allah allah sadece yağdan vermek kötü mü ben anlamadım...
kaç kilo gitmiş peki...
kitabı ben 19 a aldım
hepsi buradada kargo ücretsiz e satılıyor şu anda...
ben şimdi seyir evresini okumayı bitirdim.. güçlendirmeye geçtim...
dr dukan bu kısımda özellikle altını çiziyorki güçlendirme dönemi yapılmazsa hedefime ulaştım diyip bırakılırsa hoppp aldığın kilolar fazlasıyla geri gelirmiş...
güçlendirme mutalaka yapılması gerekirmiş...
bakalım güçlendirmeyi okucam şimdi orda neler diyor...
15 günde 1300 gr yağ bence süper...yağ vermek kötü değil aferini kaptım ama en az 2 kilo su vermen gerekliydi hiç su vermemişsin dedi halbuki 2-2.5 lt su mutlaka içtim regl olucam bir iki güne onunda etkisi var sanırım ama moalim bozulu sadece 1.300 gr yağ vermek
15 günde 1300 gr yağ bence süper...
ben diyetisyene giderken hep yağ verdiğim için dr seviniyodu son gittiğimde de biraz ödem olmuş sudan da gitmeliydi dedi ve maydanoz tarifi verdi ödem atıcı..
seninki bişey vermedi mi...
guatr hakkında ne dedi peki..
kizlar bisey dicem
sabah 93.6 gösteren tarti su an 92 gösteriyor
soktayim resmen 1 kilo 600 gram gitmis bi günde
ben diyetisyene giderken hep yağ verdiğim için dr seviniyodu son gittiğimde de biraz ödem olmuş sudan da gitmeliydi dedi ve maydanoz tarifi verdi ödem atıcı..
anam gözlerim fal taşı gibi açıldı bune yaa insanı heveslendiriyonuz bende başlarım bak haaaaaa canımı sıkmayın:))))))))))))))))
tebrik ederim bu arada inş. birazıda yağdır
rondo araştırıyorum kızlar şöyle pratik suyunu çıkarmadan soğan doğrayabilen ve yıkaması kolay olan kullanıp memnun olduğunuz marka model varmı
1 bd süt içttimmm biraz kesti tatlı krizimiii
kizlar benimde basim cok agriyor bugun ilk gunum heralde suyu az ictim o yuzden
tartildim 300 gram gitmis
bu hafta eminim birinciyiz
sende mi dukana basladin cnm
bugun basladim canim
baktim bi ileri bi geri olmuyor en iyisi bide bunu deniyim dedim
daha oncede 2 gun atak evresini yapmis ama o zamanlar emzirdigim icin birakmistim
benim meyveyle aram iyi degildir tavugu ve baligida cok severim o nedenle tam benlik
Kızlar olmuyorr ama fena özendiriyosunuz dukana, yapan var yapamayan var yahuuuşimdi ben bu diyeti yapmaya kalksam yicek bişi bulamam peynir, yoğurt dışında. et çeşidi olarak bitek köfte yiyebiliyorum onuda ekmeksiz mümkün değil. Ama sizi gördükçe benimde içim gidiyooo :95:
kizlar benimde basim cok agriyor bugun ilk gunum heralde suyu az ictim o yuzden
tartildim 300 gram gitmis
bu hafta eminim birinciyiz[/B
moulinex kullaniyorum 5 senedir tavsiye ederim canim
seytan kulagina kursun daha bozulmadihem temizlemeside cok pratik
bende basıcam ama ben yazn meyveyi cok seviyorummmm o biraz sıkıntı yaratacxak bende sanırımmmm
Kızlar olmuyorr ama fena özendiriyosunuz dukana, yapan var yapamayan var yahuuuşimdi ben bu diyeti yapmaya kalksam yicek bişi bulamam peynir, yoğurt dışında. et çeşidi olarak bitek köfte yiyebiliyorum onuda ekmeksiz mümkün değil. Ama sizi gördükçe benimde içim gidiyooo :95:
anam gözlerim fal taşı gibi açıldı bune yaa insanı heveslendiriyonuz bende başlarım bak haaaaaa canımı sıkmayın:))))))))))))))))
tebrik ederim bu arada inş. birazıda yağdır
maicimmm şuanki senin kilon varya benim hayatta hayal edeceğim enson şey olurdu sen dahada altına inmeye çalışıyosun bravo canımm sana boyun kaçtı canım senin:?
165 canım boyum...
ben doğumdan önce 49 kiloydum o kiloya düşmeye çalışıyorum
bilmiyorum ki canım geri dönüp pişmanlık yaşamak istemiyorum...kilo almadan dönmüş olsaydın şimdiye 49 olmusdun demi maicim ne güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?