off offf bıktım ben bu kedilerden yaaa...
kıza tavuk çorbası yapmıştım balkon kapısı açık kalmış nerden aldın hemen kokuyu kedi gelmiş çıkmış tezgaha yemiş çocuğun çorbasını...
bi girdim mutfağa beni görünce kaçtı hemen...
bi de 2. katta oturuyoruz nasıl çıkıyolar anlamıyorum... sürekli balkondalar zaten de ilk defa çorbama kadar girdiler...
bu site neden bahsediyo merak ettim ama bakacak zamanım yok:26:
geçmiş olsun canımm
kızlar tekrar kandiliniz mübarek olsun bu akşam bi daha giremem hepiciğinize iyi akşamlar dualarınızda unutmayın ben artık dua ederken takımdaki kızlar diye geçriyorum aklımdan sizde unutmayın lütfenn
ben de çok severdim canım ama artık şımardılar...ay canim ya kusura bakma ama bu yazini okuyunca cok güldüm,ben cok severim kedileri ama burda sokaklarda yok,keske benimde evime girip corbami yiyen bi kedim olsa :) yumus yumus sevsem azcik
:)
avatarına kızmışlardır ondan girmişlerdir çorbaya
ya şaka bi yana çorbaya yazık olmuş be :96:
canim ne demek ask olsun
bende temizlik derdine dustum hafta sonundan beri inan dogru duzgun gecmisi bile okumuyorum
internetten baktimda sanirim yurt disina gondermiyorlar tr ye gelince alicam artik gec olucak biraz ama
evliliklerde ara ara oluyor oyle donemler canim, takma kafana
insallah duzelir
Canım ben kıyamam ki sana arada oluyor böyle banada cevağp yazılmayınca kendimi çok dışlanmış hissediyorum.. Ama bilerek yapılan bişey değil biz seni çok seviyozz..
canım çok sağlıksız.ayrıca patates hep karbonhidrat ve seni daha çabuk acıktırır.tavsiyem asla patatesdiyeti yapmayın.eğer istersen bi karbonhidrat diyetine bak şekerim.kısa sürede güzel kilo verdiriyo.
olur mu kızzzz inan okuyorum ama çok kısıtlı cvp yazabiliyorum.bi de sen beni eklememişsin arkadaş listeneeeeee
bu arada tartı sabah beni 69 kilo gösterdi kızlarrbu da demektirkiii cumaya kessin 68 li bir kilo gösterecek tartı 68,7 olurum sanırsam
bu site neden bahsediyo merak ettim ama bakacak zamanım yok:26:
geçmiş olsun canımm
kızlar tekrar kandiliniz mübarek olsun bu akşam bi daha giremem hepiciğinize iyi akşamlar dualarınızda unutmayın ben artık dua ederken takımdaki kızlar diye geçriyorum aklımdan sizde unutmayın lütfenn
slmm kızlar ben geldimm güzel bi uykunun ardından tabiii
canlarım herkesin miraç kandili mübarek olsun.Rabbim en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip etsin bööle güzel günleri.
bu gün ara tartı günüymüş ama ben oruçtum tartılmak istemedim.gece aslında çokk az ekmek ve kaşar bi de 2 tane zeytin yedim.çok çok azdı.iftardan önce tartılırım artık.
bu arada tartı sabah beni 69 kilo gösterdi kızlarrbu da demektirkiii cumaya kessin 68 li bir kilo gösterecek tartı 68,7 olurum sanırsam
off offf bıktım ben bu kedilerden yaaa...
kıza tavuk çorbası yapmıştım balkon kapısı açık kalmış nerden aldın hemen kokuyu kedi gelmiş çıkmış tezgaha yemiş çocuğun çorbasını...
bi girdim mutfağa beni görünce kaçtı hemen...
bi de 2. katta oturuyoruz nasıl çıkıyolar anlamıyorum... sürekli balkondalar zaten de ilk defa çorbama kadar girdiler...
at koyacaktım kedi koydum mazallah ya at girseydi...
hımm tamam o zamannnn.ben de normalde ööle besleniyosun diye şeyettiydimbu arada beni de eklemişsintürkiyeye gidince alirim bende eger iyiyse.
