hoşgeldin canım aramızaaaa
allah seni
ben pek katılmak isteyenler sayfasına bakmıyorum takımımız dolu olunca...
direk takıma gelenleri değerlendiriyorum...
hoşgeldin canım aramıza...
inşallah hep beraber kurtuluruz kilolardan...
2 haftalık deneme süren var..
2 haftanın sonunda takım olarak paylaşımından memnun olursak listeye girersin...
ama sen çok heyecanlısın maşallah inşallah bu motivasyonun devam eder...
yaşasın hasretim34 diyelim..po olmazsa hiç aklımda yoktu benim...
günaydıın şekerlerr,
bugün pek keyfim yok, eşim iş için erzuruma gidicekordanda uşak'a o yüzden üzgünüm biraz. ayın 18 den itibaren 1 hafta izin almıştım memleketine gidecektik ozaman kadar dönüp dönmiyeceği belli değil. kızım daha çok küçük, allah var eşim çok yardımcı oluyo, onun için sıkıntı olcak biraz. muhtemelen annemde kalırım o dönene kadar, benim evim 6. kat asansörde yok kızla mümkün değil çıkamıyorum tek başıma.
1. takım puan listesi
bucakmagduru (62/69/71/69/71
shryvz (21/23
sudem34 (62/52
asl35 (16/22
innuk (48/55/61
kaçakçay (58/65/67
maibeyaz (55/85/91
thirtyfour(75/82/88
bal10(72/79/85
elif_sena(61/68/74
Papatyam(43/50/52
1. takım puan listesi
bucakmagduru (71/61
shryvz (23
sudem34 (52
asl35 (22/12
innuk (61/68
kaçakçay (65/67
maibeyaz (91/
thirtyfour(88/95
bal10(85/92
elif_sena(74
Papatyam(52/82
maicimmm neden düştü benim puanım bu kadar üstte 22 diyo sevinmiştim ama 12 ye nasıl düştü ki((((((((((
Hoşbulduk cınıımmm
Tamamdır.İki hafta performans sergileyeceğim sizlerehihi.Vallahi çok istekliyim bu konuda ben.Artık zayıf bir kız olmak istiyorum.:84:Bu topiclerde gerçekten çok yararlı olabilecek topicler.Burayı bulmam benim için diyet serüvenimde bir şans oldu.:13: Hayırlısı hihi
hoş geldin canım inş. hedefine ulaşırsın
Çok üşeniyorum ama bir an önce kalkıp 50 mekik 50 çapraz mekik çekmem ve 4 farklı bacak inceltme hareketini yorulana kadar yapmam gerek!
kız kilo almışsın ya cuma kilo alan 10 puan kaybediyo...üzgünüm...maicimmm neden düştü benim puanım bu kadar üstte 22 diyo sevinmiştim ama 12 ye nasıl düştü ki((((((((((
Kızlar slm..
günaydın demek için saat 9 da geldim açtım pc yi ama bir türlü şuraya iki satır yazamadım.. Havadan mı sudan mı bilmem acayip sinirliyim sabah oğlanı bi haşladım yavrucağızım 2 saat ağladı..
evi temizleyorum misafir gelicek ama nasıl yetiştiricem bilmiyorum. İki iş yapıyorum kantere batıyorum şip şip ter damlıyor her yerimden.. Aksi gibi oğlanda peşimde.. Şeytan diyor aç TV yi oturt karşısına, o Tv ye dalınca rahat rahat yap işini ...
Off yaaa..
Kocamada hala sinirliyim zaten bana sürekli tembelsin diyor tembel insan iş yapmayı istemez.. Ben istiyorum ama yapamıyorum ki.. az önce ben halıyı sererken almış viledayı eline tüm suları halıya aktıkmış.. ölürmüsün öldürürmüsün yaaa...
aaa
takımaın ilk gününden üşeniyo musun sen..
hadi kalk bakem... çabuk yap sporunu sonra gel de muhabbet edek...
hadi bakem ben sevmem üşengeç eleman....
