Günaydın kızlar....
Duka diyetimin raporlarını vermeye geldim...
çok şiddetli bir baş ağrısı ve 1 günde kaçamak yapmama rağmen giden 1.8 kilo...
sasbah tartıda 57.2 çıktım...
bu beni endişelendiriyor açıkcası sevinemedim baş ağrımdanda..
bıraksam mı napsam...
tamam ben hızlı kilo vermek istiyorum ama bu da çok hızlı oldu ya...
canim endileselenme ilk gün bu akdar gitmesi normal yarina bu sonucu alamassin,bide sanirim sen ne zaamndir diyet yapmiyodun yani vücudunda sislik filanda vardir suyuda atmissindir vücudundan,bas agrisi bende olmamisti ,kilo verdin diye korkup birakma ama bas agrisina dayanamiyom diyosan onun icin bisey diyemem kendini en iyi sen bilirisn ama bence bugünde devam et derim ben :)
Günaydın kızlar....
Duka diyetimin raporlarını vermeye geldim...
çok şiddetli bir baş ağrısı ve 1 günde kaçamak yapmama rağmen giden 1.8 kilo...
sasbah tartıda 57.2 çıktım...
bu beni endişelendiriyor açıkcası sevinemedim baş ağrımdanda..
bıraksam mı napsam...
tamam ben hızlı kilo vermek istiyorum ama bu da çok hızlı oldu ya...
canım diyetin 4. evresinde istediğin heşeyi yiyebiliyorsun...
ekmek meyve yağ herşey serbest sadece perşembe günleri protein günü yapıyosun...
diğer günleri dengeliyosun...
bi e hergün 3 yemek kaşığı yulaf kepeği bi de asansör kullanma yasak oluyo..ö
mür boyu böyle devam etmiyo yani...*
evet canım 1 günde... ben de şok olduum açıkcası... yani kitapta hızlı kilo kaybı diyo ama bu çok oldu sanki...
hatta kitapta sürekli tartılın gün içinde 4-5 kez tartılın diyodu...
az önce yine tartıldım öğle yemeği yememe rağmen 300 gr daha gitmiş...bakalım yarın sabah kaç olacak...
baş ağrım hafifler gibi oldu...
eşim de dukan mı yaptı diyo baktım bıraktırtacak yok falandedim daha başlamadım..
iyileşince başlıcam dedim artık...
geçmezse yarın r a götürcekmiş beni...:18:
yarın akşama kadar dayansam seyir evresinde geçiyomuş inşallah... baktım geçmezse bırakırım sanırm...
ALLAH allah... cok tuhaf ya. bende basladim bugün dukana bakalim ne olacak cumaya kadar.
yulafi bende alayim madem yarin, sabahlari yogurtla karistirir yerim kahvalti niyetine
canım dukanı yapacaksan zaten mutlaka yulaf kepeği kullanman lazımmış... ama yula veya yulaf ezmesi değil...sadece yulaf kepeği olacakmış...
hadi bakalım seninki de hayırlı olsun inşallah devam edebiliriz...
gerçi ben şimdi ayanamadım 1 mısır yedim...:26:
atak evresini 3 gün yapacaktım 4 gün yapmaya karar verdim bu mısırdan sonra...
ben hesapladim benim aslinda 5 gün yapmam lazimmis atak devresini, ama ben 7 gün falan yaparim.
kahvaltida bi yumurta birazda mozeralla peyniri yedim, birazdan 2 tane köfte yerim.
kitap gelse bi an önce ya böyle körü körüne yapmakta kötü :44:
yulaf kepegi var zaten burda marketlerde, yarin sabah kahvaltidan önce alirim.
bendede fayda ederse cumaya yine birinciyiz insallah :87:
köfteye ekmek katmayacaksın dimi canım..
bi de fırınlayacak mısın ...
hımmm ben de bi araştırayım bakalım bilmiyodum.canım diyetin 4. evresinde istediğin heşeyi yiyebiliyorsun...
ekmek meyve yağ herşey serbest sadece perşembe günleri protein günü yapıyosun...
diğer günleri dengeliyosun...
