Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ay ay aaaayyyyyyy icimin yaglari eridi :) nasil güzeldir onlar ya :)

allah kızına acillllll şifalar versin canımm benimm sanada bol bol dayanma gücü sabır demiyorum çünki sabır vermek için önce bela verirmiş mevlam

allah razı olsun canım...
mevlam bela yazmaz bizim için hep hayırlı olanı verr de biz bela sanırız...
oysaki onun neleri engellediğini neleri kazandırdığını görmeyiz..
ben kızımın hastalığını öğrendiğimde isyan ettim...
olamaz dedim ben ne yaptım ki bunu bana verdin...
zaman içinde kabul ettim olaya başka açıdan baktım...
bana bu 1 yıl içerisinde o kadar çok şey kazandırdı ki...
bi kere herşeye koşulsuz şükretmeyi öğrendim...
kızın görmüyo dediler hastaneden çoktım gözlerimi kapattım bi süre görmeyenlerin ne durumda olduğunu anladım...
hiç dikkat etmemiştim kaldırım kenarlarına...
kızın yürümeyecek dediler yollara baktım kızım yürümezse buralardan nasıl geçecek diye...
engellilere engelsiz şehir diyolar ama o kadar çok engeli var ki şehrin bu şehirde nasıl engelli yaşanabileceğini düşündüm...
kızın belki de hiç düşünmeyecek dediler diğer zeka engelli çocuklarla arkadaş oldum...
oysaki çocukken onlardan hep uzak dururduk...korkardık adeta...
şimdi okula gidiyoruz her kafadan bir ses çıkıyor herkes kendi aleminde ama ben orada kendimi huzur içinde buluyorum...
çünkü artık onların bi melek olduğunu rabbimin sorgusuz sualsiz cennet kapılarını sadece onlara açacağını biliyorum...
şimdi bakıyorum çocukları sağlıklı annelere çocuklarını hep zeka engeli veya sipastiği olan çocuklardan uzak tutuyorlar...
ona bişey yapmasından korkuyorlar
dışlıyorlar hep engelli çocukları...belki benim kızım hasta olmasa ben de öyle olacaktım...
bu yüzde hamdolsun rabbime... benim gönül gözümü açtığı için...
başta isyan ettiğim olaya şimdi diyorum ki bu bela olabilir mi...

ben yine duygusala bağladım...kusura bakmayın... çok gündeme getiriyorum bu konuyu ama benim de sizlerden başka dertleşebileceğim kimse yok...

Allah kabul etsin canım...

:))) yok canim ben almanyada yasiyorum burda sokak hayvani yok,hepsi sahipli,evlerde yasiyolar :)

hımmm anladım canım...
ben lisede eve bi kedi getirdim...
en güzel şampuanlarım ve sabunlarımla yıkadım kendi havluma sardım sonra ceketlerimden kazaklarımdan ona bi yatak yaptım...
öğrenci evi olunca napalım idare etsin dedim...
ilk defa kedi beslicem ya ne bileyim onun da çişinin geleceğini...
bu ha bire camlara tırmanmaya kapılara falan gidiyo...
ben de kaçacak sandım beslemek istiyorum....
göndermedim... yaptığım yatağa yatırdım gittim yattım sabah bir de ne göreyim girmiş benim dolabımın içine işemiş kedi...
herhelde parfüm kokularını başka bişey sandı...
kan beynime sıçradı ben kızdım buna banyoya kapattım...
kek süt su vs akşama kadar ne kadar ihtiyacı varsa koydum çıktım...
akşam geldim inanır mısın nasıl kıvranıyo ama yapmamış hiç biyere benim kızdığımı anlamış... bahçeye saldım artık yaptı bi kenara rahatladı özür diler gibi bacalkarıma sürtünüyo...
sonra artık kumdan bi lazımlık yaptım ona hep ona gider yapardı tuvaletini...
ama şimdi evde 2 çocuk olunca içeri alamam balkondan sevip bırakıyoruz...
aslında çok temiz hayvanlar...
balkondada mesela kızın bezlerinin üzerine yaparlar başka bi yere yapmazlar...

