Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hoşgeldin canım aramızaaaa

Hoşbulduk cınıımmm

Tamamdır.İki hafta performans sergileyeceğim sizlere hihi.Vallahi çok istekliyim bu konuda ben.Artık zayıf bir kız olmak istiyorum.:84:Bu topiclerde gerçekten çok yararlı olabilecek topicler.Burayı bulmam benim için diyet serüvenimde bir şans oldu.:13: Hayırlısı hihi

1. takım puan listesi

bucakmagduru (71/61
shryvz (23
sudem34 (52
asl35 (22/12
innuk (61/68
kaçakçay (65/67
maibeyaz (91/
thirtyfour(88/95
bal10(85/92
elif_sena(74
Papatyam(52/82

evet arkadaşlar bunlarda kilolarımıza göre puan listemiz...
aslıcım puanın çok azaldı canım dikkat et...
kızlar şimdi kurallar gereği kaçak çayın puanının geçen hafta sıfırlanıp bu hafta eksiye düşüp diskalifiye olması gerekiyordu...
çünkü ben 2 hafta üstüste kilo veremeyenin puanı sıfırlanır 3. haftada veremezse ya da alırsa diskalifiye olur demiştim...
geçen hafta diskalifiye olmaması için tolerans gösterdim ama bu haftada hiç veremedi...
şimdi oylamaya sunuyorum...
ben diyorum ki puanını 20 ye düşüreyim ilk başladığı gibi devam etsin...diskalifiye etmeyelim...
ama olmaz kural bir kez kondu derseniz diskalifiye edeceğim...
karar sizin arkadaşlar...
11 üyemiz var 6 red/kabul oyu sonucu belirler...
kendisi şu anda izinli zaten...
papatyamı bir kez daha tebrik ediyorum...

yanlız kızlar bu ilk üçte dereceye girene bonus vericem dedikten sonra nerdeyse her hafta biri giriyo takımda...
demekki bu puanlama işe yarıyor...bir de hergün güncelleyebilsem...
neyse emek veren kilo veren herkese teşekkürler...
mağdurem canım sen de bu haftada - de geldiğin için gitti puanın canım haberin olsun...

allah kavuştursun canım benim eşimde gidecek muhtemelen bu akşam pazara kadar olmuycak hem üzülüyorum hem seviniyorumsevinmem oki o yokken daha rahat diyet yapıyorum inş. sağ salim dönerler

bugün sancıyla uyandım 2 gün gecikmeli reglim başladı dolayısıyle tartıda +ya geçti inş. cumaya yine düşer yoksa puan kalmıycakhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_crya.gif

(1) Reçel 0.20 YEMEK KAŞIĞI 14
[2] Domates 1 ADET 14
[3] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[4] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[5] Tahin Helvası 20 GRAM 103.2
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 390.2 kal.

kahvaltımıda yazayım şu helvadan vaz geçemiyorum ben reglinde etkisiyle acayip tatlı isteğim varr:26:
şimdide yeşil çayımı içiyorum

hoş geldin canım inş. hedefine ulaşırsın

Çok üşeniyorum ama bir an önce kalkıp 50 mekik 50 çapraz mekik çekmem ve 4 farklı bacak inceltme hareketini yorulana kadar yapmam gerek!

Kızlar slm..
günaydın demek için saat 9 da geldim açtım pc yi ama bir türlü şuraya iki satır yazamadım.. Havadan mı sudan mı bilmem acayip sinirliyim sabah oğlanı bi haşladım yavrucağızım 2 saat ağladı..
evi temizleyorum misafir gelicek ama nasıl yetiştiricem bilmiyorum. İki iş yapıyorum kantere batıyorum şip şip ter damlıyor her yerimden.. Aksi gibi oğlanda peşimde.. Şeytan diyor aç TV yi oturt karşısına, o Tv ye dalınca rahat rahat yap işini ...
Off yaaa..
Kocamada hala sinirliyim zaten bana sürekli tembelsin diyor tembel insan iş yapmayı istemez.. Ben istiyorum ama yapamıyorum ki.. az önce ben halıyı sererken almış viledayı eline tüm suları halıya aktıkmış.. ölürmüsün öldürürmüsün yaaa...