bi e hergün 3 yemek kaşığı yulaf kepeği bi de asansör kullanma yasak oluyo..ö
mür boyu böyle devam etmiyo yani...*
evet canım 1 günde... ben de şok olduum açıkcası... yani kitapta hızlı kilo kaybı diyo ama bu çok oldu sanki...
hatta kitapta sürekli tartılın gün içinde 4-5 kez tartılın diyodu...
az önce yine tartıldım öğle yemeği yememe rağmen 300 gr daha gitmiş...bakalım yarın sabah kaç olacak...
baş ağrım hafifler gibi oldu...
eşim de dukan mı yaptı diyo baktım bıraktırtacak yok falandedim daha başlamadım..
iyileşince başlıcam dedim artık...
geçmezse yarın r a götürcekmiş beni...:18:
yarın akşama kadar dayansam seyir evresinde geçiyomuş inşallah... baktım geçmezse bırakırım sanırm...
selam kızlar
daha önce geri dönmek üzere ayrılmıştım.takımınızda boş yer varsa aranıza katılmak istiyorum..
4. takımdan kendi isteğinle ayrılmışsın...
kendi isteğiyle ayrılanlar malesef yarışmaya 6 aydan önce dönemiyorlar...
benim kaç ay olmus??bide bu yeni kural mı bilmiyordum :44: çok üzüldüm
Nisanda ayrılmışsın canım...
karar da baktım şimdi mayısta alınmış...
ben de üzgünüm... ama takıma yzmak istersen yzabilirsin..
buda yağdan kilo verdiğin anlamına geliyo tatlımbu sabah göğüs kalça bel ölçümü aldım baya bi incelmişim
ilk ölçülerim
göğüs 117
bel 110
kalça 117
bu sabah
göğüs 110
bel 104
kalça 110
kilo veremesemde incelme var yani
çok geçmiş olsun kuzum dinlenmedikçe gr ip geçmiyo iyi yapmıssın yatarakGünaydın herkese kızlarr
dün akşam ateşim vardı çok beter hasta olmuşum iyice bir dinlendim akşam 6 gibi yattım bu sabah 7,5 ta kalktım o derece dinlendim yani.. Feleğimi şaşırttı bana bu hastalık..
galiba salanda kilmanın altında bol bol terleyince çarpıldım.. bir daha öyle densizlikler yapmıycam.. hem ben hem çocuğum helak olduk vallaa..
Sizler napıyosunuz kızlar.. Aslıcım burdaymış nasılsın bacım..
günaydın kızlar..
dün size sölemedim galiba ani ve ters bir hareket yaptım dün.kızımın elinden bişey almak için ve 4 yıl önce bel fıtığından ameliyat olduğum bölgede çok feci bir acı hissettim dün pek hareket edemedim korsem vardı onu kullandım .birde akşam yumurta tuz kürünü yaptım belime.bu sabah daha iyiyim en azından hareket ederken ağrım yok.inşallah olmazda korsemi 2-3 gün daha kullanıcam hareketlerime destek olması amacıyla bakalım umarım devam etmez .bi anlık bir sıkışma gibi bişiidir inşallah. .doktorum da tatile gitmiş 10 gün sonra gelecekmiş .bakalım .gerek kalmaz inşallah gitmeye .
bu arada dün dişçimede randevum vardı bide o halde dr gittim mecburen çünki kaplamalarım yapılacaktı dün dişlerim törpülendi.provalar yapıldı .salı günü takılacak .ağzımda alt arka sağ ve solda 1 diş eksik yanlarında 2 şer diş törpülü vss yemek yemekte zorlanıyorum.anlıcağınız zoraki diet yapıyorum yumuşak ve sulu şeyler yiyom dünden beri.accık sütlaç yedim oda yutarak tabee yaşlılar gibiakşam 2 köfte yedim onuda yutarak hallettim .sabah peynir domates ve buğday ekmeği ve çay la kahvaltı ettim eee tabii onlarıda çiğnemeden yutarak
kilo için beni tebrik edenlere teşekkür ederim.:87::87::87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?