Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

[1] Kepekli Kaşarlı Tost 2 adet 320
[2] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[3] Tahin Helvası 20 GRAM 103.2
[4] siyah zeytin 1 adet (3gr) 8
[5] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5
[6] Kayısı 3 ADET(10 GR.) 24
[7] Balık Izgara (ızgara balık) 1 PORSİYON 200
[8] Magnum Badem (86gr) 1 adet 271
[9] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[10] Köy Ekmeği 2 DİLİM 113.5
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Karpuz 200 gr 52
Toplam : 1250.2 kal.

slm hatunlar bu saate kadar yedşklerim bayağı hafifim yinede regl olmam gerkiyo yarın ona ramen haftayada 1 kilo verirsem devam edicem kal. saymaya bana çok eğlenceli geliyo kendimi kasmıyorum hiç diyette değilmişim gibi

herkes nerdeee haftasonu gezmesimiii bende gezdim ohhhhh hava çok güzel yaa hep böyle olsa ılık ılık yakmıyo hiç geçen sene burda(mersin)dışarı çıkamıyoduk sıcaktan ama bu sene üşüyorum ara ara rüyaa gibiiii sıcağı sevmeyen ben için

menümü toplu halde yazayım...

sabah
1 bardak yeşil çay 2 yumurta birinin sarısı yok 1 kaşık lor

ara 1 bardak ayran

öğle 1 tavuk budu mangalda 1 bardak ayran

ara yarım tavuk budu 1 bardak ayran
1 bardak yeşil çay

akşam
2 kaşık lor
az sonra yeşil çay içeceğim... belki akşam eşimle beraber yine tavuk yerim belli değil henüz...

ayrıca 2 litreden fazla su
1 mil leslie

Son düzenleyen: Moderatör:

sıkılmıcakmısın tatlım sürekli tavuk yemektenn ?

saol cnm ya valla nazara geldik .tü tütütütüttü maşallah bize .

dr konusunda çok acil bişii olmadıkça kendi dr dışında bi yere gitmek istemiyorum cnm yaa .şuan iyiyim çok şükür hatta eşimle çocuklarla kısa bir alışveriş gezisi bile yaptık korsemide takıyorumya destekliyo belimi şimdilik.ağrımda yok çok şükür bu akşam bir kür daha yapıcam nolur nolmaz sonra bırakıcam kendi haline eğer bişii olursa gene pazartesi salı çarşamba zaten hastanede olucam baktırırım artık mecbur kalırsam bi dr a .inşallah gerek kalmaz diye umud ediyorum .

öncelikle geçmiş olsun canım dikkat et fıtık çok zor bi hastalık...
canım bizim takımda 1. oldun da genel liste var ya bütün takımların arasında orda 2. oldun...

hmm e oda iyi bee neymişim maşallahhh ama bu hafta hiiiç ümitli değilimde tek ümidim dişlerim sebebi ile pek bişii yiyemeyecek olmam gerçi şuan ilk defa nesfit meyveli aldım denemek için iyice yumuşadı yuttum valla .bu hafta böle idare ederim artık bellimi olur ümidim yokken 2 kilo verirmişim ayyy çok gülerim ama ya.gerçi sıkıldığım nokta belimden dolayı 2 gündür sporumu yapamıyorum beni asıl incelten spor oluyor aslında .napalım bakalım bu hafta geçsin haftaya devam ederim iyi olursam yürüyüşle devam edicem sadece .sanırım plates beni zorladı :26::26:

saol cnm ALLAH razı olsun düşünceli grubum benim .

