Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

saat 23:54 gun bitmeden yetistirim 5 mesaj

selam kizlar misafirlerim yenice gitti
kemiklerim sizliyor yorgunluktan
bugun cok stres yaptim bazi seyler cok ters gitti ama allaha sukur ki sonuc guzel oldu

ne buyuk bi yuregin var senin mai, imreniyorum sana mukemmel bi annesin sen ..
vede cok sanslisin
cunku senin yavrucugun asla yalan soylemeyecek, asla kotuluk dusunmeyecek,bir baska kalbi kirmayacak, uzmeyecek ve baska bir insana asla zarar veremeyecek
sen bi melek annesisin
Rabbim yardimcin olsun daraldigin an O tutsun ellerinden

Yaa kızlar az önce dün sipariş ettiğim x-tragel geldi ama geri mi yollasam yoksa denesem mi karar veremedim napıyım sizce yolluyum mu yoksa deneyim mi ?

hemen sonuc alamazsin canim bi en az bi kac gun dene

gecmis olsun canim
dikkat et kendine bilirim o migde agrisini
bende taze biberi cok severim ama migdem asla eritemiyor yedigim gun kivranirim sabahlara kadar ..

Son düzenleme:
fransanin havasini hic sevmiyorum
gecen hafta cumartesi kaloriferlerimiz acikti
hava 13 derece filandi
pazar gunu 24 e cikti
pazartesi sali 36 dereceye firladi yandik kavrulduk
bugunde 14 derece ve asiri yagmur var
benden bile dengesiz buranin havasi

rejimden hic bahsetmek istemiyorum
resmen dengem sasti
bugun oturup birsey yedigimi hatirlamiyorum surekli ayakta atistirdim
sanki kilo aldim bugun oyle hissediyorum acayip sislik var karnimda

Günaydın kızlar herkese..
dün akşam giremedim ama size süper haberlerim var..
Dün akşam spora gittim ve bir ayım dolduğu için tekrar ölçüm yaptılar.. Başladığımda yani 23 mayısta kilom 63 tü bu kilonun 44 kilosu kas 19,3 kilosu yağ idi.. dünki ölçümde kilom 60,5 çıktı bu kilonun 44,2 kg sı kas ve 16.1 kg yağ olarak çıktı yani nerdeyse 3 kilo yağ verip 200 gr kas kazanmışım ayy çok mutlu oldum sonuçları alınca şimdi daha bir azimli sarılıyorum spora...

Günaydın herkese...
Kaçakçayım çok geçmiş olsun canım...
Geçen hafta çok kişi yoktu arkadaşlar geçen haftayı puanlamaya katmayayım diyorum ne dersiniz..
Yarından itibaren devam edelim diyorum...

günaydınnnn çubuk kırekerlerrr bi ben olamadım ya neyyyse
kahvaltımı ettim canlarım bugün misafirim var poğaça ve haşhaşlı kek yeptım şantili azcık yiycem kahvaltım dahil akşama kadar yiyeceklerimi hesapladım 1200 kal. etti ayyyy ben çok sevdim bu kal. saymayı bide gerçekten kilo verirsem süperrr yani daha ne isterim kendimi kasmadan bakalım yarın belli olacak pazartesiden beri başladım saymaya

[

tebrikler canımm keşke bende gidebilsem spora ama nerdeee

kızlar yaaa 2 gündür kızım doğru düzgün hiç bişi yemiyorr, saatlerce aç kalıyor mama verince diliyle itiyor, zorlayınca ağlıyor. Acaip canım sıkılıyor bu duruma, babasıyla gece asker gibi dikiliyoruz uykuda yedirelim die ama yok, mamayı yap dök yap dök sinirlerim bozuldu. ek gıdayıda kabul etmiyor yazık ananesi şekilden şekile giriyor 2 lokma yedircem diye.

