thirty four ben bi kaç gündür kendi derdime düşünce kimseye yazmıyorum sanırım pek...
hatta bu gün herhalde hamileyim diye homili gırtlak yedim..
neyse yarın toparlanırım artık...
bu arada sabah taylan kümeli konuşuyodu( tabi ben onu dinlerken 1 paket peynirli çubuk yarım paket püskevit 1 bardak neskafe içtim)
bi yiyeceği 40 gün yemezsek beynimiz onu unuturmuş...canımız istemezmiş...
ben bi ara şekeri bırakmıştım 2 aydır 3-ü 1 arada içiyorum gerçekten bıraktığım zamanlar aklıma gelmiyodu bi kere bi içtim o günden beri hergün içesim geliyo...
bu günden itibaren yine bırakıyorum...
40 gün tatlı yemicem şekeri çıkarıcam hayatımdan...
sonraki 40 gün de hamurişlerini...
zaten pek hamur işi de ypmam evde kızımın beynine çok zararlı diye...
süt ve ekmek ve unlu herşey felçli beyinlere çok zararlıymış biliyor muydunuz...
bana niye kimse cevap vermiyor
yokmusum gibi davraniyorsunuz 2-3 gündür
küscem ama
bende unutmusum tartilmayi, gerci tartilsamda depresyona girerim herhaldealmisimdir kesin
bu hot jel eczanelerde varmidir ki?
kızlar yaa ben iyice paranoyak oldum bu kilo konusunda, ya bi insan günde 20 defa tartılır mı??? ben tartılıyorum walla, su içince, tuvalete gidince v.s v.s durumum hiç iyi değil. liposaction, kavitasyon falan mı yaptırsam ?
Nerdeyse 5 kilo verdim ama göbeğim olduğu gibi duruyor. 2 ay b-fit' e gittim bi sonuç yok, evde leslie yapıyorum mekik çekiyorum meret milim incelmiyo. 5 kilo verdim dediğimde millet gülerek bakıyo bana buda neresinden verdiyse diye.
Ya şu gözünü sevdiğim bilim adamları akşam şişman yatıp sabah zayıf kaldıracak bişey icat etseler yaaaa. Yoksa bu gidişle kafamda huniyle gezmeye başlıyacağım, Gidişat kötüüüüü :84:
aaa cok entresan daha önce hic duymamistim...
ben 2 gündür iyiyimde haftasonu cok kacirdim ya
ah bu kocalar yok mu, insani bazen darma duman ediyolar
thirty four ben bi kaç gündür kendi derdime düşünce kimseye yazmıyorum sanırım pek...
hatta bu gün herhalde hamileyim diye homili gırtlak yedim..
neyse yarın toparlanırım artık...
bu arada sabah taylan kümeli konuşuyodu( tabi ben onu dinlerken 1 paket peynirli çubuk yarım paket püskevit 1 bardak neskafe içtim)
bi yiyeceği 40 gün yemezsek beynimiz onu unuturmuş...canımız istemezmiş...
ben bi ara şekeri bırakmıştım 2 aydır 3-ü 1 arada içiyorum gerçekten bıraktığım zamanlar aklıma gelmiyodu bi kere bi içtim o günden beri hergün içesim geliyo...
bu günden itibaren yine bırakıyorum...
40 gün tatlı yemicem şekeri çıkarıcam hayatımdan...
sonraki 40 gün de hamurişlerini...
zaten pek hamur işi de ypmam evde kızımın beynine çok zararlı diye...
süt ve ekmek ve unlu herşey felçli beyinlere çok zararlıymış biliyor muydunuz...
innuk senin boyun kaç canım
Canım ben kıyamam ki sana arada oluyor böyle banada cevağp yazılmayınca kendimi çok dışlanmış hissediyorum.. Ama bilerek yapılan bişey değil biz seni çok seviyozz..bana niye kimse cevap vermiyor
küscem ama
kızlar yaa ben iyice paranoyak oldum bu kilo konusunda, ya bi insan günde 20 defa tartılır mı??? ben tartılıyorum walla, su içince, tuvalete gidince v.s v.s durumum hiç iyi değil. liposaction, kavitasyon falan mı yaptırsam ?
Nerdeyse 5 kilo verdim ama göbeğim olduğu gibi duruyor. 2 ay b-fit' e gittim bi sonuç yok, evde leslie yapıyorum mekik çekiyorum meret milim incelmiyo. 5 kilo verdim dediğimde millet gülerek bakıyo bana buda neresinden verdiyse diye.
