Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kahvaltı:

1 yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 şekersiz çay

Ara: 30 dk spor (Leslie ile:)-2 mil
: Şeftali

Öğle: Karpuz- 1 kk peynir-1 dilim ekmek-2 zeytin

10 dk spor

Akşam: 1 palamut- salata
: 1 mısır

birazdan bir 45 dk daha yürür ve bugünkü sporumu da bitiririm:)

Selam kizlar bugunku menumu sabah iki haslanmis yumurta, peynir biraz, domates, salatalik, badem oglen yogurtlu karnibahar, salata aksam bir bardak sut, badem.

günaydın 1.takımın fıstıkları...güzel bi hafta olsun hepimiz için inş.

kızlarrrrr nerdesiniz...sabahtan beri kimse gelmemiş...sanırım herkeste pazartesi yoğunluğu var

benimde işlerim yoğun bugün...ama ona rağmen yediklerime saati saatine uyuyorumhiç kaçırmıyorum yani

bide işyerine twister getirdim,arada boş kaldıkça 5-10 dakika yapıcam,hareket harekettir

bu arada kızlar,ben metobolizmamı ne kadar bozuyomuşum yaa,şimdi 4-5 gündür sağlıklı vede düzenli besleniyorum o kadar farkettiki,şöyle;ben normalde diyetteyken kabızlık problemi çok çekerdim (demekki bişeyleri yanlış yapıyomuşum)mutlaka çiçek tozu gibi şeyler kullanırdım wc ye çıkmak için...ama perşembeden beri hiç öyle sıkıntım yok,hergün düzenli çıkıyorumsanırım bunda her öğünde ç.ekmeği tüketmeminde etkisi var...suyu ve yeşil çayıda artırdım resmen wc yw taşındım

selamün aleyküm kizlar,

bugün yine yogun bir gündü ,sabah hastahaneye gittim kayinpeder guatirdan ameliyat olcak saniyodum meger ameliyat degilmis radyasyon verceklermis bosuna gitti 3 saatim :) az önce geldim ve yine birazdan cikip oglumu almaya gidicem ins.

siz nerelerdesiniz bakalim?

cig sebze yemekde cok faydali canim,azmin daim olsun ins

geçmiş olsun tatlım

cig sebze yemekde cok faydali canim,azmin daim olsun ins

aynen canım,zaten 3 öğün salata türü mutlaka tüketiyorum

günaydın 1.takımın fıstıkları...güzel bi hafta olsun hepimiz için inş.

Aleykum selam, gunaydin kizlar. Bol kalori yaktigimiz bir hafta olsun ins. Mumucum kayinpederinede allah saglik sifa versin.

Selam kızlar ben geldim 2 gün aradan sonra. misafirlerim vardı internet kafeye gidemedim. Şimdi de eşimin halasındayım ordan giriyorum nete.

Bugün kahvaltımı yanıma aldım ve ancak 11 de yiyebildim,kuzenimle çocuğunu doktora götürdük dişçiye,ordan başka doktora ancak yiyebildim. Bildiğimden yanıma aldım zaten her şeyimi bol bol da yürüdüm bu saate kadar bol spor.

bir ince belli bardak badem,bir adet muz,10 adet tuzsuz zeytin ve günlük süt. (yani insan dışardayım diye bahane edip diyetini bozanlardan değilim şükür istenilince oluyor bozmadan.)

Birazdan bir büyük bardak ayran içerim.

Akşam da 7ye doğru kaynanama gitcem yemeğe ordayız ne yaptı bilmiyorum valla. Cıss yemekler varsa yoğurt biraz ceviz yeriz bir avuç günü tamamlarız.

