aeben ablaa seni görmek ne güzelllnasılsın ablaların bitanesi
ben yine her zamanki gibi kürkçü dükkanına döndüm,bu sefer durum dahada vahim...
inş.eski irademi yeniden kazanır veririm kilocukları
selamlar bu gruba kabul edildim şuan 60 kiloyum hedefim 52 :) yapacaklarım hakkında yardımcı olursanız sevınırım
bu arada kızlar takımda herkes kendine göremi diyet yapıyo yoksa ortak yapılan bişeyler varmı yada spor olarak neler yapılıyo
bende dukan yapmayı düşünüyordum hatta kitabı aldım okudum ama meyvesiz yapamıyorum, o nedenle günde 3 öğün sağlıklı beslenmeye çalışacğım bakalım umarım başarabılırım
1.) 1. Takım
2.) 4. Takım
3.) 2. Takım[/B]
Bireysel Dereceler
1.) 7. Takımdan " pasam3405 '' % 3.61
2.) 1. Takımdan '' MuMu85 '' % 2.86
3.) 2. Takımdan '' karabiber01 '' % 2.36
ay arkadaşlar sabah sabah kalktım bir hevesle hala acıkmadım elim ayağım titremiyor diye üstüne birde enerjiğim demiştim. valla tüm pilim bitti, elim ayağımda titremeye devam bu kez insülin değil. babamı hastaneye almışlar sesi hiç iyi değildi. akşama bilet aldım annemde dün gelmişti onunla gidiyoruz. biz geleceğiz diye aileden birilerine haber verecektik. 25 kişilik ölen son şehit grubunun içinde bir akrabamızın oğlu varmış herkes ordabir tuhaf olduk onuda duyunca
yani izin istemiyorum dedim onada büyük konuşmuşum girersem tlf dan arada bakarım arkadaşlar...
tatlım gün içinde yediklerini ertesi gün toplu olarak yazarsın,çok zor değil bence
hem bizde görmüş oluruz
canım benim şimdiye kadar nerdeyse denemediğim yöntem kalmadı...dengeli beslenmeye başlayınca,suyu yeşil çayı artırınca ve birazda hareket katınca kilolarda tıkır tıkır gidiyor,benim sorunum kilo verememek değil koruyamamak
70 e gelince bana bi rehavet bi güven geliyo,sonra 1-2 derken hooppp tekrar 80 leri görüyorum
diyetisyenede birazda bu yüzden gidiyorum,birilerinin kontrolü altında olma...,bide gerçekten bu sefer sağlığım daha ön planda
değerlerim pek iç açıcı değil...üstelik daha çocuğumda yok,sağlıklı bi hamilelik için sağlıklı kilo vermem lazım diye düşünüyorum
üstelik diyetisyene parada verdiğim için mecburum diyede düşünüyorum
bu yaptığınız sanırım kişiye özel,dukan gibi aşamaları olan bi diyet yanlış bilmiyosam:26:
bebeğinide Allah bağışlasın,ohh sütlerde yarasın kuzucuğa
Herkese selam kızlar yine bir internet cafe günlüğünden merhaba hala netim yok
Sabah 8.30 da karatay kahvaltımı yaptım, bir bardak günlük süt,bir ince belli bardak çay bardağı badem, domates,salatalık 2 yumurtadan omlet biraz sulu bırakarak. Yöresel bir peynir yedim hatay'ın dün fuardan almıştım. Az tuzlu hatta hiç tuzu yok gibi. ve 6 adet tuzsuz zeytin.
Öğlen 13.30 da ızgara döküm tava da 4 adet tavuk kanat, 4 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık közlenmiş yoğurtlu patlıcan.
Akşam da 18.30 da barbunya ve bir kase keten tohumlu yoğurt.
Bol su,bol hareket. EKMEĞE,ŞEKERE,İŞLENMİŞ GIDALARA HAYIR, SAĞLIKLI YAŞAMA EVET :))
Ve bu arada tebrikler 1. olmuşuz helal olsun bize. bu kadar az kişi ile :))) grup çoğalınca demek daha da hep birinci olucaz inşallah. Düzenli paylaşım yapıp grubu çoğaltalım lütfen. Kilo verelim bol bol.
Mumucum sana da ayrıca özel tebrikler,2. olmuşun bireysel de başarılarının devamını dilerim..
