Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yaa kızlar az önce dün sipariş ettiğim x-tragel geldi ama geri mi yollasam yoksa denesem mi karar veremedim napıyım sizce yolluyum mu yoksa deneyim mi ?

nerden aldın ki geri gönderme seçeneğin var mı...
ama bence kullan kullanmazsan hep aklında kalacak...
sürdükten sonra streçle sar...daha etkili olur belki...

nerden aldın ki geri gönderme seçeneğin var mı...
ama bence kullan kullanmazsan hep aklında kalacak...
sürdükten sonra streçle sar...daha etkili olur belki...

ya sabah sordum mırın kırın ettiler ama işte kredi kartı ile aldım şimdi parayı iade etmezlerse sorun olur bide kargo geri almadı ben tekrar gidip kargo ya vericem. 70 tl verdm işe yaramazsa kendimi enayi gibi hissedicem.. ayy ne biliyim yaaa offf kafam karıştı..

ucuzladı mı acaba...ben aldığımda 110 liraydı... eczaneden alsaydın keşke...eczanede de satılıyo o...
kullan işe yaramazsa o zaman üzülürsün...

ucuzladı mı acaba...ben aldığımda 110 liraydı... eczaneden alsaydın keşke...eczanede de satılıyo o...
kullan işe yaramazsa o zaman üzülürsün...

ucuzlamış canım galiba her yerde o fiyat eczanede de 75 tl.. ama işte taksit vs. olsun diye netten sipariş verdim.. denemeye karar verdim hepsi bu... dan bakrtım şimdi kullanıcı yorumlarına 124 yorum yapılmış ve nerdeyse 100 tanesi ektili vs. falan demiş benim amacım zaten 3-5 cm incelsin o bile olmazsa sıkılaştırsın sarkıklığı bilene toparlasa yeter bana off... bilmiyorum onca insanda etkili olduysa bende de olur inşallah.. Aldık bi kere kullanıcaz napalım.. Bide yanında termal kemer göndermişler onu sardım şimdi acaba ürünün üzerine bişe sarmak gerekiyor mu ki onun için mi gönderdiler?

osmanlı zamanında çocuk 4 yaş 4 ay 4 gün olunca merasimle başlanırmış cüze canım erken diye bişey yok aksine ne kadar erken olursa o kadar iyi alıyo beyinleri boş çünki kaset gibi kaydediyo benim kızım kreşe gitti geçen sene 5 yaşında bütün sureleri yemek duası ki çok uzun vede harfleri öğrendi ama temmbellik yaptı çünki arkadaşlarından hafızlığa başlayan vardı

canım benim içimi titrettin bu sözler üzerine ne denebilirki mevlam şükrünü artırsın ve sana o güzel yavrunu şefeatçi kılsın inş.

kızlar az önce duşdan çıktım ve jeli sürdüm 10 dk bekledim ve ölçtüm..
sonuç fiyaskoo... kullanmaya devam edicem bakalım umarım bir kaç gün sonra fark gösterir.. ben yine yazarım size..

Ben şimdi spora gidiorum kızlar vakitlice gidem gelem.. hep geç kalıyorum kocam acayip kızıyor sonnaa..
ben kaçar akşama gelir menümü falan yazarım tabi hatırlayabilirsem :))

sonuç fiyaskoo... kullanmaya devam edicem bakalım umarım bir kaç gün sonra fark gösterir.. ben yine yazarım size..

ohooo ben akşmdan sürüp sabaha kadar steçliyodum da öyle fayda görmedim..
10 dk da ne bekliyosun ki...
sen de bi alemsin innukcum...

[7] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[8] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[9] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[10] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[11] Karpuz 300 gr 78
[12] Erik 10 ADET 80
Toplam : 1202.6 kal.
buda akşam yemeğim çok değil aslında ama kal. aldı gidiyo başını yaa en iyisi yemekleri yarım po. düşürüyüm bari

Sabah;

1 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
1 k.k beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
4 zeytin
1 fincan bitki çayı

ara ; 5 erik

öğlen;
yarım pors. çorba
yarım pors. taze fasulye
yarım pors. makarna
1 dilim karpuz

ara; 1 galeta

şimdilik yediklerim bunlar kızlar, akşama allah kerim artık

canım sen nerde yaşıyosun...

anliyorum canim aslinda bende biliyorum süyan kurslari bile var cokda güzel ögreniyolar ama bizim durum biraz karisik,biz almanyada yasiyoruz,oglum suna krese gidiyor almanca ögreniyor orda,biz evde türkce konusuyrz türkceyide biliyor cok sükür seneye okula basliyacak ins,ama ben türkcemizide okuyup yazabilsin diye bide onu ekstra türk derslerine götürücem okuldan sonra bunnu 2.sinfia basladigi zaman yapicam iste bide hafta sonlari cami olunca insan acaba diyor ister istemez,tabikide gidicek camiye ama en iyi zaman hangisi bilemiyorum.bazen diyorum önce bi okula gitsin adepte olsun,sonra diyorum ne kadar kücük baslarsa okadar iyi,yani karisigim :) saolsun ami bi kitap önerdi onu okuycam ins netten,belki sorularima cevap vardir

ağaç yaşken eğilir tatlışım..adaptasyonu iki taraf için de kullanabilir pekala..giden zaman geri gelmez..
kaçırdığımız otobüsün arkasından hayıflanmıyalım sonra

hee doğru zaten beraber konferanstayken vermişti..
güya sen plates yapacaktın...
şimdi hatırladım...
dök eteğindeki taşları dök..

