Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydin kizlar,fazla vaktim yok birazdan sohbete gidicem,takimin bu hali hic hosuma gitmiyor

günaydin kizlar,fazla vaktim yok birazdan sohbete gidicem,takimin bu hali hic hosuma gitmiyor

gününüz aydın olsun kızçeler...nasılsınız bakalımm

hadi artıkk üzerimizdeki şu miskinliği atalım,toplanalım artık,yarın cumaaaa

Gunaydinlar herkese gerci burda daha gun aydinlanmadi:)) evet yarin kilo bildirim gunu mumu ben bugunden bildirim yaparim gecen haftaki gibi olsun istemiyorum.

saphiree cim bugünden bildirim yapmakla iyi edersin canim..

gittim geldim saphireden baska gelen yok,

terligimi alip düsecem pesinize sonunda

mumucum valla ne desen haklısın canım,takıma doğru dürüst uğrayan yok...gerçi kış geliyo herkes umarım yavaş yavaş dökülür

bu arada az önce diyetisyenden geldim,regl öncesi olmama rağmen 1600 gr vermişim,üstelik 400 gr yağdan gitmiş

diyetisyenim ilk hafta genelde su kaybı olur ,senin yağdan gitmesi harika dedi

diyete aynen devam,ilave olarak haftada 1 gün kahvaltıda ince simit,1 günde sütlü tatlı yada dondurma verdi

bide unutmadan mumum ben haftaya izne çıkıyorum,sen beni gelince listeye ekle canım,şimdilik misafir oyuncu kalayım ne dersin

bugünki menümüde vereyim

sabah
2 dilim tahıllı ekmek
köy peyniri
salatalık,domates,tere

ara
1 avuç leblebi
1 y.kaşığı kan üzümü

öğle
soya soslu tavuk
bol salata
ayran
2 dilim tahıllı ekmek

ara
1 şekersiz kahve
3 ad form bisküvi

ara
1 nektari
2 mürdüm eriği

akşam
zeytinyağlı pırasa
salata
yoğurt
2 dilim tahıllı ekmek

ara
1 avuç leblebi
1.y.kaşığı kan üzümü
1 armut

3 litre su,2 bardak yeşil çay
2 saat yürüyüş

bugün hastaneye yürüyerek gittim geldim,tam 1 saat fazladan yürüdüm

Tebrik ederim canim regl oncesi iyi vermissin menunde dolu dolu. Kahvaltida simiti ekmek yerini verdi diyetisyenin?

tebrik ederim canim,benimde yarin randevum var bakalim neler olmus ama bana demisti zaten ilk 2 hafta yagdan gitmez diye ama ben inceldim 3 cm bakalim ne diycek yarina banada 3 kasik yag eklenicek iste baska ne var bilemiyorum..

öyle yapariz ozaman canim dönünce girersin takima

bugünkü menüm

sabha
1 dilim cavdar
peynir
turp
elma

ögle
mercimek corbasi
2 gevrek
mango

aksam
sebzeli tavuk

Kizim kapidan iceriye girmek istemiyor illa gezecek disarida daha kucucuk cocuk onun bile istekleri var. Sabah kizimla gezdik sonra bir saat yuruyus yaptik, evleri temizledim, dun bide gittim dayanamadim bir sepet daha kislik domates aldim mutfakta beni bekliyorlar simdi cok yoruldum ve burda sabah saat 10 daha. Kizim uyaninca bir gezme fasli daha yaptirir kesin bana:))

Tebrik ederim canim regl oncesi iyi vermissin menunde dolu dolu. Kahvaltida simiti ekmek yerini verdi diyetisyenin?

teşekkür ederim tatlım,ilk haftadan moral oldu...evet simiti ekmeğin yerine verdi,haftada 1 gün,hatta sabahları,2 gün ekmekli,2 gün nesfitli kahvaltı yapabilirsin ,aynı şeyleri yemek bir süre sonra sıkar dedi

doktor kontrolünde olmak sanki daha iyi mumum yanılıyomuyum

3 cm inceldiğine görede kesin yağdan gitmiştir...hadi bakalım bende sonuçlarını heyecanla bekliyorum

bugünkü menüm

sabha
1 dilim cavdar
peynir
turp
elma

ögle
mercimek corbasi
2 gevrek
mango

aksam
sebzeli tavuk

tatlım sen nerde yaşıyosun merak ettim:26::26:

doydum canim :) zaten dedigin gibi migde iyce kücüldü artik öglen corbami bitiremedim bile
Mumucan sen doydun mu gercekten bu kahvaltiyla ben doymazdim da:)) gerci bir sure sonra insan midesi alisiyor derler.

kesinlikle canim,doktora gitcegimi bilmesem cokdan diyet yalan olduydu ama alistimda artik istemiyorum hicbisey mesela bugün sohbette yemek faslinda herkes yedi ben cay ve su ictim garip olan canimda hic öyle aman aman cekmedi ,zor olan sadece her ögüne yemek yapmak ama oda yag eklenince kolaylasacak ins,ozaman eve pisirirken kendimide düsünüp ona göre hazirliycam

aynen canım bende öyle...bide heyacan duydum ben,sanki ödevini başarıyla yapmış öğrenci gibi hissettim kendimi

üstelik diyetisyenimde genç güleryüzlü bi bayan,bugün tartıdaki rakama benim kadar oda sevindi,hatta aman tahtalara vurayım çok iyi falan dedibu beni biraz daha motive ediyo

ayrıca senide azminden dolayı tebrik ederim kalabalık içinde hayır demek zordur bilirim

Canim cok uzaklardayim ben malesef, amerikadayim yedi saat fark var aramizda, yedi saat geriyiz sizden.

Allahtan israrci bir kalabalik yoktu karsimda,sagolsunlar :)

ben aksam yemegimi hazirlamaya kaciyorum kizlar,Allaha emanet olun..

yarin hepimiz icin güzel bir gün olsun ins zira bu sabah benim dururmum pek ic acici degildi ama bakalim yarina kismetimde ne var

1. TAKIM 274. ETAP

sapphiree (59.7/
sebnemguducu (61.8/
MuMu85(74.7/
spirochet(84.5/
pinkyeffect (85/
milkshakem (57.7/
bilgililgili(76.4/

1. TAKIM ORTALAMASI

selam kızlar mumucum özledim seni görüşemiyoruz canım çok sevindim senin adına nasılda güzel kilo vermişsin

neslihancım canım seni görmek nekadar güzel herşey yolundamı hayatında ne var ne yok

nazlı kendi evine geçmiştin en son montimi yapıyorsun yine canım kayınvalidende sizinlemi yeni evde

ayyy ne çok soru dordum yaaa

canim bende seni cok özedim kalp kalbe karsiymis az önce faceden yazdim sana :) hastaymissin cok gecmi solsun canim,

evet yaptik birseyler RAbbim devamini nasip eder ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…