Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim cok gecmis olsun, insallah bebisin rahatlar bundna sonra

ALLAH kavustursun bitanem, cok iyi bilirim kocisten ayri kalmayi

he valla su dukandan sonra seni ve thirtyfouru cok merak eder oldum

benim 900 gram daha gitmis dün aksamdan beri su an 90.8yim

Bir kişilik yeriniz var mı acaba?:26:

KKnin en süper diyet grubuna hosgeldin sekerim

1. takım puan listesi

bucakmagduru (62/69/71/69/71
shryvz (21/23
sudem34 (62/52
asl35 (16/22
innuk (48/55/61
kaçakçay (58/65/67
maibeyaz (55/85/91
thirtyfour(75/82/88
bal10(72/79/85
elif_sena(61/68/74
Papatyam(43/50/52

aight kaptanimdan sonra en yüksek puanli benim gurur duydum hincik kendimle

hemde öyle bi yararli ki. motivasyonun eksilmiyor hic...

tabi ki hayir gitmesin kacakcayimiz...

cok mu yaramaz senin ufaklik?

maicim ben 65.9 olmusum bir gunde 600 gram gitmis
cuma gunki kilomdan 100 gram eksigim aldigim fazlaliklari vermisim
size gore az vermisim ama dun aksam izcik kacamak yapmistim ondan heralde

süpersin cnm tebrikler

bencede kacak cay gitmesin mai
hem bi ara hastalandi filan o nedenlede veremedi bence
kimsecikler gitmesin aramizdan

demi ama... bizim ekip iyi böyle.
hem kacakcay cok paylasim yapiyor ve asla vazgecmiyor diyetinden
bu arti bi puan bence

hadi paylasim yapmasa, grubuna ve diyete önem vermese neyse
ama bu sekilde cikarilmasini istemem ben

bu arti bi puan bence

gercekten girebildigi zaman cok paylasim yapiyor, tek tek gecmisi okuyup cevapliyor, hemde yorgun argin gelmesine ragmen ..
heralde son olarakta internetinde bi problem vardi yanlis hatirlamiyorsam

canim sana hosgeldin demismiydim hatirlayamadim
dediysem kusura bakma demediysem Hosgeldinnn aramiza ...

Teşekkürederim canım hoşbulduk

canım sen 9. takımdaymışsın neden ayrıldın ordan..
bir de sen zayıflama hapı mı kullanıyorsun...
hem de 19 yaşında...

9. Takımda diyete başlamadım canım ben.Bir iki gün yazmıştım.Ozaman başlayamadım diyete yazmadım dolayısıyla..Zayıflama hapı alıcaktım almadım canım.Daha doğrusu kullanmadım bir arkadaşıma verdim.Ayrıca aslında 20 sayılırım.:97:

KKnin en süper diyet grubuna hosgeldin sekerim
hemde öyle bi yararli ki. motivasyonun eksilmiyor hic...

Hehheh teşekkürederim canım.Hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

Ayy sabah sabah balkonu yıkarken zaten bi girdi suların içine ama bırakamam balkonda çünkü korkulukların araarı açık kayıverir yada tırmanır diye korkuyorum canım yaa..
Ama böylede burnumdan geliyo uyudu allahtanda şimdi bitirivericem bi banyo ile mutfak kaldı..

canim anliyorum o misafir stresini
sakin kizma oglusuna misafir icin .. yapabildigini yap sen cocuklusun herkes anlayis gosterir ..
esinide takma havalardanmi ne bu erkeklere bisey oluyor bu donemler ...

Canım misafir için kızlmıyorum evde dağıtmadığı köşe bucak yok ki.. sürekli olarak bişeyleri döküp saçıyor ve kocam sürekli bana kızıyor dağınıksın pasaklısın diye benim psikolojim kaldırmıyor sürekli fıt fıt ev toplamayı.. günde iki bilemedin üç kez toplarsın ama sayı artınca bana geliyorlar ya bırakıyorum hiç toplamıyorum yada bağırıp çağırıyorum ona bi güzel ama tabi sonradan vicdan yapıyorum.. Napiyim yaa off.. hele temizlik yaparken ağıma dolaşmasından nefret ediyorum sürekli bacağıma yapışıp ağlıyor deliriyorum.. O iş bitmiyor az onu oyala az iş yap derken..
cok mu yaramaz senin ufaklik?

Evet canım yaramaz biraz..

Buarada öğle yemeği olarak 2 katı yumurta, 1 büyük domates, 1 kırmızı biber yiyorum.Tuz döktüm çok az.

bugün regl oldum malesef yürüyüş 2 gün daha yapamam ağrılı oluyo benim ..o çayın tarifini enkısa zamanda bekliyorum canım
bende çok içtim çay aslında pekte fayda görmedim bakalım bu çayın içeriği neymiş merak ettim

bu arti bi puan bence

evet maiii bencede gitmesin bugün ona yarın bize elinden geleni yaptığına eminim belki duraklama dönemindedir
benim bu hafta kesin kilo vermem lazım

Bencede diskalifiye olmasın canım ya.. kilo veremiyorsa vardır bir sebebi.. Bu kadar katı olmayalım yani en azından çaba gösterdiğini hepimiz görüyoruz değil mi..
Bence senin dediğin gidi olsun puanı baştan başlasın..

allah kavuştursun canım benim eşimde gidecek muhtemelen bu akşam pazara kadar olmuycak hem üzülüyorum hem seviniyorumsevinmem oki o yokken daha rahat diyet yapıyorum inş. sağ salim dönerler

amin canım inşallah, senide allah kavuştursun o zaman ama sen şanslısın pazar gelicekmiş nede olsa, benimki kimbilir ne zaman gelir şu saate kadar arayan olmadı inşallah aramazlarda gitmez diye dua ediyorumm

Tebrikler canimmmmmm bi 900 gram daha ha bravo bravo bravooo supersiniz mai de sende

saol canim, ama basim agriyor bugun
dokundu sanirim biraz.

bu sabah yogurtla 1 kasik yulaf yedim
ay hic sevmiyorum ben yogurdu böyle sade yemeyi ya
yarinda sütle yulafi karistirayim bari, öyle icecek niyetine

canımı helva istettin kuzum yaaaaa :)

İnşallah hepimiz beraber ulaşırız canım.

aramıza hoşgeldin cnm

sana katılıyorum elif_sena hiiç kimseler gitmesinn,

Kızlar bu dukan diyetini bende yapacağım şimdi kitabımı sipariş verdim.. birazdan yulaf kepeğinide sipariş vereceğim..
dukan sitesine göre benim 3 gün atak,50 gün güçlendirme 70 gün koruma yapmam lazım..en azından kitabı okuyum sinsireyim yice belki ramazanla beraber başlarım çünkü araya tatil girip herşeyi mahvetsin istemiyorum :))

kaçakçay şuan izinde baktık kilo alarak döndü ve o hafta veremezse o zaman diskalifiye edelim madem kuralları çok az yumuşatmış oluruz

hoşgeldinnnn
bence de gitmesin canım yaaa.paylaşımı çok güzel ve düzenli listesini bile bildiriyo yani.bu arada geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim tatlım.
canım narkoz verdirmek istemiyorum.gözleri açıkken de çok etkileniyo.şimdi bile etkilendi.zaten burdaki doktorlar da ya büyüsün ya da çok küçükken edelim diyolar.

teşekkür ederim bitanem.

ayyy sabahtan beridir açık ama oğlum bi izin vermedi devamlı yanında istiyo beni.şimdi kuru üzüm hurma yiyo bi yandan da etrafa dağıtıyo mahvetti halıyıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…