kızlarrrrr nerdesiniz...sabahtan beri kimse gelmemiş...sanırım herkeste pazartesi yoğunluğu var
benimde işlerim yoğun bugün...ama ona rağmen yediklerime saati saatine uyuyorumhiç kaçırmıyorum yani
bide işyerine twister getirdim,arada boş kaldıkça 5-10 dakika yapıcam,hareket harekettir
bu arada kızlar,ben metobolizmamı ne kadar bozuyomuşum yaa,şimdi 4-5 gündür sağlıklı vede düzenli besleniyorum o kadar farkettiki,şöyle;ben normalde diyetteyken kabızlık problemi çok çekerdim (demekki bişeyleri yanlış yapıyomuşum)mutlaka çiçek tozu gibi şeyler kullanırdım wc ye çıkmak için...ama perşembeden beri hiç öyle sıkıntım yok,hergün düzenli çıkıyorumsanırım bunda her öğünde ç.ekmeği tüketmeminde etkisi var...suyu ve yeşil çayıda artırdım resmen wc yw taşındım
selamün aleyküm kizlar,
bugün yine yogun bir gündü ,sabah hastahaneye gittim kayinpeder guatirdan ameliyat olcak saniyodum meger ameliyat degilmis radyasyon verceklermis bosuna gitti 3 saatim :) az önce geldim ve yine birazdan cikip oglumu almaya gidicem ins.
siz nerelerdesiniz bakalim?
cig sebze yemekde cok faydali canim,azmin daim olsun ins
günaydın 1.takımın fıstıkları...güzel bi hafta olsun hepimiz için inş.
Aleykum selam, gunaydin kizlar. Bol kalori yaktigimiz bir hafta olsun ins. Mumucum kayinpederinede allah saglik sifa versin.selamün aleyküm kizlar,
bugün yine yogun bir gündü ,sabah hastahaneye gittim kayinpeder guatirdan ameliyat olcak saniyodum meger ameliyat degilmis radyasyon verceklermis bosuna gitti 3 saatim :) az önce geldim ve yine birazdan cikip oglumu almaya gidicem ins.
siz nerelerdesiniz bakalim?
Selam kızlar ben geldim 2 gün aradan sonra. misafirlerim vardı internet kafeye gidemedim. Şimdi de eşimin halasındayım ordan giriyorum nete.
Bugün kahvaltımı yanıma aldım ve ancak 11 de yiyebildim,kuzenimle çocuğunu doktora götürdük dişçiye,ordan başka doktora ancak yiyebildim. Bildiğimden yanıma aldım zaten her şeyimibol bol da yürüdüm bu saate kadar bol spor.
bir ince belli bardak badem,bir adet muz,10 adet tuzsuz zeytin ve günlük süt. (yani insan dışardayım diye bahane edip diyetini bozanlardan değilim şüküristenilince oluyor bozmadan.)
Birazdan bir büyük bardak ayran içerim.
Akşam da 7ye doğru kaynanama gitcem yemeğe ordayız ne yaptı bilmiyorum valla. Cıss yemekler varsa yoğurt biraz ceviz yeriz bir avuç günü tamamlarız.
Herkese bol kalori harcamalar,güzel bir hafta geçirmeniz dileğimle. Leptinler çalışsın bu hafta inşallah,cuma tartı yüzümüzü güldürsün,AMİN :)))
geçmiş olsun tatlım
aynen canım,zaten 3 öğün salata türü mutlaka tüketiyorum
Allah razi olsun kizlarAleykum selam, gunaydin kizlar. Bol kalori yaktigimiz bir hafta olsun ins. Mumucum kayinpederinede allah saglik sifa versin.
afiyet olsun canim..Selam kızlar ben geldim 2 gün aradan sonra. misafirlerim vardı internet kafeye gidemedim. Şimdi de eşimin halasındayım ordan giriyorum nete.
Bugün kahvaltımı yanıma aldım ve ancak 11 de yiyebildim,kuzenimle çocuğunu doktora götürdük dişçiye,ordan başka doktora ancak yiyebildim. Bildiğimden yanıma aldım zaten her şeyimibol bol da yürüdüm bu saate kadar bol spor.
bir ince belli bardak badem,bir adet muz,10 adet tuzsuz zeytin ve günlük süt. (yani insan dışardayım diye bahane edip diyetini bozanlardan değilim şüküristenilince oluyor bozmadan.)
Birazdan bir büyük bardak ayran içerim.
