Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugun ki menüm:

sabahtan, biraz sade yogurt yanina bi bardak süt

öglen, mis gibi izgara tavuk

aksam, 1 yumurtadan yaptigim bol baharatli omlet, yanina 4 ince dilim tavuk gögsü, biraz mozarella peyiri

bugun ki menüm:

sabahtan, biraz sade yogurt yanina bi bardak süt

öglen, mis gibi izgara tavuk

aksam, 1 yumurtadan yaptigim bol baharatli omlet, yanina 4 ince dilim tavuk gögsü, biraz mozarella peyiri

oh afiyet olsun canim .. bu rejimin atak kismi super :))) benim menumde seninkine benziyor

bian önce kitabı alıp baslamam gerekiyooooooooooo

sen haftaya basla canim bu hafta bizim giden kilolarla birinci olalim, haftayada bizim kilo vermemiz yavaslar, seninkilerle birinci oluruz nasil fikir ama

atak 5, seyir evresini unuttum. su 5 gün bi gecsin tekrar hesaplatirim bi. 3 ay falandi ama galiba
anladım canım hadi hayırlısı bayıldık takımca bu kiloya iice bağladı bu dukan bizi birbirimize

süüper fikir tatlımmmm

gercekten bir anda canlilik geldi grubumuza

yasasin mai yasasin dukan mainin sayesinde basladik yoksa benim pek hevesim yoktu dogrusu ama iyiki baslamisim

benimde 4 gun atak 94 gun seyir 134 gunde guclendirme ve koruma yapmam gerekiyormus

normalde 52,5 kilo olmam lazimmis ve kasimin 10 nunda hedef kiloma erisecekmisim INSALLAH

kizlar ben seyir evresi hakkinda fazla birsey bilmiyorum
bide gidemedim bugun magzaya kitabi almaya yarin insallah gidicem ..

ohh ohh maşş grubumuzaa kocamannnn
bayağı canlandınız kızlar ben kaldım gerilerde canlarımmm.... maaicimmm.. bide bana el atında bi hesaplayıverin ne kadar atak
ne kadar seyir dönemi yapmalıyım ona göre cumartesi başlarım belki bende. ben yaşlı aplanız hesaptan kitaptan anlamam:::(((

iyi geceler kızlarrr.dün söylemiştim benim oğlanı doktora götürdük önceki sorunlarından dolayı.bu doktor sünnete ve hidrosel ameliyatına gerek görmedi.ama idrar deliği deri ile kaplanmış çok az ye kalmış dediiii ve açtı yani küçük bi operasyon geçirdik ayak üstü.oğluşum yeni uyudu.idrar yaparken bayağı ağladı yavrum tabi eşimle ben de onunla beraber ağladık.inş yarına daha iyi olur.maicim beni bi kaçgün mazur gör tatlım yine girerim tabi de uyuyunca çok yazamazsam özür dilerim.herkese iyi geceler geçmişi de okudum yarım yamalak:

valla süper bi dukan tufanı var.ben de başlmak istiyorum hatta yulaf kepeğini bile araştırdım markette ama ben meyveye dayanamam kiii.ne zamana kadar yasak acaba meyve.eğer ilk evrede ise ben de başlamak istiyorummm.süper kilo vermişsiniz.

elifcim konunu şimdi okucam.tatlımm anladığım kadarıyla çok vericisin ve bu seni yoruyo artık.canım nacizane tavsiyem şu ki inan herkese evet diyerek kimseyi memnun edemezsin.ne demişler insanı kırk gün sırtında taşı bir gün indir kötü olursun tatlım.sen kendini bitirmişsin.aslında kimseyi kırmamak lazım hele ki yaşlıları ama arada hayır demeyi de bileceksin.yoksa inan kullanılıosun canımcım.

bunun dışında eşiyle tartışanlar vardı.kızlar tartışma eksik olmuyo gerçekten ama önemli olan sonunda birbirini anlayabilmek.

hatırladıklarım bunlar kızlar.yarın görüşürüz....

günaydın kızlar ben 1 saat yürüdüm geldim kemerimle titriyorum hadi kaldırın potişleri uyuyomusunuz yoksa halaaaaaaaaaaa

reglime 1 gün falan kaldı tabi normal gelirse rahat geçsin ve sökülsün diye civanperçemli çay içiyorum aç karnına amanın çok berbat bişi

çok geçmiş olsun canım yaaa... ben de çok sulugözlüyümdür dr görüversem hemen ağlarım ..

yaşasın hasretim34 diyelim..po olmazsa hiç aklımda yoktu benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…