Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben de hasta olamadım bi türlü...
yarın da olmazsam gidip bi test alıcam...
çok korkuyom kızlar çoookkkk..:18:

anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız aman diyim du be nettin sne inşallah hastalanırsın cnm yaa bu kadar zorluk çekerken bi bebiş daha seni alteder sanırım :)

amanın yarın gece 2 den sonra 48 saat su kesıntısı olacak yaaaaaaaaaa.

offf bir an önce ıstanbuldan kaçmak lazım....

ben cıktım kızlar yaaaa saat 6 olsada yemek yesem ama ne yesem diye kara kara düşünüyom bazen olur bana öle çok acıkırım ama yiyecek bişii bulamam kendime kolay kolay .şimdi evdeki yemekleri yiyemem yağlı vss.çorbamı içsem az makarnamı haşlasam kendüme karpuz peyniri öğlen yedim zatii.sadece yoğurt yesem oda tutmaz beni doyurucu bişii lazım offfffffffffffff ben ccık kızı bahçeye götüreyimde yemek düşünmeyeyim şimdi iyiden iyiye.yarım saat sonra gelir ne yapacağıma bakarım artık

yaaaa bende tatill istiyommm bende bendeeee..
nereye gidiyon kızzz yolculuk nereyeee

yok be beebeem nereye giyiyon mikini falan.. buruş buruş yırtık pırtık göbek derimi görenin midesi bulanır walla.
q-

hicran patlıcanın varsa patlıcan közle...
ben öyle yapcam...
çok seviyorum kzölenmiş patlıcanı biberi...

ben de kaçıyorum kızlar...
az spor yapıp banyoya gircem sonra da yemeğe bakarım...
hilal uyanmadan işlerimi bitirmem lazım...

slm kizlar bu hafta nerdeyse hepimizde bi cokus var .. bi toparlanabilsek

reflu yok ama migdem surekli yanar benim
geceleri gec bi seyler atistirsam filan sabaha kadar uyuyamam .. sanirim bana uymaz bu icecek ..

bakıyorum da hafta sonu cozutan bi tek ben değilmişim

:18::18::18::18::18::18:

uf canim al bendende o kadar
annemlerde alanyadan yer ayirttilar bayramdan sonraya .. bu gobus nasil gidecek bilmiyorum
annemde sen o kiloyla nasil mayo giycen dedi bide guldu sinirim bozuldu

ay canim cok gec yatiyormus bebisin
insanda yeterince uyuymayinca cok yorgun oluyor
benim koca yatmiyo 2 den once bende onu bekliyorum sivsikleniyo 2 ye kadar

en iyisini yapiyorsun canim temizlik konusunda
benimde sabahlari ilk isim supurup silmektir
herkes cocuk dogsun bakalim yapabilecekmisin her gun diyordu simdi dahada dikkatli yapiyorum
emekliyo bebis girmedigi kapi arkasi koltuk arasi yok mecbur yapicaz

evde tam 6 tane emzik var illa dogdugunda aldigi o ilk emzigi istiyor
o kaybolan emzigide hamileyken gezmeye gittigimizde cok uzakta bi magzadan almistim
bulamadim aynisini buralarda .. simdi aglaya aglaya uyudu gece napicas bakalim allah kerim ..
ben aslinda vermek istemiyorum ama turkiyeye gelicez ya havaalanlarinda cok kolay olur emzik diye, korkuyorum simdi biraktirmaya ..

ben de bunun malzemelerini aldım öylece duruyo üşengeçliğimden deneyemedim bi türlü...
var mısın yarın başlayalım

canim bu migdeyi cok yakiyormus bende reflu yok ama migdem surekli yanar o yuzden ben icmiyim bunu
baska bi cay tarifi bekliyorum bi arkadastan onu icelim hep beraber insallah

ben de hasta olamadım bi türlü...
yarın da olmazsam gidip bi test alıcam...
çok korkuyom kızlar çoookkkk..:18:

insallah deyilsindir canim .. herseyin hayirlisi .. rabbim gonlune gore versin

hayırlısı olsun kaptan
sabah kalktım bi halsizlik evi temizledim sonra bebek görmeye gittim yeni geldim bugün niyetliyim ve diyete tam gaz başladım bakalım hayırlısı kızlar

