Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günydin kizlar,cumaya az kaldi ona göre

günaydın mumumm...nasılsın

buna çokkk sevindim nazlıcımm...sonunda sabrının karşılığını aldın canım,Allah ağız tadıyla,mutlu mesut,çoluklu çocuklu oturmayı nasip etsin

sende baya almışsın canım yaa,ama olsun biz ne kilolar verdik,yine vercez inş.

yağsız salata gerçekten bi süre sonra sıkıyo,ben birazcık katıyorum,gerçekten daha lezzetli oluyo...bu haftaki kilonu merak ediyorum canım

hoşgeldin aeben ablamarada bakıyorum monti topiğine,hiç bıkmadan herkese yetişiyosun maşallah sana

hoşgeldin aeben ablamarada bakıyorum monti topiğine,hiç bıkmadan herkese yetişiyosun maşallah sana

insan sevgisi . yaradılanı sevmek yaradandan ötürü diyelim neslişim .
çok mutlu oluyorum ,1 kişiye bile faydam dokunsa .

hepmiz icin ins ablam
hamd olsun canim,yuvarlanipgidiyoz iste.bu haftaki kilomuda merak etmene gerek yok :) bende hergün tartilma hastaligi oldugu icin cizelgemide güncelliyorum 3 gündür sabitim ama birdende düsebilir düsmesede sorun degil zaten her hafta 2 3 kilo vermeyi beklemiyorum inceliyorum ya o yeter bana

güzel dileklerin için amin diyorum canım . ALLAH hiçbirimizin yuvasından huzuru sağlığı eksik etmesin .

insan sevgisi . yaradılanı sevmek yaradandan ötürü diyelim neslişim .
çok mutlu oluyorum ,1 kişiye bile faydam dokunsa .

bizde seni çokk seviyoruz ablaların bitanesi

1 hafta öncesine kadar o hastalık bendede vardı mumum ama inatla tartılmıyorum

aslında tartıya çokta takılmamak gerekiyo,incelmek sakılaşmak daha önemli...ohhh sende inceliyomuşsun daha ne olsun
güzel dileklerin için amin diyorum canım . ALLAH hiçbirimizin yuvasından huzuru sağlığı eksik etmesin .

kocaman amin nazlımbu arada canım çocuk çalışmalarına başladınmı,biz 3-4 ay denedik ama tutturamadık

çok fena stres yapmıştım kendime,arkadaşlarımıda 2 si hamile şu anda,tabi onlarada çok özendim...ama şu anda erteledim,önce sağlıklı bi hamilelik için kilolarımdan kurtulmam lazım,sonra tabi kısmetse bebiş

oh ne güzel sen kurtulmususn ama benim icin cok zor ,diyeti birakiirm tartilmayi birakmam ben :)

biz çocuk çalışmalarına başlamıştık ama yarım kaldı canım . bir rahatsızlığım için kadın doğuma gittim rahim ağzında yara varmış öncelikle onu dondurmam lazımmış zaten bu şekilde hamile kalman zor olur dedi doktor . regli olup bittikten sonra gideceğim tekrar doktora . ALLAH İNŞALLAH hayırlı zamanda bebeklerimizi nasip etsin canım . stres yapmamak lazım aslında oda etkiliyor hamile kalmayı

nazlım geçmiş olsun,iyikide gitmişsin doktora...

amin canım,bende artık öyle diyorum hayırlısı ne zamansa o zaman versin Rabbim

bi ara hamile topiklerini okuyodum akşama kadar,kesinlikle stres en büyük düşman,her şeyde olduğu gibi,hiç bi sebebi yokken sırf bu yüzden çocuğu olmayanlar varmış..

merhaba kızlar herkes iyidir umarım, ben de iyiyim ama metabolic balancım 2 gündür sektelere uğruyor çokkkkk canım sıkılıyorrrr

hoşgeldin tatlım,sıkma canını,toparlanırsın hemen..

huuu huuuu beni tanıyanız var mııı neslihannn bu sen misinnn nazlım nasılsın aaben ablacımda ugramış mumucummm balance başladımı tatlım hepinizi çok özlemişim kızlarrr ve diger tüm kızlara merhaba diyeyimmm

denizzzz gel bi öpemmmevet canım neslihanım ben

biliyomusun kalp kalbe karşıymış,bugün bi topikte msjını gördüm,sana özel msj göndercektim,bu kadar olur

nasılsın balım,herşey yolundamı...buralarda olduğuna göre sende bizim gibi hala kilolarla uğraşıyosun

Son düzenleme:
merhaba kızlar herkes iyidir umarım, ben de iyiyim ama metabolic balancım 2 gündür sektelere uğruyor çokkkkk canım sıkılıyorrrr
caniimm hic SIKMA canini kolay degil daha yeni yerlesiyosun,toparlarsin hemen üzülme
mumummmmm ben bu tickeri güncellemeyi unutmuşum canım yaaa
tickeri yaptigin zaman linkini kaydetmen gerekiyodu canim,kaydetmediysen yeniden yap tickeri sonra linkini kaydet daha sonra o linki bi yere kaydet ordan güncelleyebilirisn

caniimmmmm hosgeldin görüsemedik ne zamandir,gelsene sende takima :))

sağol canım . Amin canım inşallah

bugünki menümüde yazayım

sabah
2 dilim tahıllı ekmek
köy peyniri
salatalık,domates,maydonoz

ara
1 avuç leblebi
1 y.kaşığı kan üzümü

öğle
2 haşlanmış yumurta
büyük kase salata
2 dilim tahıllı ekmek
1 bardak ayran

ara
200 ml lıght süt
4 ad kepekli kraker

ara
1 nektari
2 mürdüm eriği

akşam
lahana yemeği (çorbaydı ama yemek gibi olmuş)
salata
yoğurt
2 dilim tahıllı ekmek

ara
1 avuç leblebi
1 y.kaşığı kan üzümü
1 nektari

3 litre su,3 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş,1 dakika twister

hoşgeldin denizciğim nasılsın seni görmek ne güzel . Valla burda eskilerden birilerini görünce çok mutlu oluyorum

Selam arkadaslar, nasilsiniz? Bugun eski arkaslarin bulusma gunu gibi olmus ne guzel:))) ben herzamanki gibi iki yumurtali, peynirli yesillikli ve cevizli kahvaltimi yaptim. Bende haftya regl olcam sismeye basladim hic cumaya tartiya cikasim gelmiyor.

bugün cok yorgununm kizlar,

hic hesapta yokken gittim almanca kursuna kayit yaptirdim ordan geldim 1saat sonra oglumu aldim geldim yemekti oydu buydu derken pestilim cikti.

dünkü menüm

sabah
1 dilim cavdar
peynir
yesil zeytin
1 elma
turp

ögle
izgara et
salata
1gevrek
mango

aksam
izgabra balik
salata
turp

bugünkü menüm

sabah
1 dilim cavdar
peynir
yesil zeytin
turp

ögle
mercimek corbasi
2 gevrek
1 nektarin

aksam
izgara balik
turp

gününüz aydın olsun kızçeler...nasılsınız bakalımm

hadi artıkk üzerimizdeki şu miskinliği atalım,toplanalım artık,yarın cumaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…