Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Herkese selam kızlar yine bir internet cafe günlüğünden merhaba hala netim yok

Sabah 8.30 da karatay kahvaltımı yaptım, bir bardak günlük süt,bir ince belli bardak çay bardağı badem, domates,salatalık 2 yumurtadan omlet biraz sulu bırakarak. Yöresel bir peynir yedim hatay'ın dün fuardan almıştım. Az tuzlu hatta hiç tuzu yok gibi. ve 6 adet tuzsuz zeytin.

Öğlen 13.30 da ızgara döküm tava da 4 adet tavuk kanat, 4 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık közlenmiş yoğurtlu patlıcan.

Akşam da 18.30 da barbunya ve bir kase keten tohumlu yoğurt.

Bol su,bol hareket. EKMEĞE,ŞEKERE,İŞLENMİŞ GIDALARA HAYIR, SAĞLIKLI YAŞAMA EVET :))

Ve bu arada tebrikler 1. olmuşuz helal olsun bize. bu kadar az kişi ile :))) grup çoğalınca demek daha da hep birinci olucaz inşallah. Düzenli paylaşım yapıp grubu çoğaltalım lütfen. Kilo verelim bol bol.

Mumucum sana da ayrıca özel tebrikler,2. olmuşun bireysel de başarılarının devamını dilerim..

Öpüyorum hepinizi..

aeben ablaa seni görmek ne güzelllnasılsın ablaların bitanesi

ben yine her zamanki gibi kürkçü dükkanına döndüm,bu sefer durum dahada vahim...

inş.eski irademi yeniden kazanır veririm kilocukları

yahu hangimiz dönmüyor kürkçü dükkanına saglıklı beslenmeyi hayatımıza yaymadıkdan sonrada sanırım hayatımız boyunca bu sıkıntıyı çekicez

neslişim sen istedikden sonra yaparsın
bende ne olsun hep buralardayım monti topigindeyim. orayla bagımı koparmadım hiç . gelen olursa yardımcı olayım diye .. kilo durumuda işde idare ediyorum . bi al ,bi ver

hadi bakalım diyetisyenede ditmişsin .kilo işinin sonunu getir ve artık bi yegenimiz olsun bakmışsın birde nazlıyla hamile kalmışsınız

..... 1. takım olrak bu hafta 1. olmuşsunuz tebrik ederim . hey gidi günler hey 6. takım aklıma geldi ne günlerdi

.....mumum sende bireyselde derece yapmışsın tebrikler . devamını dilerim

....bilgilim dogum yaptınmı sen? listelere geri dönmüşsün .
rabbım analı babalı büyütsün inşallah

selamlar bu gruba kabul edildim şuan 60 kiloyum hedefim 52 :) yapacaklarım hakkında yardımcı olursanız sevınırım

bu arada kızlar takımda herkes kendine göremi diyet yapıyo yoksa ortak yapılan bişeyler varmı yada spor olarak neler yapılıyo

Hosgeldiniz kizlar. Ne guzel takim kalabalik olmaya basladi. Insallah en kisa zamanda istediginiz kiloya ulasirsiniz. Cuma gunu bildirim gunu olunca insan kendini sorumlu hissediyor burdakilere karsi ve diyete daha ciddi yaklasiyor yoksa ben eskiden olsa her iki uc gunde bir diyet bozardim kilo veremiyorum diye. Iyi gelcek burasi sizede:))

bende dukan yapmayı düşünüyordum hatta kitabı aldım okudum ama meyvesiz yapamıyorum, o nedenle günde 3 öğün sağlıklı beslenmeye çalışacğım bakalım umarım başarabılırım

Ben farkli farkli diyetler denedim hatta bes gunde bes kilo diyeti bile yaptim deli gibi ancak metabolizmami bozdum kilo verecegime aldim hatta. Dukan yaptim bir sure sonra memnundum ama etler organik olmayinca biraktim simdi karatay ve amerikali bir doktorun karisimi diyet yapiyorum.fikirleri cok benziyor zaten. Benim karatay kitap siparisim gelmedi hala turkiyeden. Uc ogun besleniyorum ekmek, tatli yemiyorum hatta ekmegi unuttum bile. En guzeli saglikli beslenmek tabiki. Insan bedeni cok akilli saglikli beslendinmi hemen cevap veriyor sana.

Birinci takimin azimli, fit( olacak) guzel hatunlari... Bugunku menude uyaninca bir bardak su, kahvaltida iki yumurtali omlet, domates, salatalik, peynir, badem vardi.oglen zeytinyagli fasulye, yogurt yicem. Aksama belli degil hala kocis erken gelcekmis disarda yeriz belki.

