Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mai var mı tartıda değişme merak ediyorummm
var olmamıııı... 100 gr gitmiş bu gün...
geçen benimle alay ediyodun işim gücüm yok mainin kilosunu düşünüyom diye nolduuuuuu...
ben adama böyle merak ettiririm işte...
bu gün sadece 100 gr eksik gösterdi...
bakalım bu gün de atak yapıp yarın seyire geçicem..

günaydıın şekerlerr,

bugün pek keyfim yok, eşim iş için erzuruma gidicek ordanda uşak'a o yüzden üzgünüm biraz. ayın 18 den itibaren 1 hafta izin almıştım memleketine gidecektik ozaman kadar dönüp dönmiyeceği belli değil. kızım daha çok küçük, allah var eşim çok yardımcı oluyo, onun için sıkıntı olcak biraz. muhtemelen annemde kalırım o dönene kadar, benim evim 6. kat asansörde yok kızla mümkün değil çıkamıyorum tek başıma.

he valla su dukandan sonra seni ve thirtyfouru cok merak eder oldum

Son düzenleme:

tebrik ederim canım, 100-200 gidiyolar işte, az kaldı hedefinee

allah kavuştursun tatlımmm

Allah kavuştursun canım...

reglime 1 gün falan kaldı tabi normal gelirse rahat geçsin ve sökülsün diye civanperçemli çay içiyorum aç karnına amanın çok berbat bişi

canım o sallama çaylardan değil de aktardan al civanperçemi ve melisa... hem melisa hoş bi tat veriyor hem de regli rahat sakin geçirmeni sağlıyor...
ben de fatmagüldeki ebenine gibi oldum... onu bunu karıştırıp sürüyom içiyom...
aktar gibi olmuş gerçekten dolabım yok yok..

sallama değil canım kaynamıs suya atıp 5 dk demlendirip içiyorum 20 çeşit ot var içinde ama hiçte hoş değil tadı

evet
sadece 1 kişilik yerimiz var...
gelebilirsin canım..

Ay süper:81: Beni kimse almadı, dımdızlak kaldım.Bende 1.takımdan başlayayım demiştim sormaya..Hemen kendimden bahsedeyim.20 yaşındayım boyum 1.69,5 - 1.70 falan.Diyet yapıyorum ama ne yaptığım pek belli değil.İsveç diyetini uyguluyor gibiyim biraz daha normal haliyle.Protein ağırlıklı besleniyorum, ekmek yememeye çalışıyorum.Kendimi zorlayarak günlük egzersiz yapmayı alışkanlık edinmeye çalışıyorum gibi gibi..:97: İnşallah hayırlısıyla zayıflarız hep beraber kızlar.

Sabahtan tek şekerli sütsüz bir kahve içtim.İnanılmaz tok tutuyor beni.Acıktığımda yemek yemeye çalışıyorum daha çok.İki bardak su içtim yanında da.Elimden geldiğince çok su içmeye çalışıyorum.(Günde 3 lt kadar) Metabolizmamı hareketli tutsun diye..:97:

1. takım puan listesi

bucakmagduru (62/69/71/69/71
shryvz (21/23
sudem34 (62/52
asl35 (16/22
innuk (48/55/61
kaçakçay (58/65/67
maibeyaz (55/85/91
thirtyfour(75/82/88
bal10(72/79/85
elif_sena(61/68/74
Papatyam(43/50/52

kızlar benim biraz işim var dısarı cıkıyorum geldiğimde görüşürüzzz bol kalori yakmalar diliyorum hepinizeeeee

hoşgeldin canım aramızaaaa

allah seni
ben pek katılmak isteyenler sayfasına bakmıyorum takımımız dolu olunca...
direk takıma gelenleri değerlendiriyorum...
hoşgeldin canım aramıza...
inşallah hep beraber kurtuluruz kilolardan...
2 haftalık deneme süren var..
2 haftanın sonunda takım olarak paylaşımından memnun olursak listeye girersin...
ama sen çok heyecanlısın maşallah inşallah bu motivasyonun devam eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…