Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herkese günaydınnn

2011-06-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Diet Etimek 1 DİLİM 30
[2] Ev Poğaçası 1 ADET 100
[3] Çay 2 ADET 5
[4] Omlet 10 GRAM 19.1
[5] Şeker (küp) 2 ADET 39
[6] Tahsildaroğlu Kahvaltılık Lor 5 GRAM 11.3
[7] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5
[8] kuru kayısı 2 adet 36

toplamda 252,9 kalori

bundan böle bu şekil yazıcam bilgi olsun diye

şimdi yeşilçayımı içicem demledim az sonra içerim yanii

şeker olayına bakmayın bu ara cnm çok tatlı istiyo gözümün önünden baklavalar çikolatalar geçiyo şekerli çayla köreltmeye çalışıyorum nefsimi

yaaa ben bi türlü çoklu alıntılı yazı yazmayı öğrenemedim kendime sinir oluyorum oku oku oku sonrada hiç bişey hatırlamıyorum o yüzden de kimseye doğru drüst cevap yazamıyorum biri bana anlatabilirmi acaba aaaa

ha haahaa, al benden de o kadar tatlım. Bende beceremedim yalnız değilsin canım yaniii

1 Ocak doğumlu tatlım, yarın 6 yı dolduruyoruz. Herkes diş çıkarıyodur diyor ama umarım öyledir. Çünkü daha öncede böle iştahsızlık oldu, idrarında bakteri üremesi olmuş, 3 defa antibiyotik kullandık. yine öyle olcak diye çok korkuyorum dr. a bile götürmüyorum o yüzden.

Ateşi falan yok, keyfide yerinde sadece mızmızlanıyor ve 6-7 saat hiç bişi yemiyor.dün akşam 8 de yedi gece ağladı naptıysak olmadı, bu sabah 6 da yedi bide.

Yarın aşımız var, sağlık ocağındaki hemşire anlarmı acaba diş le ilgili sıkıntı olup olmadığını ? ben damaklarına bakıyorum ama bişi anlamıyorum.

melekler doyuruyo onları...
benim oğlan da öyle 2 sn yerinde oturmaz sürekli koşturur yediği 2 kaşık yemek...
bazen diyorum bu kalple çalışıyo olamaz kesin pille çalışıyo diye...

ha haahaa, al benden de o kadar tatlım. Bende beceremedim yalnız değilsin canım yaniii

Ben anlatayım o zaman canlarım..

Şimdi hangi mesajlara cvp yazmak istiyorsanız o mesajın sağ alt köşesinde alıntı ile cavepla yazısının yanında bir işaret var tırnak işareti gibi ona tıklıyorsunuz ve üzerinde bir tik işareti oluşuyor bu şekilde alıntılamak istediğiniz tüm mesajları tikledikten sonna konuya cevap ver diyelibilir yada son mesaja alıntı ile cevapla dediğinizde hepsini alıntılamış olursunuz oute ile başlayıp biten mesajların aralarına cevabınızı yazıp gönderiyorsunuz.. anşaşılmayan bir nokta varmıdır ??

iş zamanı geldi çatı akşama görüşürüz kızlar hepiniz kolay gelsin

iyi kızlar cennete
kötü kızlar her yere
çıtır kızlar nereye
nereye de giderler ....

kaçakçayım al sana resimli anlatım...
alıntı yapacağın mesajların altındaki işaretlediğim kısma tıklaya tıklaya geliyosun...
tıklayınca üzerinde işaret çıkıyo zaten...sonra alıntı yapacağın mesaj bitince konuya cevap ver diyorsun...
herkesin mesajı [quate] diye iki komut arasına yerleşiyo..s
en [/guate] olanların altına cevabını yazıyosun...
anlamadığın bişey olursa sorabilirsin...

Allah bağışlasın canım..dönem dönem oluyor ve geçiyor konuşamıyorlar ki işte söylesinler şu derdim var diye.. eğer gece falanda ağlayarak uyanıyorsa diş olma ihtimali çok yüksek.. sen ağzına bak bakalım diş etlerinde kabarıklık kızarma yada beyazlaşma varmı varsa diş geliyordur. Birde parmağınla yokla diş etlerini zaten ya ağzına sokturmaz çığlık kıyamet kopar. yada kemirmeye ve kaşımaya çalışır salyaları aka aka.. ikiside diş belirtisidir.. Doktor ve hemşireler de aynı yöntemle bakıyorlar yan eğer sağlık ocağına gdiyorsan dr bi görsün eğer kulağında boğazında enfeksiyon yoksa o da dişten diyecektir zaten..

