allah razı olsun canım...
mevlam bela yazmaz bizim için hep hayırlı olanı verr de biz bela sanırız...
oysaki onun neleri engellediğini neleri kazandırdığını görmeyiz..
ben kızımın hastalığını öğrendiğimde isyan ettim...
olamaz dedim ben ne yaptım ki bunu bana verdin...
zaman içinde kabul ettim olaya başka açıdan baktım...
bana bu 1 yıl içerisinde o kadar çok şey kazandırdı ki...
bi kere herşeye koşulsuz şükretmeyi öğrendim...
kızın görmüyo dediler hastaneden çoktım gözlerimi kapattım bi süre görmeyenlerin ne durumda olduğunu anladım...
hiç dikkat etmemiştim kaldırım kenarlarına...
kızın yürümeyecek dediler yollara baktım kızım yürümezse buralardan nasıl geçecek diye...
engellilere engelsiz şehir diyolar ama o kadar çok engeli var ki şehrin bu şehirde nasıl engelli yaşanabileceğini düşündüm...
kızın belki de hiç düşünmeyecek dediler diğer zeka engelli çocuklarla arkadaş oldum...
oysaki çocukken onlardan hep uzak dururduk...korkardık adeta...
şimdi okula gidiyoruz her kafadan bir ses çıkıyor herkes kendi aleminde ama ben orada kendimi huzur içinde buluyorum...
çünkü artık onların bi melek olduğunu rabbimin sorgusuz sualsiz cennet kapılarını sadece onlara açacağını biliyorum...
şimdi bakıyorum çocukları sağlıklı annelere çocuklarını hep zeka engeli veya sipastiği olan çocuklardan uzak tutuyorlar...
ona bişey yapmasından korkuyorlar
dışlıyorlar hep engelli çocukları...belki benim kızım hasta olmasa ben de öyle olacaktım...
bu yüzde hamdolsun rabbime... benim gönül gözümü açtığı için...
başta isyan ettiğim olaya şimdi diyorum ki bu bela olabilir mi...
ben yine duygusala bağladım...kusura bakmayın... çok gündeme getiriyorum bu konuyu ama benim de sizlerden başka dertleşebileceğim kimse yok...
Yaa kızlar az önce dün sipariş ettiğim x-tragel geldi ama geri mi yollasam yoksa denesem mi karar veremedim napıyım sizce yolluyum mu yoksa deneyim mi ?
slm kızlar ben geldim ama benide kimse sormamışbende 2 gündür yokum çok hastalandım çooooookkkk 2 gün 2 gece kıvarndım karın ağrısından mide spazmı geçirmişim dr falan bişey çıkmadı ama allahtan şimdi iyiyim çok şükür bugün 2 günün sonunda işe de gidebildim ay ne zor şeymiş bu mide rahatsızlığı
bu arada herkesin kandili mubarek olsun allah hepimizin çoluğuna çocuğuna sağlık sıhat versin maicim başta da senin çocuğuna !!
ayy ben herşeye balıklama atlayan biri olaraktan yarın dukan diyetine başlıyorum...
Günaydın herkese...
Kaçakçayım çok geçmiş olsun canım...
Geçen hafta çok kişi yoktu arkadaşlar geçen haftayı puanlamaya katmayayım diyorum ne dersiniz..
Yarından itibaren devam edelim diyorum...
Günaydın kızlar herkese..
dün akşam giremedim ama size süper haberlerim var..
Dün akşam spora gittim ve bir ayım dolduğu için tekrar ölçüm yaptılar.. Başladığımda yani 23 mayısta kilom 63 tü bu kilonun 44 kilosu kas 19,3 kilosu yağ idi.. dünki ölçümde kilom 60,5 çıktı bu kilonun 44,2 kg sı kas ve 16.1 kg yağ olarak çıktı yani nerdeyse 3 kilo yağ verip 200 gr kas kazanmışım ayy çok mutlu oldum sonuçları alınca şimdi daha bir azimli sarılıyorum spora...
ohooo ben akşmdan sürüp sabaha kadar steçliyodum da öyle fayda görmedim..
10 dk da ne bekliyosun ki...
sen de bi alemsin innukcum...
klasık boga ya....anı karar verırı sonra bın bır turlu kararsızlık.....bı arkadaşımın bı lafı var....en kötü kararı da versen kararsız olmaktan ıyıdır.
amanın boğam benım hemen etkı edecek sıhırlı degnek sanki.
kız senın oğlana kım bakıyo sen spordayken?
gelelım bana....
dün gece sular gıdecek dıye gece 11 -12 ye kadar temızlık yaptım su kaplarını doldurdum...
bugun okulda bulmaca ya sardık bulmaca çözüyoz...
sonra komşumla olıvıuma gıttım....seven hıl de ındırım varmış....benım koca göbeklı kocama tişört aldım kendıme mını etek ve şort aldım....
komşuma gıtım kahve ıçtık....
şimdi de evımdeyım...
valiz hazırlanacak yarına yolculuk var ankaraya....
14 gun yokum....ama aralarda gırerım bakarım babamın dükkanından selam ederım sıze....tatıldede net olur buyuk ıhtımal fırsat bulursam gırerım....
18 kılo verecek kadar güzelliğine düşkün bi boğasın ama....
alışverişte çok yapıyosundur sen....
çeşit çeşit ayakkabılar çantalar,,,,elbiseler,,,tişörtler....
ablamda yurt dışında alışverış manyagı ındıırmde ne görse alır....almanyayaı bende merak edıyom yeşil pasoport alınca oraya da gelıcem....vize alırken geberdım....bi da vıze almakla ugrasmıycam inşş...
5 gündür yokum kimse yokluğumu farketmemiş
slm kızlar ben geldim ama benide kimse sormamışbende 2 gündür yokum çok hastalandım çooooookkkk 2 gün 2 gece kıvarndım karın ağrısından mide spazmı geçirmişim dr falan bişey çıkmadı ama allahtan şimdi iyiyim çok şükür bugün 2 günün sonunda işe de gidebildim ay ne zor şeymiş bu mide rahatsızlığı
bu arada herkesin kandili mubarek olsun allah hepimizin çoluğuna çocuğuna sağlık sıhat versin maicim başta da senin çocuğuna !!
hemen sonuc alamazsin canim bi en az bi kac gun dene
kızlar yaaa 2 gündür kızım doğru düzgün hiç bişi yemiyorr, saatlerce aç kalıyor mama verince diliyle itiyor, zorlayınca ağlıyor. Acaip canım sıkılıyor bu duruma, babasıyla gece asker gibi dikiliyoruz uykuda yedirelim die ama yok, mamayı yap dök yap dök sinirlerim bozuldu. ek gıdayıda kabul etmiyor yazık ananesi şekilden şekile giriyor 2 lokma yedircem diye.
Günaydın herkese...
Kaçakçayım çok geçmiş olsun canım...
Geçen hafta çok kişi yoktu arkadaşlar geçen haftayı puanlamaya katmayayım diyorum ne dersiniz..
Yarından itibaren devam edelim diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?