allah kızına acillllll şifalar versin canımm benimm sanada bol bol dayanma gücü sabır demiyorum çünki sabır vermek için önce bela verirmiş mevlam
haklısın

ne kadar olgun düşünüyosun canım.alnından öpesim geldı senın.

canım tabıkı burda yazıcan burda konuşucaz ...

bende burda çok rahatlıyom burdakı ınsanaar ıkı yuzlu degıl anlamaya calışıyo senı.

ama cevremızdekıelr ıkı yuzlu açık arıyo kulp takmak ıcın.

mükemmel bir annesın sen.çocukların çok şanslı senın.
Kod:

ben sabah erkenden kalktım işlerimi bitirdim... baktım oğlan rötar yaptı bu gün yanına kıvrıldım uyudum... baya dinlenmişim..
ohh ohh yarasın maıcıme.

:))) yok canim ben almanyada yasiyorum burda sokak hayvani yok,hepsi sahipli,evlerde yasiyolar :)
canım sen mainin anneler topııgnden mı arkadaşısın?

bi de çizelgen ıkı tane senın ılk hedefın 55 .koruma ya gecıcen sonra 52 ye mı düşecen.

Yaa kızlar az önce dün sipariş ettiğim x-tragel geldi ama geri mi yollasam yoksa denesem mi karar veremedim napıyım sizce yolluyum mu yoksa deneyim mi ?
klasık boga ya....anı karar verırı sonra bın bır turlu kararsızlık.....bı arkadaşımın bı lafı var....en kötü kararı da versen kararsız olmaktan ıyıdır.
ilerde düşünüyomusun 30 lu yaşlarda felan.bebem ya sende cocuklugunu yaşayamadın erken yaşta evlendın.

ne güzel dua edıyosun.

amanın boğam benım hemen etkı edecek sıhırlı degnek sanki.

Ben şimdi spora gidiorum kızlar vakitlice gidem gelem.. hep geç kalıyorum kocam acayip kızıyor sonnaa..
ben kaçar akşama gelir menümü falan yazarım tabi hatırlayabilirsem :))

kız senın oğlana kım bakıyo sen spordayken?

gelelım bana....

dün gece sular gıdecek dıye gece 11 -12 ye kadar temızlık yaptım su kaplarını doldurdum...

bugun okulda bulmaca ya sardık bulmaca çözüyoz...

sonra komşumla olıvıuma gıttım....seven hıl de ındırım varmış....benım koca göbeklı kocama tişört aldım kendıme mını etek ve şort aldım....

komşuma gıtım kahve ıçtık....

şimdi de evımdeyım...

valiz hazırlanacak yarına yolculuk var ankaraya....

14 gun yokum....ama aralarda gırerım bakarım babamın dükkanından selam ederım sıze....tatıldede net olur buyuk ıhtımal fırsat bulursam gırerım....

canım sen mainin anneler topııgnden mı arkadaşısın?

?

yok canım o nerden çıktı...
4. takım kaptanı o...
papatyam var ya bildin mi... o benim arkadaşım... eylül analarından...
beraber geçti hamileliğimiz sonra beraber büyüttük bebeleri şimdi de beraber zayıflıyoz inşallah...

mai yazmis canim ben 4.takimin kaptaniyim :) cizelgemide dogru tahmin ettin.korumaya gecmedende 52 icin ugrasabilirm emin degilim :)

hadi bakalım şimdiden hayırlı yolculuklar canım...
iyi eğlenceler.. çok kaçırma bak tatilde, tatil falan demem saçını çekerim...
ne bulmacası çözüyon bu arada...ben de tam bir su doku hastasıyım...
düşün iki sene önce eşim evlilik yıldönümümüzde elektronik sudoku almıştı bana...
o kadar manyağım yani...

canım sen nerde yaşıyosun...

2 sene öncesine kadar istanbuldaydım canım şimdi de mersinde yiz eşimin işi dolayısıyle

tatilde çok yeme kız sonra benim gibi aldığını vermeye çalışırsın söylene söylene bizide özletme gir arada havadis ver bende gidecem 1 haftalığına yinede zamanı belli değil belki temmuzun sonu belki bayramdan sonra o zamana kadar 70 bari olabilsem

sürekli görüyom da bi tanışmadık.bende öle sandıydım.

mai yazmis canim ben 4.takimin kaptaniyim :) cizelgemide dogru tahmin ettin.korumaya gecmedende 52 icin ugrasabilirm emin degilim :)
hoşgelidn canım memnun oldum.ben de 8 aydır zayıflmaya çalışan obur bi boğayım.

canım genelde çengel çözüyoz.sudoku yoruyo benı.mücadeleye gelemıyom hemen sıkılıyom.sabırsızım.canım
benı yarından ıtıbaren ızne ayır sabah gırıp bıldıdırm yapabılrısem yaparım yapamzsam benı 2-3 haftalık izne ayır.

canım kendımde bi kaç şey farkettım.

1.ekmegı tüketmiyorum.
2.mıdem küçülmüş aşırı yiyemıyorum.
3.öğlenı sıkı tutup akşamı yemek yemeden aralarla geciştiriyom.
1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…