Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar günaydın ...
bayağı kötü bir hafta sonunun ardından yine geldim.. Hafta sonu eşimle çok fena tartıştık çok kızgındım dün zor bela barıştık.. tabi bu kavga bana yarardı biraz bu haftasonunu 0 kaçamakla hatta kilo vererek geçirdim hhehehee..

Tabi hastalığı hala atlatamadık oğlumda bende fena öksürük nöbetleri geçirmekteyiz..
geçmişi okuyamadım kızlar ama son sayfada mai nin 1,3 kg daha gitti diye bir mesajı var gözlerimi pörtletti resmen nasıl yani yaaa dedim. Bene bugün 5 gün 5 kilo diyetine başladım ama biraz ters başladım normalde ilk günü patates olan diyete ilk güün et olarak başladım. dünden pişirilmiş bol miktarda ızgara tavuk vardı onlar bitsin diye..Kahvaltıda tavuk yedim. Pekta hoşuma gitmedi ama napalım. Acaba diyorum bende mi bu dukan diyetine başlasam en azından 3-4 gün atak yapsam.. İlla ki kitabı almak mı gerekiyor ki..

walla tatlım yapan herkes ( mai de dahil olmak üzere ) kitabı okumayı öneriyorlar. Sanırım diyetin bazı spesifik şeyleri var onun için .

günaydın kızlarrr ben geldimmm
maiiicim tebrik ederim süper vermişsin ama çok hızlı değilmi kuzum yaa 2 günde 4 kilo inş. sağlına zarar vermiyodur bende baktım ama devam ettiremem gibi geldi
ama takip ediyorum dukancıları
ben daha regl olamadım bugün çörekotu yağına başladım o yüzden acayip tatlı yiyesim var kahvaltıda yedimde ama yine akşamı dengeleyip 1200 kal. üstüne çıkmamalıyım

bende carşamba perşembe 2 gün saf protein yapıcam eğer cuma 71 olursam böyle devam edicem herşeyden yiyorum canımın her istediğini az az diyetim bitince hiçbişeye saldırmıycam çok güzel bu bence
bide ben meyveye hiç dayanamam bakalım hayırlısı ben gidem şimdi temizliğe başlıycam kızlar öğleye kadar dip köşe temizlik günüm pazartesileri benim başlıyım biran önce görüşürüz

canim benim kilon icin tebrik ederim( dua ediyomuusn bana bakim:) ) ama sende kitabi okudun biliyosun en ufak bir kacamak balona igne batirmak olur diyor,sen bu sekilde kacamak yaparsan dukan diyeti degilde karbonhidrat diyeti yapmis oluyosun,biliyosun dimi ama böylkede veriyosun bence zorlama illa dukan yapicam diye,

günaydınnn....
kilom 55.9
1.3 daha gitti...

ay saka misin sen yaaaaaa 3 günde 4 kilo verdi hatun

evet haklısın canım...
bundan sonra yapmıcam söz veriyorum....
akşam misafirimizde vardı ayıp olmasın dedim.. dermişimmmm kılıfım da hazır hani...
ya dukan sayfasındaki kızlar su diyo buna...
ne kaaa çok suyum varmış vücudumda..hiç tuz da kullanmam ben nerden birikti acep bu kadar su...

ay saka misin sen yaaaaaa 3 günde 4 kilo verdi hatun

ben de seni merak ediyodum...
sen kaç çıktın canım...
bu arada 4 değil kız 3.1...
3 günde değil 2 günde...
ama su diyolar olsun su olsun tartı benim yüzümü güldürüyo ya...
bi de ben 1 bardak bile su içmezken 2 gündür 2.5 litreyi geçiyorum onun da faydası oldu sanırım...

canım başlamadan kan ölçümü yaptırdım...
haftaya pazartesi yeniden yaptırıcam eğer ters bi durum olursa bırakırım zaten...

gunaydin kizlar herkese ..

canim biz 4,5 ay once baslamistik esimle dukan diyetine ben o zamanlar emzirdigim icin 2 gun yaptik geri birakmistik ..
kitap yoktu bende ama baya arastirmistim
bide benim meyveyle hic aram yoktur o nedenle bana pek dokunmuyor
baligida tavuguda cok severim yumurtayida o yuzden tam benlik bu diyet

canim bosver bu ara bizde bi iyi bi kotuyuz guya cuma aksami barismistik
pazar her kesin onunde kiyameti koparttik
su ay tutulmasimidir nedir ondan heralde beni cok asiri etkiledi kendimi taniyamiyorum artik esimin hic birseyine zerre tahamulum kalmadi
yada beni cok doldurdu artik tasiyor
8 snelik evliligimizde ilk defa kayinvalidemlerin yaninda patladim en kotusude bu oldu ama dusunmek istemiyorum olan oldu ..

canim bende bugun basladim dukan diyetine sende arastir kafana yatarsa basla

valla canim, ben cuma günü 91.3düm. ama cumadan cumartesi gecesine kadar baya bi cozuttum, cok kacirdim
ve kilo aldim 94 olmusum su an 93,6dayim yine. reglimde basladi aksi gibi bugun :44:

sabah bi kase yogurtla bi bardak süt ictim, iyi demi?
ay yogurt sade sade cok kötü ya

bizde bi haftayi geciktir kavgaliyiz, konusmadik hic düne kadar.
dün benim istegimle konustuk biraz, cok sinirlendim, ben bagirip cagiramiyorum hep icime atiyorum
sinirimide icime attim, dün gece o kadar kötü oldum ki.
zaten aldigim guatr hapi beni kötü yapiyor, tansiyonum nabzim falan cikiyor
dün gece sinirle iyice firladi, zor sakinlestim.

ben icim böyle enerji dolu sanki, kalbim yerinden cikcakmis gibi kötüyüm diyorum
o bana benimde enerjim var diyor

öldüresim geldi adami ya

canim illaki bi kismi sudur ama hepsi olmaaz eger olsaydi incelemezdin,su veripde incenildigi nerde görülmüs :)

of of bu erkekler ne desen bos ne yapsan bos
ya sabredeceksin ya sabredeceksin ..

kizlar bugun herkes nerde ya
temizligemi takildiniz kaldiniz daha ben baslamadim

of of bu erkekler ne desen bos ne yapsan bos
ya sabredeceksin ya sabredeceksin ..

ya benim kocis üzmez beni aslinda pek, ayda yildar bir tartisiriz.
ama haksiz olsa bile asla ilk adimi atmaz buda beni deli ediyor

biz esimle ayriyiz bide, o türkiyede ben almanyada.
vize bekliyoruz. hem hasret hemde kavga olunca iyice cekilmez oluyor.

canim bence senin söyle iyice bi kafa dagitmaya ihtiyacin var,
cok bunalimda gördüm ben seni

biz çok sık tartışırız eşimle... nerdeyse 2 günde bir ama hiç ayrı yatmayız...
hiç küs bitirmeyiz günü...
çok ciddi sebeplerle bile kavga ettik bi kere sabah boşanmaya karar verdik akşam barıştık...
evliliğin mutlu gitesi için tek şart
gece küs ve ayrı yatmamak kızlar...

1 gece ayrı yatılması aradaki gerginliği çoğaltıyor...
o size gelmezse siz bi adım atın... yoksas sonunda üzülne yine kadınlar oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…