herkese günaydınnn
kandiliniz mübarek olsun
ben kafayı yicem sanırım hala hasta olamadım...
eskiden hastalanmadan 1 hafta önce çok ağrım olurdu ama bu ay hiç ağrım da yok...
yarın akşama da kadar da gelmezse gidip test yaptırıcam...
allah korusun bi de bebek varsa içtiğim çayların falan zararı olur sonra...
ben en iyisi emin olana kadar içmiyim dimi çaylardan...
Canım nie bekliyorsun ki yarın akşamı bunun stresi bile yeter geciktirmek için al bi test yap hemen..
Bak bende bi oldu böyle gecikti hamileyim kesin diye stres oldum oldum.. nerdeyse 3 hafta oldu gelmiyo korkudan gidip test te almadım. En sonunda dedim gidip alıcam artık kesin diyorum hamileyim.. Sabah gittim aldım test negatf çıktı dedik bide kanda baktıralım doktordan randevu aldık sıra beklerken bi baktım geldi.. 3 hafta gelmeyen catest alıp doktora gidince gelesi tuttu..
bekleme, bekledikçe stres olursun stres oldukçada gecikir.. Al eczaneden bi test yap kurtul..
ben kızda test yapmıştım negatif çıktı...
1 ay sonra yine yaptım bu kez 2. çizgi silik çıktı...
apar topar hamileyim diye dr a gittim bi de ne görelim çocuk 3 aylık olmuş...
yani o testlere güvenmiyorum...
direk gidip kan testi yaptırayım diyorum..
Yaa kızlar sabah sabah kafama göbeğim takıldı internetten x-tragel aldım göbeğime sürecem çok sarkık yaaa.. o kadar mekik çekyorum 1 cm bile incelmiyor yaa..
bacaklarım iyice inceldi üst bedenim toparlacık. Aynı lolipop gibi duruyorum aynaya bakıncaa...
ayyy off yaa çok sinirlerim bozuk inşallah hayal kırıklığına uğramam çokta para verdim walla.. Aranızda kullanan varmı yada çevresinde kullanıp sonuç alan.. kimi çok süper mucize demiş.. kimiğ kandırmaca hiç bi etkisi yok demiş siz ne dersiniz bu konuda ??
Yaa kızlar sabah sabah kafama göbeğim takıldı internetten x-tragel aldım göbeğime sürecem çok sarkık yaaa.. o kadar mekik çekyorum 1 cm bile incelmiyor yaa..
bacaklarım iyice inceldi üst bedenim toparlacık. Aynı lolipop gibi duruyorum aynaya bakıncaa...
ayyy off yaa çok sinirlerim bozuk inşallah hayal kırıklığına uğramam çokta para verdim walla.. Aranızda kullanan varmı yada çevresinde kullanıp sonuç alan.. kimi çok süper mucize demiş.. kimiğ kandırmaca hiç bi etkisi yok demiş siz ne dersiniz bu konuda ??
ohhh bee çok şükür regl oldum...
canım ben kullandım fayda görmedim açıkcası... üstelik ozamanlar plates te yapıyordum...
sonra hot jel diye başka krem aldım acı biber jeli...
o bir mucize sanki süper inceltti... sonrasında callanetics de yapınca baya toparlandı göbeğim...
kızım ben töbeliyim....yok canım bee keşkeee tutamadımki pis boğazımı 71 e düşmüşken tekrar çıktım 74 e şimdi o aldıklarımı vermeye çalışıyorum
süpersin canımm daresı bana geçtin gidiyon beni kız bana azcık laf atsanaa sudemmm
gideyim bakayım ne anlatıyo bitmiştir gerçi bu saate
aminhayırlı kaldiller canım, dualarımız kabul olsun inşallah
sana ne desene ya çok içine atıyon....Kızlar merhaba herkese bugün kandilmiş valla sayenizde haberim ldu ne kadar dünyadan kopuk yaşıyorum ben yaww..
Hepinizin kandili mübarek olsun.. bugün edeceğiniz bütün dualar kabul olsun inşallah kızlar..
