Kizlarrrrr 300 gram daha gitmisss
dün sabah 94le basladigim dukan diyetinin
bugununu 91.7yle kapatiyorummmmmmm
bian önce kitabı alıp baslamam gerekiyooooooooooo
selam herkese....
tatıl çok yorucu geçiyor....
hiç bişeyy anlamıyorum......
annemgıldeyım sımdı bı selam vereyım dedım....
benimki 1-2 güne elimde
ben cok sevdim bu diyeti,
kilo verdirmesinden haric
bence cok pratik ve doyurucu.
hesaplamalarını yaptın mıcanım kaçgün atak kaç gün seyir evresi
bugun ki menüm:
sabahtan, biraz sade yogurt yanina bi bardak süt
öglen, mis gibi izgara tavuk
aksam, 1 yumurtadan yaptigim bol baharatli omlet, yanina 4 ince dilim tavuk gögsü, biraz mozarella peyiri
bian önce kitabı alıp baslamam gerekiyooooooooooo
anladım canım hadi hayırlısı bayıldık takımca bu kiloya iice bağladı bu dukan bizi birbirimizeatak 5, seyir evresini unuttum. su 5 gün bi gecsin tekrar hesaplatirim bi. 3 ay falandi ama galiba
oh afiyet olsun canim .. bu rejimin atak kismi super :))) benim menumde seninkine benziyor
sen haftaya basla canim bu hafta bizim giden kilolarla birinci olalim, haftayada bizim kilo vermemiz yavaslar, seninkilerle birinci oluruznasil fikir ama
sen haftaya basla canim bu hafta bizim giden kilolarla birinci olalim, haftayada bizim kilo vermemiz yavaslar, seninkilerle birinci oluruznasil fikir ama
Kizlarrrrr 300 gram daha gitmisss
dün sabah 94le basladigim dukan diyetinin
bugununu 91.7yle kapatiyorummmmmmm
anladım canım hadi hayırlısı bayıldık takımca bu kiloya iice bağladı bu dukan bizi birbirimize
ben hep diyom biz süper bi ekibiz :87:
iyi geceler kızlarrr.dün söylemiştim benim oğlanı doktora götürdük önceki sorunlarından dolayı.bu doktor sünnete ve hidrosel ameliyatına gerek görmedi.ama idrar deliği deri ile kaplanmış çok az ye kalmış dediiii ve açtı yani küçük bi operasyon geçirdik ayak üstü.oğluşum yeni uyudu.idrar yaparken bayağı ağladı yavrum tabi eşimle ben de onunla beraber ağladık.inş yarına daha iyi olur.maicim beni bi kaçgün mazur gör tatlım yine girerim tabi de uyuyunca çok yazamazsam özür dilerim.herkese iyi geceler geçmişi de okudum yarım yamalak:
valla süper bi dukan tufanı var.ben de başlmak istiyorum hatta yulaf kepeğini bile araştırdım markette ama ben meyveye dayanamam kiii.ne zamana kadar yasak acaba meyve.eğer ilk evrede ise ben de başlamak istiyorummm.süper kilo vermişsiniz.
elifcim konunu şimdi okucam.tatlımm anladığım kadarıyla çok vericisin ve bu seni yoruyo artık.canım nacizane tavsiyem şu ki inan herkese evet diyerek kimseyi memnun edemezsin.ne demişler insanı kırk gün sırtında taşı bir gün indir kötü olursun tatlım.sen kendini bitirmişsin.aslında kimseyi kırmamak lazım hele ki yaşlıları ama arada hayır demeyi de bileceksin.yoksa inan kullanılıosun canımcım.
bunun dışında eşiyle tartışanlar vardı.kızlar tartışma eksik olmuyo gerçekten ama önemli olan sonunda birbirini anlayabilmek.
hatırladıklarım bunlar kızlar.yarın görüşürüz....
yaşasın hasretim34 diyelim..gercekten bir anda canlilik geldi grubumuza
yasasin mai yasasin dukanmainin sayesinde basladik yoksa benim pek hevesim yoktu dogrusu ama iyiki baslamisim
benimde 4 gun atak 94 gun seyir 134 gunde guclendirme ve koruma yapmam gerekiyormus
normalde 52,5 kilo olmam lazimmis ve kasimin 10 nunda hedef kiloma erisecekmisim INSALLAH
kizlar ben seyir evresi hakkinda fazla birsey bilmiyorum
bide gidemedim bugun magzaya kitabi almaya yarin insallah gidicem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?