Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kızlar güzel bir salı gününden. Bugün de kız kardeşimin evinden bildiriyorum,göçebe oldum yahu internet için,bir orda bir burda

Sabah yine yolda olduğum için yanıma yine yiyeceklerimi bir avuç badem, biraz peynir,10 adet zeytin,bir adet günlük süt, bir adette muz.

Öğlen tuzsuz yapılan bir kase kısır bol yeşillikli ve tuzsuz ayran.

Akşam da mercimek yemeği(kara şimşek ) ve bir kase keten tohumlu yoğurt.

Bol su,bol hareket 7 karışımlı bitki çayı.

EKMEĞE HAYIR,ŞEKERE VE İŞLENMİŞ GIDAYA HAYIR!

şebnemcim seni azminden dolayı kutluyorum,maşallahın var hem netin olmamasına rağmen hergün buraya uğruyosun hemde çizelgene bakılırsa hedefine az kalmış

anladığım kadarıyla karatay yapıyosun,şnş.kısa zamanda istediğin kiloda olursun tatlım

kızlar nerelerdesiniz,takım çokkk sessiz maalesef

bugünki menümü yazayım bari

sabah
2 dilim tahıllı ekmek
köy peyniri
salatalık,domates,maydonoz

ara
1 avuç leblebi
1 y.kaşığı kan üzümü

öğle
tavuk sote
büyük kase salata(marul,maydonoz,k.lahana,salatalık,domates,roka)
ayran
2 dilim tahıllı ekmek

ara
200 ml lıght süt
4 kepekli kraker

ara
1 nektari
2 mürdüm eriği

akşam
lahana çorbası(ilk defa dün akşam yaptım,kıymalı havuçlu)
2 dilim tahıllı ekmek
salata
yoğurt

ara
1 avuç leblebi
1 y.kaşığı kan üzümü
1 nektari

3 litre su,3 bardak yeşil çay,

1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Mumuuu :) süper kaptansin :) yakalandım bugn annemin gunu var Allahiimm oda ne kekler kısırlar :)) Allah boyle imtihan etmesin diyorum. :)) aksama bir bucuk saat kosucam toksinler terler yağlar gitsin VİRÜSohh:) öpüldünüzz kizlarr yakin zaman istanbuldayim ordan cok daha kolay katılım yapicam ins :) yuzmeye de baslicam suyla hem stresimi hem yağlarımı aticam :)))) ****

kizlar gevsediniz yine iyce,gelen giden yok masallah

Mumuuu :) süper kaptansin :) yakalandım bugn annemin gunu var Allahiimm oda ne kekler kısırlar :)) Allah boyle imtihan etmesin diyorum. :)) aksama bir bucuk saat kosucam toksinler terler yağlar gitsin VİRÜSohh:) öpüldünüzz kizlarr yakin zaman istanbuldayim ordan cok daha kolay katılım yapicam ins :) yuzmeye de baslicam suyla hem stresimi hem yağlarımı aticam :)))) ****

neslihancığım nasılsın seni görmek ne güzel sahalara geri dönmüşsün . Diyetisyenemi başladın canım

aksama kostuguna göre,kekler kisirlar götürülmüs galiba :)

neslihancığım nasılsın seni görmek ne güzel sahalara geri dönmüşsün . Diyetisyenemi başladın canım

nazlımm iyiyim canım,sen nasılsın

valla döndüm kürkçü dükkanına her zamanki gibizira çizelgemede baktıysan durum çok vahim

ilk defa 88 lere çıktım,resimlerdende farketmişsindir belki şiştim iyice

ve diyetisyene gittim canım,değerlerim çok iyi çıkmadı,5 gün oldu şimdilik herşey yolunda

sende durumlar nasıl canım

vaaaayyyy...nazlı gelmiş.neslihan gelmiş..hoşgeldiniz kızlar..tatilden döndüm ama artık diyet konuşmak istemiyorum yaaa...1 yılı geçince böyle mi oluyor acep..yediklerimi yazmak istemiyorum..hesaplamak ta istemiyorum..ama diyete devam ediyorum.tatildeyken aldığım kiloyu verdim..eskisi gibi fazla yiyemiyorum...

günaydın kısceler tatıl bıttı bugun ıs ası artıkın nasılsınız gorusmeyelı gecmışe bakamadım henuz .ben baya yedım ya tatılde bakalım ne olucak cuma gunu tartılıyım barı

gülnihal ablammmmm hoşgeldinnn

ohhh ideal kilona geldin tabi diyet konuşmak istemezsin,seni çok iyi anlıyorum,ama burdanda kopma ne olurrrrr,ağlarım bakk

şu son 3.5 kiloyu da versem de mezun olsam...

3,5 kilo senin için nedirki ablam,ama uzun vadeye yaysan daha iyi olur sanki,hem ne acelen var

günaydın kısceler tatıl bıttı bugun ıs ası artıkın nasılsınız gorusmeyelı gecmışe bakamadım henuz .ben baya yedım ya tatılde bakalım ne olucak cuma gunu tartılıyım barı

günaydın şekerkız...sende hoşgeldin,ben takımın eskilerindenim,neslihan ismim,gördüğün üzere verilen kiloları fazlasıyla geri alıp yuvama geri döndüm

hepinize tekrardan günaydın 1.takımın çıtırcıkları

hava çok kapalı burda,üstelik buzz gibi,birde üstüne haiften karnım ağrıyo,regl olmamm lazım bugün amaaaa bütün bunlara rağmen ben çokk enerjiğimmiçim kıpır kıpır,sanki tekrar hafiflediğimi hissediyorum vee anladımki ben kesinlikle diyet yaparken çok daha mutluyummm

yarın diyetisyenle ilk randevum,çocuklar gibi heyacanlıyım,bir hafta boyunca hiç tartılmadım,sonucu çokk merak ediyorum,inş.regl çok etkilemez..:26:

bende iyiyim canım hamdolsun . kendi evime taşındım huzurum yerinde çok şükür . bende kilo aldım 66 oldum bende uzun zamandır bu kiloları görmemiştim bende monti yapıyorum ufaktan İNŞALLAH en kısa zamanda bu sefer pes etmeden ideal kilolarımıza ulaşırız canım

aynen öyle oluyor :)
hosgeldin canim,bu hafta girecekmisin listeye?

hadi canim hakkinda hayilrisi olsun benimde cuma günü randevum var,gevsek döneme gecegim ins 3 kasik yag eklenecek listeme zaten SIKILMAYA baslamistim yagsiz salatalardan :)

hoşbulduk gülnihal ablam nasılsın . sen baya yok kat ettin zaten ablam o kilolarıda çabucak verirsin

hayırlı günler dilerim 1. takımın güzelleri ..
ablam tatildeydin demek bende ablam nerelere kayboldu diyordum .. hoşgeldin . .
selam nazlışım, nesliş , mumum .ve diger kıslar hayırlı birgün olur inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…