ben resimleyeceğim diye uğraşırken sen benden önce anlatmışsın...

melekler doyuruyo onları...
benim oğlan da öyle 2 sn yerinde oturmaz sürekli koşturur yediği 2 kaşık yemek...
bazen diyorum bu kalple çalışıyo olamaz kesin pille çalışıyo diye...

evet bencede ilahi bir güç var arkalarında hele birde bazen onu öyle hallerde yakalıyorum ki allah korumuş diyorum kaç kere kafa üstü düştü çok şükür ki hepsinde bi yere takıldı da az darbe ile kurtuldu anam kafayı yedirtir bu veletler adama..

He anlatıverdim ama sende ne güzel göstermişsin daha nasıl anlatalım dimi bacım..Anlamayanı tek ayak üstünde bekletiriz valla...

gunaydin kizlar gece kapanisi yaptim ama acilisa yetisemedim

ay masallah canim ne kadar guzel yaglardan gitmis
bende eve aldim oyle bi tarti ama her seferinde farkli gosteriyor sinirim bozuluyor bende attim bodruma

Günaydın herkese...
Kaçakçayım çok geçmiş olsun canım...
Geçen hafta çok kişi yoktu arkadaşlar geçen haftayı puanlamaya katmayayım diyorum ne dersiniz..
Yarından itibaren devam edelim diyorum...

benim icin farketmez olabilir

ya hasta olacaktir yada dis cikartiyordur canim .. disin sancilari nerdeyse 15, 20 gun once basliyor sonra bir anda patlayveriyor o nedenler farketmemis olabilirsin

ay insallah canim insallah

sen yinede bi doktora gotur istersen canim . henuz cok minikmis bebisin

He anlatıverdim ama sende ne güzel göstermişsin daha nasıl anlatalım dimi bacım..Anlamayanı tek ayak üstünde bekletiriz valla...[/QUOTE]

anladım anladım valla anladım bide tek ayak üstünde duramicam heheheheh

ikinizde çok sağ olun kızlar sayenizde öğreniyoruz işte bazı şeyleri acemilik naparsınız

maicim dukan diyetine basladiysan burdaki tariflerden yararlanabilriisn

dukan diyeti tariflerim: UZUN SÜREDİR TARİF EKLEYEMEMEMİN SEBEBİ...

çok sağol canım evet dün araştırırken görmüştüm..bi de bu forumda var bi başlık yaa var ya süper tarifler var...
kısırından tut kekine kadar...
bu tariflerle diyet yaptığımı anlamam ki...
ama yulaf kepeğini nerden bulucam bakalım...
regl döneinde başlanmasını tavsiye etmiyomuş dr dukan
ben de regl sonrası başlıcam bakalım...
akşama da inşallah eşim kitabı alıp gelecek...
kafaya koydum kesin yapıcam inşallah...
bu arada ben dün hangi evreyi kaç gün yapmam gerekiyo hesapladım
atak evresini 3 gün yapacakmışım
senin kaç gün yapman lazımdı ki pes ettin...

ayyy yulaf kepeğini nerden bulcam ben yaa aktarlarda yokmuş...
internetten mi sipariş etsem acaba...

inşallah dişten'dir tatlım, yoksa bidaha antibiyotik falan kullanmak istemiyorum kızıma. Az önceki mesajında bi ilaçtan bahsetmiştin ya onu ne zaman kullanmam gerekiyor ???

Anlamışmıyız die bi kontrol et bakalım kaptanım

deneme denemeeee ......

evet kızlarrrr yulaf kepeğini internetten sipariş verdim..
kitabımda inşallah eşim unutmazsa akşama getirecek...
hayılısıyla regl biter bitmez başlayacağm...
çoookkk heyecanlıyım var ya..
içim kıpır kıpır

canim ben en son yaptigimda 3 gün yapicaktim ama 2.günün sonunda migdem dayanmadi daha fazla bozmadim ama 3.gün devam edemedim.sen basarirsin ins.yulaf kepegi alman iyi olmus ,ins istedigin gibi olur hersey

ben olayı biraz abarttım sanırım...
eşime telefon açtım akşam gelirken mangal da getirecek...
tavukları körileyip mangalda pişiricem canım..
ben bu şekilde çok sveerim ömür boyu ye desen yerim o derece yani...
bakalım kaç gün gidecek hevesim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…