Canim basiniz sagolsun, baban icinde buyuk gecmis olsun. Haber ver son durumu.

sağol canım iyi dileklerin için... evet met. balance bir sürü test sonucunda kişiye özel olarak uygulanan bir diyet sistemi ve dukan gibi aşamalı...

canım ya seni canı gönülden tebrik ediyorum elinden hiçbişey kaçmaz valla internet kafeye gidip bizi sensiz bırakmıyorsun daha ne olsun bu azimle sende kilo nasıl tutunsunnnn

canım yaptım valla zaman ne çabuk geçiyor değil mi? bugün itibariyle 50 günlük olduk :) baktım hamilelikte hiç aşermeyen ben lohusalıkta tatlı düşkünü oldum listelere dönmekte fayda var dedim hemen işe koyuldum iyi dileklerin için teşekkür ederim. sen nasılsınn?

menün çok güzel canım sen yurt dışındasın sanırım. saat kurup kilo bildirimi yapmak zor olmuyor mu? perşembe günleri bildirim yapsan daha kolay olmaz mı senin için? bir öneri benimki yalnızca

slm kızlar bugun tum gun evde olmadığımda katılamadım ama bugun yediklerimi yazayım;
sabah 1 bardak şekersiz çay içip yarım saat yürüyüş yaptım, oğlum uyanınca o kadarla kaldı
arada 4 parmak kadar simit yedim, öğlen 1 kepçe hazır mercimek çorbası, akşamda ızgara antirikot ve ananas :) ilk gün dışardaydım ancak bu kadr oldu, yarında pazar eşim evde beni korkutuyor!! onuda diyete başlatmam lazım

iyi pazarlar 1. taKIMIN güzelleri :) herkesin keyfi yerindedir umarım. ben doğumdan kalma ödemlerimi atıyorum sanırım acayip kilo veriyorum bu hafta ben de takımımız da birinci olurum inşallah, verdiğim kiloları görünce böyle bir beklenti içine girdim. bireysel listesinde sadece 1. takımın azimli üyeleri hadi bi gayret :)

Günaydııınn mutlu guzel pazarlar :)VİRÜS

Gune muhteşem meyve şeftaliye başladım su anda ikincisini yememek icin nefsmle çatışıyorum :) bı yarım saatlerde bi haşlanmış yumurta domates biber salatalikVİRÜS
Lor peynir VİRÜSsiyah çayımın icine besibiyerde cay atıyorum tadi cok hosuma gidiyor :)VİRÜS

Bu arada kizlar gunde bir bucuk saat stadyumdayim koşuyorum yürüyorum holayip zipliuorum okullar açılana kadar boyle)) şimdilik kilo veremiyorum ama insulinimi direncimi bu sekilde yenicem insallah
Hepinizi öpüyorummVİRÜS
***Ayy unuttum bu arada bir dilim ekmegimde var bnm light tam bugday ekmeli uno'nun***

Merhaba kızlar zor bağlanıyorum tlfla kesilmeden yazayim. Antepteyim hala diyetede devam.. sorunlar diz boyu ... Neyse en azından ailemin yanındayım görüşuruz hepinizi öpüyorum

İyi hafta sonları kızlar, ben bir şey soracağım sizlere. Bu alt taraftaki kilo çizelgesinde hazırladığım internet sitesinde kilomu girmeme rağmen, benim başlangıç ve hedef kilom çıkmıyor, ne yapabilirim? veya nedendir?bileninz var mı??

Sekercim, Internet sitesine tekrar git setup kismina gel orda track kisminda uc secenek var sen weight kismini tikla. Sanirim sen weight change kismini tikladin. Sonra kaydedersin degisiklikleri:))

Oh oh masallah gitsin odemler, kilolar bu haftada birinci oluruz insallah sen simdi boyle yazinca bende bir beklenti icine girdim sanirim haberin olsun. tatil planlar bozmasin beklentilerimizi:)) ayrica bende senin gibi dusunmustum persembeleri yaparim artik kilo bildirimini. Normalde namazada kalinca zor olmuyordu iste bazen uyunca gittimi gidiyor.

çok şükür..

amanın maşallah kırkın bile çıkmış derlerya(temsilde hata olmasın ) ele degen un çuvalına deger diye . zaman çabuk geçiyor , hayata öyle işde .
tekrar yavrun analı babalı büyüsün .saglıkla hayırlı kullardan olsun inşallah

tesekür ederim canim,banada cok iyi geldi :)
canim darisi bu hafta sana ins bu gidisle öyle görünüyor :)
tesekür ederim canim,ayrica takimi ihmal etmedigin icinde ayrica tesekür ederim
sagolasin ablam insssssss devami gelir
Kaptan dedigin boyle olur isteklerimize aninda cevap verdin. Tebrik ederim senide harikasin!!
utandirma beni kuuuuu :)
neden olmasin güzelim bizde bu azim olduktan spnra,hersey mümkün
bu arada yarın sabah tatile çıkıyoruz biz inşallah tam gaz devam ederim de gider bu kilocuklar
nereye gidiyonuz kuu,ne zaman dönüceksin ??
Merhaba kızlar zor bağlanıyorum tlfla kesilmeden yazayim. Antepteyim hala diyetede devam.. sorunlar diz boyu ... Neyse en azından ailemin yanındayım görüşuruz hepinizi öpüyorum
Allah yardimciniz olsun canim

evet kizlar 2 saat önce evime dömüs bulunuyorum ,ALlahin izniyle dügünü kazasiz belasiz atlatmis bulunuyorum cok sükür..

diyete aynen tam gaz devam RAbbim daim eyler ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…