slm kızlar.bu gün oğlumu devlet hastanesine götürdük ve doktorlar özel hastanedekinin tam tersini söylediler.hidrosel için ameliyata gerek yok bekleyelim dediler.sünnetin de aciliyeti yok ve biz 5 yaşından önce yapmıyoruz dediler.çok kafam karıştı.ikisi de doktor ama tam zıt şeyler konuştlar.zaten oğlum diş çıkarıyo ve fazlasıyla hareketli sünneti erteleyelim dedik bizde.oğlumun şiş yapışına bakıcam doktor önemli dedi fışkırarak yapıyosa bişeyi yoktur sünneti erteleyin dedi.hayırlısı artık.
bu koşuşturmacada bittikten sonra artık daha sık girerim nete.ve tüm b stres bana +1 kilo olarak geri döndü.temmuzun 15 inde düğünümüz var ve çok hızlı bi şeklide yarın başlıyorum diyete.ama motivasyon azaldııııı.kaptanımmm hizya sok beni lütfennnn
neyse ben bi ütü yapim malum hala seminerler devam ediyo.akşama görüşürüüüüüüzzzzzz...
hiç sorma yaaa ne zaman bi iş yapsam bakıyorum bacağıma yapışmış çocummmmYaa kzılar spora gidesim var birde pazara gidilecek duş almam lazım akşama yemek yok ve oğlan bana hiç bir iş yaptırmıyo velet ne zaman bi işe başlasam gelip bacağıma yapışıyo ve zırlıyo.. offf hangisinden başlıcamı ne iş yapıcamı şaşırdım valla amannnn
geçmiş olsun güzelim belki ilaç ağır gelmiştir bi daha görün istersen doktora.2-3 gündür pek giremedim kizlar kusura bakmayin
ama hic iyi degilim ben
hem moralmen hemde saglik acisindan
doktorun guatra icin verdigi hap cok kötü yapti beni
uyku denen bisey yok, geceleri deli gibiyim, sanki uyusturucu vermisler gibi
icim icime sigmiyor, resmen savasiyorum yorganla yatsikla :S
bugun 5 günde 5 kilo diyetine basladim... bakalim cumaya kadar 1-2 kilo verebilirim insallah
canım niye hap kullanıyosun spiral taktır kurtul.eğer sağlık sorunun yoksa hormonlu olanlardan taktır.inş yoktur canım hayırlısı.tedavülden kalkarım herhalde...
allah kolaylık versin canımm acil şifalar diliyorumm zor çocuk büyütmek bide dr ların eline düştünmü tmm allah iyilerle karşılaştırsın
tatile gidecekler bu günden itibaren düzenli callanetics yapın 1 ay sonra farka iananamayacaksınız..
bizzat denenmiştir ve onaylanmıştır...
biraz zor ama bi süre sonra alışıyo insan...
slm kızlar.bu gün oğlumu devlet hastanesine götürdük ve doktorlar özel hastanedekinin tam tersini söylediler.hidrosel için ameliyata gerek yok bekleyelim dediler.sünnetin de aciliyeti yok ve biz 5 yaşından önce yapmıyoruz dediler.çok kafam karıştı.ikisi de doktor ama tam zıt şeyler konuştlar.zaten oğlum diş çıkarıyo ve fazlasıyla hareketli sünneti erteleyelim dedik bizde.oğlumun şiş yapışına bakıcam doktor önemli dedi fışkırarak yapıyosa bişeyi yoktur sünneti erteleyin dedi.hayırlısı artık.
bu koşuşturmacada bittikten sonra artık daha sık girerim nete.ve tüm b stres bana +1 kilo olarak geri döndü.temmuzun 15 inde düğünümüz var ve çok hızlı bi şeklide yarın başlıyorum diyete.ama motivasyon azaldııııı.kaptanımmm hizya sok beni lütfennnn
neyse ben bi ütü yapim malum hala seminerler devam ediyo.akşama görüşürüüüüüüzzzzzz...
canımborularyenılenıyomuşmu ne fatiih,gungören,zeytınburnu va bakırköyde kesıleceksular nerde gidiyor kızlar ?? belli bir semt değil mi..
canım perşembe belkı bulunabılırım cunku perşembe gıdecegız.sudem sen bu hafta bildirimde bulunacak mısın...
kaç günde döneceksin..
haklısın bi tanem ya...bende hiç yapmadım canım netten bu isimle girince çıkıyomu bide birakınca tekrar eskiye döndünmü:26:
sudemmcimm aman dikkat o zaman çeşmeleri iyi kontrol etmen lazım allah muhafaza evi su basmasınn
canım geçmiş olsun sen devlete ınan özel para için gereksız işlem yapabılyıo.slm kızlar.bu gün oğlumu devlet hastanesine götürdük ve doktorlar özel hastanedekinin tam tersini söylediler.hidrosel için ameliyata gerek yok bekleyelim dediler.sünnetin de aciliyeti yok ve biz 5 yaşından önce yapmıyoruz dediler.çok kafam karıştı.ikisi de doktor ama tam zıt şeyler konuştlar.zaten oğlum diş çıkarıyo ve fazlasıyla hareketli sünneti erteleyelim dedik bizde.oğlumun şiş yapışına bakıcam doktor önemli dedi fışkırarak yapıyosa bişeyi yoktur sünneti erteleyin dedi.hayırlısı artık.
kızlar akşam yemeğimi yedim hatta yoğurt canımistemedi kal. dahada düştü bende artık 6lıı rakamları görmek istiyorummmm
herkes nerde huuuuu huuuuuu
Günaydın kızlar benimde ara tartım 61 çıktı pazar günü yediğim onca şeyden sonra normalde 60 ı çoktan görmüştüm ya neyyse artıkk..
Kız sudemm nerde deprem olmuş kızz bizde Tv seyredilmiyo benim haberim yok açamıyomda şimdi oğlan uyanık bi söyle bakiimm..
hadi hayirlisi canim insallah bi 3 kilon kalmis hedefine
benim yolum epey uzun
ara tartı kılom 70.7 çıktı.
simavda canım
doktorum da taylan kümeli konuşuyo.
25 tane zayflama formülü varmış izlemek isteyen olursa....
hepinizin miraç kandili kutlu olsun...dualarınızda benı de unutmayın....
deprem olmuş depremi yaşayan herkese geçmiş olsun....allah beterınden saklasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?