Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

biz salı perşembe arkadaşlarla toplanıyoz ama ikram yapmıyoduk yazın günler uzun olunca tek çeşit yapmaya karar verdik
biraz önce ordan geldim burda adına sıkma diyolar nasıl anlatıyım ince lavaş içine patates yada peynir koyup yiyolar
arkadaş ondan yapmış yarım patatesli 1 adette otlusundan yedim küçüktüler kalorilerine baktım 200 civarı öğlen 1 kase sarımsaksız cacık yiyip gitmiştim
artık akşama ya müsli yiycem yada az kalorili bişey

[1] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[2] Semizotu Salatası 1 PORS.(80GR) 20
[3] Lavaş 1.5 ADET 150
[4] Marul (Kıvırcık) 1 yaprak 2
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[6] SEK light yoğurt 2 100gr 96.2
[7] Reçel 0.20 YEMEK KAŞIĞI 14
[8] Domates 1 ADET 14
[9] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[10] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[11] Tahin Helvası 20 GRAM 103.2
[12] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 685.4 kal.

işte bu saate kadar yediklerim

dukancılarrrr
bacılarr bi benim atak seyir güçlendirme dönemlerini hesaplayıverin hayrınıza olmazmıı

ne zaman başlayacaksın canım...
akşam ya da yarın hesaplayalım olur mu...
misafirim vardı şu an çok yorgunum ve sinirliyim açıcası...

kaçak çay mevzusunda herkes hem fikir sanırım kızlar..
benm de zaten diskalifiye edesim yoktu o yüzden oylamaya sundum..

sana jessica diyebilir miyim...
inşallah yanılıyorumdur yanılıyorsam zaten bişey anlamayacaksın...

kızlar bugün uzun süre görmediğim biri bana çok zayıflamışsın dedi çocuklar gibi sevindim bende kendimden inceldiğimi fark ediyorum kemiklerim değiyo bastırınca:)))))))))))
ama tartı öyle demiyo şaştım ben bu işe eski kıyafetlerimde oluyo bugün 5 sene önce alıp hiç giyemediğim eteğimi giydim hatta

ne güzel canım...
insan böyle sözler duyunca daha da hevesleniyo...

canım sen msn kullanıyomusun..
kullanıyosan özelden gönderir misin... senin şu dukan kaç gün olacak hesaplayalım ordan daha kolay olur...

herkese iyi akşamlar yine sohbete yetişemedim...
eşim beni bu akşam dışarı çıkardı saolsun.. şimdi geldik sahildeydik... İstanbulu bu mevsimde çok seviyorum kalabalık azalıyor akşamları sahil çok güzel oluyor..
Ama bugün suçum büyük kızlar birincisi spor yapmadım.. ikincisi misafir geldi pasta börek spangle dondurma falan filan götürdüm..
Ama tabi öğle ve akşam yemeği niyetine yedim..
İnşallah tartıya yansımaz yansırsa saçımı çekersiniz..
Neyse kızlar yorgunum..yatmaya gidiyroum..
yarın sabah görüşürüz.. byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…