Öpüyorum hepinizi..
yahu hangimiz dönmüyor kürkçü dükkanınasaglıklı beslenmeyi hayatımıza yaymadıkdan sonrada sanırım hayatımız boyunca bu sıkıntıyı çekicez
neslişim sen istedikden sonra yaparsın
bende ne olsun hep buralardayım monti topigindeyim. orayla bagımı koparmadım hiç . gelen olursa yardımcı olayım diye .. kilo durumuda işde idare ediyorum . bi al ,bi ver
hadi bakalım diyetisyenede ditmişsin .kilo işinin sonunu getir ve artık bi yegenimiz olsunbakmışsın birde nazlıyla hamile kalmışsınız
..... 1. takım olrak bu hafta 1. olmuşsunuz tebrik ederim . hey gidi günler hey 6. takım aklıma geldi ne günlerdi
.....mumum sende bireyselde derece yapmışsın tebrikler .devamını dilerim
....bilgilim dogum yaptınmı sen?listelere geri dönmüşsün .
rabbım analı babalı büyütsün inşallah
Birinci takimin azimli, fit( olacak) guzel hatunlari... Bugunku menude uyaninca bir bardak su, kahvaltida iki yumurtali omlet, domates, salatalik, peynir, badem vardi.oglen zeytinyagli fasulye, yogurt yicem. Aksama belli degil hala kocis erken gelcekmis disarda yeriz belki.
İyi hafta sonları kızlar, ben bir şey soracağım sizlere. Bu alt taraftaki kilo çizelgesinde hazırladığım internet sitesinde kilomu girmeme rağmen, benim başlangıç ve hedef kilom çıkmıyor, ne yapabilirim? veya nedendir?bileninz var mı??
iyi pazarlar 1. taKIMIN güzelleri :) herkesin keyfi yerindedir umarım. ben doğumdan kalma ödemlerimi atıyorum sanırım acayip kilo veriyorumbu hafta ben de takımımız da birinci olurum inşallah, verdiğim kiloları görünce böyle bir beklenti içine girdim. bireysel listesinde sadece 1. takımın azimli üyeleri hadi bi gayret :)
canım yaptım valla zaman ne çabuk geçiyor değil mi? bugün itibariyle 50 günlük olduk :) baktım hamilelikte hiç aşermeyen ben lohusalıkta tatlı düşkünü oldum listelere dönmekte fayda var dedim hemen işe koyuldumiyi dileklerin için teşekkür ederim. sen nasılsınn?
tesekür ederim canim,banada cok iyi geldi :)
canım ben gerçen sene 3 ay dukan yaptım,aralarda kaçamaklarla birlikte 11 kg verdim,ama meyvesizlik bi süre sonra sıkıyo,bende senin gibi meyvesiz yapamayanlardanım,üstelik tek tip diyetlerin geri dönüşü maalesef biraz facia oluyo,ben bıraktıktan sonra 18 kg aldım
sağlıklı beslenmek,herşeyden azar azar yemek en doğrusu,hatta bunu yaşam şekli haline getirebilsek hiç kilo problemimiz olmayacak
bu harika bi sonuç,takıma geldiğim ilk hafta 1.lik çok iyi motivasyon oldu,inş.devamıda gelicek
mumucum senide bireysel başarından dolayı ayrıca tebrik ediyorum
günaydın canım..ohh gitsin yağlar...yanlız meyve falan yeseydin spordan önce,kan şekerin düşmesin aç aç
tatlım neden öyle düşünüyosun,ben buralardan ayrıldıktan sonra motivasyonumu kaybettim ve kilo aldım,tek neden bu değil ama takımın kesinlikle motivasyon açısından çok etkisi var...hem birbirimize yanlışlarımızı söyleyelimki doğruyu bulalım dimi
ayda 1 değilde bence haftada 1 tartılmak en doğrusu...ben maalesef hergün tartılanlardanım,ama artık baskülü ortadan kaldırdım,sadece cumaları tartılıcam
canim darisi bu hafta sana ins bu gidisle öyle görünüyor :)amanın da amanın birinci mi olmuşuz maşallah bize hep böyle olalım inşallah. mumum seni ayrıca canı gönülden tebrik ederim canımmm, maşallah sana
verilecek kilo sayısı fazlalaştıkça dr. kontrolünde olmak her zaman bana da iyi geliyor ama yılların verdiği deneyimle kesinlikle ara öğünlerin kilo vermeyi bir süre sonra yavaşlattığını düşünüyorum ama nedense diyetisyenlerin %90ı aradan yana tercih yapıyorlar. inşallah güzel sonuçlar ALIRSIN CANIM
BEN BUNU ilk defa duyuyorum araştıracağım netten, ilgimi çekti
kolay gelsin canımmm
canım menün çok güzell inşallah en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın. yalnız araştırmadan sana sorayım bi dkz da tartılınmıyor mu ben dayanamam hiç tartılmadan yahu çok zor :)
tesekür ederim canim,ayrica takimi ihmal etmedigin icinde ayrica tesekür ederimHerkese selam kızlar yine bir internet cafe günlüğünden merhaba hala netim yok
Sabah 8.30 da karatay kahvaltımı yaptım, bir bardak günlük süt,bir ince belli bardak çay bardağı badem, domates,salatalık 2 yumurtadan omlet biraz sulu bırakarak. Yöresel bir peynir yedim hatay'ın dün fuardan almıştım. Az tuzlu hatta hiç tuzu yok gibi. ve 6 adet tuzsuz zeytin.