Akşam da 7ye doğru kaynanama gitcem yemeğe ordayız ne yaptı bilmiyorum valla. Cıss yemekler varsa yoğurt biraz ceviz yeriz bir avuç günü tamamlarız.
Herkese bol kalori harcamalar,güzel bir hafta geçirmeniz dileğimle. Leptinler çalışsın bu hafta inşallah,cuma tartı yüzümüzü güldürsün,AMİN :)))
Tatlım ben Karatay’a başlayınca tam aksi oldu. Çok kabızlık sorunum olmasa da çok daha rahat çıkmaya başladım. Kuruyemişlerin ve yemeklerde zeytinyağının kullanımı ile ne cok sıvı ne cok katı tam kıvamında çıkıyorum. (Canım yanmadan; tek hamlede, tek parça ….) Mehmet Öz’ün anlattığı şekilde aynen…evet zeytinyağınıda denemem lazım onuda hep duymuştum ananemden... kuru üzüm yiyordum ama birde kuru kayısıya geçelim...
ay iyiki varsınız hani ailemden de uzağım, normalde teyzene gidersin yada işte büyüklere söylersin sorununu şunu dene bunu dene der ya aynen öyle hissediyorum bu forumu...
İst. Bisiklet ve gece vakti.. Hala tek parçasın değil mi vitamin.. Bir daha sakın cok kızarım bak : )endorfin patlaması yasiyoruuummm :))
Herkeslere guzel mutlu gecelerrr
Sabah kalkar kalkmaz bı seftali götürdüm (şeftaliden kaçamıyorum beni kendine cekiyoo sulu sulu bana bana bakıyor ohh ohh :))
Sonra bir dilim light tam bugday ekmegi bir domates salatalık
Lor peynir (yağ oranı % 1 ) herkese öneririm bimden kalanlar lor peynir :))
Bu arada bn gunde iki uc defa besiniyerde cay iciyorum yesil cay içemiyorum bunu keşfettim biberiye felan var tadi hmmm:)
Öğlen sardalya fırında yağsz yanina domates salatası yağ gene yokk
Bu arada bı saatte bisiklete bindim
Buraya kadaaar cok masum görünen günümün yarısında canavara dönüştüm vee bir kucuk kase kısır bir börek uc tanede dolmayı mideme hopp 
Cok vicdan azabi cektim hemen harekete gectim yarım saat bisiklete bindim stadyuma gittim kostum kostum ohh toksinlerim gitti
Ordaki aletlerde takıldım bı baktım bir bucuk saat vücuduma salinan mutluluk hormonunda yanıma kar kaldi:)))
Şeytana uymayın nefsinize hakim olun (aslinda kendime söylüyorum) hepiniz opuyoruuummm :)
bencede bu izin işi biraz kategorize edilebilir. zaten izinden sonra geri döneceğiz. buranın ciddiyetide kaçmasın paylaşım yapıp tekrar takıma girme süreci 2 hafta değilde 1 hafta olsun... ama yazılarıyla bir motive olsun...
yani ben bile bazen düşünmüyor değilim ya girdiğim günden beri kilom çok değişmedi takıma bir hayrım yok herkeslerde kolay izin alıyor bende mi alsam diyorum... bugün doktora gittim sonuçlara göre iyileşmeler var 1 aya doğum kontrol habını bırakacağız. insülin direnci için hap başladık çok az kullanacağız ilk 1 ay sonra ilerleriz dediler benimde 1 aya ihtiyacım var izin mi alsam :) ama ben izni mola için istemiyorum yine kasacağım ama size bir faydam olmuyor seviyemizi yükseltemiyorum
diyetisyene de gittim kabızlık sorunum içinde insülin direncimde; kuru meyveleri kaldırdı (oda en az 1 ay :) taze ve tam olmamış ekşi meyveleri yicem. hemde kısa aralıklarla 2 saatte :) ufacık elleri vardı avcumun içini geçmeyecek miktarları dediyemeklere 1 er dilim kepek ekmeği eklendi tüm pilav makarnalar çıkarıldı. çorba içersem eğer o 1 dilime veda edecekmişim :) mercimek çorbası önerdi... her öğün zeytinyağı damlatılmış (kaşığa koyup ölçme damlat dedi :) salatalar var... regl sorunum olduğundan adet dönemi 2 hafta sadece süt, geri kalanı yoğurtla geçecekmiş. ara öğünlerde süt/yoğurt + meyve yazdı aralarında yarım saat olsun dedi :S yemekler konusunda karışmadı zaten sende diyettesin kızartma, hamburger yiyecek olsan gelmezdin herhalde dedi :)) sadece yemekleri çatalla yiyecekmişim suyunu yeme dedi zannımca :) sabahları yulaf/müsli + süt, peyniri zeytini salatnın üstüne atabilirmişim... yine çok hızlı konuşuyorlardı hatırlarsam yazarım :)
girdiğimde biraz umutsuzdum yine bana 3-5-2-1 yazdığınız et süt gruplarını ne yapacağımı hızlı hızlı anlatacaksınız değilmi başka diyet verme yada anlatma şansınız yokmu dedim. ben kalıcı hastanızım 2-3 ay değil dedim :) eh biraz konuştuk ablam karatay diyeti doğrultusuna besleniyormuş ama spor salonunda haftanın 3 günü güzel spor yapıyormuş çok hareketsiz insanlara göre değil o diyet dedi...
