- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
iyi geceler kızlarrr.dün söylemiştim benim oğlanı doktora götürdük önceki sorunlarından dolayı.bu doktor sünnete ve hidrosel ameliyatına gerek görmedi.ama idrar deliği deri ile kaplanmış çok az ye kalmış dediiii ve açtı yani küçük bi operasyon geçirdik ayak üstü.oğluşum yeni uyudu.idrar yaparken bayağı ağladı yavrum tabi eşimle ben de onunla beraber ağladık.inş yarına daha iyi olur.maicim beni bi kaçgün mazur gör tatlım yine girerim tabi de uyuyunca çok yazamazsam özür dilerim.herkese iyi geceler geçmişi de okudum yarım yamalak:
canim cok gecmis olsun, insallah bebisin rahatlar bundna sonra
günaydıın şekerlerr,
bugün pek keyfim yok, eşim iş için erzuruma gidicekordanda uşak'a o yüzden üzgünüm biraz. ayın 18 den itibaren 1 hafta izin almıştım memleketine gidecektik ozaman kadar dönüp dönmiyeceği belli değil. kızım daha çok küçük, allah var eşim çok yardımcı oluyo, onun için sıkıntı olcak biraz. muhtemelen annemde kalırım o dönene kadar, benim evim 6. kat asansörde yok kızla mümkün değil çıkamıyorum tek başıma.
ALLAH kavustursun bitanem, cok iyi bilirim kocisten ayri kalmayi
he valla su dukandan sonra seni ve thirtyfouru cok merak eder oldum
benim 900 gram daha gitmis dün aksamdan beri
Bir kişilik yeriniz var mı acaba?:26:
KKnin en süper diyet grubuna hosgeldin sekerim
1. takım puan listesi
bucakmagduru (62/69/71/69/71
shryvz (21/23
sudem34 (62/52
asl35 (16/22
innuk (48/55/61
kaçakçay (58/65/67
maibeyaz (55/85/91
thirtyfour(75/82/88
bal10(72/79/85
elif_sena(61/68/74
Papatyam(43/50/52
aight kaptanimdan sonra en yüksek puanli benim
Hoşbulduk cınıımmm
Tamamdır.İki hafta performans sergileyeceğim sizlerehihi.Vallahi çok istekliyim bu konuda ben.Artık zayıf bir kız olmak istiyorum.:84:Bu topiclerde gerçekten çok yararlı olabilecek topicler.Burayı bulmam benim için diyet serüvenimde bir şans oldu.:13: Hayırlısı hihi
hemde öyle bi yararli ki. motivasyonun eksilmiyor hic...
evet arkadaşlar bunlarda kilolarımıza göre puan listemiz...
aslıcım puanın çok azaldı canım dikkat et...
kızlar şimdi kurallar gereği kaçak çayın puanının geçen hafta sıfırlanıp bu hafta eksiye düşüp diskalifiye olması gerekiyordu...
çünkü ben 2 hafta üstüste kilo veremeyenin puanı sıfırlanır 3. haftada veremezse ya da alırsa diskalifiye olur demiştim...
geçen hafta diskalifiye olmaması için tolerans gösterdim ama bu haftada hiç veremedi...
şimdi oylamaya sunuyorum...
ben diyorum ki puanını 20 ye düşüreyim ilk başladığı gibi devam etsin...diskalifiye etmeyelim...
ama olmaz kural bir kez kondu derseniz diskalifiye edeceğim...
karar sizin arkadaşlar...
11 üyemiz var 6 red/kabul oyu sonucu belirler...
kendisi şu anda izinli zaten...
papatyamı bir kez daha tebrik ediyorum...
yanlız kızlar bu ilk üçte dereceye girene bonus vericem dedikten sonra nerdeyse her hafta biri giriyo takımda...
demekki bu puanlama işe yarıyor...bir de hergün güncelleyebilsem...
neyse emek veren kilo veren herkese teşekkürler...
mağdurem canım sen de bu haftada - de geldiğin için gitti puanın canım haberin olsun...
tabi ki hayir
Kızlar slm..
günaydın demek için saat 9 da geldim açtım pc yi ama bir türlü şuraya iki satır yazamadım.. Havadan mı sudan mı bilmem acayip sinirliyim sabah oğlanı bi haşladım yavrucağızım 2 saat ağladı..
evi temizleyorum misafir gelicek ama nasıl yetiştiricem bilmiyorum. İki iş yapıyorum kantere batıyorum şip şip ter damlıyor her yerimden.. Aksi gibi oğlanda peşimde.. Şeytan diyor aç TV yi oturt karşısına, o Tv ye dalınca rahat rahat yap işini ...
Off yaaa..
Kocamada hala sinirliyim zaten bana sürekli tembelsin diyor tembel insan iş yapmayı istemez.. Ben istiyorum ama yapamıyorum ki.. az önce ben halıyı sererken almış viledayı eline tüm suları halıya aktıkmış.. ölürmüsün öldürürmüsün yaaa...
cok mu yaramaz senin ufaklik?
maicim ben 65.9 olmusum bir gunde 600 gram gitmis
cuma gunki kilomdan 100 gram eksigim aldigim fazlaliklari vermisim
size gore az vermisim ama dun aksam izcik kacamak yapmistim ondan heralde
süpersin cnm tebrikler