Ya şu gözünü sevdiğim bilim adamları akşam şişman yatıp sabah zayıf kaldıracak bişey icat etseler yaaaa. Yoksa bu gidişle kafamda huniyle gezmeye başlıyacağım, Gidişat kötüüüüü :84:
sağol canım benim.yaaa sanki hiç kilo vermemişim gibi geliyo.hele son 1 hafta ne bulduysam yedim ve sanki göbeğim fırlayacak gibi hissediyorum.neyse bu gün bi oruç tutayım da mide dinlensin dedim.gecmis olsun canim .. oglusun icin ne hayirliysa o olsun insallah .. fazla bi kilon kalmamiski senin zaten bosuna stres yapma kendine
ben de öyle diyorum sudemim yaaaa özeller para için en ufak şeye ameliyat diyo.hayırlısı bakalım.canımborularyenılenıyomuşmu ne fatiih,gungören,zeytınburnu va bakırköyde kesılecek
canım perşembe belkı bulunabılırım cunku perşembe gıdecegız.
ne kadar kalacagım tambellı degıl eşim 14 gun kalacak ..
ben geledebılrım kaladabılrım karara veremedım sence napıyım kalııym mı gelyıım mı?????
haklısın bi tanem ya...
canım geçmiş olsun sen devlete ınan özel para için gereksız işlem yapabılyıo.
bi de devlettekıler daha tecrubelı oluyo akaşama kadar kaç kişiye bakıyo.
karpuz gününmüzdeyiz anlaşılanİyi akşamlar kızlar ben geldim..
Oğlan durmayınca aldım onu pazara gittim alışveriş işini hallettim. Ordanda spora ..
eve geldim kocacım kendine yemek yapıyodu benim yaptığımı beğenmediği için kendisi girmiş mutfağa..
yemek faslını bitirdik geldim..
Şimdi size bugünki menümü yazayım..
sabah
1 paket wasa
3 petitbeur bisküvi
1 bardak yeşil çay
ara
1 ince dilim karpuz
Öğlen
3 yk pilav
6 yk nohut yemeği
3 yk yoğurt bol dereotlu ve baharatlı
ara
1 ince dilim karpuz
1 dilim ekmek üzerine 1 kaşık yoğurt
akşam
2 kk beyaz peynir
7-8 üçgen dilim karpuz
1 dilim ekmek
toplam 3 litre su
spor olarak
30 dk eğimli hızlı tempo yürüyüş (265 kal.)
20 dk hızlı tempo bisiklet (125 kal.)
12 dk eliptik (55 kal.)
mekik 30*4 set
alt karın 15*3 set
alt karın+kalça 20*2 set
basen 20*3 set
iç bacak 20*3 set
inşallah bu hafta aynı tempoda devam eder cumaya 60 ı görürüm..
canım çok sağlıksız.ayrıca patates hep karbonhidrat ve seni daha çabuk acıktırır.tavsiyem asla patatesdiyeti yapmayın.eğer istersen bi karbonhidrat diyetine bak şekerim.kısa sürede güzel kilo verdiriyo.bugun öglen 4 tane orta boy patates yedim, biraz sos hazirladim üzerine
aksamada 1 dondurma yedim
onun disinda sabah calistigim icin kahvalti yapma firsatim olmadibugun
ki menüm bundan ibaret yani.
aminnnn canımm Rabbim kimseye depremi yaşatmasın çok zor.hepinizin miraç kandili kutlu olsun...dualarınızda benı de unutmayın....
deprem olmuş depremi yaşayan herkese geçmiş olsun....allah beterınden saklasın....
cevap aşağıdaaaaaaaaa:80:herkese günaydınnn
kandiliniz mübarek olsun
ben kafayı yicem sanırım hala hasta olamadım...
eskiden hastalanmadan 1 hafta önce çok ağrım olurdu ama bu ay hiç ağrım da yok...
yarın akşama da kadar da gelmezse gidip test yaptırıcam...
allah korusun bi de bebek varsa içtiğim çayların falan zararı olur sonra...
ben en iyisi emin olana kadar içmiyim dimi çaylardan...
ahh canım benim benim oğlanla çok benziyolar yaaa benimi de uyanınca balkonu aç dışarı çıkalım...istekleri hiç bitmez heeee.sen milletin lafına bkama tatlım onların sözü bitmez snki herşeyi kendileri biliyoo.Kızlar merhaba herkese bugün kandilmiş valla sayenizde haberim ldu ne kadar dünyadan kopuk yaşıyorum ben yaww..