Herkese bol kalori harcamalar,güzel bir hafta geçirmeniz dileğimle. Leptinler çalışsın bu hafta inşallah,cuma tartı yüzümüzü güldürsün,AMİN :)))

Canlar kahvaltida iki yumurta omlet, peynir, salatik, marul, bir kozlenmis aci biber ve badem yedim. Oglen ve aksam kurufasulye yogurt, ceviz yicem. Bir saatlik spor ve bol su ayni zamanda.

bende yazayım bugünki menümü

sabah
2 dilim ç.ekmeği
2 k.k köy peyniri
salatalık,domates,maydonoz

ara
3 ad form bisküvi
1 y.kaşığı kan üzümü

öğle
ton balıklı salata
2 dilim ç.ekmeği
bir bardak ayran (lıght yoğurt ile)

ara
200 ml lıght süt
4 ad kepekli kraker

ara
1 elma
2 erik

akşam
2 keğçe tavuk suyu çorba
4 kaşık zeytinyağlı kabak
salata
yoğurt

ara
1.y kaşığı kan üzümü
1 avuç leblebi

3 litre su,2 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş,15 dakika twister

Sebnemcim masallah sana Sevgiler gonderiyorum sana burdan.

geçmiş olsun tatlım

aynen canım,zaten 3 öğün salata türü mutlaka tüketiyorum

Aleykum selam, gunaydin kizlar. Bol kalori yaktigimiz bir hafta olsun ins. Mumucum kayinpederinede allah saglik sifa versin.
Allah razi olsun kizlar
afiyet olsun canim..

Bugun Pazartesi guzel bu hafta bizlerin olsun kizlar :)VİRÜS
Bn bugun kendimi suçlu hissediyorum sabah kahvaltısında tam iki simit yedim oyf VİRÜS
Öğlen bir seftaliVİRÜS
Akşamıda smdi yedim **barbunya yemegi ve domates salatası (yagsiz)

Ama sabah kahvaltimida sporda telafi edicem bugun bir saat kosmak+ yuruyusVİRÜS
Ayrıca Sabah'ta yarım saat yürüdüm kahvaltı etmeden:)VİRÜS
Hareket bereketmis bunu anladım hareket ettikçe kendimi mutlu hissediyorum :) telefondan giriyorum o yzden hepinizin yazılarını okuyamuyorum ama sizleri seviyorum :)VİRÜS

Güzel mutlu bir hafta sizinle olsun en ideal kilomuz kendimizi guzel hissettiğimiz kilodur ve kadinlar mutluysa her kiloda guzeldir VİRÜSöpüldünüzz :***

Kızlar selam.... Sizi çok özledim ...

4323 -4302 = ''21'' sayfa okuyacağım... Hala nete bir şey olmassa yazacağım... Cuma günü İstanbul'a dönüyorum sonra söz kendimi bıktırcam size...

Tatlım ben Karatay’a başlayınca tam aksi oldu. Çok kabızlık sorunum olmasa da çok daha rahat çıkmaya başladım. Kuruyemişlerin ve yemeklerde zeytinyağının kullanımı ile ne cok sıvı ne cok katı tam kıvamında çıkıyorum. (Canım yanmadan; tek hamlede, tek parça ….) Mehmet Öz’ün anlattığı şekilde aynen…
İst. Bisiklet ve gece vakti.. Hala tek parçasın değil mi vitamin.. Bir daha sakın cok kızarım bak : )
Bu endorfin patlaması da neymiş yemezler… Kız sen aşık mı oldun vitamin ?

Hayır !! Hiçbir yere gitmiyorsun sana izin vermiyoruz. İyi günde kötü günde bizimlesin o kadar. Çözcez bunu. Az kaldı geliyorum.

** Başınız sağ olsun beybi....

İnternet cafe günlüğü mü : ) Allah’ım nasıl laf çakıyor tam kaynana… Bak sırf senin için girdim : ) Hatun direk ensemde boza pişiriyor ya...

Şebnem .. İyi ki varsın...

Mumuş ... Çok çok ve kocaman tebrikler janım.. İşte meydan işte kaptaaaaaaaan....

** 21 sayfayı 50 dakikada okumuşum...

Son düzenleme:
güzelim hani sen cuma günü kilo bildirecektin bu cuma muhakkak bildirim bekliyorum senden cumadan yapamassan persembeden yap lütfen..ayrica tesekür ederim
hepinize günaydın kızlar...gününüz dünden daha güzel olsun

sanada günaydin canim..

evet kizlar hepinize günaydinlar olsun..

dünkü menüm

sabah
1 dilim cavdar
peynir
turp
elma

ögle

izgara tavuk
salata
1 nektarin
1 gevrek

aksam
izgara somon
salata

2.750ml su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…