Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim endileselenme ilk gün bu akdar gitmesi normal yarina bu sonucu alamassin,bide sanirim sen ne zaamndir diyet yapmiyodun yani vücudunda sislik filanda vardir suyuda atmissindir vücudundan,bas agrisi bende olmamisti ,kilo verdin diye korkup birakma ama bas agrisina dayanamiyom diyosan onun icin bisey diyemem kendini en iyi sen bilirisn ama bence bugünde devam et derim ben :)

[1] Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160
[2] Karpuz 300 gr 78
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Zeytinyağı 5 GRAM 46.5
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Nutella 10 GRAM 54
Toplam : 432.5 kal.

bugünkü kahvaltım sabah karpuz yedim aç karna gerisini daha yemedim

baş ağrım çok şiddetli... ama devam edicem 3. günün sonunda geçiyormuş...
ben hep diyetteyim canım yaa ama adetten yeni çıktım ya ondan da olabilir sanırım...

bi günde miiiii... nasil oluyor o ya sok oldum
basin düzeldi mi biraz?

bu yulaf ne ise yariomus?

evet canım 1 günde... ben de şok olduum açıkcası... yani kitapta hızlı kilo kaybı diyo ama bu çok oldu sanki...
hatta kitapta sürekli tartılın gün içinde 4-5 kez tartılın diyodu...
az önce yine tartıldım öğle yemeği yememe rağmen 300 gr daha gitmiş...bakalım yarın sabah kaç olacak...
baş ağrım hafifler gibi oldu...
eşim de dukan mı yaptı diyo baktım bıraktırtacak yok falandedim daha başlamadım..
iyileşince başlıcam dedim artık...
geçmezse yarın r a götürcekmiş beni...:18:
yarın akşama kadar dayansam seyir evresinde geçiyomuş inşallah... baktım geçmezse bırakırım sanırm...

yulaf kepeği de kabızlık için gerekli canımdaha çok..
br de ağırlığının 25 katı su tutma özelliği varmış bu da uzun süre tok tutuyOmuş...
bir de çok fazla şiştiği için bağırsaklardan falan geçerken temizliyormuş...
benimkiler daha gelmedi bakalım yarın getirecek kargo 3 gündür konyada gezdiriyo...:84:

ALLAH allah... cok tuhaf ya. bende basladim bugün dukana bakalim ne olacak cumaya kadar.
yulafi bende alayim madem yarin, sabahlari yogurtla karistirir yerim kahvalti niyetine

ALLAH allah... cok tuhaf ya. bende basladim bugün dukana bakalim ne olacak cumaya kadar.
yulafi bende alayim madem yarin, sabahlari yogurtla karistirir yerim kahvalti niyetine

canım dukanı yapacaksan zaten mutlaka yulaf kepeği kullanman lazımmış... ama yula veya yulaf ezmesi değil...sadece yulaf kepeği olacakmış...
hadi bakalım seninki de hayırlı olsun inşallah devam edebiliriz...
gerçi ben şimdi ayanamadım 1 mısır yedim...:26:
atak evresini 3 gün yapacaktım 4 gün yapmaya karar verdim bu mısırdan sonra...

ben hesapladim benim aslinda 5 gün yapmam lazimmis atak devresini, ama ben 7 gün falan yaparim.
kahvaltida bi yumurta birazda mozeralla peyniri yedim, birazdan 2 tane köfte yerim.
kitap gelse bi an önce ya böyle körü körüne yapmakta kötü :44:

yulaf kepegi var zaten burda marketlerde, yarin sabah kahvaltidan önce alirim.
bendede fayda ederse cumaya yine birinciyiz insallah :87:

köfteye ekmek katmayacaksın dimi canım..
bi de fırınlayacak mısın ...

hımmm ben de bi araştırayım bakalım bilmiyodum.

başağrısı niye oluyo ki az yediğinden mi yoksa proteinden mi???anlamadı bennn:26:

slmmm kızlarrr işlerimi bitirdim temizlik + yemek.kahvaltı geç oldu bu gün artık öğle yemeyiğinde k flaks yerim çok az.
maicim yarın bebişimi doktora götürücem yeniden giremeyebilirim belki haberin olsun gülüm...

bu dukana bende heveslenmeye başladım yaa 10 yapsam aslında bişey kaybetmem ama ben kitabını alamam ki şimdi
netten bi bkıyım işte ben et sevmiyorum ama kıymayı kavurunca severim baharatlı sarımsakli olurmu kızlarr
baharat ve soğan sarımsağa müsade varmı

selam kızlar

daha önce geri dönmek üzere ayrılmıştım.takımınızda boş yer varsa aranıza katılmak istiyorum..

4. takımdan kendi isteğinle ayrılmışsın...
kendi isteğiyle ayrılanlar malesef yarışmaya 6 aydan önce dönemiyorlar...

buda yağdan kilo verdiğin anlamına geliyo tatlım

çok geçmiş olsun kuzum dinlenmedikçe gr ip geçmiyo iyi yapmıssın yatarak

geçmiş olsun canım ayrıca tebriklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…