Hepinizin kandili mübarek olsun.. bugün edeceğiniz bütün dualar kabul olsun inşallah kızlar..
Benim oğlan çok fena oldu kızlar baş edemiyorum evde durmak istemiyo sürekli dışarı gitmek istiyor sabah sabah parka gittik karşı caddede ki bim in kapısında oynadık kapıda rampa var on dk hiç sıkılmadan bi yukarı bi aşağı çıktı çıktı indi. Millette ne kadar çok bilmiş kadının bi tanesi çıkmıştı sonra ne olduysa geri geldi baktı hala kapıdayız üzerine vazife gibi içeri sokta rahatlasın çocuk yazık dedi .. Ayyy ona neyse içeri sokmayı ben bilmiyorum sanki içerde ona buna saldıracak almak istiycek alamıycam alerjisi var yiyemez.. Bu sefer ağlıycak onada ayrı laf söylücekler markette oyun alanı değil sonuçta bişe almıycaksan sırf çocuk oyalansın diye markete girilmez ki... gıcık oluyorum insanların üzerine vazife olmayan şeylere laf söylemesine...
Ayy neyse mübarek gün asabımı bozmuyum..
ben kızda test yapmıştım negatif çıktı...
1 ay sonra yine yaptım bu kez 2. çizgi silik çıktı...
apar topar hamileyim diye dr a gittim bi de ne görelim çocuk 3 aylık olmuş...
yani o testlere güvenmiyorum...
direk gidip kan testi yaptırayım diyorum..
gözünn aydınnn bitanem ben de 2 ay önce aynı durumdaydım geçen ay spiral taktırdım.bu ay nolur nolmaz bi de ek korundum kontrolden sonra rahat ederim artık.tavsiye edrim şekerim.bak hiç ama hiç acımıyo.ohhh bee çok şükür regl oldum...
olur mu kızzzz inan okuyorum ama çok kısıtlı cvp yazabiliyorum.bi de sen beni eklememişsin arkadaş listeneeeeeebana niye kimse cevap vermiyor
küscem ama
bu arada tartı sabah beni 69 kilo gösterdi kızlarrbu da demektirkiii cumaya kessin 68 li bir kilo gösterecek tartı 68,7 olurum sanırsam
hadi bakalım tatlım bu azimle 68 olursunnn.bu arada akşam patates yeme güzeli.çorba ve yoğurt çok güzel bence.ya da salata ve çorba.ya da sebze yemeği.ya da tavuk göğsü varsa haşla ve yoğurt veya salata ile ye.
hadi bakalım tatlım bu azimle 68 olursunnn.bu arada akşam patates yeme güzeli.çorba ve yoğurt çok güzel bence.ya da salata ve çorba.ya da sebze yemeği.ya da tavuk göğsü varsa haşla ve yoğurt veya salata ile ye.
evet geçtiii o kızartması yokmu hele salçalı ve yağlı kavurmasııı sebebim oldularrr hainlerrrsenin bu patates düşmanlığın ne canım...
aranızda bişey mi geçti...
ohhh afiyet olsunnnn.hmm evet ya öle yapayım çorba var zaten valla tembel işi yapıp hazır çorba yaptım zatiii1 dilim etimek ile yerim üzerinede 3 kaşık yoğurt akşam yemeği tamamdır dimii dimiii
off offf bıktım ben bu kedilerden yaaa...
kıza tavuk çorbası yapmıştım balkon kapısı açık kalmış nerden aldın hemen kokuyu kedi gelmiş çıkmış tezgaha yemiş çocuğun çorbasını...
bi girdim mutfağa beni görünce kaçtı hemen...
bi de 2. katta oturuyoruz nasıl çıkıyolar anlamıyorum... sürekli balkondalar zaten de ilk defa çorbama kadar girdiler...
kıza tavuk çorbası yapmıştım balkon kapısı açık kalmış nerden aldın hemen kokuyu kedi gelmiş çıkmış tezgaha yemiş çocuğun çorbasını...
bi de 2. katta oturuyoruz nasıl çıkıyolar anlamıyorum... sürekli balkondalar zaten de ilk defa çorbama kadar girdiler...
allahım sen farkında olmadan bana ne kadar büyük iyilik yaptın biliyo musun...
tam 1 aydır o siteyi arıyorum...
daha önce tesadüfen görmüştüm kaydetmemişim... neydiki adı diye yana yakıla arıyodum çooookkk teşekkür ederim cnım...
evet gördüm bu arada...isteyince herşey oluyor gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?