Sebnemcim masallah sanaSevgiler gonderiyorum sana burdan.
Selam kızlar güzel bir salı gününden. Bugün de kız kardeşimin evinden bildiriyorum,göçebe oldum yahu internet için,bir orda bir burda
Sabah yine yolda olduğum için yanıma yine yiyeceklerimi bir avuç badem, biraz peynir,10 adet zeytin,bir adet günlük süt, bir adette muz.
Öğlen tuzsuz yapılan bir kase kısır bol yeşillikli ve tuzsuz ayran.
Akşam da mercimek yemeği(kara şimşek) ve bir kase keten tohumlu yoğurt.
Bol su,bol hareket 7 karışımlı bitki çayı.
EKMEĞE HAYIR,ŞEKERE VE İŞLENMİŞ GIDAYA HAYIR!
kizlar gevsediniz yine iyce,gelen giden yok masallah
[ı]kızlar nerelerdesiniz,takım çokkk sessiz maalesef
bugünki menümü yazayım bari
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
köy peyniri
salatalık,domates,maydonoz
ara
1 avuç leblebi
1 y.kaşığı kan üzümü
öğle
tavuk sote
büyük kase salata(marul,maydonoz,k.lahana,salatalık,domates,roka)
ayran
2 dilim tahıllı ekmek
ara
200 ml lıght süt
4 kepekli kraker
ara
1 nektari
2 mürdüm eriği
akşam
lahana çorbası(ilk defa dün akşam yaptım,kıymalı havuçlu)
2 dilim tahıllı ekmek
salata
yoğurt
ara
1 avuç leblebi
1 y.kaşığı kan üzümü
1 nektari
3 litre su,3 bardak yeşil çay,
1 saat yürüyüş
[/ı]
Mumuuu :) süper kaptansin :) yakalandım bugn annemin gunu var Allahiimm oda ne kekler kısırlar :)) Allah boyle imtihan etmesin diyorum. :)) aksama bir bucuk saat kosucam toksinler terler yağlar gitsin VİRÜSohh:) öpüldünüzz kizlarr yakin zaman istanbuldayim ordan cok daha kolay katılım yapicam ins :) yuzmeye de baslicam suyla hem stresimi hem yağlarımı aticam :)))) ****
neslihancığım nasılsın seni görmek ne güzel sahalara geri dönmüşsün . Diyetisyenemi başladın canım
vaaaayyyy...nazlı gelmiş.neslihan gelmiş..hoşgeldiniz kızlar..tatilden döndüm ama artık diyet konuşmak istemiyorum yaaa...1 yılı geçince böyle mi oluyor acep..yediklerimi yazmak istemiyorum..hesaplamak ta istemiyorum..ama diyete devam ediyorum.tatildeyken aldığım kiloyu verdim..eskisi gibi fazla yiyemiyorum...
şu son 3.5 kiloyu da versem de mezun olsam...
günaydın kısceler tatıl bıttı bugun ıs ası artıkın nasılsınız gorusmeyelı gecmışe bakamadım henuz .ben baya yedım ya tatılde bakalım ne olucak cuma gunu tartılıyım barı
nazlımm iyiyim canım,sen nasılsın
valla döndüm kürkçü dükkanına her zamanki gibizira çizelgemede baktıysan durum çok vahim
ilk defa 88 lere çıktım,resimlerdende farketmişsindir belki şiştim iyice
ve diyetisyene gittim canım,değerlerim çok iyi çıkmadı,5 gün oldu şimdilik herşey yolunda
sende durumlar nasıl canım
aynen öyle oluyor :)vaaaayyyy...nazlı gelmiş.neslihan gelmiş..hoşgeldiniz kızlar..tatilden döndüm ama artık diyet konuşmak istemiyorum yaaa...1 yılı geçince böyle mi oluyor acep..yediklerimi yazmak istemiyorum..hesaplamak ta istemiyorum..ama diyete devam ediyorum.tatildeyken aldığım kiloyu verdim..eskisi gibi fazla yiyemiyorum...
hosgeldin canim,bu hafta girecekmisin listeye?günaydın kısceler tatıl bıttı bugun ıs ası artıkın nasılsınız gorusmeyelı gecmışe bakamadım henuz .ben baya yedım ya tatılde bakalım ne olucak cuma gunu tartılıyım barı
hepinize tekrardan günaydın 1.takımın çıtırcıkları
hava çok kapalı burda,üstelik buzz gibi,birde üstüne haiften karnım ağrıyo,regl olmamm lazım bugün amaaaa bütün bunlara rağmen ben çokk enerjiğimmiçim kıpır kıpır,sanki tekrar hafiflediğimi hissediyorum vee anladımki ben kesinlikle diyet yaparken çok daha mutluyummm
yarın diyetisyenle ilk randevum,çocuklar gibi heyacanlıyım,bir hafta boyunca hiç tartılmadım,sonucu çokk merak ediyorum,inş.regl çok etkilemez..:26:
vaaaayyyy...nazlı gelmiş.neslihan gelmiş..hoşgeldiniz kızlar..tatilden döndüm ama artık diyet konuşmak istemiyorum yaaa...1 yılı geçince böyle mi oluyor acep..yediklerimi yazmak istemiyorum..hesaplamak ta istemiyorum..ama diyete devam ediyorum.tatildeyken aldığım kiloyu verdim..eskisi gibi fazla yiyemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?