şimdiden geçmiş olsun canım yeğenlerine sanada kolay gelsin zor hastane ortamı

saol cnm .öle valla zor ama kardeşime destek olmam lazım abla olmanında böle güzel yanları var işte :) annemde yokya yanlarında olmam lazım zaten yeğenimi merak ederim ben yapamam evde vss .

ben spor yapmıyorum malesef tembelim biraz zamanında çok yaptım ama sadece diyet süresince sonra bırakıyorum kilolarda hooooop geri geliyo bende bu sefer yapmıyorum bide böyle deniyorum

sabah:
1 kase nesfit
1 dilim uno denge ekmek üzerine beyaz peynir

ara:yok

öğlen:
2 grisini

ara: yok

akşam:
tavul döner
ayran
çubuk kraker 1 tane kurabiye

spor yok
su 2 lt

bilgisayarım arıza yaptı bi kaç gün giremicem sanırım formatlanması gerekiyormuş düzelince gemne girerim kızlar
kendinize iyi bakınn

insallah cabucak gecer tatlim, bel agrisini cok iyi blirim

mai cnm listeni inceledim, peki aclik hissin oldu mu? yoksa doyurucu muydu?

ben yarindan itibaren protein diyeti yapicam... bugun bi sürü sey aldim hep sdc protein

slm kizlar su an kayinvalidecigimin salonunun arkasindaki,balkonlu odadan bildiriyorum .. ne cok hatiram var bu odada
dun yolda telden girdim ama net cok yavas oldugu icin, yarim saatte iki satir msj yazamayinca kapatmak zorunda kaldim ..

rejim resmen mahvoldu hatta rejim diye birsey kalmadi ortada, o haldede kayinvalidem sen hic bir sey yemiyorsun bende sende yemiycem diyip duruyor ..:44:
hatta az once yatarken sabah lahmacun yapsakmi kahvaltiya diyordu
sagolsun yemeyide yedirmeyide pek sever

yarin aksam eve donuyoruz insallah
pazartesi adam akilli bi rejime basliycam

oglum tum gun kucagimdan 1 dakika bile yere inmedi hala son gaz mizmizliga devam
sanirim azilar geliyor ..
kayinvalidecigim surekli ne ettin bu cocugada boyle huyunu degistirdin diyor
bende evde iyice tembihledim oglum sakin babanneye gitme diye oda annesinin sozunu dinliyor dedim
bu arada kocayla arayi duzelttik guya konusmayacaktim 1 hafta

Günaydın kızlar....
Duka diyetimin raporlarını vermeye geldim...
çok şiddetli bir baş ağrısı ve 1 günde kaçamak yapmama rağmen giden 1.8 kilo...
sasbah tartıda 57.2 çıktım...
bu beni endişelendiriyor açıkcası sevinemedim baş ağrımdanda..
bıraksam mı napsam...
tamam ben hızlı kilo vermek istiyorum ama bu da çok hızlı oldu ya...

aranızın düzelmesine sevindim canım.

tatlım karbonhidrat diyetine benziyo ve normal bu diet çok hızlı verdiriyo.proteinin yakımı için çok fazla kalori harcanıyo yüzden.ama bi ömür boyu uygunması çok zor be güzelim.

günaydınnn kızlarrr.dün geç geldik giremedim yorgunluktan bayıldım resmen.tabi diyet mahvoldu şimdi bile karnım davul gibi yaaaaa.

canım diyetin 4. evresinde istediğin heşeyi yiyebiliyorsun...
ekmek meyve yağ herşey serbest sadece perşembe günleri protein günü yapıyosun...
diğer günleri dengeliyosun...
bi e hergün 3 yemek kaşığı yulaf kepeği bi de asansör kullanma yasak oluyo..ö
mür boyu böyle devam etmiyo yani...*

neee 1 günde 1.8 mü gerçekten çok olmuş ama belki devamında böyle gitmez sanırım bende bugün sevinçliyim çünki cumadan beri yarım kilo eksideyim günlük 1200 kal. geçmemeye çalışıyorum canım istediğini az az yiyorum dün magnum bile yedim
inş. böyle devam ederim
bende perşembe günleri saf protein yapıcam artık cumaya daha güzel sonuç almak için bide bugün regl olmam lazım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…