off mahvettin beni :) bende istanbulda yasarken annemin evinde bizimde kapida kedilerimiz vardi,ara sira iceri alirdik annem bi tanesini alistirmisti eve gelmek istedigini zaman kapinin önünde bekleri,annem alip patilerini yikardi sonra girerdi eve,bi tane kedimizde evdeyken tuvaltei geldigi zaman tuvalate giderdi resmen :) bendede 2 velet var ama esim istemiyo yoksa cocuklar,bahceli evim olsa alir bahcede beslerim ama nerde,benim terapistlerimdi onlar,canim SIKILDIMI acardim kapisi cagirdim pisi pisi alir bi güzel sever rahatlardim :)

kızlar günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim..
bu saate kadar öyle bir uyumuşum ki son 2 yıldır hiç bu kadar uyumadım diyebilirim.. SAbah yine 6:30 da kalktık saat 8 gbi kahvaltı yaptık sonra b yakktık kalktığımızda saat 12:30 falandı heralde.. annem ve eşim 10 kere falan aramışlar artık telefonun sarjı bitmiş.. ne uykusuysa duymamışım bilene...

Siz ne güzel sohbetler etmişsiniz kızlar yaww.. kaçırıdık sohbeti iyi mi ..

rabbim gönlüne göre versin inşallah canım..

ne güzel dinlenmişsindir canım...
ben de nasılsa hamileyim diye dün baya bi yemiştim ya
bu gün tartıya çıkınca şok oldum...
cumaya gider inşallah...deli gibi tatlı yiyesim var bu arada...

ne güzel dinlenmişsindir canım...
ben de nasılsa hamileyim diye dün baya bi yemiştim ya
bu gün tartıya çıkınca şok oldum...
cumaya gider inşallah...deli gibi tatlı yiyesim var bu arada...

Ayy güldürdün canım ya beni..
nasılsa hamileyim diye yenir mi hiç.. ayrıca ben bi daha hamile kalırsam asla aynı hatayı yapmam. gereğinden fazla yememeyi düşünüyorum sonra vericem diye uğraşıp duruyorum..

selam millet ben geldim 2 iş görüşmem vardı eve yeni geldim yorgunum bişiiler yiyeyim sonra gelirim belki .bu arada bu sabah 68.7 çıktım dün dediğim dua tuttu erkenden sanırsam hafta sonuna 68,7 ile girerim herhalde dedim ama sabahına öle çıktım iyimi yaa bu kadarı tesadüfmi sizce ben cuma sabahı kessin 68,5 görücem tartıda eminim buna daha azı olur ama fazlası olmaz inşallah

bende unutmusum tartilmayi, gerci tartilsamda depresyona girerim herhalde almisimdir kesin

bu hot jel eczanelerde varmidir ki?

eczanede yok sanırım canım...
ben internetten almıştım...
ama zaten bu jeller kilo verdikten sonra sarkan göbeği toparlamak için daha çok
kilo verdikten sonra kullanırsın sen de....

Allah yar ve yardımcın olsun Mai'cim,

Çok üzüldüm, hikayeni ilk defa duydum şuan, fiziğe falan gittiğini biliyodum ama detay bilmiyodum malum geç katıldım aranıza.

keşke 65 falan isteseymişin...
eşref saatindeymişin anlaşılan..
ayrıca iş görüşmelerinde inşallah olumlu sonuç alırsın canım..
sıkıldık artık dimi çalışma zamanı geldi...
ama benim için imkansız sizin gönlünüze göre versin rabim inşallah...

Yaa kızlar az önce dün sipariş ettiğim x-tragel geldi ama geri mi yollasam yoksa denesem mi karar veremedim napıyım sizce yolluyum mu yoksa deneyim mi ?

ayy ben oğlanda çıkarmaktan hiç yiyemedim ki...
kızdada oğlan çok küçüktü yemek yemeğe vaktim olmuyodu...

kilo da almadım ben hamileliğimde doğru dürüst dedim ya önceden 55 kiloydum doğumdan çıkınca...
içimde kaldı hep..

bidaha hamile kalırsam çatlayana kadar yicem...

Ohhh ne güzelll, bende hasretin uykuya resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…