yaaa ben bi türlü çoklu alıntılı yazı yazmayı öğrenemedim kendime sinir oluyorumoku oku oku sonrada hiç bişey hatırlamıyorum o yüzden de kimseye doğru drüst cevap yazamıyorum biri bana anlatabilirmi acaba aaaa
Kaç aylık canım kızın ?? büyük ihtimalle diş çıkartıyordur.. diş dönemlerinde sürekli bi asabiyet ve bir iştahsızlık oluyor bizimkininde bir hafta hiç bişe yemediğini bilirim.. biberonu bile almıyordu.. sonra bi bakıyorsun cok cok emmeye başlıyor birden bire.. Denti..x diye bi jel var çok iyi geliyor.. eğer sorun diş ise fayda eder canım.. çok geçmiş olsun..
Ayrıca panik yapma canım yemiyor diye hiç bişe olmaz.. eğer olsa benimkine olurdu hala adam gibi yemek yemiyo bi kasenin yarısını bile yemez ama fırt fırt yaramazlık peşinde ve hayatta kalmayı başarıyor nasıl yapıyorsa.. Kilosu normalin biraz altında ama dr. sorun yok diyo bende sıkmıyorum artık canımı..
Kaç aylık canım kızın ?? büyük ihtimalle diş çıkartıyordur.. diş dönemlerinde sürekli bi asabiyet ve bir iştahsızlık oluyor bizimkininde bir hafta hiç bişe yemediğini bilirim.. biberonu bile almıyordu.. sonra bi bakıyorsun cok cok emmeye başlıyor birden bire.. Denti..x diye bi jel var çok iyi geliyor.. eğer sorun diş ise fayda eder canım.. çok geçmiş olsun..
Ayrıca panik yapma canım yemiyor diye hiç bişe olmaz.. eğer olsa benimkine olurdu hala adam gibi yemek yemiyo bi kasenin yarısını bile yemez ama fırt fırt yaramazlık peşinde ve hayatta kalmayı başarıyor nasıl yapıyorsa.. Kilosu normalin biraz altında ama dr. sorun yok diyo bende sıkmıyorum artık canımı..
yaaa ben bi türlü çoklu alıntılı yazı yazmayı öğrenemedim kendime sinir oluyorumoku oku oku sonrada hiç bişey hatırlamıyorum o yüzden de kimseye doğru drüst cevap yazamıyorum biri bana anlatabilirmi acaba aaaa
ha haahaa, al benden de o kadar tatlım. Bende beceremedim yalnız değilsin canım yaniii
1 Ocak doğumlu tatlım, yarın 6 yı dolduruyoruz. Herkes diş çıkarıyodur diyor ama umarım öyledir. Çünkü daha öncede böle iştahsızlık oldu, idrarında bakteri üremesi olmuş, 3 defa antibiyotik kullandık. yine öyle olcak diye çok korkuyorum dr. a bile götürmüyorum o yüzden.
Ateşi falan yok, keyfide yerinde sadece mızmızlanıyor ve 6-7 saat hiç bişi yemiyor.dün akşam 8 de yedi gece ağladı naptıysak olmadı, bu sabah 6 da yedi bide.
Yarın aşımız var, sağlık ocağındaki hemşire anlarmı acaba diş le ilgili sıkıntı olup olmadığını ? ben damaklarına bakıyorum ama bişi anlamıyorum.
Ben anlatayım o zaman canlarım..
Şimdi hangi mesajlara cvp yazmak istiyorsanız o mesajın sağ alt köşesinde alıntı ile cavepla yazısının yanında bir işaret var tırnak işareti gibi ona tıklıyorsunuz ve üzerinde bir tik işareti oluşuyor bu şekilde alıntılamak istediğiniz tüm mesajları tikledikten sonna konuya cevap ver diyelibilir yada son mesaja alıntı ile cevapla dediğinizde hepsini alıntılamış olursunuz oute ile başlayıp biten mesajların aralarına cevabınızı yazıp gönderiyorsunuz.. anşaşılmayan bir nokta varmıdır ??
melekler doyuruyo onları...
benim oğlan da öyle 2 sn yerinde oturmaz sürekli koşturur yediği 2 kaşık yemek...
bazen diyorum bu kalple çalışıyo olamaz kesin pille çalışıyo diye...
ben resimleyeceğim diye uğraşırken sen benden önce anlatmışsın...
