var olmamıııı.mai var mı tartıda değişme merak ediyorummm
var olmamıııı... 100 gr gitmiş bu gün...
geçen benimle alay ediyodun işim gücüm yok mainin kilosunu düşünüyom diye nolduuuuuu...
ben adama böyle merak ettiririm işte...
bu gün sadece 100 gr eksik gösterdi...
bakalım bu gün de atak yapıp yarın seyire geçicem..
var olmamıııı... 100 gr gitmiş bu gün...
geçen benimle alay ediyodun işim gücüm yok mainin kilosunu düşünüyom diye nolduuuuuu...
ben adama böyle merak ettiririm işte...
bu gün sadece 100 gr eksik gösterdi...
bakalım bu gün de atak yapıp yarın seyire geçicem..
günaydıın şekerlerr,
bugün pek keyfim yok, eşim iş için erzuruma gidicekordanda uşak'a o yüzden üzgünüm biraz. ayın 18 den itibaren 1 hafta izin almıştım memleketine gidecektik ozaman kadar dönüp dönmiyeceği belli değil. kızım daha çok küçük, allah var eşim çok yardımcı oluyo, onun için sıkıntı olcak biraz. muhtemelen annemde kalırım o dönene kadar, benim evim 6. kat asansörde yok kızla mümkün değil çıkamıyorum tek başıma.
günaydıın şekerlerr,
bugün pek keyfim yok, eşim iş için erzuruma gidicekordanda uşak'a o yüzden üzgünüm biraz. ayın 18 den itibaren 1 hafta izin almıştım memleketine gidecektik ozaman kadar dönüp dönmiyeceği belli değil. kızım daha çok küçük, allah var eşim çok yardımcı oluyo, onun için sıkıntı olcak biraz. muhtemelen annemde kalırım o dönene kadar, benim evim 6. kat asansörde yok kızla mümkün değil çıkamıyorum tek başıma.
reglime 1 gün falan kaldı tabi normal gelirserahat geçsin ve sökülsün diye civanperçemli çay içiyorum aç karnına amanın çok berbat bişi
canım o sallama çaylardan değil de aktardan al civanperçemi ve melisa... hem melisa hoş bi tat veriyor hem de regli rahat sakin geçirmeni sağlıyor...
ben de fatmagüldeki ebenine gibi oldum... onu bunu karıştırıp sürüyom içiyom...
aktar gibi olmuş gerçekten dolabım yok yok..
evetBir kişilik yeriniz var mı acaba?:26:
Allah kavuştursun canım...
evet
sadece 1 kişilik yerimiz var...
gelebilirsin canım..
hoşgeldin canım aramızaaaaAy süper:81: Beni kimse almadı, dımdızlak kaldım.Bende 1.takımdan başlayayım demiştim sormaya..Hemen kendimden bahsedeyim.20 yaşındayım boyum 1.69,5 - 1.70 falan.Diyet yapıyorum ama ne yaptığım pek belli değil.İsveç diyetini uyguluyor gibiyim biraz daha normal haliyle.Protein ağırlıklı besleniyorum, ekmek yememeye çalışıyorum.Kendimi zorlayarak günlük egzersiz yapmayı alışkanlık edinmeye çalışıyorum gibi gibi..:97: İnşallah hayırlısıyla zayıflarız hep beraber kızlar.
Ay süper:81: Beni kimse almadı, dımdızlak kaldım.Bende 1.takımdan başlayayım demiştim sormaya..Hemen kendimden bahsedeyim.20 yaşındayım boyum 1.69,5 - 1.70 falan.Diyet yapıyorum ama ne yaptığım pek belli değil.İsveç diyetini uyguluyor gibiyim biraz daha normal haliyle.Protein ağırlıklı besleniyorum, ekmek yememeye çalışıyorum.Kendimi zorlayarak günlük egzersiz yapmayı alışkanlık edinmeye çalışıyorum gibi gibi..:97: İnşallah hayırlısıyla zayıflarız hep beraber kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?