[1] Kepekli Kaşarlı Tost 1.5 adet 240
[2] Tahin Helvası 15 GRAM 77.4
[3] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5
[4] Domates 1 ADET 14
[5] haşhaş 5 gr 29
[6] Sade Kek 1 DİLİM 146
[7] Kremşanti 1 PORSİYON 140
[8] Ev Poğaçası 1 ADET 100
[9] Sütaş Light Ayran 0.200 LİTRE 66
[10] Gevrek 1 ADET 30
[11] Karpuz 300 gr 78
[12] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[13] Gevrek 1 ADET 30
[14] Kiraz 200 gr 144
[15] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
Toplam : 1197.9 kal.

işte kızlar akşama kadar yiyeceklerimin kalorisi yatmadan lesli bacımlada yürürüm inş. yarın 73 olursam 4 günde 1 kilo olacak
şu tatilde aldıklarımı bi verseydim

Ulen bi geçmişi okuyum dedim oku oku bitiremedim hele bide cevaplama kısmında üzerime doğru tırmanan bir göktuğ olunca yarın saat sürdü pehhh

ohooo ben akşmdan sürüp sabaha kadar steçliyodum da öyle fayda görmedim..
10 dk da ne bekliyosun ki...
sen de bi alemsin innukcum...

Napiim canım sabırsızım ben şimdiye kadar denediklerimide zaten bu sabırsızlığım yüzünden bıraktım olmuyo diye.. ama bu jelin talimatında yazıyo çok iddali ölçün sürün 10 dk bekleyin tekrar ölçün farkı göreceksiniz diye yok bir fark falan ondan yani...

bende kararlar anlık değişir canım karar veririm ama anında kararımdan döner başka bir karar veririm buda kararsızlık oluyo galiba biraz.. Hemen etki etsin die beklemedim kutuda öyle yazıyo ya yalan mı doğrumu test ettim kendimce heheheh
ben spora oğlanıda götürüyom çocuk klubü gibi bi yerleri var böyle oyun odası gibi orda bakıcı var başlarında orda oynuyo..

Hadi bakalım iyi tatiller bak tatile gidipta sonra kilo alıp gelme dikkat et onca emek boşa gitmesin iyi yolculuklar fıstığım..

tesekür ederim canim,ama malesef ben öyle cok alisveris yapamiyorum severim alisverisi ama ben kapali oldugum iicn buranin giyim tarzi bana pek uymuyor cok nadir bulabiliyorum biseyler,ama iyide oluyo yoksa para dayanmazdi bana :) almanyaninda pek merak edilecek bi tarafi yok ynai ben sevmiyorum cok ama cok monoton aksam 20 dedimi her yer kapali pazar günleri in cin top aynuyor sokaklarda yine her yer kapali cumartesi desen erken kapatiyolar sahili yok öyle manzarali cafeleri yok,belki disco barlari güzeldir ama gitmedigim icin bilemiyorum

5 gündür yokum kimse yokluğumu farketmemiş

FArk etmez olurmuyuz aşk olsun.. ama ne yalan söylüyüm son iki gündür farkındayım bu kız nerde diyorum kendi kendime..

Canım çok çok geçmiş olsun.. hassas midelerin sorunu bu dikkat etmek gerekiyor.. umarım kısa zamanda atlatırsın canım..

hemen sonuc alamazsin canim bi en az bi kac gun dene

Deniyorum canım bakalım ne zaman etki etmeye başlıycak zaten amacım ncelmesi değil sıkılaşması yani o sarkıklığı az da olsa toparlasa yeter bana..

Kaç aylık canım kızın ?? büyük ihtimalle diş çıkartıyordur.. diş dönemlerinde sürekli bi asabiyet ve bir iştahsızlık oluyor bizimkininde bir hafta hiç bişe yemediğini bilirim.. biberonu bile almıyordu.. sonra bi bakıyorsun cok cok emmeye başlıyor birden bire.. Denti..x diye bi jel var çok iyi geliyor.. eğer sorun diş ise fayda eder canım.. çok geçmiş olsun..
Ayrıca panik yapma canım yemiyor diye hiç bişe olmaz.. eğer olsa benimkine olurdu hala adam gibi yemek yemiyo bi kasenin yarısını bile yemez ama fırt fırt yaramazlık peşinde ve hayatta kalmayı başarıyor nasıl yapıyorsa.. Kilosu normalin biraz altında ama dr. sorun yok diyo bende sıkmıyorum artık canımı..

slm kızlar günaydın bugün bomba gibiyim kendimi çok iyi hissediyorum sizler nasılsınız bakalım ....

hepinize teşşekür ederim allah kimsenin başına vermesin böle ağrı şimdi iyiyim çok şükür hepiciğinizi öpüyorum bugün bu işi sıkı tutalımda yarın hepimizin yüzü gülsün inşallah allahım nooluurr bende yarın 79 u görsemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…