Öğlen 13.30 da ızgara döküm tava da 4 adet tavuk kanat, 4 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık közlenmiş yoğurtlu patlıcan.
Akşam da 18.30 da barbunya ve bir kase keten tohumlu yoğurt.
Bol su,bol hareket. EKMEĞE,ŞEKERE,İŞLENMİŞ GIDALARA HAYIR, SAĞLIKLI YAŞAMA EVET :))
Ve bu arada tebrikler 1. olmuşuz helal olsun bize. bu kadar az kişi ile :))) grup çoğalınca demek daha da hep birinci olucaz inşallah. Düzenli paylaşım yapıp grubu çoğaltalım lütfen. Kilo verelim bol bol.
Mumucum sana da ayrıca özel tebrikler,2. olmuşun bireysel de başarılarının devamını dilerim..
Öpüyorum hepinizi..
sagolasin ablam insssssss devami geliryahu hangimiz dönmüyor kürkçü dükkanınasaglıklı beslenmeyi hayatımıza yaymadıkdan sonrada sanırım hayatımız boyunca bu sıkıntıyı çekicez
neslişim sen istedikden sonra yaparsın
bende ne olsun hep buralardayım monti topigindeyim. orayla bagımı koparmadım hiç . gelen olursa yardımcı olayım diye .. kilo durumuda işde idare ediyorum . bi al ,bi ver
hadi bakalım diyetisyenede ditmişsin .kilo işinin sonunu getir ve artık bi yegenimiz olsunbakmışsın birde nazlıyla hamile kalmışsınız
..... 1. takım olrak bu hafta 1. olmuşsunuz tebrik ederim . hey gidi günler hey 6. takım aklıma geldi ne günlerdi
.....mumum sende bireyselde derece yapmışsın tebrikler .devamını dilerim
....bilgilim dogum yaptınmı sen?listelere geri dönmüşsün .
rabbım analı babalı büyütsün inşallah
utandirma beni kuuuuu :)Kaptan dedigin boyle olur isteklerimize aninda cevap verdin. Tebrik ederim senide harikasin!!
neden olmasin güzelim bizde bu azim olduktan spnra,hersey mümküniyi pazarlar 1. taKIMIN güzelleri :) herkesin keyfi yerindedir umarım. ben doğumdan kalma ödemlerimi atıyorum sanırım acayip kilo veriyorumbu hafta ben de takımımız da birinci olurum inşallah, verdiğim kiloları görünce böyle bir beklenti içine girdim. bireysel listesinde sadece 1. takımın azimli üyeleri hadi bi gayret :)
nereye gidiyonuz kuu,ne zaman dönüceksin ??bu arada yarın sabah tatile çıkıyoruz biz inşallah tam gaz devam ederim de gider bu kilocuklar
Allah yardimciniz olsun canimMerhaba kızlar zor bağlanıyorum tlfla kesilmeden yazayim. Antepteyim hala diyetede devam.. sorunlar diz boyu ... Neyse en azından ailemin yanındayım görüşuruz hepinizi öpüyorum
Sekercim, Internet sitesine tekrar git setup kismina gel orda track kisminda uc secenek var sen weight kismini tikla. Sanirim sen weight change kismini tikladin. Sonra kaydedersin degisiklikleri:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?