haaaa birde sadece adet döneminde tatlı olarak meyveli yada kakolu süt içebilirmişim. başka tatlı yok. mümkünse evde kaynatıp kendin ekle şekerini dedi bal-pekmez-bitter çikolataya izin var ılık sütün içindeyse. tabi çay kaşığı ve 1 yaprak çikolata :))
baya sohbet ettik hamile kalırsam kendimi ödüllendirip aşure yiyecekmişim :)))))))
bu arada kaynadı arada ama ben seviyenize bir etki sağlayamıyorum grupta kalmamın bir mahsuru yok dimi? yoksa düzenli verebilecek bir insana dönüşene kadar izinmi alsam???
Herkese selam kızlar yine bir internet cafe günlüğünden merhaba hala netim yok
Sabah 8.30 da karatay kahvaltımı yaptım, bir bardak günlük süt,bir ince belli bardak çay bardağı badem, domates,salatalık 2 yumurtadan omlet biraz sulu bırakarak. Yöresel bir peynir yedim hatay'ın dün fuardan almıştım. Az tuzlu hatta hiç tuzu yok gibi. ve 6 adet tuzsuz zeytin.
Öğlen 13.30 da ızgara döküm tava da 4 adet tavuk kanat, 4 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık közlenmiş yoğurtlu patlıcan.
Akşam da 18.30 da barbunya ve bir kase keten tohumlu yoğurt.
Bol su,bol hareket. EKMEĞE,ŞEKERE,İŞLENMİŞ GIDALARA HAYIR, SAĞLIKLI YAŞAMA EVET :))
Ve bu arada tebrikler 1. olmuşuz helal olsun bize. bu kadar az kişi ile :))) grup çoğalınca demek daha da hep birinci olucaz inşallah. Düzenli paylaşım yapıp grubu çoğaltalım lütfen. Kilo verelim bol bol.
Mumucum sana da ayrıca özel tebrikler,2. olmuşun bireysel de başarılarının devamını dilerim..
Öpüyorum hepinizi..
güzelim hani sen cuma günü kilo bildirecektinTatlım ben Karatay’a başlayınca tam aksi oldu. Çok kabızlık sorunum olmasa da çok daha rahat çıkmaya başladım. Kuruyemişlerin ve yemeklerde zeytinyağının kullanımı ile ne cok sıvı ne cok katı tam kıvamında çıkıyorum. (Canım yanmadan; tek hamlede, tek parça ….) Mehmet Öz’ün anlattığı şekilde aynen…
İst. Bisiklet ve gece vakti.. Hala tek parçasın değil mi vitamin.. Bir daha sakın cok kızarım bak : )
Bu endorfin patlaması da neymiş yemezler… Kız sen aşık mı oldun vitamin ?
Hayır !! Hiçbir yere gitmiyorsun sana izin vermiyoruz. İyi günde kötü günde bizimlesin o kadar. Çözcez bunu. Az kaldı geliyorum.
** Başınız sağ olsun beybi....
İnternet cafe günlüğü mü : ) Allah’ım nasıl laf çakıyor tam kaynana… Bak sırf senin için girdim : ) Hatun direk ensemde boza pişiriyor ya...
Şebnem .. İyi ki varsın...
Mumuş ... Çok çok ve kocaman tebrikler janım.. İşte meydan işte kaptaaaaaaaan....
** 21 sayfayı 50 dakikada okumuşum...
hepinize günaydın kızlar...gününüz dünden daha güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?