1. takıma girdin artık burdan zayıflamadan çıkmak yok...
demi kızlar...
iyi geceler kızlarrr.dün söylemiştim benim oğlanı doktora götürdük önceki sorunlarından dolayı.bu doktor sünnete ve hidrosel ameliyatına gerek görmedi.ama idrar deliği deri ile kaplanmış çok az ye kalmış dediiii ve açtı yani küçük bi operasyon geçirdik ayak üstü.oğluşum yeni uyudu.idrar yaparken bayağı ağladı yavrum tabi eşimle ben de onunla beraber ağladık.inş yarına daha iyi olur.maicim beni bi kaçgün mazur gör tatlım yine girerim tabi de uyuyunca çok yazamazsam özür dilerim.herkese iyi geceler geçmişi de okudum yarım yamalak:
hatırladıklarım bunlar kızlar.yarın görüşürüz....
günaydıın şekerlerr,
bugün pek keyfim yok, eşim iş için erzuruma gidicekordanda uşak'a o yüzden üzgünüm biraz. ayın 18 den itibaren 1 hafta izin almıştım memleketine gidecektik ozaman kadar dönüp dönmiyeceği belli değil. kızım daha çok küçük, allah var eşim çok yardımcı oluyo, onun için sıkıntı olcak biraz. muhtemelen annemde kalırım o dönene kadar, benim evim 6. kat asansörde yok kızla mümkün değil çıkamıyorum tek başıma.
Sabahtan tek şekerli sütsüz bir kahve içtim.İnanılmaz tok tutuyor beni.Acıktığımda yemek yemeye çalışıyorum daha çok.İki bardak su içtim yanında da.Elimden geldiğince çok su içmeye çalışıyorum.(Günde 3 lt kadar) Metabolizmamı hareketli tutsun diye..:97:
Kızlar slm..
günaydın demek için saat 9 da geldim açtım pc yi ama bir türlü şuraya iki satır yazamadım.. Havadan mı sudan mı bilmem acayip sinirliyim sabah oğlanı bi haşladım yavrucağızım 2 saat ağladı..
evi temizleyorum misafir gelicek ama nasıl yetiştiricem bilmiyorum. İki iş yapıyorum kantere batıyorum şip şip ter damlıyor her yerimden.. Aksi gibi oğlanda peşimde.. Şeytan diyor aç TV yi oturt karşısına, o Tv ye dalınca rahat rahat yap işini ...
Off yaaa..
Kocamada hala sinirliyim zaten bana sürekli tembelsin diyor tembel insan iş yapmayı istemez.. Ben istiyorum ama yapamıyorum ki.. az önce ben halıyı sererken almış viledayı eline tüm suları halıya aktıkmış.. ölürmüsün öldürürmüsün yaaa...
aaa
takımaın ilk gününden üşeniyo musun sen..
hadi kalk bakem... çabuk yap sporunu sonra gel de muhabbet edek...
hadi bakem ben sevmem üşengeç eleman....
1. takıma girdin artık burdan zayıflamadan çıkmak yok...
demi kızlar...
kız kilo almışsın ya cuma kilo alan 10 puan kaybediyo...üzgünüm...
bence senin tahin helvasını kesmen lazım...
tatlı direk göbeği besliyo..çayına şeker atmıyosun değil mi...
Çok üşeniyorum ama bir an önce kalkıp 50 mekik 50 çapraz mekik çekmem ve 4 farklı bacak inceltme hareketini yorulana kadar yapmam gerek!
canım sen 9. takımdaymışsın neden ayrıldın ordan..
Doğru diyorsun canım ya.Hemen birkaç mekik çekeyim.Zayıflamadan çıkmak yok.
evet canım kesmeliyim şu helvayı şekersiz çay içemiyorum o yüzden tatlandırıcı kullanıyorum uzun zamandır onuda azalttım zaten pek çay içmem bi kahvaltıda kahveyi daha çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?