Çok üşeniyorum ama bir an önce kalkıp 50 mekik 50 çapraz mekik çekmem ve 4 farklı bacak inceltme hareketini yorulana kadar yapmam gerek!

aaa
takımaın ilk gününden üşeniyo musun sen..
hadi kalk bakem... çabuk yap sporunu sonra gel de muhabbet edek...
hadi bakem ben sevmem üşengeç eleman....
1. takıma girdin artık burdan zayıflamadan çıkmak yok...
demi kızlar...

maicimmm neden düştü benim puanım bu kadar üstte 22 diyo sevinmiştim ama 12 ye nasıl düştü ki((((((((((
kız kilo almışsın ya cuma kilo alan 10 puan kaybediyo...üzgünüm...
bence senin tahin helvasını kesmen lazım...
tatlı direk göbeği besliyo..çayına şeker atmıyosun değil mi...

Son düzenleyen: Moderatör:

kuzu sana yardım etmiştir annesi...
bizimkide dün sürahideki suyu kanapelere dokmüş hala kurumadı oturacak yer yok...
suyla oynamayı çok seviyolar..sen ona küçük bi kova ver çıkar balkona güvenliyse eğer hem balkonu yıkasın hem kendini yıkasın oynasın...
tabi kaymasın dikkat et... ben küçükken öyle yapardım..

Doğru diyorsun canım ya.Hemen birkaç mekik çekeyim.Zayıflamadan çıkmak yok.

gecmis olsun canim Rabbim sifa versin bebisine
anliyorum nasil bir duygu oldugunu
sana tavsiyem bir an once sunnet ettirsen daha rahat etmezmi yavrucugun

Allah kavustursun canim ... git anneciginin yanina hem biraz dinlenmis olursun hem bebisede iyi gelir degisik bi ortam ..

canim anliyorum o misafir stresini
sakin kizma oglusuna misafir icin .. yapabildigini yap sen cocuklusun herkes anlayis gosterir ..
esinide takma havalardanmi ne bu erkeklere bisey oluyor bu donemler ...

tabi tabi bu takima bir kez girdinmi bir daha kurtulusun yok

maicim ben 65.9 olmusum bir gunde 600 gram gitmis
cuma gunki kilomdan 100 gram eksigim aldigim fazlaliklari vermisim
size gore az vermisim ama dun aksam izcik kacamak yapmistim ondan heralde

kız kilo almışsın ya cuma kilo alan 10 puan kaybediyo...üzgünüm...
bence senin tahin helvasını kesmen lazım...
tatlı direk göbeği besliyo..çayına şeker atmıyosun değil mi...

evet canım kesmeliyim şu helvayı şekersiz çay içemiyorum o yüzden tatlandırıcı kullanıyorum uzun zamandır onuda azalttım zaten pek çay içmem bi kahvaltıda kahveyi daha çok seviyorum

canim sana hosgeldin demismiydim hatirlayamadim
dediysem kusura bakma demediysem Hosgeldinnn aramiza ...

evet canım kesmeliyim şu helvayı şekersiz çay içemiyorum o yüzden tatlandırıcı kullanıyorum uzun zamandır onuda azalttım zaten pek çay içmem bi kahvaltıda kahveyi daha çok seviyorum

helvayi kes canim birde yuruyus yapiyormusun ?
ben acik havada 40 dakika kadar yuruyus yaptigim zaman kesin bi 400, 500 gram veriyorum ..
cok faydasi oluyor yurumenin ..
yuruyus yapamadigim gunler evde ip atliyorum ..

birde almanyadaki bi arkadasimdan metobolizma hizlandirici bi cay tarifi almistim .. bazi bitkileri fransizcaya ceviremedigi icin tum bitkileri toplamis getirmis sagolsun
onada basliycam insallah tarifi en kisa zamanda cevirip burdan paylasicam
arkadasim 4 cocuk annesi ama suan mankenlere tas cikarticak bi fizikte
biraz diyet biraz spor birde bu dedigi cayi icmis nerdeyse bi 30 kilo verdi 1 senede ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…