ya düzelir kesin öyle büyük bisi yokta sinirden yedim ama
aynen kendimi acaip dislanmis hissettim
5 günde 5 kilo diyetine baslamistim cnm, onun ilk günüde patates günü. :)
yoksa karbonhidrat cabuk aciktiriyor gercekten, protein tok tutuyor
tebrikler tatlimm
Aallah kabul etsin canim ne guzel bu mubarek gunleri oruclu gecrebilmek
sahurdada cok az yemissin kesin vermissindir
ay insallah canim 68.5 olursun bence sen bu azimla
kiz bayilirim ben minnoslara
ama acayipde tirsarim, heralde senin durumunda olsaydim kediden once ben atlardim balkondan
puanım çok az biraz yazam da puan alam maicimdennnn
süt niye ki?thirty four ben bi kaç gündür kendi derdime düşünce kimseye yazmıyorum sanırım pek...
hatta bu gün herhalde hamileyim diye homili gırtlak yedim..
neyse yarın toparlanırım artık...
bu arada sabah taylan kümeli konuşuyodu( tabi ben onu dinlerken 1 paket peynirli çubuk yarım paket püskevit 1 bardak neskafe içtim)
bi yiyeceği 40 gün yemezsek beynimiz onu unuturmuş...canımız istemezmiş...
ben bi ara şekeri bırakmıştım 2 aydır 3-ü 1 arada içiyorum gerçekten bıraktığım zamanlar aklıma gelmiyodu bi kere bi içtim o günden beri hergün içesim geliyo...
bu günden itibaren yine bırakıyorum...
40 gün tatlı yemicem şekeri çıkarıcam hayatımdan...
sonraki 40 gün de hamurişlerini...
zaten pek hamur işi de ypmam evde kızımın beynine çok zararlı diye...
süt ve ekmek ve unlu herşey felçli beyinlere çok zararlıymış biliyor muydunuz...
balım sorsaydın ben sana sölerdım.allahım sen farkında olmadan bana ne kadar büyük iyilik yaptın biliyo musun...
tam 1 aydır o siteyi arıyorum...
daha önce tesadüfen görmüştüm kaydetmemişim... neydiki adı diye yana yakıla arıyodum çooookkk teşekkür ederim cnım...
evet gördüm bu arada...isteyince herşey oluyor gerçekten...
kız senden ne laflar ögrenıyom yA ılk kez udydum pigme yi.157 cnm pigme yim ben...(
krem falanda etki etmezse bende gider ameliyat olurum gerdirir kurtulurum yoksa böyle psikopat gibi yaşanmaz..
slmm kızlar ben geldimm güzel bi uykunun ardından tabiii
canlarım herkesin miraç kandili mübarek olsun.Rabbim en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip etsin bööle güzel günleri.
bu gün ara tartı günüymüş ama ben oruçtum tartılmak istemedim.gece aslında çokk az ekmek ve kaşar bi de 2 tane zeytin yedim.çok çok azdı.iftardan önce tartılırım artık.
süt niye ki?
ilk kez duydum.
balım sorsaydın ben sana sölerdım.
bana da make sölemişti zaten ondan biliyom.
kız senden ne laflar ögrenıyom yA ılk kez udydum pigme yi.
allah kabul etsin böcüğüm.
televizyonda çıkan dizi program vs tekrarını izlemek için...
ben çocuklar uyanıkken televizyonu açmam da onlar uyurken böyle tekrarları izliyorum...
allah razı olsun canım... mainin kızı diye de dua eder misin...
mübarek bi gecenin sabahından herkese günaydınnnnnn
aslında kalkalı bayağı oluyoda evi toparladım kızı yedirdim birazdan benim diğer kızlar geleceksitenin çocuklarına kuranı kerim dersi veriyorum
kızlar sizinde okuma çağında çocuğunuz varsa vede etrafınızda cüz dersi veren biri mutlaka gönderin ağaç yaşken eğilir biliyorsunuz sonra öğrenmesi hem zor oluyo hemde daha geç kalınca küçüklerle beraber olmak istemiyolar
sonra çocuklarımız dinini öğrenemeden büyüyor sonrasıda bozuk bi nesil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?