan bi tek ben değilmişim
Yaa kızlar çok fena tatile gidesim var herkesler tatile gitti biz üç senedir her tatil ya memlekete gidiyoruz yada istanbulda geçiriyoruz tatili bu yaz şöyle ailecek bir tatil yapmak istiyorum dün akşam baktım şöyle otellere tatil yerlerine flaan bodruma içim gitti yaa ben bodruma gitmek istiyommm...
Ama kıçım ve göbeğim kocaman nasıl olcak ki.. bi 5 kilo versem az göbeğim az kıçım küçülürde belki havuza denize rahat girerim hee.. ayyy çok tatile gidesim var.. Bodruma gitmek istiyorum bennnnnnn
aynı canım yaa....benim kızla gündüzleri sürekli fizik çalıştığımız için yorulup ara ara uyuyo gündüz uyuyunca gece çok geç yatıyo...
dün vallahi 1 de bişeyler anlatıyodu ben artık dayanamayınca beşiğine yatırdım müziği açtım babasına dedim ağlarsa bak diye gittim yattım...
sabaha karşı uyumuşlar babasıyla artık...
temzilik de canım gözüme batıyo..parkeleri fayansları günlük halıları haftada 15 günde siliyorum mecbur evde emekleyen çocuk var silmesen napcan...
emzik ben hiç vermedim canım... ben de hiç emmemişim zaten doğuştan bi nefretim var emziğe karşı..boş
ver fırsasttan istifade bırakır belki...
ben de bunun malzemelerini aldım öylece duruyo üşengeçliğimden deneyemedim bi türlü...
var mısın yarın başlayalım
ben de hasta olamadım bi türlü...
yarın da olmazsam gidip bi test alıcam...
çok korkuyom kızlar çoookkkk..:18:
hayırlısı olsun kaptan
sabah kalktım bi halsizlik evi temizledim sonra bebek görmeye gittim yeni geldim bugün niyetliyim ve diyete tam gaz başladım bakalım hayırlısı kızlar
amanın yarın gece 2 den sonra 48 saat su kesıntısı olacak yaaaaaaaaaa.
offf bir an önce ıstanbuldan kaçmak lazım....
tatile gidecekler bu günden itibaren düzenli callanetics yapın 1 ay sonra farka iananamayacaksınız..
bizzat denenmiştir ve onaylanmıştır...
biraz zor ama bi süre sonra alışıyo insan...
yarın dolduruceyım..boş durma ozaman git kap kaçak ne varsa su doldur...
karadenız olıcek ben denızı sakın sevıyom .....ne öyle saga dönsen bırıne degıyon sola donsen bırıne.....yaaaa bende tatill istiyommm bende bendeeee..
nereye gidiyon kızzz yolculuk nereyeee
yok be beebeem nereye giyiyon mikini falan.. buruş buruş yırtık pırtık göbek derimi görenin midesi bulanır walla.
q-
hadı sana kolay gelehicran patlıcanın varsa patlıcan közle...
ben öyle yapcam...
çok seviyorum kzölenmiş patlıcanı biberi...
ben de kaçıyorum kızlar...
az spor yapıp banyoya gircem sonra da yemeğe bakarım...
hilal uyanmadan işlerimi bitirmem lazım...
aluuuuuu hemide 48 saat hemide bu sicaklardaaaa..
tatile gidecekler bu günden itibaren düzenli callanetics yapın 1 ay sonra farka iananamayacaksınız..
bizzat denenmiştir ve onaylanmıştır...
biraz zor ama bi süre sonra alışıyo insan...
yarın dolduruceyım..
karadenız olıcek ben denızı sakın sevıyom .....ne öyle saga dönsen bırıne degıyon sola donsen bırıne.....
hadı sana kolay gele
işin komiği ben perşembe gııdyom sular cuma gelıyo giderayak susuz kalıcaz 2 gun....
inşallah erimiştir cnm yaa
kiraz sapını bir 20-30 sap olacak kadar yani bi tutam derler ya öle 2 bardak su kaynatıp kaynayan suya atıp 1-2 dk fokurdatıp demlenmeye bırakıyorum ılıyınca içiyorum bi dikişte sabah aç karına akşam yatarken bir bardak sabaha taze hazırlıyorum yeniden 10 gün devam edicem böle arada yapıyorum
1] pınar light süt 2.5 100 ml 87.5
[2] Gevrek 1 ADET 30
[3] Erik 2 ADET 16
[4] Sütaş Örgü Peyniri 20 GRAM 69.8
[5] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[6] SEK light yoğurt 2 100gr 96.2
[7] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[8] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[9] Karpuz 300 gr 78
[10] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[11] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[12] Erik 8 ADET 64
Toplam : 1041 kal.
kızlar işte bugünkü yediklerim akşam yiyeceklerim ve kalorileri inş. hep 1000 kalıcam bu hafta ve aldıklarımı vermek istiyorum enazından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?