Günaydın kızlar herkese..
dün akşam giremedim ama size süper haberlerim var..
Dün akşam spora gittim ve bir ayım dolduğu için tekrar ölçüm yaptılar.. Başladığımda yani 23 mayısta kilom 63 tü bu kilonun 44 kilosu kas 19,3 kilosu yağ idi.. dünki ölçümde kilom 60,5 çıktı bu kilonun 44,2 kg sı kas ve 16.1 kg yağ olarak çıktı yani nerdeyse 3 kilo yağ verip 200 gr kas kazanmışım ayy çok mutlu oldum sonuçları alınca şimdi daha bir azimli sarılıyorum spora...
Günaydın herkese...
Kaçakçayım çok geçmiş olsun canım...
Geçen hafta çok kişi yoktu arkadaşlar geçen haftayı puanlamaya katmayayım diyorum ne dersiniz..
Yarından itibaren devam edelim diyorum...
kızlar yaaa 2 gündür kızım doğru düzgün hiç bişi yemiyorr, saatlerce aç kalıyor mama verince diliyle itiyor, zorlayınca ağlıyor. Acaip canım sıkılıyor bu duruma, babasıyla gece asker gibi dikiliyoruz uykuda yedirelim die ama yok, mamayı yap dök yap dök sinirlerim bozuldu. ek gıdayıda kabul etmiyor yazık ananesi şekilden şekile giriyor 2 lokma yedircem diye.
slm kızlar günaydın bugün bomba gibiyim kendimi çok iyi hissediyorum sizler nasılsınız bakalım ....
hepinize teşşekür ederim allah kimsenin başına vermesin böle ağrı şimdi iyiyim çok şükür hepiciğinizi öpüyorum bugün bu işi sıkı tutalımda yarın hepimizin yüzü gülsün inşallah allahım nooluurr bende yarın 79 u görsemm
1 Ocak doğumlu tatlım, yarın 6 yı dolduruyoruz. Herkes diş çıkarıyodur diyor ama umarım öyledir. Çünkü daha öncede böle iştahsızlık oldu, idrarında bakteri üremesi olmuş, 3 defa antibiyotik kullandık. yine öyle olcak diye çok korkuyorum dr. a bile götürmüyorum o yüzden.
Ateşi falan yok, keyfide yerinde sadece mızmızlanıyor ve 6-7 saat hiç bişi yemiyor.dün akşam 8 de yedi gece ağladı naptıysak olmadı, bu sabah 6 da yedi bide.
Yarın aşımız var, sağlık ocağındaki hemşire anlarmı acaba diş le ilgili sıkıntı olup olmadığını ? ben damaklarına bakıyorum ama bişi anlamıyorum.
maicim dukan diyetine basladiysan burdaki tariflerden yararlanabilriisn
dukan diyeti tariflerim: UZUN SÜREDİR TARİF EKLEYEMEMEMİN SEBEBİ...
Allah bağışlasın canım..dönem dönem oluyor ve geçiyor konuşamıyorlar ki işte söylesinler şu derdim var diye.. eğer gece falanda ağlayarak uyanıyorsa diş olma ihtimali çok yüksek.. sen ağzına bak bakalım diş etlerinde kabarıklık kızarma yada beyazlaşma varmı varsa diş geliyordur. Birde parmağınla yokla diş etlerini zaten ya ağzına sokturmaz çığlık kıyamet kopar. yada kemirmeye ve kaşımaya çalışır salyaları aka aka.. ikiside diş belirtisidir.. Doktor ve hemşireler de aynı yöntemle bakıyorlar yan eğer sağlık ocağına gdiyorsan dr bi görsün eğer kulağında boğazında enfeksiyon yoksa o da dişten diyecektir zaten..
çok sağol canım evet dün araştırırken görmüştüm..bi de bu forumda var bi başlık yaa var ya süper tarifler var...
kısırından tut kekine kadar...
bu tariflerle diyet yaptığımı anlamam ki...
ama yulaf kepeğini nerden bulucam bakalım...
regl döneinde başlanmasını tavsiye etmiyomuş dr dukan
ben de regl sonrası başlıcam bakalım...
akşama da inşallah eşim kitabı alıp gelecek...
kafaya koydum kesin yapıcam inşallah...
bu arada ben dün hangi evreyi kaç gün yapmam gerekiyo hesapladım
atak evresini 3 gün yapacakmışım
senin kaç gün yapman lazımdı ki pes ettin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?