sürekli görüyom da bi tanışmadık.bende öle sandıydım.
hoşgelidn canım memnun oldum.ben de 8 aydır zayıflmaya çalışan obur bi boğayım.
canım genelde çengel çözüyoz.sudoku yoruyo benı.mücadeleye gelemıyom hemen sıkılıyom.sabırsızım.canım
benı yarından ıtıbaren ızne ayır sabah gırıp bıldıdırm yapabılrısem yaparım yapamzsam benı 2-3 haftalık izne ayır.
canım kendımde bi kaç şey farkettım.
1.ekmegı tüketmiyorum.
2.mıdem küçülmüş aşırı yiyemıyorum.
3.öğlenı sıkı tutup akşamı yemek yemeden aralarla geciştiriyom.
1
sagol canim.aynen bende iradesiz bir bogayim :)
ayy ben herşeye balıklama atlayan biri olaraktan yarın dukan diyetine başlıyorum...
aslım sen nıye bu kadar hızlı kılo alıp hızlı verıyosun.
sudan mı gıdıyo?
yıyınce çok mu yıyosun?
mıden küçülmedi mi tatlım.?????
akşamları bari hafıf tutsan.....yada porsıyonları azaltsan.....sevdıklerını yesen sevmedıklerını çok az yesen....
o diet bana pek hoş gelmedi ben karbonhidrat dietine atlamıştımda kilo vermem yavaşlamıştı sonra hemen kalori hesaplama işine döndüm geri aslında hepsi birbirine benziyo yağlı yok şekerli yok un tuz hamur işi gazlı içecek vs kes sebze ve ızgara et ağırlıklı beslen ekinde hergün yürüyüş plates vss yap en az 30 dk mutlaka verirsin istikrarve disiplin önemli bu olayda
5 gündür yokum kimse yokluğumu farketmemiş
valla şimdi dukan amcanın sitesinden baktım da eğer hemen bu gün başlarsam bu diete 3 ağustosta 55 kiloyum...sonrasında koruma programım başlıyo kasımdada o bitiyo ve bi daha kilolarımı geri almıyorum...
hem de hiç aç kalmadan istediğimi yiyerek...
denemekten ne çıkar..
bu arada kilomun 60 olarak girdim bakalım yarına kaç çıkıcam...
keşke 65 falan isteseymişin...
eşref saatindeymişin anlaşılan..
ayrıca iş görüşmelerinde inşallah olumlu sonuç alırsın canım..
sıkıldık artık dimi çalışma zamanı geldi...
ama benim için imkansız sizin gönlünüze göre versin rabim inşallah...
yok canım o nerden çıktı...
4. takım kaptanı o...
papatyam var ya bildin mi... o benim arkadaşım... eylül analarından...
beraber geçti hamileliğimiz sonra beraber büyüttük bebeleri şimdi de beraber zayıflıyoz inşallah...
allah razı olsun canım...
mevlam bela yazmaz bizim için hep hayırlı olanı verr de biz bela sanırız...
oysaki onun neleri engellediğini neleri kazandırdığını görmeyiz..
ben kızımın hastalığını öğrendiğimde isyan ettim...
olamaz dedim ben ne yaptım ki bunu bana verdin...
zaman içinde kabul ettim olaya başka açıdan baktım...
bana bu 1 yıl içerisinde o kadar çok şey kazandırdı ki...
bi kere herşeye koşulsuz şükretmeyi öğrendim...
kızın görmüyo dediler hastaneden çoktım gözlerimi kapattım bi süre görmeyenlerin ne durumda olduğunu anladım...
hiç dikkat etmemiştim kaldırım kenarlarına...
kızın yürümeyecek dediler yollara baktım kızım yürümezse buralardan nasıl geçecek diye...
engellilere engelsiz şehir diyolar ama o kadar çok engeli var ki şehrin bu şehirde nasıl engelli yaşanabileceğini düşündüm...
kızın belki de hiç düşünmeyecek dediler diğer zeka engelli çocuklarla arkadaş oldum...
oysaki çocukken onlardan hep uzak dururduk...korkardık adeta...
şimdi okula gidiyoruz her kafadan bir ses çıkıyor herkes kendi aleminde ama ben orada kendimi huzur içinde buluyorum...
çünkü artık onların bi melek olduğunu rabbimin sorgusuz sualsiz cennet kapılarını sadece onlara açacağını biliyorum...
şimdi bakıyorum çocukları sağlıklı annelere çocuklarını hep zeka engeli veya sipastiği olan çocuklardan uzak tutuyorlar...
ona bişey yapmasından korkuyorlar
dışlıyorlar hep engelli çocukları...belki benim kızım hasta olmasa ben de öyle olacaktım...
bu yüzde hamdolsun rabbime... benim gönül gözümü açtığı için...
başta isyan ettiğim olaya şimdi diyorum ki bu bela olabilir mi...
ben yine duygusala bağladım...kusura bakmayın... çok gündeme getiriyorum bu konuyu ama benim de sizlerden başka dertleşebileceğim kimse yok...
eczanede yok sanırım canım...
ben internetten almıştım...
ama zaten bu jeller kilo verdikten sonra sarkan göbeği toparlamak için daha çok
kilo verdikten sonra kullanırsın sen de....
slm kızlar ben geldim ama benide kimse sormamışbende 2 gündür yokum çok hastalandım çooooookkkk 2 gün 2 gece kıvarndım karın ağrısından mide spazmı geçirmişim dr falan bişey çıkmadı ama allahtan şimdi iyiyim çok şükür bugün 2 günün sonunda işe de gidebildim ay ne zor şeymiş bu mide rahatsızlığı
bu arada herkesin kandili mubarek olsun allah hepimizin çoluğuna çocuğuna sağlık sıhat versin maicim başta da senin çocuğuna !!
cok gecmis olsun tatlim, ne oldu hayirdir böyle ya?
mikrop falan mi kaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?