Benim oğlan çok fena oldu kızlar baş edemiyorum evde durmak istemiyo sürekli dışarı gitmek istiyor sabah sabah parka gittik karşı caddede ki bim in kapısında oynadık kapıda rampa var on dk hiç sıkılmadan bi yukarı bi aşağı çıktı çıktı indi. Millette ne kadar çok bilmiş kadının bi tanesi çıkmıştı sonra ne olduysa geri geldi baktı hala kapıdayız üzerine vazife gibi içeri sokta rahatlasın çocuk yazık dedi .. Ayyy ona neyse içeri sokmayı ben bilmiyorum sanki içerde ona buna saldıracak almak istiycek alamıycam alerjisi var yiyemez.. Bu sefer ağlıycak onada ayrı laf söylücekler markette oyun alanı değil sonuçta bişe almıycaksan sırf çocuk oyalansın diye markete girilmez ki... gıcık oluyorum insanların üzerine vazife olmayan şeylere laf söylemesine...
Ayy neyse mübarek gün asabımı bozmuyum..
deneyıp kendın görecen sonucu.Yaa kızlar sabah sabah kafama göbeğim takıldı internetten x-tragel aldım göbeğime sürecem çok sarkık yaaa.. o kadar mekik çekyorum 1 cm bile incelmiyor yaa..
ben de ben de 1 gun gecikmeli sonunda yumurtladım ....gıt gıt gıdak.....ohhh bee çok şükür regl oldum...
hepinizin miraç kandili kutlu olsun...dualarınızda benı de unutmayın....
deprem olmuş depremi yaşayan herkese geçmiş olsun....allah beterınden saklasın....
kızlarr öncelikle kocaman günaydınnnnn diyorum bol hareketli ve kalorisiz bi gün diliyorum
sonrada hepinizin ...MİRAÇ KANDİLİNİ....canı gönülden kutluyor hayırlara vesile olmasını c.haktan diliyorum
dularda buluşmak dileğiylee dualarınızda beni unutmayın diyorum
Kızlar merhaba herkese bugün kandilmiş valla sayenizde haberim ldu ne kadar dünyadan kopuk yaşıyorum ben yaww..
Hepinizin kandili mübarek olsun.. bugün edeceğiniz bütün dualar kabul olsun inşallah kızlar..
Benim oğlan çok fena oldu kızlar baş edemiyorum evde durmak istemiyo sürekli dışarı gitmek istiyor sabah sabah parka gittik karşı caddede ki bim in kapısında oynadık kapıda rampa var on dk hiç sıkılmadan bi yukarı bi aşağı çıktı çıktı indi. Millette ne kadar çok bilmiş kadının bi tanesi çıkmıştı sonra ne olduysa geri geldi baktı hala kapıdayız üzerine vazife gibi içeri sokta rahatlasın çocuk yazık dedi .. Ayyy ona neyse içeri sokmayı ben bilmiyorum sanki içerde ona buna saldıracak almak istiycek alamıycam alerjisi var yiyemez.. Bu sefer ağlıycak onada ayrı laf söylücekler markette oyun alanı değil sonuçta bişe almıycaksan sırf çocuk oyalansın diye markete girilmez ki... gıcık oluyorum insanların üzerine vazife olmayan şeylere laf söylemesine...
Ayy neyse mübarek gün asabımı bozmuyum..
slm kizlar
gunaydin demek icin bir hayli gec oldu ama ben daha yeni kahvaltimi yapabildim
salon bitmedi hala iki camim kaldi ama ben bittim
hava 38 derece resmen oturdugum yerde terliyorum
cocugum kuduruklugunun sinirlarinda bugun
surekli oynamak istiyor disariya cikmak istiyor artik gucum tukendi
ve tartilmadim aklima gelmedi kk ya girnce farkettim bugunun sali oldugunu
benden havadisler bu kadar
canım ben kullandım fayda görmedim açıkcası... üstelik ozamanlar plates te yapıyordum...
sonra hot jel diye başka krem aldım acı biber jeli...
o bir mucize sanki süper inceltti... sonrasında callanetics de yapınca baya toparlandı göbeğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?