Allah kabul etsin canim .. havalarda asiri sicak 2 gun once kaloriferler acikti bugun tam 34 derece burasi
benimde 25 gun borcum var ramazanin 3. gunu dogum yapmistim
emzirmeyi yeni biraktim persembe basliycam bende insallah

tatile gidecekler bu günden itibaren düzenli callanetics yapın 1 ay sonra farka iananamayacaksınız..
bizzat denenmiştir ve onaylanmıştır...
biraz zor ama bi süre sonra alışıyo insan...

boş durma ozaman git kap kaçak ne varsa su doldur...
yarın dolduruceyım..
yaaaa bende tatill istiyommm bende bendeeee..
nereye gidiyon kızzz yolculuk nereyeee

yok be beebeem nereye giyiyon mikini falan.. buruş buruş yırtık pırtık göbek derimi görenin midesi bulanır walla.
q-
karadenız olıcek ben denızı sakın sevıyom .....ne öyle saga dönsen bırıne degıyon sola donsen bırıne.....

hadı sana kolay gele

aluuuuuu hemide 48 saat hemide bu sicaklardaaaa ..

işin komiği ben perşembe gııdyom sular cuma gelıyo giderayak susuz kalıcaz 2 gun....

tatile gidecekler bu günden itibaren düzenli callanetics yapın 1 ay sonra farka iananamayacaksınız..
bizzat denenmiştir ve onaylanmıştır...
biraz zor ama bi süre sonra alışıyo insan...

bende hiç yapmadım canım netten bu isimle girince çıkıyomu bide birakınca tekrar eskiye döndünmü:26:

sudemmcimm aman dikkat o zaman çeşmeleri iyi kontrol etmen lazım allah muhafaza evi su basmasınn

ne zamandır içiyosun canım faydasını gördünmü

1] pınar light süt 2.5 100 ml 87.5
[2] Gevrek 1 ADET 30
[3] Erik 2 ADET 16
[4] Sütaş Örgü Peyniri 20 GRAM 69.8
[5] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[6] SEK light yoğurt 2 100gr 96.2
[7] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[8] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[9] Karpuz 300 gr 78
[10] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[11] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[12] Erik 8 ADET 64
Toplam : 1041 kal.

kızlar işte bugünkü yediklerim akşam yiyeceklerim ve kalorileri inş. hep 1000 kalıcam bu hafta ve aldıklarımı vermek istiyorum enazından

slm kızlar.bu gün oğlumu devlet hastanesine götürdük ve doktorlar özel hastanedekinin tam tersini söylediler.hidrosel için ameliyata gerek yok bekleyelim dediler.sünnetin de aciliyeti yok ve biz 5 yaşından önce yapmıyoruz dediler.çok kafam karıştı.ikisi de doktor ama tam zıt şeyler konuştlar.zaten oğlum diş çıkarıyo ve fazlasıyla hareketli sünneti erteleyelim dedik bizde.oğlumun şiş yapışına bakıcam doktor önemli dedi fışkırarak yapıyosa bişeyi yoktur sünneti erteleyin dedi.hayırlısı artık.

bu koşuşturmacada bittikten sonra artık daha sık girerim nete.ve tüm b stres bana +1 kilo olarak geri döndü.temmuzun 15 inde düğünümüz var ve çok hızlı bi şeklide yarın başlıyorum diyete.ama motivasyon azaldııııı.kaptanımmm hizya sok beni lütfennnn

neyse ben bi ütü yapim malum hala seminerler devam ediyo.akşama görüşürüüüüüüzzzzzz...

kızlar akşam yemeğimi yedim hatta yoğurt canımistemedi kal. dahada düştü bende artık 6lıı rakamları görmek istiyorummmm

herkes nerde huuuuu huuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…