Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sagol canim.aynen bende iradesiz bir bogayim :)

aslım sen nıye bu kadar hızlı kılo alıp hızlı verıyosun.

sudan mı gıdıyo?

yıyınce çok mu yıyosun?

mıden küçülmedi mi tatlım.?????

akşamları bari hafıf tutsan.....yada porsıyonları azaltsan.....sevdıklerını yesen sevmedıklerını çok az yesen....

sagol canim.aynen bende iradesiz bir bogayim :)

18 kılo verecek kadar güzelliğine düşkün bi boğasın ama....

alışverişte çok yapıyosundur sen....

çeşit çeşit ayakkabılar çantalar,,,,elbiseler,,,tişörtler....

ablamda yurt dışında alışverış manyagı ındıırmde ne görse alır....almanyayaı bende merak edıyom yeşil pasoport alınca oraya da gelıcem....vize alırken geberdım....bi da vıze almakla ugrasmıycam inşş...

evetttttttttttttttttt ben geldim :79::79::79::79:

nerede kalmıştık bakiiim :)

mönümü yazayım hemen sonra yürüyüşümü yapmaya gidicem koşu bandına çıkıp hızlı bi şekilde 45-50 dk yürümem lazım her günkü maraton

sabah

aç karnına 1 bardak limonlu su
1 diet etimek üzerine 1 ad lıght karper
iş görüşmesine gidiyodum başka bişii yemedim sabahtan

öğlen eve ancak 12 de geldiğimden kahvaltı faslına devam etmek istedim

2 poğaçaaaaaaa (ev poğaçası kendim yapmıştım )
2 çay tek şekerlisindennnnnnnn napiim kafam karışıktı iş mevzularından dolayı
1 ad domates

saat 3 gibi 100 gr yoğurt

saat 18:30 da geciktim dışarı alışverişe çıkmıştım :)

4 mücver yağda kızarmışından ama napiim
2 etimek
100 gr yoğurt
arkasından :)

1 bardak diet kolaaaa

az sonra yürüyüşümü yapıp yeşil çayımı içicem ve yanında 2 kuru kayısı .akşamada papatya çayımı içerim gün bitti hesapladım yediklerim
739 kaloriymiş bugün ama ben çoook doymuş vaziyetteyim

ayy ben herşeye balıklama atlayan biri olaraktan yarın dukan diyetine başlıyorum...

ayy ben herşeye balıklama atlayan biri olaraktan yarın dukan diyetine başlıyorum...

o diet bana pek hoş gelmedi ben karbonhidrat dietine atlamıştımda kilo vermem yavaşlamıştı sonra hemen kalori hesaplama işine döndüm geri aslında hepsi birbirine benziyo yağlı yok şekerli yok un tuz hamur işi gazlı içecek vs kes sebze ve ızgara et ağırlıklı beslen ekinde hergün yürüyüş plates vss yap en az 30 dk mutlaka verirsin istikrarve disiplin önemli bu olayda

Son düzenleme:

yok canım yaa aslında sudan gitmiyo çünki kilo verince inceliyorum çokta yemiyorum ama ben tatlı hastasıyım diyetim bitti dediğim an çikolata pasta dondurma havada uçuşuyo yeni verilmiş kilolar hooop geri geliyo
yemekle ekmekle hiç işim olmaz yani sen diyosun ya hep 1 ileri 2 gerii mehter gibi yuvarlanıp gidicez işte en azından düz 70 olsam gam yemiycem

valla şimdi dukan amcanın sitesinden baktım da eğer hemen bu gün başlarsam bu diete 3 ağustosta 55 kiloyum...sonrasında koruma programım başlıyo kasımdada o bitiyo ve bi daha kilolarımı geri almıyorum...
hem de hiç aç kalmadan istediğimi yiyerek...
denemekten ne çıkar..
bu arada kilomun 60 olarak girdim bakalım yarına kaç çıkıcam...

hedefimiz aynıymış maicimm yani 5 kilo vermek eğer öyleyse süpermiş bende bakıyım gece biraz bakalım bana uyacakmı eğer uyarsa deneyebilirim bende 73 üm hedefte 68

kardeşim faturayı bana ben kardeşime bıakınca öde diye haliyle ödenmemiş netsiz kaldım bu sabahda saat 6 da cıkdım evden saat 7 de geri girdim dün kontör aldım maicim seni arıcakdım ama son gündü cok yoğundu kurs arayamadımmm özür dilerimmm

evet eşref saatimmiş

iş görüşmeleri olumlu cnm da benim kafaya uymadı aradım kabul edemediğimi gelemeyeceğimi söledim bile 2 sinede :)

değilmi yaa cnm ne günler geçirdik boyları kiloları gr gr karnımızdayken alışları ultrason resimleri testlerimiz doğum ve sonrasındaki gelişmeler güzel günlerdi yaa

iyiki tedavi süresinde araştırma yaparken bulmuşum bu siteyi o gün bugündür birçok arkadaş edindim burda çok güzel vakit geçirdim paylaştım kah üzüldük kah sevindik .sanal yada normalde görüştüğüm kişiler bile var çok şükür bu günlerimize

ALLAH yardimciniz olsun canim. sen cok iyi kalpli birisin, umarim prensesinle bu zorluklarin üstesinden gelebilirsiniz.

eczanede yok sanırım canım...
ben internetten almıştım...
ama zaten bu jeller kilo verdikten sonra sarkan göbeği toparlamak için daha çok
kilo verdikten sonra kullanırsın sen de....

sarkacak kadar kilo verebilirim insallah
5 gündür yokum kimse yokluğumu farketmemiş

ah kiyamam :)) hosgeldin tekrar tatlim...

slm kızlar ben geldim ama benide kimse sormamış bende 2 gündür yokum çok hastalandım çooooookkkk 2 gün 2 gece kıvarndım karın ağrısından mide spazmı geçirmişim dr falan bişey çıkmadı ama allahtan şimdi iyiyim çok şükür bugün 2 günün sonunda işe de gidebildim ay ne zor şeymiş bu mide rahatsızlığı

bu arada herkesin kandili mubarek olsun allah hepimizin çoluğuna çocuğuna sağlık sıhat versin maicim başta da senin çocuğuna !!

sabah:
kızarmış ekmek
kk peynir
5 zeytin
domates
1 bardak çay

ara:
yok

öğlen:
çeyrek simit
1 tane kepekli grisini
cola zero

ara:
yok

akşam:
kurufasulye
az pilav
3 köfte

ara:
10 tane kiraz

spor60 dak
su1.5 lt

cok gecmis olsun tatlim, ne oldu hayirdir böyle ya?
mikrop falan mi kaptin

cok gecmis olsun tatlim, ne oldu hayirdir böyle ya?
mikrop falan mi kaptin

yok canım yaa alakası yok
bu strese bağlı da olabiliyor yediklerle alakalıda olabiliyor benim midem biraz rahatsızdır kabuklu yiycekler hazmetmiyor midem meyveleri bazı sebzeleri kabusuz yemem gerekiyor mesela ben domöatesi çok severim ama kabuklu yersem dokunuyor onun gibi elma yemeden önce biraz haşlamam lazım ve kabuklu yememem lazım bunun gibi şimdi diyetteyim az yiyorum midem rahatsızlanmıyor diye daYANDIM TABİ BENDE KABUKLU KABUKSUZ NE VARSA SANIRIM ONDAN OLDU DR BİŞEY BULAMADI İLAÇ BİLE VERMEDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…