Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yağ vermek kötü değil aferini kaptım ama en az 2 kilo su vermen gerekliydi hiç su vermemişsin dedi halbuki 2-2.5 lt su mutlaka içtim regl olucam bir iki güne onunda etkisi var sanırım ama moalim bozulu sadece 1.300 gr yağ vermek

15 günde 1300 gr yağ bence süper...
ben diyetisyene giderken hep yağ verdiğim için dr seviniyodu son gittiğimde de biraz ödem olmuş sudan da gitmeliydi dedi ve maydanoz tarifi verdi ödem atıcı..
seninki bişey vermedi mi...
guatr hakkında ne dedi peki..

Son düzenleyen: Moderatör:

bişey vermedi canım 2 kilo ollabilirdi ama bu yağ dedi gerçi guatr varken cokda bişe diyemem dedi arkadasımla beraber gittik onada 1500 kalori verdi balım 15 gün sonra hanginiz daha cok verecekaa sen daha cok verirsin dedi arkadasıma görürürüz çok pis azim yaptım şaırtıcam seni dedim inşallah dedi çıktımazcıkda su versem haftaya ii olacak

kizlar bisey dicem

sabah 93.6 gösteren tarti su an 92 gösteriyor
soktayim resmen 1 kilo 600 gram gitmis bi günde

anam gözlerim fal taşı gibi açıldı bune yaa insanı heveslendiriyonuz bende başlarım bak haaaaaa canımı sıkmayın:))))))))))))))))
tebrik ederim bu arada inş. birazıda yağdır

maicimmm şuanki senin kilon varya benim hayatta hayal edeceğim enson şey olurdu sen dahada altına inmeye çalışıyosun bravo canımm sana boyun kaçtı canım senin:?

anam gözlerim fal taşı gibi açıldı bune yaa insanı heveslendiriyonuz bende başlarım bak haaaaaa canımı sıkmayın:))))))))))))))))
tebrik ederim bu arada inş. birazıda yağdır

insallah canim, tek bildigim ben bu diyete devam edicem. cumaya kadar 1-2 kilo versem bile iyi.
arti cikmim yeter ki.

kizlar benimde basim cok agriyor bugun ilk gunum heralde suyu az ictim o yuzden
tartildim 300 gram gitmis

bu hafta eminim birinciyiz

rondo araştırıyorum kızlar şöyle pratik suyunu çıkarmadan soğan doğrayabilen ve yıkaması kolay olan kullanıp memnun olduğunuz marka model varmı

moulinex kullaniyorum 5 senedir tavsiye ederim canim
seytan kulagina kursun daha bozulmadi hem temizlemeside cok pratik

canim yediklerini paylas lutfen ben kitabi bugun alamam belki alasiya kadar senin bilgilerinle idare edem bari

sende mi dukana basladin cnm

bugun basladim canim
baktim bi ileri bi geri olmuyor en iyisi bide bunu deniyim dedim
daha oncede 2 gun atak evresini yapmis ama o zamanlar emzirdigim icin birakmistim
benim meyveyle aram iyi degildir tavugu ve baligida cok severim o nedenle tam benlik

bende basıcam ama ben yazn meyveyi cok seviyorummmm o biraz sıkıntı yaratacxak bende sanırımmmm

Kızlar olmuyorr ama fena özendiriyosunuz dukana, yapan var yapamayan var yahuuu şimdi ben bu diyeti yapmaya kalksam yicek bişi bulamam peynir, yoğurt dışında. et çeşidi olarak bitek köfte yiyebiliyorum onuda ekmeksiz mümkün değil. Ama sizi gördükçe benimde içim gidiyooo :95:

canım bi araştırsana belki et yerine başka bişeyler yiyebilirsin

sağol canım ilgine tefali araştırıyorum haznesi mika olanlarına baktım biri çok küçük biride daha yeni çıkmış sürahi gibi yıkanması zor olur gibime geldi arasına kaçıcak cinsten

bende basıcam ama ben yazn meyveyi cok seviyorummmm o biraz sıkıntı yaratacxak bende sanırımmmm

bende meyvesiz yapamam hel karpuza hiç dayanamam kahvaltıda bile yerim

al bendende o kadar canım çok fena özeniyorum ama eti hiç sevmem tavuk ta hiç yemem sıcakta balıkta yenmez köfte yada kıymayı kavurunca yerim sadece böylede çabuk bıkarım gibime geliyo

165 canım boyum...
ben doğumdan önce 49 kiloydum o kiloya düşmeye çalışıyorum

bu arada çok şükür kepeklerim geldi...dedim ben umudumu kesmiştim...
adam diyo ki bunun içinde ne var
neden sordun dedim o kadar arayınca altın taşıyom sandım diyo...
dedim onu içindekiler altından kıymetli...gülüyo..

kilo almadan dönmüş olsaydın şimdiye 49 olmusdun demi maicim ne güzell
bilmiyorum ki canım geri dönüp pişmanlık yaşamak istemiyorum...
ama ben yaşımdan dolayı bir de hareketli yaşamımdan dolayı sasnırım istediğim zaman hızlı kilo veriyorum buna inandım artık...
ama dikkat etmeyincede aynı hızda geri alıyorum...
ama bu son bu kezde bozarsam bi daha diyet miyet girmicek hayatıma...
bu arada dukan bana ağustosta 54 kilo olacağımı söylemişti demekki seyir dönemi baya yavaş ilerliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…