günydin kizlar,cumaya az kaldi ona göre
bende iyiyim canım hamdolsun . kendi evime taşındım huzurum yerinde çok şükür . bende kilo aldım 66 oldum bende uzun zamandır bu kiloları görmemiştim bende monti yapıyorum ufaktan İNŞALLAH en kısa zamanda bu sefer pes etmeden ideal kilolarımıza ulaşırız canım
aynen öyle oluyor :)
hosgeldin canim,bu hafta girecekmisin listeye?
hadi canim hakkinda hayilrisi olsun benimde cuma günü randevum var,gevsek döneme gecegim ins 3 kasik yag eklenecek listeme zaten SIKILMAYA baslamistim yagsiz salatalardan :)
hayırlı günler dilerim 1. takımın güzelleri ..
ablam tatildeydin demek bende ablam nerelere kayboldu diyordum .. hoşgeldin . .
selam nazlışım, nesliş , mumum .ve diger kıslarhayırlı birgün olur inşallah .
hoşgeldin aeben ablamarada bakıyorum monti topiğine,hiç bıkmadan herkese yetişiyosun maşallah sana
hepmiz icin ins ablamhayırlı günler dilerim 1. takımın güzelleri ..
ablam tatildeydin demek bende ablam nerelere kayboldu diyordum .. hoşgeldin . .
selam nazlışım, nesliş , mumum .ve diger kıslarhayırlı birgün olur inşallah .
hamd olsun canim,yuvarlanip
günaydın mumumm...nasılsın
buna çokkk sevindim nazlıcımm...sonunda sabrının karşılığını aldın canım,Allah ağız tadıyla,mutlu mesut,çoluklu çocuklu oturmayı nasip etsin
sende baya almışsın canım yaa,ama olsun biz ne kilolar verdik,yine vercez inş.
yağsız salata gerçekten bi süre sonra sıkıyo,ben birazcık katıyorum,gerçekten daha lezzetli oluyo...bu haftaki kilonu merak ediyorum canım
hoşgeldin aeben ablamarada bakıyorum monti topiğine,hiç bıkmadan herkese yetişiyosun maşallah sana
günaydın mumumm...nasılsın
buna çokkk sevindim nazlıcımm...sonunda sabrının karşılığını aldın canım,Allah ağız tadıyla,mutlu mesut,çoluklu çocuklu oturmayı nasip etsin
sende baya almışsın canım yaa,ama olsun biz ne kilolar verdik,yine vercez inş.
yağsız salata gerçekten bi süre sonra sıkıyo,ben birazcık katıyorum,gerçekten daha lezzetli oluyo...bu haftaki kilonu merak ediyorum canım
insan sevgisi . yaradılanı sevmek yaradandan ötürü diyelim neslişim .
çok mutlu oluyorum ,1 kişiye bile faydam dokunsa .
hepmiz icin ins ablam
hamd olsun canim,yuvarlanipgidiyoz iste.bu haftaki kilomuda merak etmene gerek yok :) bende hergün tartilma hastaligi oldugu icin cizelgemide güncelliyorum 3 gündür sabitim ama birdende düsebilir düsmesede sorun degil zaten her hafta 2 3 kilo vermeyi beklemiyorum inceliyorum ya o yeter bana
güzel dileklerin için amin diyorum canım . ALLAH hiçbirimizin yuvasından huzuru sağlığı eksik etmesin .
bizde seni çokk seviyoruz ablaların bitanesi
1 hafta öncesine kadar o hastalık bendede vardı mumum ama inatla tartılmıyorum
aslında tartıya çokta takılmamak gerekiyo,incelmek sakılaşmak daha önemli...ohhh sende inceliyomuşsun daha ne olsun
kocaman amin nazlımbu arada canım çocuk çalışmalarına başladınmı,biz 3-4 ay denedik ama tutturamadık
çok fena stres yapmıştım kendime,arkadaşlarımıda 2 si hamile şu anda,tabi onlarada çok özendim...ama şu anda erteledim,önce sağlıklı bi hamilelik için kilolarımdan kurtulmam lazım,sonra tabi kısmetse bebiş
oh ne güzel sen kurtulmususn ama benim icin cok zor ,diyeti birakiirm tartilmayi birakmam ben :)
bizde seni çokk seviyoruz ablaların bitanesi
1 hafta öncesine kadar o hastalık bendede vardı mumum ama inatla tartılmıyorum
aslında tartıya çokta takılmamak gerekiyo,incelmek sakılaşmak daha önemli...ohhh sende inceliyomuşsun daha ne olsun
kocaman amin nazlımbu arada canım çocuk çalışmalarına başladınmı,biz 3-4 ay denedik ama tutturamadık
çok fena stres yapmıştım kendime,arkadaşlarımıda 2 si hamile şu anda,tabi onlarada çok özendim...ama şu anda erteledim,önce sağlıklı bi hamilelik için kilolarımdan kurtulmam lazım,sonra tabi kısmetse bebiş
biz çocuk çalışmalarına başlamıştık ama yarım kaldı canım . bir rahatsızlığım için kadın doğuma gittim rahim ağzında yara varmış öncelikle onu dondurmam lazımmış zaten bu şekilde hamile kalman zor olur dedi doktor . regli olup bittikten sonra gideceğim tekrar doktora . ALLAH İNŞALLAH hayırlı zamanda bebeklerimizi nasip etsin canım . stres yapmamak lazım aslında oda etkiliyor hamile kalmayı
merhaba kızlar herkes iyidir umarım, ben de iyiyim ama metabolic balancım 2 gündür sektelere uğruyor çokkkkk canım sıkılıyorrrr
huuu huuuu beni tanıyanız var mıııneslihannn bu sen misinnn nazlım nasılsın aaben ablacımda ugramış mumucummm balance başladımı tatlım hepinizi çok özlemişim kızlarrr ve diger tüm kızlara merhaba diyeyimmm
caniimm hic SIKMA canini kolay degil daha yeni yerlesiyosun,toparlarsin hemen üzülmemerhaba kızlar herkes iyidir umarım, ben de iyiyim ama metabolic balancım 2 gündür sektelere uğruyor çokkkkk canım sıkılıyorrrr
tickeri yaptigin zaman linkini kaydetmen gerekiyodu canim,kaydetmediysen yeniden yap tickeri sonra linkini kaydet daha sonra o linki bi yere kaydet ordan güncelleyebilirisnmumummmmm ben bu tickeri güncellemeyi unutmuşum canım yaaa
huuu huuuu beni tanıyanız var mıııneslihannn bu sen misinnn nazlım nasılsın aaben ablacımda ugramış mumucummm balance başladımı tatlım hepinizi çok özlemişim kızlarrr ve diger tüm kızlara merhaba diyeyimmm
[ı]
nazlım geçmiş olsun,iyikide gitmişsin doktora...
Amin canım,bende artık öyle diyorum hayırlısı ne zamansa o zaman versin rabbim
bi ara hamile topiklerini okuyodum akşama kadar,kesinlikle stres en büyük düşman,her şeyde olduğu gibi,hiç bi sebebi yokken sırf bu yüzden çocuğu olmayanlar varmış..
Hoşgeldin tatlım,sıkma canını,toparlanırsın hemen..[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?